33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Monoton #18246 Elmondom, hogy a Gazetta sem jobb mint a Marca, AS vagy az NS. -
#18245 jó azért a Gazzettanak van neve és tekintélye Európában, a Marca meg kb a helyi blikk :D
érdekesnek találnám, ha hozzátok igazolna, egyszerűen nincs helye, vagyis esetleg Pedro helyett elől, és Villa lenne a középső, de akkor meg miért akarjátok ennyire Rossit?! Afellay még ok, mert ennyi pénzért nem lehetett ott hagyni, még ha csak kiegészítő, de Sanchezért komoly pénzeket kér az Udine -
#18244 hát nem tudom,ez tegnapi hír asszem,marca-s,lehet olaszban a gázettá már eladta valamelyik olasz csapatnak,ez ilyenkor így szokott lenni. ha blikk megírná hogy közel a fradihoz sanchez,azon se rágódnék. majd kiderül
#18242: Leo nem cselez,ő csak fut a labdával,és gólt rúg :) :DD -
#18243 már rég kijelentette ő maga, hogy olaszországban marad (juve, inter, vagy marad udinében) -
IXEMGabeo #18242 jujj az nagyon állati lenne, bírom azt a csávót olyan szinten tud cselezni majdnem mint Messi:) -
#18241 jah,és az udinese vezetői minket részesítenek előnyben,ha azonos összeget ajánlunk mint a többi érdeklődő,ugyanis ha van külföldi ajánlat,akkor oda szeretnék inkább elengedni Sanchezt. Az ügynöke azt is megerősítette,hogy a számtalan érdeklődő közül az Inter,és a Barca a legvonzóbb,mellettünk szólhat a BL cím,és a "világ legjobb csapata jelző",míg az Inter mellett az hogy ismeri a játék kúltúrát,a bajnokságot,nem kell a beilleszkedéssel foglalkoznia,és alapember lehet. -
#18240 pár egyéb hír:
Bojan iránt a Betis érdeklődik
A katalán játékos a frissen felkerült sevillai klub első számú célpontja a csatárposztra, írja a sport.es.
A sportnapilap internetes oldala a Diario de Sevillára hivatkozik, amikor arról ír, hogy a Betis gárdája, most, hogy ismét a Primera Division tagja, szeretné jelentősen megerősíteni a támadó szekcióját, amire nagy szükségük van ahhoz, hogy ne csak egy évig maradjanak.
Pep Mel a Betis edzője már régóta figyelemmel kiséri a játékos fejlődését, és úgy véli tökéletes megoldás lehetne nekik úgy is, ha csak kölcsönbe veszik, visszavásárlási opció nélkül. Persze tisztában vannak azzal, hogy egyáltalán nem lesz könnyű megszerezni majd a Bojant, ám két dolog esetleg mellettük szól.
Az egyik, hogy Guardiola és Mel nagyon jó viszonyban vannak egymással, így meg tudják beszélni a felmerülő kérdéseket és részleteket, és ugyanez a helyzet a játékos édesapjával Vlada Stosic-csal is akivel már régóta ismerik egymást.
Ez pedig sokkal jobban tetszene akár Krkicnek is, aki szeretne a Barcelona közelében maradni akkor is, ha most egy időre el kellene hagynia a csapatot, sokkal inkább, mint az, hogy a Rossi transzferben, mint árcsökkentő tényező szerepeljen, és végleg el meg kelljen válnia barcelonai tagságától
--------------------------
Rossi ügy:
Az FC Barcelona és a Villarreal tovább kényszerülnek folytatni a tárgyalásokat Giuseppe Rossi átigazolása ügyében, és egyelőre a két klub álláspontjai között jelentősebb a különbség. A Sárga Tengeralattjáró legalább 30 millió eurót szeretne kapni a támadóért, míg a Barcelona legutóbbi ajánlata 20 millió euróról szólt.
Az egyeztetések erre a hétre értek el egyébként arra a pontra, hogy most már a két egyesületnek kell csak megállapodnia, mert a játékos és a Barcelona között megszületett az egyezség. Rossi 5 éves szerződést kötne a katalán egyesülettel, és évi nettó 3 millió euró lenne az alapfizetése, nem számítva az eredményekhez kötött prémiumokat.
A Barcelona és a Villarreal azonban még közel sem jutott közös nevezőre, hiába törődött bele ugyanis a sárgamezes klub abba, hogy Rossi elhagyja a klubot, az áron még sokáig húzódhat a vita. A Villarreal mindenáron szeretne 30 millió eurót kapni a játékosáért, ám a Barcelona legutóbbi ajánlata mindössze 20 millióról szólt. Jelen állás szerint tehát még távoliak az álláspontok, és ha a Barcelona nem tudja lejjebb alkudni a futballista árát, úgy elképzelhető, hogy más célpont után néz.
