33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• sz4bolcs
    Azon azért kiakadtam, mikor a kommentátor azt mondta, hogy az angolok közül sokan a Barcának szurkolnak....
  • Rockynhooo
    nem leszólni akartalak. Csak szerintem semmiképp nem mondható egy pártatlan elemzésnek :D illetve csak azt akarom kifejezni hogy az ilyeneknek mennyire semmi haszna egy döntő előtt. Hiába írtad hogy Evra jobb mint a posztján játszó barcas ha ilyen csapni valóan szar napot fogott ki.
    Attól hogy Barcas legyek meg Isten ments :D
  • WuFraZselic
    ő Real drukker :P
  • Magic Boy
    Ebbe most ne menjünk bele, ha lehe.

Ti kb. egy hónapja erre a meccsre pihentek, míg nekünk még az utolsó tét nélküli bajnokin a legjobbakkal kellett kiállni a FA baromsága miatt, ami miatt fáradtak voltak a kulcsjátékosaink.

De akárhogy is volt tegnap este ti voltatok a jobbak.
  • Rockynhooo
    pedig a kis elemzésed...
  • Magic Boy
    Gratulálok!

Egyértelműen jobbak voltatok.

nálunk nagyon hiányzott Fletcher, de akkor is jobbak lettetek volna, ha ő játszik.
  • [HUN]FaTaL
    Kézi csapatunk is megnyerte a BL-t :)
  • Voyager5
    Én is gratulálok a Barcelonának, megérdemelten nyertétek meg az idei sorozatot.
  • dragon11

szép volt BARCAA
  • WuFraZselic
    grat, tegnap tökéletes meccset játszottatok, ezt a hihetetlenül összeszokott MU-t is lefociztátok
  • sz4bolcs
    Hát nemtom, azokat a kezezéseket én sem fújtam volna be. Legalábbis arra emlékszem amikor a barca védőre rárúgta az MU játékos... nem volt teljesen leszorított kéz, de el sem tudta volna rántani a kezét, olyan erővel jött a labda...
  • Sippie
    a végső meccsre tartogatták ezt a húzásukat hogy ne számítson rá az ellenfél :D

aki meg ezekután is a bíróra panaszkodik, az sajnos degenerált. Sokkal több valódi gólhelyzete volt a Barcának, jobban játszott a csapat ezvan. Kezezés a 16oson belül mindkét oldalon volt, nem tudom mit vártak, talán Kassai rúgjon nekik gólt vagymi?
  • rumkola
    Guardiola még 1 szezont marad
  • bodajoci
    Ezért nyertünk
  • Cabell
    Mourinho ugathat, és ugathat még a sok okos, de egyszerűen az az egyetlen problémája a világnak, hogy a Barca egyszerűen baszott jó.

gratula
  • Effe88
    Gratula a tegnapiért nagyon nagyot fociztatok megint
    Megérdemeltétek a BL trófeát is!!!!
  • bodajoci
    Egyszerűen nem értem, h a MU topicban mért írogatnak megint szinészkedésről, meg h nekünk fújt a bíró. Még a góljuk előtt is les volt, akk nekünk fújtak??? Szerencsére azért a többség reálisan látja a dolgokat, és elismerik, h jobb volt a Barca.
  • sz4bolcs
    És látjátok, hogy bejön, amit régebben mondtam? Kellenek ezek a távoli lövések Xaviéktól...
  • sz4bolcs
    jézus ..ettől a szövegtől most majdnem visszaájultam az ágyba. :D:D
  • barcames
    le se lehet írni milyen érzés BARCELONA drukkernek lenni
    més que un club
  • Redmer
    Mostanáig ünnepeltem!
    Szép volt,jó volt,remek játék,remélem jövőre ugyanitt leszünk!
    Murder3 húzz innen a pics@ba!!!
  • [HUN]FaTaL
    "az ilyen nagyon kiemelkedő "sztárosckák" mint a messi rombolják leginkább a focit.
    Meg a Barcelona féle csapatok, semmibe se jó ha egy klubb,nemzet nagyon kiemelkedik mert megöli a játékot, ezt lehet látni jópár sportnál."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Messi konkrétan egy felesleges játékos"
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    xDDD
  • buldozer99
    :DDDDDDDD

amúgy remekül játszottunk megint! :)

Visca BARCA!
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDDDD
  • janokapm2
    Szép volt fiúk!!!

• acm689
    gratu!
  • Gaba94
    Köszi!
    Messi lett a meccs embere. A fél Unitedet bebőrözte kb :D 53 gólt lőtt ebben a szezonban, számtalan gólpasszt adott, ismét betalált a BL döntőn és zsinórban harmadszor lett a sorozat gólkirálya, eddig 2 kupát gyűjtött be, nyáron lesz egy Copa America, a Barcával pedig még játszik a spanyol illetve európai szuperkupáért is. Nagyon érik a 3. Aranylabda!
  • Jakuza001
    A "csapat" !!!
    Nehez kifejezni ezt, de ezert tobb mint egy klub.
    Ezert szerettem mindig mindfdennel jobban. Ma is megmutatta, hogy miert a csapatok kozt a legosszetartobb kozosseg.
    Konnyeket csaltak a szemembe, amikor a csapat ikonja Puyol atadta a csk szalagot Abidalnak, megmutatva, hogy miert vagyunk tobbek a tobgbi klubnal, mert egy olyan kozosseget alkotunk, ami tulmutat egy footballklubnal.
    Koszonom Barcelona, hogy egy ilyen elmennyel ajandekoztal meg ismet.
  • bodajoci
    Remélem Murinnyó látta a meccset...Érdekes itt nem volt piroslap meg színjáccókör, talán mert az ellen is azt jáccotta amit tud
  • Tyler1
    gratula, meg is érdemeltétek a trófeát!
  • bodajoci
  • bodajoci
    Na ki a király
  • Gaba94
    Mekkora gesztus volt ez Abidal felé!

Més que un club
  • Sippie
    Abidal!!!!!
  • Jakuza001
    Ja es meg valami remelem kiderult az is, hogy Villa, akkor metudd villannni amikor kell, ezerrt klasszis jatekos es mindenki orul, hogy a nagyorru sved helyet ot leigazoltuk, hiszen meglotte a BL gyozelemhez szukseges golt.
    Szep volt David,
  • tobias88
    Nagyon jó volt ez a Mu, legalább 30 percig jobb volt a meccsen, mint mi. Ilyent se láttam legalább 4 éve.
  • Jakuza001
    Szep volt fiuk. :D
    Remelem mindenki eleg sort vagy mas alkoholt ivott, de azert a pezsgot ne felejtsetek meginni.
    Kiderult ismet, hogy mi vagyunk a legjobbak, mert egy mas szintet kepviselunk.
    Gratulalunk a Barcelonanak.
  • Gaba94
    CAMPEONES
  • IXEMGabeo
    megnyerte a Barca!!!