33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#18206 Azon azért kiakadtam, mikor a kommentátor azt mondta, hogy az angolok közül sokan a Barcának szurkolnak.... -
#18205 nem leszólni akartalak. Csak szerintem semmiképp nem mondható egy pártatlan elemzésnek :D illetve csak azt akarom kifejezni hogy az ilyeneknek mennyire semmi haszna egy döntő előtt. Hiába írtad hogy Evra jobb mint a posztján játszó barcas ha ilyen csapni valóan szar napot fogott ki.
Attól hogy Barcas legyek meg Isten ments :D -
#18204 ő Real drukker :P -
#18203 Ebbe most ne menjünk bele, ha lehe.
Ti kb. egy hónapja erre a meccsre pihentek, míg nekünk még az utolsó tét nélküli bajnokin a legjobbakkal kellett kiállni a FA baromsága miatt, ami miatt fáradtak voltak a kulcsjátékosaink.
De akárhogy is volt tegnap este ti voltatok a jobbak. -
#18202 pedig a kis elemzésed... -
#18201 Gratulálok!
Egyértelműen jobbak voltatok.
nálunk nagyon hiányzott Fletcher, de akkor is jobbak lettetek volna, ha ő játszik. -
#18200 Kézi csapatunk is megnyerte a BL-t :) -
#18199 Én is gratulálok a Barcelonának, megérdemelten nyertétek meg az idei sorozatot. -
szép volt BARCAA -
#18197 grat, tegnap tökéletes meccset játszottatok, ezt a hihetetlenül összeszokott MU-t is lefociztátok -
#18196 Hát nemtom, azokat a kezezéseket én sem fújtam volna be. Legalábbis arra emlékszem amikor a barca védőre rárúgta az MU játékos... nem volt teljesen leszorított kéz, de el sem tudta volna rántani a kezét, olyan erővel jött a labda... -
#18195 a végső meccsre tartogatták ezt a húzásukat hogy ne számítson rá az ellenfél :D
aki meg ezekután is a bíróra panaszkodik, az sajnos degenerált. Sokkal több valódi gólhelyzete volt a Barcának, jobban játszott a csapat ezvan. Kezezés a 16oson belül mindkét oldalon volt, nem tudom mit vártak, talán Kassai rúgjon nekik gólt vagymi? -
rumkola #18194 Guardiola még 1 szezont marad -
bodajoci #18193 Ezért nyertünk -
#18192 Mourinho ugathat, és ugathat még a sok okos, de egyszerűen az az egyetlen problémája a világnak, hogy a Barca egyszerűen baszott jó.
gratula -
#18191 Gratula a tegnapiért nagyon nagyot fociztatok megint
Megérdemeltétek a BL trófeát is!!!! -
bodajoci #18190 Egyszerűen nem értem, h a MU topicban mért írogatnak megint szinészkedésről, meg h nekünk fújt a bíró. Még a góljuk előtt is les volt, akk nekünk fújtak??? Szerencsére azért a többség reálisan látja a dolgokat, és elismerik, h jobb volt a Barca. -
#18189 És látjátok, hogy bejön, amit régebben mondtam? Kellenek ezek a távoli lövések Xaviéktól... -
#18188 jézus ..ettől a szövegtől most majdnem visszaájultam az ágyba. :D:D -
barcames #18187 le se lehet írni milyen érzés BARCELONA drukkernek lenni
més que un club
-
Redmer #18186 Mostanáig ünnepeltem!
Szép volt,jó volt,remek játék,remélem jövőre ugyanitt leszünk!
Murder3 húzz innen a pics@ba!!! -
#18185 "az ilyen nagyon kiemelkedő "sztárosckák" mint a messi rombolják leginkább a focit.
Meg a Barcelona féle csapatok, semmibe se jó ha egy klubb,nemzet nagyon kiemelkedik mert megöli a játékot, ezt lehet látni jópár sportnál."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Messi konkrétan egy felesleges játékos"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
IXEMGabeo #18183 xDDD -
#18182 :DDDDDDDD
amúgy remekül játszottunk megint! :)
Visca BARCA! -
#18181 :DDDDDDDD -
janokapm2 #18180 Szép volt fiúk!!!
-
#18179 gratu! -
Gaba94 #18178 Köszi!
Messi lett a meccs embere. A fél Unitedet bebőrözte kb :D 53 gólt lőtt ebben a szezonban, számtalan gólpasszt adott, ismét betalált a BL döntőn és zsinórban harmadszor lett a sorozat gólkirálya, eddig 2 kupát gyűjtött be, nyáron lesz egy Copa America, a Barcával pedig még játszik a spanyol illetve európai szuperkupáért is. Nagyon érik a 3. Aranylabda! -
#18177 A "csapat" !!!
Nehez kifejezni ezt, de ezert tobb mint egy klub.
Ezert szerettem mindig mindfdennel jobban. Ma is megmutatta, hogy miert a csapatok kozt a legosszetartobb kozosseg.
Konnyeket csaltak a szemembe, amikor a csapat ikonja Puyol atadta a csk szalagot Abidalnak, megmutatva, hogy miert vagyunk tobbek a tobgbi klubnal, mert egy olyan kozosseget alkotunk, ami tulmutat egy footballklubnal.
Koszonom Barcelona, hogy egy ilyen elmennyel ajandekoztal meg ismet. -
bodajoci #18176 Remélem Murinnyó látta a meccset...Érdekes itt nem volt piroslap meg színjáccókör, talán mert az ellen is azt jáccotta amit tud -
#18175 gratula, meg is érdemeltétek a trófeát! -
bodajoci #18174 -
bodajoci #18173 Na ki a király -
Gaba94 #18172 Mekkora gesztus volt ez Abidal felé!
Més que un club -
#18171 Abidal!!!!! -
#18170 Ja es meg valami remelem kiderult az is, hogy Villa, akkor metudd villannni amikor kell, ezerrt klasszis jatekos es mindenki orul, hogy a nagyorru sved helyet ot leigazoltuk, hiszen meglotte a BL gyozelemhez szukseges golt.
Szep volt David, -
#18169 Nagyon jó volt ez a Mu, legalább 30 percig jobb volt a meccsen, mint mi. Ilyent se láttam legalább 4 éve. -
#18168 Szep volt fiuk. :D
Remelem mindenki eleg sort vagy mas alkoholt ivott, de azert a pezsgot ne felejtsetek meginni.
Kiderult ismet, hogy mi vagyunk a legjobbak, mert egy mas szintet kepviselunk.
Gratulalunk a Barcelonanak. -
Gaba94 #18167 CAMPEONES -
IXEMGabeo #18166 megnyerte a Barca!!!