A további jelöltek lehetnek a támadósor megerősítésére a Sahtarból Willian, illetve az Udineséből Alexis Sánchez. Ez utóbbit választotta egyébként a La Gazzetta dello Sport az idény játékosának a Serie A-ban.
------------------------------
Eusebio Sacristán lesz a B csapat új edzője.
Napokon belül hivatalosan is véget érhet az edzőkeringő a Barcelona B csapata körül, hiszen az eddigi sikeredző, és már biztosan távozó Luis Enrique Martínez minden bizonnyal a Románál folytatja a karrierjét, míg Eusebio Sacristán lehet az utóda Barcelonában. A legutóbb a Celta Vigót irányító, de a Barcelonánál játékosként és edzőként is megforduló Eusebio várhatóan a napokban alá fog írni a katalán egyesületnél.
Eusebio játékosként tagja volt a Johan Cruyff vezette Dream Teamnek a kilencvenes évek elején, ám edzőként igazán nagy csapatot vezetőedzőként még nem volt módja irányítani. Öt éven keresztül dolgozott ugyanakkor Frank Rijkaard második számú segítőjeként Henk Ten Cate illetve Johan Neeskens társaként a Barcelonánál, az elmúlt években pedig a Celta Vigo vezetőedzője volt a másodosztályban.
Eusebiónak nagyon nehéz dolga lesz a Barcelona B kispadján, hiszen Luis Enrique vezetésével a csapat történelmi magasságokba emelkedett az idényben, és egy fordulóval a másodosztályú bajnokság vége előtt a feljutó harmadik pozícióban áll – még ha a szabályok miatt nem is juthat az első osztályba. A várhatóan felülmúlhatatlan bajnoki helyezés mellett további gondokat okozhat Eusebionak, hogy a B csapatot több meghatározó játékos is elhagyhatja a nyáron.
Luis Enrique időközben szinte az összes itáliai és spanyolországi médium értesülése szerint megállapodott a Romával, ahol kettő plusz egy évre ír majd alá évi 1.5 millió eurós fizetésért. A megegyezés állítólag csak amiatt húzódik, mert Luis Enrique szinte a teljes edzői csapatot és kiszolgáló személyzetet maga kívánja összeválogatni, és katalán kollégákat vinne magával az olasz fővárosba. Tagja lenne a csapatának az az Iván de la Peña is, aki játékosként egészen eddig az Espanyolt szolgálta, és nemrégiben jelentette be a visszavonulását. -
#18239 BOMBAHÍR A SEMMIBŐL!
Az AS címá spanyol lap információi szerint a Barcelona megvásárolja az Udinesetől Alexis Sánchezt.
A chilei Alexis Sánchez az Udinese középpályása, de a következő szezont szinte biztosan a Barcelonában kezdi. A huszonhárom éves játékos képviselői a katalán fővárosban tárgyalnak immár két napja, s a lap szerint közel e megegyezés. A Barca huszonhét millió eurót fog fizetni a játékosért, valamint visszavásárlási opcióval átadja Thiago vagy Jeffren játékjogát az Udinese csapatának.
Nagyon nagy zseni a srác,fél európa sorban áll érte,kiváncsi vagyok az ügy további folytatására! -
#18238 Két ekkora zsenivel a seggében, mint Xavi és Iniesta... én sem mennék sehova, ha csak nem kényszerítenek. :D -
#18237 -
Neoncsoves #18236 mivel tegnap járt le a banom, ezért most szeretnék gratulálni a BL-győzelemhez! megérdemeltétek. -
barcames #18235 bijannál sokkal jobb -
#18234 szerintem csak akkor van értelme az idehozatalának,ha Bojant kölcsönadjuk valahova -
#18233 Azért elég erős csatárlehetőségei lennének Guardiolának, ha Rossit megszereznénk -
#18232 Messi azt nyilatkozta hogy innen szeretne visszavonulni,nem tudja magát elképzelni más csapatnál,és hogy nem érdekli őt azok a pletykák,hogy motiválatlan lenne,hogy 23 évesen már 3x BL győztes,azt mondja mindenben világrekorder szeretne lenni,és mindezt Barca címerrel a mezén.
Érdekes cikk,Leo nem szokott ilyeneket nyilatkozni,hogy rekord döntés satöbbi,de azért jó látni hogy tele van motiváltsággal -
#18231 szerintem amennyi prémiumot összehozott a trófeákkal,már most nyithatna egy számlát a leendő unokáinak! :D De mit bánom én,maximálisan megérdemli -
IXEMGabeo #18230 2007-es elbukott címet mai napig pl emésztem, Ronaldinho pedig nagy kedvencem volt -
IXEMGabeo #18229 milyen fasza annyira tele van zsével, hogy akár 1 év szabadságra is mehet:D totálisan megérdemli maximális respect ennek az embernek...
utána meg egy Katari szerződés hmm, már az unokáinak se lesznek anyagi gondjai:D -
#18228 Eric Abidal,a legszimpatikusabb játékos számomra,MU drukker létemre örömmel néztem amikor a magasba emelte a kupát,megérdemelte.Aki ilyen kitartó,az mást nem érdemel,csak győzelmet!Gratula neki és a csapatnak is.
