Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

éreztem h vezetni fog a Chelsea de innen szép nyerni...

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=38144&part=sports

Visca el Barca! Visca Catalunya!

valaki Steamet vagy valamit ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Faszom,csak szerencséje volt,mert pont odapattant a labda,deazért el is kellett találni,ami pedig megvolt😮😮

semmi gond eddig az van mint hétvégén volt😄 de azé forditva is alakulhatott vna:S
dienesoft
Ááá...Essientõl ezt megkaptuk...

dienesoft
Hajrá srácoook!!!!!!!!!!!!Gyõznünk kell ma!!!

Én az eurobarca-n olvastam hogy Henry nem lép pályára: A Barcelona kezdõcsapata: Valdés; Alves, Piqué, Touré, Abidal; Busquets, Xavi, Keita; Iniesta, Messi és Eto'o.

Nem baj, szerintem Ini a helyén sokkal nagyobb szívvel nyomja, nem fog pofákat vágni meg a labda után nem futni...
😊

Azért szeretem Henryt.
😛

fotográfik kolomp edisön :D

henry az két hétre kidõlt
limperatore
henry?:o

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

a Chelsea elleni kezdõcsapat:

Valdes - Alves, Piqué, Touré, Abidal - Busquets, Xavi, Keita - Iniesta, Messi, Eto'o

cesc fábregas

3-1 lesz a barcának
LasCar16
sok sikert estére 😊

#acm

BARCELOOONAAA!

Hajrá fiúk! Söröket már hûtöm.

nekem valami nagyon azt súgja, hogy ma mi fogunk továbbmenni😄

cesc fábregas

1-2 sztem a Chelsea fog vezetést szerezni mi meg fordítunk

bízunk benne😊

cesc fábregas

de barca jut tovabb nem???????

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

sztem ma jo ha 2sárgát ki fog osztani a biro
tobias88
2-2, amúgy jobban örülnék egy Sylvinho-Abidal-Pique-Daniel Alves 3asnak, mert középen Caceres-t túlzásnak tartom, viszont az igaz, hogy úgy jóval védekezõbb a hátsó egység, ha õ játszik, és nem Sylvinho
mai tipp?????

tobias88
Henry szeretne játszani, aminek nagyon örülnék, mert élete legjobb formájában van, legalábbis a Madrid meccsen úgy ficánkolt, mint senki más!
tobias88
Elvileg most csak a piros érvényes a döntõre! (Messinek van 2 sárgája)
Asszem a döntõre nem vonatkozik az eltiltás...újabban. Persze nem bizt.

Visca El Barça!

van oan emberünk aki ha ma sárgát kap nem játszhat a döntöben?
tobias88
De legalább jó bírót kaptunk, aki nem fél fújni!

Tom Henning
Lazio-Dinamo Bucuresti (10 sárga, 3 piros)
Inter-Liverpool (9 sárga, 1 piros)
grat😊 egyszer ha megnézi majd az unokád is xD

áá :S mostmár biztos h a uniteddel kell döntöznünk:S a fene egye meg h utálom õket inkább lett volna az Arsenal...de elõbb ki kell verni a Chelseat ami kemény lesz!!!

álomdöntõ lenne
😄

Matthew Prosac
Várunk titeket Rómában ¢¢

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

én is leszedtem torrentröl:p felraktam telora és majd a suliban az unalmas oráimon azt fogom nézni a realos padtársammal:p😄 xD
tobias88
utóbb (hazai pályán is lehetett volna, de nem volt)
bp
Ha keményedne a meccs akkor sem lehet baj, hiszen a sokpasszos játék mellett tökéletesen fedezik a labdát, tehát elõbb-utóbb villanni fog a sárga után a piros is.

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

jo h mondod a klászikot nekem is be kell szereznem
amugy meg olvastam ma rosetti fog dirigálni
holnap ki lesz a biro lehet tudni? félek ha beraknak egy svéd német birot az engedni fogja a durvulást ergo duplázodik a hazai chelsea fölény!
Jah én is olvastam, h egyáltalán nem biztos, remélem tud jáccani.
Leszedtem torrentrõl a klásszikót, kiírtam lemezre, és eltettem emlékbe<#hawaii>

Visca El Barça!

Oziris666
A meccset nézd ne a statisztikát😊
Nem tagadhatod h a gyors gól után ,nemigen eröltettétek a támadó focit😊
Nincs ezzel semmi probléma...

