Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huszi84
Grat a gyõzelemhez!
Remélem Rómába nem ez a bíró lesz<#wow1>

ReD DevilS 4 LifE

Amit a bíró az elsõ meccsen elvett, azt most adta vissza. Hamar felejtenek az emberek. Ballackot, és Alexet ki kellett volna állítani, nekünk megadni a 11-est, Puyolnak meg nem szabadott volna sárgát adni az elsõ meccsen. Akkor most mirõl beszélünk?

Visca El Barça!

Oziris666
Ki nem akart focizni? 1kaput eltaláló lövése volt a Barcának!
Ne vicceljünk már!Amennyire defenziv volt multhéten a Chelsea,annyira ma a Barca is az volt!Labdáttartottak,gurigáztak nyugottan, ha ez nem antifoci akkor mi az?Mert h kapura nem törtek!
A Chelseanek volt 3-4 ziccere akár Drogba akár Belletti!(Idegenben is volt egy 100%os!

sajnos az emberek azt is nézik kinek mennyi helyzete volt a Chelseanak nagyobb ziccerei voltak mint a Barcának sajnos...ezt látni kell egy elfogult szukolónak is mint amilyen én vagyok...és benne volt bizony, hogyha a bíró megadja a 11-est na mind1...ha szócskával nem kezdünk mondatot😞 de télleg az elsõ meccset is ha alapul vesszük akkor bizony jogos vhol az 1-1 és legalább nem egy "unalmas" angol döntõt láthatunk...

[Jakuza]
Na igy visszanezve a szabalytalansagokat vagy 11-es gyanus eseteket, azt kell mondjam a biro mindossze ket esetben tevedett, na de az valami oltari baki volt.

A kiallitasnak kb nulla koze volt a kiallitashoz, sot, a francianak kellett volna sargat adni szineszkedesert, a masik meg kezezes volt es az 11-es.
PErsze ha nem esik ki egy vedo, lehet meg sem tortenik az eset, mindenesetre a megnemadott tizenegyesek szama 1-1 a multkori esetre visszagondolva, tehat nem ez volt a donto. A donto az volt, hogy a Chelsea nem akart focizni es az megbosszulta magat. Remelem az osszes antifocit jatszo csapat ugyanezt fogja atelni mindig, hogy vegre a foci a jatekrol szoljon es ne arrol, hogy ki hogy toredeli szet jatekot, es antifocit jatszon.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

1. gyanus szitu a feltartás Maloudával szemben közvetett szabadot ért max
2. a Drogba elakart esni sikerült is neki Abidal már elhuzta a lábát
3. Drogba megint elesett de test test kézfogó elleni harc volt semmi
4. Anelka feldobta magát Toure mellett
5. JOGOS! Pique nem szorította le a kezét
6. 94 percben Ballack lõtte rá megint Toure-ra csak az éppen a hónalja volt...én mást nem láttam lehet vak vagyok bocsi

jaj, azért mert a bantu drogba minden füszálban elesik, ezután a földön marad 10 percig, nem jelenti azt hogy tizi volt, könyörgöm..nagyon ratyi volt ma a barca, de a cselzi szintén. mikor 10emberrel volt a barca, 2-3 olyan ziccert kihagytak amit nem kellett volna. persze oké, pique kezezése vicc volt, ahogyan a kiállítás is.

igen Pique kezezése egyértelmû volt(és az elsõ meccsen is járt volna egy kezezés miatt 11-es a Barcának) Drogba pedig végig hisztizte a meccset...Chelseat megértem mert ez volt az 5. elõdöntöjük a 6. évben? és télleg fájhat nekik ez, hogy mindig valami bírói dolog miatt esnek ki:S gondoljatok a 2005-ös Luis Garcia gólra...na mind1 vhogy hiába jutott a döntõbe a Barcelona emiatt most ezt mindenki igazságtalannak érzi sztem kivéve a nagyon elfogult Barca drukkereket...a döntõ más lesz, és a Barca is máshogyan fog játszani 27-én...

SLICK
hidegen hagy! elismerem kikaptunk, tavaly ti is ki lettetek tömve. Meg azelõtt is. Meg is lett a két bajnoki cím.
Szóval nincs mirõl beszélni 😛

Oziris666
Ha nincs Valdez(akinek mostanában sokat köszönhettek),meg Drogba nem bohockodik el ziccereket akkor már az elején eldöl a dolog!
A labdabirtoklás meg semmit sem jelent,max annyit h a gurigázos labdatartás a taktikátok...
Tiziknél meg a 4-5 szituból kb. a felét simán meg kellett volna adni...
A piroslap meg kb. jobban ártott nekünk mint nektek😊

Na akkor mostantól kulturáltan, flém mentesen ha kérhetném.

Köszönöm

REAL MADRID

buldozer99
te pedig inkább nézd vissza a hétvégi összefoglalót😄

Forca Barca

tobias88
olyan nincs
újabb bíró aki elmehet nyugdíjba pff... ezért most egy csomó ember a Barcát utálja közben a bíró volt a ludas...

