Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Én régen Real szurkoló voltam, imádtam (és most is nagyon szeretem) Morientest, szerintem zseniális párost alkottak Raullal. Mikor elment, onnantól már nem tetszett annyira a Real, elkezdõdött a nagy sztárgyûjtés...

Csodálom, hogy emlékszik még valaki Morientesre.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

horpeti
Hát én igazán a másik kedvenc csapatom a Milán példáját hozhatom fel (rájuk gondoltam kihívás terén). Rossz volt látni, hogy pl. a bajnokságban full motiválaltanok voltak, de a BLben látszott, hogy odatették magukat (amikor megnyerték).
Persze nem a mostani Milánról, hanem a tavalyi, ill. elõtti, amikor a bajnokságban meg se mozdultak a nagy "bajnokok", de a BLben meg nyújtották, amit kell.

Teljesen igazat adok, és az általad hozott példák is tök jók. Remélhetõleg a most (mindegy hol) játszani akaró játékosok nem lazulnak el azzal, hogy már megvan mindenük.. Erre is volt néhány példa a múltban...
Messi mondjuk egy vérbeli sportoló, róla nehéz ilyet elképzelni.. C. Ronin is látszik, hogy azért vérbeli sportoló, még ha volt néha rossz visszhangja is. Azért meccsrõl meccsre õ is odateszi magát, nem csak alibizik. 😊 De hát ezt csak azért mondtam, hogy azért a Madridnak is vannak vérbeli sportolói, nemáhogynem. 😊 A Milán más tészta, ott jóval rosszabb az arány 😊 De ez Barca topik, úgyhogy nem kell másról beszélni.

bigapó
Egy vérbeli sportolónak minden meccs kihvás, még egy baráti is. Ez a "hol a kihivás?" egy hülyeség, már ne haragudj. Õk, akik táskányi pénzt raknak el havonta, évente, nem azért játszanak. Õk tényleg a foci szeretéért, sõt imádatáért kell hogy játszanak. Ha nem élvezed amit csinálsz nem lehetsz benne jó!!!
Nézd meg azoknak a játékosoknak a mozgását akik élvezik a játékot. Nem csak Barca-sról beszélek, ott van Raúl is példának. Isteni játékos, nem értem miért van kispadolva egy rangadón?
Másik legjobb példám Morientes. Real hanyagolta, pedig Õ is kitûnõ játékos. Kölcsönadták Monaco-nak és ontotta a gólokat, sõt, vele jutottak tovább BL-ben, na és ki ellen is? igen, Real Madrid...

Szóval nálatok a vezetéssel van a gond, ott kéne rendet rakni és rögtön más lenne a helyzet, még ennél is izgalmasabb meccsek jöhetnének.
Tegnap természetesen csak egy jó napot fogtunk ki, az amúgy is jó szériában, Ti meg egy rosszat. Ez benne van.

The Matrix has you...

horpeti
Hát nemtom. Kérdés, hogy 2-3 év minden megnyerés után mit gondolnak a fiúk... Hol a kihívás? 😊
De azért ebben az idényben is a Madrid nyújtja nekik a kellõ kihívást, azért komoly, hogy forduló elõtt 21 ponttal van lemaradva a 2. Nagyon komoly. 😊 Egymást tartják verseny hõfokon, de ez így jó, mert így izgalmasabb minden meccs mindkét tábornak, hisz nyerni kell, nincs lehetõség lazsálásra. Most a Barcának van 1 meccsnyi elõnye, gólarányból kifolyólag talán 2. Azért az sok, de nem lehet babérokra ülni. Bár már nincs sok hátra.

nem lehet megunni a gyõzelem ízét!

horpeti
A 200 millió vs bárki szarráver szövegek tetszenek. 😊) Ilyenkor mi fáj? Hogy 200 milliót költött a Madrid? 😛 A vicc, hogy így is nyereségesek, sajna sokszor nem is a játék, hanem a gazdaság miatt vannak az igazolások.
De hál istennek idén azért nem csak a gazdaság, hanem a játék is javult.

Persze a Barca már tavaly is jól össze volt rakva, sõt, már régebb óta jól össze vannak szokva, és valóban kevesebb igazolás szükséges, hiszen megvan a keret. Ráadásul a kulcsfigurák jó fiatalok, így mindig csak keveset kell beépíteni. Úgyhogy várható, hogy a Barca hengerel még folyamatosan jó pár évig. Kérdés, nem unják-e meg? 😄

horpeti
Grat a meccshez a Barcának, meg a sok értelmes Madrid alázó HSZhez. Bár ki várt mást? 😊

"az utóbbi egymás elleni négy meccs összesített végeredménye 11:2 a katalánoknak
<#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

szerintem senki nem gondolhatta komolyan a meccs elõtt, hogy ez a gyenge madrid nyerhet.....😄
AMIT NEM LEHET PÉNZÉRT MEGVENNI....
MÉS QUE UN CLUB<#worship>
leborulok messi nagysága elõtt.

sz4bolcs
Sajna nem volt szép játék, de hát mindenki úgy játszik, ahogy hagyják..
Piqué viszont nagyon kellett.

nagyon nagy mneccs volt,igazából az egész csapat mozgott jól,senki se villogott,de viszont a Real-nál látszott,hogy Ronaldo,Higuain nyomás alatt egyszerûen nem tudnak 100%-ot nyújtani...hiába a 15(??) sorozatban megnyert bajnoki,aminek a felét nagy különbséggel nyerték,hiába higuain 50 ezer gólja,hiába ronaldo szabadrugásai,ha a tavaszi szezon két fontos meccsét nulla játékkal bukják el...Lyon ellen otthon 1-1,BL zakó,ellenünk otthon 0-2,úszik a bajnokság...ez a nagy különbség!! Ramos,Albiol,Garay pedig egy utolsó senkiházi köcsög a szememben,0-2-nél,a 80. perc környékén úgy elkezdték darálni Pedrot,Messit,hogy csak na...ha már õk kikapnak,akkor mi is kapjunk majd ki elv alapján....200 milliós csapat-összeszokott csapat 0-2

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

sz4bolcs
Hogy vagy, Slick? 😄

tobias88
2-0 ennyi elég,így átvenni egy labdát csak egy isten tud, ahogy a kommentátor mondaná!!!!!!!!!!!!!!!!!4
ehhez nem kell kommentárt fûzni😊 még akár 1-4 is lehetett volna😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

buldozer99
Forca Barca! én csak ennyit írok😛😊

Forca Barca

pussz neked is<#zavart1>

Visca El Barça!

