33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• UUUU
    Ketto sima
  • UUUU
    Messi, ki más.
  • bakkerman
    Athletic Bilbao - FCB Copa del Rey finálé
    21:30 Digisport 1

• tobias88
    A mezreklámmal semmi bajom, sose értettem hogy miért nincs amikor évi 10 milliókat hoz. A vízszintes dolog zavar, nem is kicsit.
  • bakkerman
    Mármint a mezreklámra gondolsz? Nekem amúgy maga a trikó az tetszik,szép letisztult,nyakrésznél a senyera-val kifejezetten stílusos szerintem.
  • tobias88
    Remélem 1 év után visszatérnek ebből a hülye reklámfogásból
  • bakkerman
  • bakkerman
    egy pár kép tegnapról :)
  • bakkerman
    2-2 lett a Depor ezzel az 1 ponttal benntmaradt
  • bakkerman
    20. perc eddig 1-0 a Depor ellen Leo goljaval,Xavi kezdo :) Hihetetlen ezt leirni,de utolso bajnoki meccse a Barca mezeben...
  • Sippie
    :) azért egy assist statisztikát még igazán hozzátehettek volna :)
  • ItaloMucsacso70
    Elszorul a torkom a videót nézve.
    Hihetelen szerencsések vagyunk hogy ezt a generációt hétről hétre csodálhatjuk.

Köszönjük Xavi!!!!!!!!
  • Christian88
    Ha minden jól megy, akkor a triplázás is a tét mindkét csapatnak :)
  • Nyiri
    Úgy úgy. Csak is triplával búcsúzzon. Puyolt is nagyon sajnáltam, de az idő nem áll meg. A csúcson hagyja abba.
  • bakkerman
    Xavi meg ma jelentette be,hogy távozik nyáron az Al Sadd-hoz. Puyi tavalyi visszavonulása után se tudtam érdemben véleményt írni,nehéz az ilyen ikonokról bármit is írni amit még nem mondtak el,nem hallhattunk...Nem volt már alapemberünk,de aki velem egykorú és a Barcát szereti,gyakorlatilag rajta nőtt fel,és hihetetlen hogy ennyi éven át ott volt,amit tett ezért a klubért az megfogalmazhatatlan,LEGENDA,így csupa nagybetűvel! Remélem egy triplával búcsúzik tőlünk...

Ez a videó meg...

Egyedül maradt Ini...
  • bakkerman
    Ja igen tényleg nem rémlett hirtelen :D De jó dolog ez azért,remélem Berlinben fair meccs lesz,és jó foci
  • 9csöves9

A Juventus hasonló módon gratulált múlt héten a bajnoki címetekhez, arra volt ez a válasz.
  • bakkerman
    A Barca a hivatalos twitter oldalán gratulált a Juvenak a tegnapi kupagyőzelme után (mindezt olaszul).

Lehet már Pogba miatt nyalunk nekik ennyire? :D
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.21. 09:16:40
  • bakkerman
    lehet rakni háttérnek :)

• bakkerman
    Azert elegge szubjektiv hogy kinek mi a "nem durva" szabalytalansag.. Lehet csak megloknek vkit picit aztan raesik a csuklojara es eltorik...
  • tobias88
    Az olyan volt, hogy 11esnek kicsit kevés volt az a rántás, így adott egy szabadot Amúgy ez szabály módosításnak is elmenne, ha nem durva a szabálytalanság, hanem csak nagyon kicsike a 16oson belül, akkor a legközelebbi 16os alapvonalról járna szabad
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.05.18. 09:00:07
  • mooo
    Grat!
  • TomStorm
    GRAT!!
    Remélem 6.-án is lesz ünneplés!
  • bakkerman
    CAMPEONES !! Csak Madridban lettunk bajnokok :) Maradt ket dontonk,ket meccs,es ez az idei csapat is beirhatja magat a tortenelemkonyvekbe !
  • UUUU
    Godin kezezés, semmi, Godin lerántás a tizenhatoson belűl, szabadrúgás. Jó a bíró.
  • tobias88
    Szerintem döntetlen lesz. Amúgy is jobb otthon ünnepelni 100 ezer néző előtt
  • bakkerman
    Na bajnokok leszunk ma? Jolenne unnepelni,foleg Madridban,bar nem a Bernabeuban,de azert Madridban bajnoknak lenni szep fricska lenne a cimvedo ellen :)
  • Sippie
    ajánlom hogy nyerjünk... már most előre szidjuk itt a csapatot mint a múltkor, és pikpak rendbeszedik magukat a srácok :D :D
    De egyébként ja, egy 3-0-val elégedett lennék... vagy 0-3, ki a pályaválasztó? :D
  • Nyiri
    Szerintem is verni fogjuk Őket. Nagyon szeretném hogy szép foci legyen és győzelem.
  • bakkerman
    Plusz nem JM-nek hivjak az edzojuket
  • bakkerman
    Az oszi/teli Madrid kitomte volna oda-vissza a Juvet
  • wednes
    Azért a Chelsea féle antifocitól még a Juve is nagyon messze van.
  • homeless
    Én attól félek, hogy a BL döntőig még játszunk az Atleticoval és a Bilbaoval is és ha ezeken a meccseken a támadó trióból megsérül valaki, akkor nagyon nehéz lesz a Juve ellen. Az Atletico elleni meccset be kéne áldozni.
  • Nyiri
    Pedig a Real MINDENT BELEADOTT
    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.05.14. 09:46:47
  • Nyiri
    Mondjuk azért para ez a Juve. Nagyon antifocit játszik és a Chelsea ellen rábasztunk. Tény hogy rengeteg labdát veszített tegnap és csak a Real balfaszkodása miatt nem tömték ki Őket.
    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.05.14. 09:32:02
  • bakkerman
    Halistennek! :D Barca-Juve johet
  • UUUU
    Hát a pénzt elbuktad.
  • Nyiri
  • bakkerman
    Na megraktam a Real továbbjutást,úgy nézem majd a meccset,hogy bármi történik én jól járok :D
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.13. 15:47:20
  • UUUU
    Ha lesz egyáltalán kupadöntő, mert az se lesz, ha marad a sztrájk és nem lesz megegyezés.