DjDano
Mindenki tudja mire képes a Barcelona, szerintem te is 😉 Mindenesetre remélem gólparádéval fogják majd be a fanyalgók száját+

HunnernesKonge
Remélem a döntõben is ilyen színvonalas footballal fogjátok a spanyol futballt prezentálni <#eplus2><#eplus2>
ja persze 4-5-6 11-es... piqué kezezését lehetett volna befújni, de akkor meg ott van abidal kiállítása, anelka elesett 1 fûszálba.. fociznia kellett volna az elsõ meccsen a chelseanek és nem most bírózni mert a nou campba nekünk is elmaradt 1 jogos büntetõ...meg esetleg emberelõnyben nem ugyanúgy beállni bunkerbe és kontrára játszani, talán lehetett volna gólt lõni... mákunk volt, de az egész szezont nézve akkor is megérdemelt a döntõ<#taps><#taps>

<#hehe><#eplus2>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

buldozer99
aludjál😄

Forca Barca

szép volt srácok ott vagyunk a döntõben. ki nem szarja le hogy milyen játékkal jutottunk be, az a lényeg hogy döntõsök vagyunk és megnyerjük a bajnokságot a blt a spanyol kupát mert mi vagyunk az istencsászárok. chelsea meg a real drukkerek elmehetnek a kur... <#mf1><#mf2><#nyes>

penészthozópára
megmutattátok az igazi arcotokat. féljetek..

One Love, One United!

Tessék itt a kapuralövés:Chelsea 13(4) Shots (on Goal) 14(1) Barca

Labdabirtoklás: 29 - 71 de ez nem az jelenti hogy ki a jobb.

REAL MADRID

lényeg hogy a jobb csapat jutott tovább örülni kell és nem magyarázkodni

Talált gól volt

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

asfa
"Az elsõ gól egy hihetetlen mázli volt"
na ebbõl látszik, mennyire vagy elfogult.. te se gondoltad ezt komolyan...

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

nálam mindkét lány visítva felriadt....

fotográfik kolomp edisön :D

Ronaldinhos10
irja már meg valaki mi volt a végsõ labdabirtoklási arány???????

Visca el Barça !

HunnernesKonge
Tegye fel a kezét az a Barca drukker aki 1 tizenegyest se látott a meccsen. <#help>
DjDano
Nézd már meg a labdabirtoklási arányt és, hogy hányszor támadott a Barcelona! Nem beszélve arról, hogy 9 emberrel is simán fel tudta venni a versenyt mint láthatjuk 😊

Több veszélyes lövése volt a Chelseanek, de hát azzal élni is kellett volna 😊Az elsõ gól egy hihetetlen mázli volt, persze nem kisebbítem a góllövõ érdemeit de akkor is.

tobias88
az nem jobb játék, hogy nálunk volt a labda!

Nem érdemeltük meg, a bíró katalán mezben volt, de akkor is FORCA BARCA!!!
(Bevertem a kezem gólörömnél<#vigyor><#nevetes1><#taps>)
DjDano
A bírói tévedésekrõl: szerintem a kezezésért lehetett volna egyedül 11-est adni, viszont a pirosa lap tévedés volt, tehát egál 😊

Ronaldinhos10
eeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzz<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Visca el Barça !

Oziris666
Te vak vagy hallod...Közötök nem volt a meccshez

Fantasztikus feltámadással döntõbe jutott egy futbalcsapat, kiestek a favágók<#worship>

ennyi járt az elõzõ meccsért
köszönöm

DjDano
Viszont azt is hozzá teszem a Manchester ellen sokkal több kell majd!

szánalmas volt 😊
megköszönhetitek a bírónak

DjDano
Somos Te állat bxx meg az anyádat! 9 emberrel is jobban játszik a Barcelona és ez a fogyatékos azt meri mondani, hogy nem sok közük volt a meccshez... Mindegy most nagyon boldog vagyok 😄DDDD heheheh

úúúúúristen majdnem meghaltam

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

Ronaldinhos10
ha Guardiola nem cseréli le minnél elõbb Keitat én szétverek valamit semmit nem csinált labdához nem ért<#boxer>kurva fos ötletet eszelt ki Guardiola

Visca el Barça !

DjDano
Nem hát, mindkettõ színészkedés, Somos meg egy idióta, tuti nem a Barcának szurkol

Félidõ:
Barcelona 0:1 Chelsea
Remélem félidõben megemberelik magukat a srácok😊

Visca el Barca! Visca Catalunya!

dienesoft
El lehetne vállalni 20-ról lövéseket, ha már ennyire nem tudunk velük mit kezdeni.

Meg azért a védelemben is látszik Puyol meg Cásares hiánya,meg Touré nincsen ehhez a poszthoz hozzászokva nagyon:S

Huszi84
nem mi?😄:😄😄

ReD DevilS 4 LifE

Szerintem azért kicsit meglátszik,hogy nincsen Henry.

jaja,de azért kicsit higgadtabbak lehetnénk 16-oson belül.

egyik sem volt 11-es nem tudom mit pofázik a Somos...

Uhh,épp hogy nem volt 11-es