Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
😊
Azért szeretem Henryt.
😛
fotográfik kolomp edisön :D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Valdes - Alves, Piqué, Touré, Abidal - Busquets, Xavi, Keita - Iniesta, Messi, Eto'o
cesc fábregas
Hajrá fiúk! Söröket már hûtöm.
cesc fábregas
cesc fábregas
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Visca El Barça!
Tom Henning
Lazio-Dinamo Bucuresti (10 sárga, 3 piros)
Inter-Liverpool (9 sárga, 1 piros)
😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
amugy meg olvastam ma rosetti fog dirigálni
holnap ki lesz a biro lehet tudni? félek ha beraknak egy svéd német birot az engedni fogja a durvulást ergo duplázodik a hazai chelsea fölény!
Leszedtem torrentrõl a klásszikót, kiírtam lemezre, és eltettem emlékbe<#hawaii>#hawaii>
Visca El Barça!
Nem tagadhatod h a gyors gól után ,nemigen eröltettétek a támadó focit😊
Nincs ezzel semmi probléma...
MADRID (AP) _ Barcelona officials will decide later Monday
whether striker Thierry Henry is fit to travel with the
team for the Champions League semifinal second leg against
Chelsea this week.
+Reports that Henry has been ruled out are not true,;
Barcelona spokesman Jose Miguel Perry said on Monday.
+Team doctors and the coach will look at his situation and
decide this afternoon whether he will be in the list or
not.;
He said the squad list for Wednesday's match in west
London would be released after evening training.
Henry took a knock to the knee in Saturday's Spanish
league match against Real Madrid in which he scored two
goals to help Barcelona win 6-2 and tighten its grip at the
top of the table.
The France forward played on, but was replaced towards the
end of the game.
Barcelona faces Chelsea without injured defender Rafael
Marquez and suspended captain Carles Puyol. The two sides
drew 0-0 in the first leg last week at the Nou Camp.
041445 may 09GMT
ReD DevilS 4 LifE
Visca El Barça!
Szerintem te valami rossza adot nezhettel, vagy nem csatoltad le magadrol a szemellenzoket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Barca elleni elõzõ meccsek is látványos jó meccsek voltak!Napuff ez most nem!Visszavágó sokkal látványosabb lesz mindkét csapat góljaival!
A Barcának is voltak gyenge meccsei BL-ben is akár a Lyon akár a Bayern otthonában vagy Donyezk ellen...még ha 2ön nem is volt tét
Hát amugy izlések és pofonok,de azse tul szórakoztató semleges nézõnek ha a Barca állandóan 4-5-6góllal aláz spanyolhonban mert minden csapat lélektelenül játszik és baszik hajtani,küzdeni...az ennyire egyoldalu meccs se szórakoztató max ha az adott csapatnak drukkolsz...😊
Peace
Szar Bayern, szar Bayern :)
Visca El Barça!
Ha Abidal nem könyökössel fegyelmezi Robbent pár keringõ után, aki az egyetlen fegyver volt, akkor 1-0nál lehetett volna más is. Utánnna jó, hogy már Õ se vállalt annyit. Cannavaro meg veletek volt, ilyen nem lesz többé.
Amúgy tavaly Ti se ünnepeltétek a 2. helyet, ha jól emléxem.
Most meg még elbukhatjátok (matematikailag), tehát Ti se igyatok elõre.
Písz

Szar Bayern, szar Bayern :)
Visca El Barça!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
érdems megnézni az elsõ félidõ 41-44. percét, iskolafoci igenigen magas szinten. A Real nem tud játékba avatkozni, néha beleérnek de ennyi. Ami játékosként Messi, a csapatban a Braca!
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!