Na, csókot! <#gonosz1>

REAL MADRID

Örülök én de én nememberkedtem elõtte, mint Te...

Visca El Barça!

Lcapitant
Szép volt, jobbak voltatok!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

SLICK
nem hogy inkább örülnél normálisan a gyõzelmeteknek.

SLICK
100 %-os teljesítmény. Megérdemeltétek, talán ezzel elindítatok egy olyan szervezkedést a Madridban, hogy jövõre talán ellenetek is legyen esélyünk. Remélem nem a bevásárlás lesz a szervezkedés.

Na bazz akk nem mered most bekapcsolni a tv-t ugye....Még megalázóbb volt játék terén ez a meccs, mint a tavalyi 6-os<#mf1>

Visca El Barça!

Gratula, megérdemelt gyõzelem.

REAL MADRID

LOL
<#idiota><#integet2><#nyes>

Pedro!!!
0-2
😄

baaazmeg azt hittem holnap lesz!!!

most kapcsoltam be, pont vége az elsõ félidõne

0-1 Messi! <#worship>

HAJRÁ BARCELONA!!

Visca el Barca! Visca Catalunya!

banok
+ az oldalamon is van. Sport1 linkek is.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

myp2p.eu --- veetle-s linkek altalaban a legjobbak.

REAL MADRID

Amiga
Hali,

Nem adnátok egy online linket a ma esti meccshez?

Köszi, Amiga

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

eurobarca szerint ez lesz a kezdõ: valdes, puyol, pique, milito, maxvell, alves, busquets, xavi, keita, pedro, messi

Érdekes...

<#wow2>

sör az szar😄 igyatok Deitet xDDDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tobias88
1 madridos haver + kocsma <#vigyor>
sz4bolcs
Nálam lesz egy tévé. Én nyertem. <#idiota>

am ki mivel készül a meccsre?? én 3 barcás haverral,kb 2 rekesz sörrel,10 csomag chipsszel,barca sál+mez is alap lesz <#vigyor>

Puyol és Pique nem játszott akkor nem felépülni hanem visszatérnének az lenne jó és hasznos...Alves játszott is az Arsenal ellen ám nem õ volt a legjobb az is tény

ha az utolsó pillanatban egy rohadtul kiszenvedett,potyagóllal nyerünk ugyanolyan boldog leszek,mint a tavalyi 2-6 után!!! a lényeg a 3 pont!!!! ha ez megvan,akkor szvsz idén valahol címet védünk!

"Puyol, Pique, Milito nem ártana ha felépülne mondjuk.."

mindhárman egészségesek..

cesc fábregas

WuFraZselic
Daniel Alves?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hmm. az Inter ellen mindenképp kell egy ütõképes védelem tehát Puyol, Pique, Milito nem ártana ha felépülne mondjuk..ja és mondjuk Daniel Alves remélhetõleg nem hagy helyet Sneijdernek😊

egy 0-1 is tökéletes eredmény lenne a számunkra.

cesc fábregas

egy 0:3 elégedett lennék

horpeti
És viszont. 😛

hehe,kiváncsi leszek a real totyikra egy esetleges Barca win után 😛P

szerencsétlen slick vasárnap reggel úgy kell felkaparni, mint a tavalyi 2-6 után nem tudott hova bújni<#taps><#nyes>

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

az utazó keret Madridba:

Kapusok: Valdés, Pinto
Mezõnyjátékosok: Piqué, Puyol, Dani Alves, G. Milito, Márquez, Maxwell, Csihrinszkij, Y. Touré, S. Keita, Busquets, Xavi, Iniesta, Jeffrén, Messi, Henry, Pedro, Krkic.

Piqué ottvan,de Ibra nem épült fel :S

2 dolog van,amiben reménykedem az Inter meccsre:
1.Addigra lesz nekünk Abidal-Puyol-Piqué-Dani védõsorunk,és Pedro-Ibra-Messi támadósorunk,középen remélhetõleg Xavi-Ini kettõs
2.Ha a realt most megverjük,akkor a bajnoki címtõl egy karnyújtásnyira leszünk,ergó egy picit tudunk tartalékolni a San Siro-ra 😊
de persze van ami aggaszt is:
Lucio-t amikor láttam a Chelsea ellen,már akkor éreztem,hogy ha összejön az elõdöntõben a Barca-Inter derbi,akkor õ az aki megfoghatja majd a Bolhát :S No meg ugye olasz csapatról van szó,azaz egy "Véletlen" odarugás Messi lábára és...Mourinho amúgyse egy finomkodó edzõ,õ kerek-perec megmondja a srácainak,hogy mi az ábra a kis argentínnal :S na majd kiderül!!!
szombaton pedig csak 1 eredmény elfogadható: A GYÕZELEM!

szerintem oda vissza megverjük az intert😊
de hazai pályán nagyobb lesz a különbség az tuti.

WuFraZselic
ápr 20 / 28

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio