Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pinto; Alves, Piqué, Cáceres (Márquez), Sylvinho; Busquets (Touré), Keita, Iniesta; Hleb, Henry és Bojan.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

kik a kezdõk?

fotográfik kolomp edisön :D

este nyerni kell!!!!
remélem rend van már a fejekben.
így elbízni magát egy csapatnak ááá

remélem most is csak ez történik én még bizok a csapatban, kemény munka kell, hajrá Pep hajrá BARCA
Abrupt halt

On 5 February 2006, after 14 wins on the spin, Barça had 52 points and a lead of 12 over Valencia in second place and 13 over Madrid in third. Defeats against Atlético (1-3) and at Mestalla (1-0) meant that lead was cut by 6 points in just a fortnight.

Legendary finish

But Barça bounced back with wins against Betis (5-1), Zaragoza (0-2) and Deportivo (3-2) and continued with their fine form to win the League with four games still to go. Barça finished first on 82 points, 12 more than Madrid and 14 more than Valencia.

Plus Rijkaard’s men were also still in the Champions League, and leaving Chelsea, Benfica and Milan in their wake got through to the final in Paris to beat Arsenal and win Europe’s top trophy for the second time in the club’s history.
PatBate
uramisten. ezt hogy ügyeskedték össze? kezd elõjönni a tavalyi forma:@:@:@:@:@:@:@

mike0013
nem feltétlenül szálltak el... csupán rossz formában vagyunk:/ védelem kísértetiesen hasonlít a tavalyihoz:/ VV is visszanyerte régi formáját.
de még közel sem vesztettük el a bajnokságot, 4 pont az azért még mindig 4 pont, több, mint 1 meccs, tehát "még lehet hibázni" (nem azt mondom, hogy kell is😊) ez az én véleményem

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ez nem lehet igaz!!!!!!
az elmúlt 4 meccsbõl 2 vereség 2 x és már csak 4 pont az elõnyünk:@
Szerintem elszálltak maguktól a játékosok!
Ha így el elveszítjük a bajnokságot akkor semmit nem érdemelünk meg ebben az évben.

Azt én sem értem, h mért megy ez meccsek óta, h cserélnek, nemtom mire jó ez Pepnek. Amúgy Eto'o is gyenge volt ma. Eto'o, Xavi, Marquez, nagyon harmat volt. Valdez meg olyan amilyen, sosem volt jobb. Alves meg OK, h felfut, de a helyén soxor mennek el, a hátul maradóknak erre figyelni kéne.

Visca El Barça!

banok
Atletico Madrid - Barcelona 4-3 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/324476

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az sem normális hogy etoo és messi helyetcserélt...

mike0013
hajajj, azt hiszem ez már nevezhetõ hullámvölgynek:S

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ien nincs a f ki van!!
lövünk 3at és kapunk 4et, istenem...pff...
kell venni egy kapust meg vkit puyol mellé akk nem fog megtörténni ez mégegyszer!
dejavum van...megint az lesz mint tavaly v miiii?????
tobias88
kaptak volna ki 6-0ra, akkor összeszednék magukat...

VV 3 fogható gólt kapott!

Forlan lövését egy Barca szintû világklasszis kapus védné! 11esnél jó fele mozdult, de kifele, azt is megfoghatta volna, meg az utolsó gólnál mint egy nyomorék álldogált
Mondjuk az is igaz, h nem csak a védelem lett szarabb, hanem a középpálya is, azért tudnak így rájuk futni. Xavi meccsek óta nem találja magát a pályán.

Visca El Barça!

Ronaldinhos10
megérdemelte a madrid ezt a gyõzelmet!Nálunk pedig remélem lesz fejmosás(közeledik a Real)

Visca el Barça !

