Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Mit csinal ma Leo...nagyon raerzett most,ez a loves is olyan volt mintha berajzolta volna a kapuba a lasztit. 3-0,zsenialis

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Jogos, már a meccs előtt is Ossasunát mondtam meg arra emlékeztem. Mind1 <#nyes>
Jakuza1
Messinek,ha van kedve jatszani jok vagyunk, ha nincs kerdve jatszani, az egesz csapat egy nulla.
Szoval drukkoljunk annak, hogy Messinek mindig legyen kedve focizni.

bakkerman
Deporral jatszunk 😄 Messi 2 😊)

tobias88
Hát, ezt se nevezném focimeccsnek eddig. Két passz nem volt még az Ossasunánál
bakkerman
Mekkora gol basszameg Rakitic rajzolta azt a labdat !! Leoba meg hiaba van csak 170 centi,de ezeket a fejes ziccereket kegyetlenul kihasznalja 😊

bakkerman
Neymar mit muvel mar a meccs elejen...😊

bakkerman
Elvileg sima 3 pont,remelem a csapat is igy gondolja 😄

Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Rakitic, Iniesta, Messi, Suárez i Neymar

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
mindenesetre vágtak 3-at 😄DD

tobias88
Ahogy látom a Madrid komoly gödörbe került így januárra, remélem nem jönnek ki belőle gyorsan
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.01.18. 13:09:28
bakkerman
Es meg Halilovic elott is szep jovo van,csak okosan kell ot felepiteni (szo szerint,csont es bor a srac 😄)

tobias88
Akkor úgy látok kijelenthetjük, hogy jelenleg Rakitic a Barca legjobb középpályása, ami azért nagy szó. És a horvátoknak van egy Modricuk is...
tobias88
Amennyiben úgy játszanak mint tegnap, nem lesz baj, mert nem lesz sok sérült. Viszont ha úgy mint hétvégén, az azért annyira nem jó nekünk
bakkerman
jaja,ideje volt hogy végre valami erős csapattal is találkozzanak a kupában <#mf2>

Sippie
mi meg az atleticoval találkozunk következő körben.
bakkerman
Matyi...szabadrugásgól...hova fajul ez a világ 😄DDD na de viccet félretéve grat neki,ezt bármelyik klasszis megirigyelné ahogy eltalálta 😄

Jól nyomtuk 4-0 lett asszem. Mathieu óriási szabadrúgásgólt vágott.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
most nézem a Real meg kizúgott,na legalább azt már nem nyerhetik meg
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.01.16. 16:39:12

bakkerman
Mit jatszottunk? Valaki nezte? 😄

1. Ter Stegen 2. Montoya 7. Pedro 12. Rafinha 15. Bartra 20. S. Roberto 21. Adriano 24. Mathieu 27. Adama 31. Munir 35. Gumbau

A fiataloknak lehet lehetőséget adni ezen a szinte tét nélküli visszavágón, LE pedig megadja a lehetőséget. Kiváncsian várom a meccset.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Nem tudom milyen meccset nézel 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Szerintem is nagyon jó Rakitic

bakkerman
akkor más meccseket nézünk,egyszer belenézek egy olyan Barca meccsbe is amiket te nézel

tobias88
BL-ben gyengélkedik, amúgy jobban teljesít mint Ini és Xavi... (Rafinha sajnos a említésre se méltó)
leszámítva hogy irtózatosan gyenge a srác, teljes mértékben egyetértek 😄 😄 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

bakkerman
mikor volt a szavazás? meg is feledkeztem az aranylabdáról 😄DD

tobias88
Úgy tűnik Ibra annyira még sem utálja Messit, mert nála első helyen volt az Argentin a szavazáson <#lookaround>
bakkerman
jaja,Neymaron én is csak pislogtam,hogy már Pedro felállt a padról,ott állt az oldalvonalnál,erre látom hogy a brazil full véres zoknival egy lyukkal a bokáján visszakocog a pályára,és utána úgy játszik mint akinek semmi baja 😄 Hihetetlen a srác,nem mindig jön ki neki a lépés,de amióta itt van alibizni még sose láttam,pedig eléggé adja magáról a külvilágnak ezt a "hülyegyerek" imidzset...ezek szerint úgymond két személyisége van,egy akit a pályán látunk,meg egy amit civilként 😄 Az tuti hogy a jelenlegi futballvilág legszínesebb egyénisége

Egyszerűen nem értem. Tegnap bebizonyították a srácok hogy még mindig képesek felpörögni és jól játszani, küzdeni, hajtani. Utoljára ilyen elszántságot talán a Milan elleni visszavágón láttam a BL-ben amikor sikerült továbbjutnunk.