ERIC -
#18227 hát igen! Nem sokszor voltam szomorú a futball miatt,de amikor 2006-2007-ben az utolsó fordulóban buktuk el a bajnoki címet,és amikor Dinho elment,esküszöm megkönnyeztem :S a 2006-os BL döntő után csak azért nem sírtam örömömben,mert részeg voltam :D -
Gaba94 #18226 Meg fogom könnyezni, ha elmegy!
Nem tudom lesz-e még ilyen edzőnk valaha. -
#18225 A Marca spanyol napilap internetes kiadása szerint 2013-tól a katari labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lehet Josep Guardiola. Az újság úgy tudja, az FC Barcelona vezetőedzője egy év alatt 36 millió eurót kereshet az arab országban.
A napilap szerint a katalán szakember kitölti még egy évig érvényes szerződését a „gránátvörös-kékeknél", majd pihen egy évet a fárasztó idények után, és 2013-ban átveszi a katari válogatott irányítását.
Katar nem ismeretlen Guardiola számára, mivel 2003 és 2005 között az al-Ahli játékosa volt, és kiváló kapcsolatot ápolt a katari sportvezetőkkel.
ha jövőre még megajándékoz minket egy bajnoki címmel,akkor felőlem mehet a fidzsi szigetekre is,amit adott ennek a klubnak,az legendás! -
#18224 Abidal jól nézett ki a fűnyíró gépen :D
ERIC -
#18223 Tegnap zárult a szezon,július 18.-án találkozik a keret ismét,akkor indul az előszezon. Tegnap volt a Nou Camp-ba a búcsúzás,a szezon zárása,a három begyűjtött trófeával pózolt a Pep Team.
-
Orionk #18222 -
#18221 Ezzel a linkel búcsúzom innen de remélem a következő BL döntőt is ez a két csapat vívja, de akkor már mi győzünk.
Tíz ok, amiért a Barca nyerte a BL-döntőt -
#18220 Egyetértek! -
#18219 Shakira és a Barca :D -
#18218 Vigyék is azt a malacpofát innen. -
#18217 nem olyan biztos az! -
#18216 vásárlási opció, de élni fognak vele -
#18215 Egyébként Ibra csak kölcsön van a Milannál? Vagy miért emlegeti mindenki, hogy majd a Milan visszaküldi a feladónak? -
#18214 igen,Villa Mascherano nagy igazolások voltak,nem voltak olcsók,de ezzel a BL trófeával a többszörösét adták vissza a csapatnak :) -
#18213 *gyermeteg -
#18212 Ezert most mar szerintem mindenki elott vilagos, hogy Mascherano miert is fizetett inkabb sajat zsebbol, hogy a Barcelonahoz kerulhessen. :D
Raadasul a szezon vegere, osszekapta magat es hasznos tagjava valt a csapatnak. Jo igazolas volt, igazolta a regi megjegyzesemet vele kapcsolatban, amikor az itt ketkedoknek megjegyeztem, hogy hasznos lesz a csapatnak, ha a vedekezesben is kell segitenie.
Villanak pedig, mint Henrynek a csapat nyert egy BL trofeat, amit megerdemelt volna mar reg, hiszen annyira jo jatekos de sohasem volt szerencseje, hogy BL eselyes csapatban a siker megtalalja.
Kulon orom, hogy egy nagyszeru gollal jarult hozza a gyozelemhez, az o golja torte meg vegleg az angol ellenallast. (bar megkell jegyezni gyermetek egy ellenallas volt az angoloke)
-
#18211 #18200 :)
Jó kis meccs volt az is. -
#18210 A Kézicsapatunk is BL győztes, 27-24-re legyőzte a Ciudad Realt,így 8. alkalommal lettek európa urai. -
#18209 Csoda történt szombat este,és örülök hogy 3.-ára is élőben élhettem át a BL sikerünket! :) vagyis kocsmában,de a lényeg hogy fantasztikusan játszott a csapat,az első 10 perc parás volt,a MU neki esett a csapatnak,de utána jött a szokásos játék,és be lett darálva a MU. Villa fantasztikus gólt lőtt! Abidal pedig emblematikus figurává növi ki magát,le a kalappal előtte! El sem hiszem,ilyen nehéz szezon után meg lett a BL...:) A kupáért kár,de a szememben ígyis tripláztak a fiúk :) -
#18208 szerintem ez már nyomiság.. -
#18207 Liverpool és a Manu ősi riválisok. :) Real szurkolók is a Manchesternek szurkoltak valszeg.