A védelmünk gratulálni akar a Realnak a bajnoksághoz. Nem hiszem el, mit mûveltünk hátul már megint. Igaz, ziccereket is kihagytunk, de akkor is a védelem a lexarabb része a csapatnak. Ezt a csapatot 3-szor vertük el ebben az idényben. Vezetünk ellenük 2 góllal azt kikapunk a védelmünk miatt...<#falbav>

Visca El Barça!

buldozer99
Megértemelte az Atletico

Össze kell szedni magunkat

Forca Barca

hát ez nem igaz... ilyen mákunk is csak nekünk lehet.
4-3. megisérdemlik

buldozer99
3-3 :S😄

Forca Barca

buldozer99
2-3

Henry

Forca Barca

remélem félidõben mond a Barca edzõje egy pár olyan szót a játékosoknak(Hiszek benned...stb,stb😄),amitõl majd rúgnak 1-2 gólt a 2. félidõben😄

tobias88
Fogható volt
Már-már azthittem Messi elveszett,de mégsem😄
Forlán tény hogy nagy gólt lõtt,Victor Valdés elmérte,a többiek nem figyeltek.

buldozer99
közben Forlan bomba...😄

1-2

Forca Barca

buldozer99
Messi szenzációs 😮

0-2

Forca Barca

MESSI <#worship>
2-0

cesc fábregas

De méghogy mekkora😄

De méghogy mekkora😄

buldozer99
Vezetünk!!!!

Henry nagy gól 😮

Forca Barca

én azt mondom a bajnokságból is kieshetünk csak mögöttünk legyen a real😄

nem baj úgy is kiesnek😄
(majd az EL CLASSICO után milyen idegesek leszenk😄

meglátjuk mi lesz!...otthon nyerni kellene, de azért a Lyon nem olyan egyszerû azért te hallod kikéne építeni itt egy közösséget h felvegyük a versenyt a többi topikkal...

tobias88
jajah, ez a döntetlen nem a világ vége, nekik viszont az a vereség, mert innen nem jutnak tovább és a bajnokságban se fognak 7 pontot ledolgozni szerintem!
jol felkapta a vizet Djemba úr az oroszlánbarlangban xD csak nyugi gyõzelem lesz a Nou campban...de hallod nem igaz már milyen nagyképûek ezek a Reálosok h ki vannak akadva ha nem nyer a Madrid

hÉTVÉGÉN REMÉLEM MEGINT LEHENGERELJÜK AZ ELLENFELET.
2 HETE NEM NYERTÜNK:S

a csoportmeccsek során Boruc mutatott be hatalmas bravúrokat, de mivel a lengyelek korán kiestek ezért nem õ lett a torna legjobb kapusa...de amiket az fogott az osztrákok meg a németek ellen😮

qva jol védett az EB-n! Buffon és Casillas mellett a legjobb kapus volt sztem...

jah és az akinfejev 22 éves a malafeev meg 29
szal mindegyik tökéletes lenne, de én akinfejevre tenném a voksom
igy van és érdekes h a bayernnek is kell kapus és kit akartak megvenni...borucot...meg buttot vették nyáron, hihetetlen h még nincsenek vmi nagy klubban
mike0013
hát... nem feltétlenül kell kilépnie, csak akkor ha látja, hogy fejre megy rendesen, de azért nem volt semmi kifli a labdában, hogy össze lehetett volna téveszteni, ez kapushiba volt sztem...

buldozer99
annyira ne volt kapus hiba, sõt sztem ez egyátalán nem, a kapusnak ki kell lépni a beadásra, és ez meg eszeveszetten csapodott, senki sem védte volna szerintem...

Forca Barca

tobias88
Csak Valdest nem lehet drágán eladni...
azok zúzós jó kapusok😄 milyen érdekes h egyiküket sem keresik😊 sztem Valdesnek váltania kéne most megint rossz formában van😞

emberek orosz kapus kell a barcába, akinfeev v malafejev v han irja a nevét, nagyon jo kapusok mindegyik, de az elöbbi kifejezetten
Megnéztem felvételrõl én is, sztem nem volt ez olyan rossz meccs, mint ahogy az Eurobarcán fanyalogtak. Nyerhetett volna a Lyon is, de mi is. Mindenesetre VV tényleg elnézte egy kicsit azt a gólt, de már mexoktuk tõle. Nagyokat tud védeni, de néha hihetetlen dolgokra képes<#zavart1>

Visca El Barça!

Ronaldinhos10
egyébként nem ez a mérkõzés alapján mondom hanem láttam egy párszor védeni még a Nice-ben

Visca el Barça !

Ronaldinhos10
sztem Llorist kéne megszerezni k*rva jó kapus és még fejlõdik

Visca el Barça !

tobias88
VV megint alkotott! Vehetnénk már egy kapust, hiába saját nevelés, ha ennyire sz@r!