Neymar sérülése utáni akarata, hogy tovább játszon, példaértékű.

De kérem szépen, nem félévente kérünk 1-1 jó meccset...

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Rakitic hatalmas pozitivuma eddig ennek a szezonnak,neha egeszen mas dimenzioba focizik mint a tobbi kozeppalyasunk, jo ertelemben. Persze le kell kopogni 😄 Csak igy tovabb 😄

Megkövetem magam, bár mentségemre legyen mondva, hogy még az oldal keresője se hozta ki ezt a cikket. Persze ettől még mindig az a véleményem, hogy vagy Martinonak teljesen elment az esze, hogy válgatott edzőként ilyet nyilatkozik egy játékosáról vagy pedig kamu a hír.

Amúgy meg: Messi nyilatkozat

bakkerman
Jo meccs volt orulok nagyon a 3 pontnak,es hogy Messin nem latszodott ez a sok herce hurca, van meg eselyunk egy jo tavaszra, bar ez a tegnapi Atletico bun gyenge volt.

tobias88
szerintem megnézte félidőben Messi kezezését és kompenzált (mondjuk Neymar bokájáért is kompenzálhatott volna egy pirossal valakinek igazán, tettek érte)
Nagyon szép labdákat adtak egymásnak a srácok. Rakó és Suarez is. Az Atletico meg lehúzhatja magát a vécén. Ennyire undorító játékot. Simán járt volna pár sárga

[HUN]FaTaL
Isten bassza meg ezt a bírót ekkora kamutizit...
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2015.01.11. 22:20:25

http://goo.gl/gd6Zi5

Sippie
Micsoda kamu büntető, madridi csapatoknak ez már jár? 😄
Sippie
Aszongya a kommentátor h edzőért játszanak 😄 Messi kirúgatná és Reijkardot követeli vissza az NSO szerint, ki hazudik?? 😄
bakkerman
a geci anyjat a bironak h nem latja h telitalppal megolik neymit azt kilyukad a bokaja basszameg...

tobias88
Úgy úgy. Mi meg vagyunk annyira gyengék. Szezon elején ment a játék, ahogy pár éve szokás, de megint a völgyben vannak
bakkerman
Van olyan jo csapat iden is az AtMa hogy ok buktassanak onerobol edzot nalunk.

tobias88
nem, itt professzionális futballisták játszanak
Sippie
ez nem az NB1 aszondod? 😄
tobias88
Ha esetleg lenne edző buktatás, az szándéktalan lesz. Nem hiszem hogy egyik játékos is olyan hülye lenne, hogy egy szezont beáldozzon ilyen dolog miatt
Sippie
na lesz-e szándékos edzőbuktatás?
Jakuza1
Biztos, hogy ilyet nem nyilatkozik, argentin szov. kapitanykent, de mar megszokhattuk, hogy a mai ujsagiras csak bulvar es hazugsag jo reszt.

bakkerman
dede,lehet nem éli meg a nyarat az argentín padon 😄

Sippie
nem ő lett az argentív szövetségi kapitány? érdekes, hogy ilyet mesél, biztos fantasztikusan megalapozza a viszonyukat 😄
Martino ezt állítólag az elperiodico.com-nak nyilatkozta. Felmentem az oldalra és semmi ilyesmit nem találtam. Megnéztem a sport rovatot, azon belül a Barca rovatot, semmi... A karaktergyilkosság iskolapéldája ami Messi ellen megy 2 éve. Az esetek 80%-ról kiderül, hogy kamu, de az már sokkal kisebbet szól, mint az "eredeti" hír.

Ezzel nem azt mondom, hogy 100%, hogy kamu a hír, de az látszik megint, hogy az nso és a külföldi társai megint úgy hoznak le cikkeket, hogy utána se néznek a forrásnak.