Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Brazilok.
Divatdrukker <#wow1>#wow1> 😄
Amúgy Madrid dukker vagyok, de nem qrvaanyázni jöttem ide. 😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
És még így is szakadások, stb van.. látszik mekkora durva terhelés alatt vannak.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
fotográfik kolomp edisön :D
Iniesta "régen" is ennyit volt sérült? Napi szinten nem követtem tavaly se a Barca meccseket, de amikor láttam, akkor mindig volt, és mindig jól nyomta.
Visca El Barça!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Az EBn (vagy VB?) lõtt 40 méterrõl lõtt gólja, amivel továbbjutottak, még mindig a szemem elõtt van. 😄DD
Csak aztán szépen lassan az összes kedvenc játékosom a Madridban kötött ki, meg volt (Raúl, Morientes, Makelele, Casillas, Zidane, Ronaldo, stb.)... 😊
Igazad van teljesen, én is teljesen egyet értek, de mi a francot lehet tenni innen pl. Magyarországról.. Csak annyit, hogy elfogadjuk, és drukkolunk tovább...
Kényelmesebb lenne a Barcának drukkolni, és a szép játéka miatt azért örömmel nézem a meccseket, még ha titkon remélem, hogy veszít pontot, de ha mégsem, akkor is jó érzés, ha Messi villan. De hát a szurkoló már olyan, hogy ha szívás van, akkor is szurkol, és reménykedik.
Én speciel reménykedem, hogy elindult valahova a Madrid, de sajnos a vezetõség simán el tudja rontani az egészet. Az Õ bajuk, de hát a mi bajunk is. 😊
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Visca El Barça!
Visca El Barça!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Visca El Barça!
The Matrix has you...
Casillas pedig... õ olyan kapuban, mint Messi a kapu elõtt. 😊
Victor Valdez is jó, szó se róla, de azért megnézném mit tud a kis szakállas 😄
The Matrix has you...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Idén volt végre olyan igazolás, aminek tényleg értelme is volt. Ronaldo nem csak fotózkodik, hanem jól is játszik, Higu is jó, a védõsorba vett emberek sem annyira rosszak... Középpályán is van jó pár tehetséges fiatal, de még érniük kell.
Persze ez az egész lehet, hogy összeomlik nyáron, a Madrid vezetõsége képes rá. 😊
Barcánál meg csupa okos igazolás, fiatal tehetségesek... más a kettõ.
De ettõl még mûködhetnek a dolgok. Én jobban szimpatizálok a csapat építéssel, de tudomásul kell venni a madridi adottságokat. Ott nem a játékos állomány a kihívás, hanem az összerakása😊