33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Tyler1
    na, már F1 és Nascar pilótákra álltak rá? :D ennyire csak nem híg a piac. akkor legalább a Schumachert igazolnák, az még tud is focizni :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem adjuk el Thiagot, ez már korábbi hír volt. És szerintem Afellayt sem. Új kiszemeltjük elvileg Montoya.
  • tobias88
    30 millió + Thiagó = Fabreguas... Ebbe nem megy bele az Arsenal, és szerintem óriási őrültség lenne eladni az Iniesta hasonmás kölköt, mert amikor idén játszott azt nagyon magas szinten űzte, magasabban mint Affelay...
  • rumkola
    ez tény, sajnos itt presztízs dolog megy.... :S
  • [HUN]FaTaL
    Feléért kéne megvenni. Fabregas jó játékos, de ennyit azért nem ér...
  • bakkerman
    baszki angol és spanyol netes oldalak is arról cikkeznek,hogy Cesc nyomására megadjuk a 40-45 misit az arsenalnak,és akár már a jövőhéten hivatalos lehet a transzfer...faszomat!!!!! ha képes Rosell behódolni ezeknek a szarházi londoniaknak,akkor leírja magát nálam...
  • bakkerman
    fontás,muniesa érettebb lett sokkal,jövőre lehet rájuk számítani,plusz Bartra
  • [HUN]FaTaL
    Egy középső védő is kellene, mert idén is majdnem bajban voltunk.
  • bakkerman
    cesc kb 20-25-öt ér,de én még ennyit se adnék érte,45 milliónk van átigazolásra,abból jöhet Sanchez vagy Rossi,jöhet valaki a védelem jobb oldalára Alves mögé,és kész.
  • sz4bolcs
    Sanchez: A megegyezés közel van, csak még azt nem tudni, kivel...
  • Jakuza001
    Remelem nem veszik meg. Teljesen felesleges ennyi penzt kidobni ra, mert nem er annyit.
    Inkabb koltsenek vedokre, akik a sorozatterheles alatt valtani tudjak a tobbieket. Teljesen erthetetlen lenne presztist csinalni ebbol az atigazolasi kerdesbol, valamint az Arsenal is jol tudja, hogy most kell meg kisajtolnia a jatekosbol annyit amennyit tud, mert a realis erteke nincsen tobb 25 millional, de lehet hogy meg azzal is sokat mondtam.
  • bakkerman
    Bár az érdemi tárgyalások még csak most kezdődnek, szinte biztos, hogy a katalán középpályás ezen a nyáron visszatér Barcelonába. Erről ír a sport.es.

Két év sikertelen kisérlete után idén már megvalósulhat a transzfer, miután az Arsenal lemondott arról, hogy "horror" összeget kérjen a katalán klubtól. Az új ár 40 millió euro. Erről Darren Dein tájékoztatta a Barcelonát, ami egyértelműen azt jelenti, most valóban meg lehet Fabregas, és biztos, hogy nem ennyiért.

Természetesen az sem valószínű, hogy a Barca által kínált 30 millió euro lesz a végső ár, de a 10 milliós különbség sokkal kisebb, mint bármikor máskor, és könnyen áthidalható, például egy katalán játékos bevonásával. Eddig ugyan Thiago Alcántara volt a leginkább esélyes erre, ám most - talán sok Barca drukker örömére - előkerült egy másik név az Arsenal részétől, Martín Montoya.

De nem csak az ár döntő jelenleg, hanem azok a részletek amik különbséget jelentenek a múlt évhez képest.

Az első, hogy Wenger már nem ragaszkodik a játékoshoz. Ezt jelzi az is, hogy ésszerű összeget határozott meg végre.

A második, hogy kijelentette, Fabregas mehet a Barcához vagy a Realhoz, csak a Premier League-be nem. Persze a Real esélytelen, ezt maga Dein mondta a Barca vezetőknek, mivel az Arsenal csak a katalánokkal tárgyal. Az már már csak plusz, hogy Fabregas sem akar máshova igazolni, csak haza.

