Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca El Barça!
Ne vicceljünk már!Amennyire defenziv volt multhéten a Chelsea,annyira ma a Barca is az volt!Labdáttartottak,gurigáztak nyugottan, ha ez nem antifoci akkor mi az?Mert h kapura nem törtek!
A Chelseanek volt 3-4 ziccere akár Drogba akár Belletti!(Idegenben is volt egy 100%os!
A kiallitasnak kb nulla koze volt a kiallitashoz, sot, a francianak kellett volna sargat adni szineszkedesert, a masik meg kezezes volt es az 11-es.
PErsze ha nem esik ki egy vedo, lehet meg sem tortenik az eset, mindenesetre a megnemadott tizenegyesek szama 1-1 a multkori esetre visszagondolva, tehat nem ez volt a donto. A donto az volt, hogy a Chelsea nem akart focizni es az megbosszulta magat. Remelem az osszes antifocit jatszo csapat ugyanezt fogja atelni mindig, hogy vegre a foci a jatekrol szoljon es ne arrol, hogy ki hogy toredeli szet jatekot, es antifocit jatszon.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
2. a Drogba elakart esni sikerült is neki Abidal már elhuzta a lábát
3. Drogba megint elesett de test test kézfogó elleni harc volt semmi
4. Anelka feldobta magát Toure mellett
5. JOGOS! Pique nem szorította le a kezét
6. 94 percben Ballack lõtte rá megint Toure-ra csak az éppen a hónalja volt...én mást nem láttam lehet vak vagyok bocsi
Szóval nincs mirõl beszélni 😛
A labdabirtoklás meg semmit sem jelent,max annyit h a gurigázos labdatartás a taktikátok...
Tiziknél meg a 4-5 szituból kb. a felét simán meg kellett volna adni...
A piroslap meg kb. jobban ártott nekünk mint nektek😊
Köszönöm
REAL MADRID
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Labdabirtoklás: 29 - 71 de ez nem az jelenti hogy ki a jobb.
REAL MADRID
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
na ebbõl látszik, mennyire vagy elfogult.. te se gondoltad ezt komolyan...
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
fotográfik kolomp edisön :D
Több veszélyes lövése volt a Chelseanek, de hát azzal élni is kellett volna 😊Az elsõ gól egy hihetetlen mázli volt, persze nem kisebbítem a góllövõ érdemeit de akkor is.
Nem érdemeltük meg, a bíró katalán mezben volt, de akkor is FORCA BARCA!!!
(Bevertem a kezem gólörömnél<#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>)
Visca el Barça !
köszönöm
megköszönhetitek a bírónak
Visca el Barça !
Barcelona 0:1 Chelsea
Remélem félidõben megemberelik magukat a srácok😊
Visca el Barca! Visca Catalunya!