Barcelona says Henry not ruled out against Chelsea
MADRID (AP) _ Barcelona officials will decide later Monday
whether striker Thierry Henry is fit to travel with the
team for the Champions League semifinal second leg against
Chelsea this week.
+Reports that Henry has been ruled out are not true,;
Barcelona spokesman Jose Miguel Perry said on Monday.
+Team doctors and the coach will look at his situation and
decide this afternoon whether he will be in the list or
not.;
He said the squad list for Wednesday's match in west
London would be released after evening training.
Henry took a knock to the knee in Saturday's Spanish
league match against Real Madrid in which he scored two
goals to help Barcelona win 6-2 and tighten its grip at the
top of the table.
The France forward played on, but was replaced towards the
end of the game.
Barcelona faces Chelsea without injured defender Rafael
Marquez and suspended captain Carles Puyol. The two sides
drew 0-0 in the first leg last week at the Nou Camp.
041445 may 09GMT
Huszi84
ha már az mu-val példálkozol akkor nézd meg légyszives a meccsstatisztikát! köszi

ReD DevilS 4 LifE

Hát sajna Henry 2 hétre kidõlt. Iniesta lesz a helyén sztem.

Visca El Barça!

[Jakuza]
Hat hogyne ajulasig fejelni Hanry-t, meg paroslabbal letalpalni a jatekosokat, esetleg kezzel szajon vagni Iniestat az mind-mind kemenyseg es a focipalyakra valo.
Szerintem te valami rossza adot nezhettel, vagy nem csatoltad le magadrol a szemellenzoket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Oziris666
Jajmár ez 1 meccs volt!Keménység volt ,de durvaság nem.Az olasz válogatott is undorító focival lett világbajnok😄 A ManU ugyanígy végig védekezett a Porto otthonában a 3.perc után 😊 A Pool ellen 2látványos sok gólos meccset játszottunk...
A Barca elleni elõzõ meccsek is látványos jó meccsek voltak!Napuff ez most nem!Visszavágó sokkal látványosabb lesz mindkét csapat góljaival!
A Barcának is voltak gyenge meccsei BL-ben is akár a Lyon akár a Bayern otthonában vagy Donyezk ellen...még ha 2ön nem is volt tét

Hát amugy izlések és pofonok,de azse tul szórakoztató semleges nézõnek ha a Barca állandóan 4-5-6góllal aláz spanyolhonban mert minden csapat lélektelenül játszik és baszik hajtani,küzdeni...az ennyire egyoldalu meccs se szórakoztató max ha az adott csapatnak drukkolsz...😊
Peace

buldozer99
pff...😄

Forca Barca

Rudee
És HA Messi rosszul lép a mikrofonra, lehet még most is a mûtõbe van úgy széttörik a lába 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

A "ha" dolgokba csak úgy menjünk bele, h a második gólotok elõtt nem történt szabálytalanság, ugye kaptatok egy szabadrúgást, és HA még jobban figyel Messi, akkor nem ússzátok meg 8-al sem:-)

Visca El Barça!

Rudee
Elkiabáljuk, mint Ti is tavaly elõtt.
Ha Abidal nem könyökössel fegyelmezi Robbent pár keringõ után, aki az egyetlen fegyver volt, akkor 1-0nál lehetett volna más is. Utánnna jó, hogy már Õ se vállalt annyit. Cannavaro meg veletek volt, ilyen nem lesz többé.
Amúgy tavaly Ti se ünnepeltétek a 2. helyet, ha jól emléxem.
Most meg még elbukhatjátok (matematikailag), tehát Ti se igyatok elõre.
Písz

Most eszembejutott, h a Realisták hónapok óta várták a klasszikót, mert ott majd még 3 pontot faragnak és minden szép lesz. Teljesen természetesnek vették, h elvernek bennünket. Így jár aki elõre iszik. Most, h elúszni láccik a bajnokság, már a jövõ évvel emberkednek. Remélem azt is elkiabálják<#bee1>

Visca El Barça!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bp
úgy lesz!
érdems megnézni az elsõ félidõ 41-44. percét, iskolafoci igenigen magas szinten. A Real nem tud játékba avatkozni, néha beleérnek de ennyi. Ami játékosként Messi, a csapatban a Braca!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Rudee
Az, hogy jövõre jó lesz a bronz is 😊

Síndrome x frágil