A díszletek tehát a helyükön vannak, a szereplők is lassan készen állnak - már csak Sandro Rosellre várnak a felek, aki a napokban tér vissza Brazíliából - így hamarosan egy nagyon hosszúra nyúlt történet végére tehetnek pontot Barcelonában és Londonban.

nagyon nem örülnék neki ha thiago-t bevonnák az üzletbe,óriási potenciál van a srácban,Xavi utódjaként tekintenek rá kint,nem lenne szabad elherdálni mint anno Cescet!
  • bakkerman
    Andrés facebook oldaláról szedtem a képet,még ő rakta ki május 29.-én :)

ez a kép sehol nem jelent meg nyilvánosan,mert az öltözőben készült :)
  • [HUN]FaTaL
    - Sanchez jöhet, de fura, hogy a Real topicban is az van, hogy közel a megegyezés :D
    - Rossival sincs probléma bár kicsit sokallok ennyi csatárt (bár ha Bojant elviszik akkor az más)
    - Maxwell... Nem volt túl jó az idén
    - Tartsák meg Fabregas ilyen rohadt drágán
    - Vigye
    - Jöjjön, meglessük mit tud itt :D
  • bakkerman
    pár hír:

-Megyezett a klub Alexis Sanchezzel,aki az ügynöke szerint hozzánk akar jönni,de a két klub még nem állapodott meg
    -Állítólag tegnap Barcelonaban járt Giuseppe Rossi,de hogy mi ügyben,az nem derült ki...
    -Raiola szerint védence,Maxwell,mindenképpen a keret tagja marad jövőre is.
    -Az Arsenal már nem gördít akadályt Fabregas hozzánk jövetele elé,így már "csak" az áron kell megegyezni
    -Luis Enrique szeretné magával vinni Bojant a Romaba.
    -Francisco Femenía Far, ismertebb nevén Kiko lehet az első érkező,a Hercules fiatal támadó középpályása 4 millió euróért jöhet.
  • tobias88
    Én eddig 1-2 kósza hírt láttam, de egy se volt megbízható forrás. Valahol azt írják, hogy 30ért elengedné, valahol 40ért se... Nem kell mindent elhinni
  • IXEMGabeo
    +1 tudom h a FIFA elnöke, de Sepp Blatter pedig simán nyerte a legutóbbi szavazást holott vesztegetési ügybe keveredett állítólag
  • Tyler1
    35-öt elutasított az Udinese.
  • tobias88
    Bár ha azt vesszük, Di Maria amikor megvette a Madrid, jó indulattal ért 10 misit, és 35ért vették... Sanchez meg most 15-18 körül mozog. Viszont én Rossinak jobban örülnék.
  • tobias88
    40 millióért kizárt dolog, 30nál többet nem adnak és nem adhatnak érte. 50et költenének nyáron, akkor abból már 34 így is el menne, és még kellene egy minőségi középhátvéd.
  • Tyler1
    fél hivatalos: az Udinese elnöke megerősítette, Sanchez megegyezett a Barcával, már csak a vételár a kérdés(40m körül).
  • Jakuza001
    Pontosan. Nonszensz, hogy valaki azert kapja meg a legsportszerubb csapat titulust, mert o angol bajnoksagban jatszik.
    Nem ettol legsportszerubb a csapat. Rohadt penzsovar majmok tonkretettek ezt, mint ahogy a BL indulokat is, hogy kedvezzenek a sajat csapataiknak.

Bajnokok Ligaja = LOL, ahol a bajnok mondjuk az Angol 5. helyezett, mint anno a Liverpool, mikozben megvonjak azoktol a csapatoktol az indulas jogat, akik valoban bajnokok voltak.

Azzal nincs semmi bajom, hogy kibovitettek a letszamot, azzal mar annal inkabb, hogy a penzt igyekeznek olyan bajnoksagokba csorgatni, ahol amugy is van dogivel.
    Ezzel nem kiegyenlittik az eselyeket, hanem meg inkabb az erosebbeknek kedveznek. Mar nem tudnak szinte bejutni a regi erosebb csapatok se, mert dollar 10 vagy szazmilliokkal pumpaljak a nagycsapatokat. Aztan egy kiscsapat a vegen kivel talalja szembe magat a selejtezo utolso periodusaban ? Egy ilyen csapatot aki evek ota kapja a zse't es emiatt erosebb.

Ha a regi rendszerben bent maradtakk volna a valos bajnokok, akkor viszont egy ido mulva megtudtak volna erosodni, es eselyesebben vehetnek fel a versenyt.

Egyre nagyobb viszont igy a szakadek, ha igy folytatodik, a tobbi meg eppen kinkeservvel bekerulo csapatoktol is elbucsuzhatunk, mint a portugal,holland,dan,orosz bajnokaztan maradnak az olasz,nemet,angol,spanyol,talan meg francia csapatok es mas semmi.

Na ezert szar az, ha nem hagyjak a kiscsapatokat is ervenyesulni.
  • IXEMGabeo
    köszi erre voltam kíváncsi
  • Tyler1
    hát ez ilyen. de ez a lényege, hogy a kiscsapatokat is ösztönözzék vmire. pl. ha FA kupában kis szar csapat jut el a döntőig, akk ő is jogot kap, a középcsapatok meg szopják a brét. Blackpool is mit ért volna el? semmit.
  • Tyler1
    ha izland lenne az első 3 között, akk persze, hogy kapna. szinte csak kiscsapatok "uralják" ezt a módját a kijutásnak. kapott már jogot luxemburgi kiscsapat is, örmény, észt, stb...
    ezek a skandináv ligák a legsportszerűbbek általában.
  • IXEMGabeo
    én nem tartom igazságosnak h egy élbajnokság csapata kapja meg a jogot...

gondolj bele

angol bajnokság: 4 BL, ebből 2 selejtezős, 2 EL +, aki kupagyőztes, illetve, aki döntős és a győztes a BL-ben indul ő kapja meg a jogot és akkor még a fair play díj okán mégegy El-es csapat indulhatna:D na neee ja és még a ligakupa győztes is kaphat selejtezőre jogot én úgy tudom... a macedón bajnokságból örülnek ha 1 átevickél 1-2 BL selejtezős meccsen, mint pl "mi".

én jobban örülnék, ha ez minden európai bajnokságot érintené bajnoksági szintektől függetlenül
  • bakkerman
    gondolj bele,egy hulladék macedón kiscsapat lenne a legsportszerűbb,így ők indulhatnak,míg a az ngol bajnokság 7. helyezettje meg szopja a faszt,mert ők lemaradtak a bajnokságukban a pozicióról,de viszont annak a macedón kiscsapatnak lőnének 47 gólt
  • bakkerman
    nem nagyon szokták odaadni ezt a díjat kisebb országok csapatának
  • IXEMGabeo
    thx ezt jó tudni...

volt olyan amikor nem az él bajnokságokból voltak a legsportszerűbbek? gondolok itt olyanra, hogy mit tom én pl a Panioniosz, vagy egy izlandi esetleg az Odd Grenland kapta meg volna a jogot csak mert sportszerűek voltak?
  • bakkerman
    tudom,ezért írtam :D
  • Tyler1
    mert csak elsőosztályú csapatok indulhatnak európai kupasorozatban. Angliában pl. a Blackpool lett a legsportszerűbb, de mivel kiesett, így a Fulham kapta meg a jogot.
  • bakkerman
    de a Barca B nem kaphat
  • Tyler1
    ez 95 óta minden évben így van. a 3 legsportszerűbb liga nevezett csapatai indulási jogot kapnak.
  • IXEMGabeo
    emlékszem egyik évben olyanra, hogy a Herta meg a Manchester city EL ligás indulási jogot kapott azért, mert a legsportszerűbb csapatok voltak Európában
  • Jakuza001
    Es a legjobb kozosseg is. :D Bar ez szinte az egesz vilag labdarugasanak figyelembe vetelevel is kijelentheto lenne.
  • [HUN]FaTaL
    A Primerában a Barca, a Segundában Barca B lett a legsportszerűbb csapat.
  • bakkerman
    igen
  • Oziris666
    Arra kell nekik amire Ibra meg Chygrynskiy kellett nekik:P
  • Redmer
  • sz4bolcs
    "Leo nem cselez,ő csak fut a labdával,és gólt rúg :) :DD"

-Csak olyan gyorsan csinálja, hogy még te se látod. :D