33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• barcames
    bojant eladtuk
  • bakkerman
    hírek:

-Nagyon közel Alexis Sanchez hozzánk,1-2 nap és meglehet a hivatalos bejelentés. A hírek szerint Jeffren bevonása nagyot lendíthet az ügyben.
    -Rossiért megintcsak 25-26 milliót ajánlottunk,amit megint elutasított a Villareal,és egyúttal be is szüntették a tárgyalásokat. A Villareal elnöke azt nyilatkozta,Rossi mindenképpen csapatot fog váltani a nyáron,de arra már nem sok esélyt lát,hogy hozzánk jön. Rossinál viszont mi vagyunk a prioritás,így ez az ügy is bonyolódik rendesen.
    -Mamadou Sakho iránt érdeklődünk,a PSG 21 éves játékosa a védelem közepén,és a bal oldalon is otthonosan mozog
  • bakkerman
    28+11 misi az új ajánlatunk Alexis-ért,ha az udinese acceptálja ezt az offert,akkor 2-3 napon belül a miénk lehet. Egyébként nyert a Chilei válogatott 4-0-ra észtország ellen ma hajnalban,a 4. gólt ő lőtte.
  • Neoncsoves
    nagyon nagy erősítés lenne az amúgy is erős csapatotokhoz. Tipikus 3 tüdejű gyerek, fizikálisan is nagyon ott van. csak jól járhattok vele
  • tobias88
    Erős túlzás, de az igaz, hogy 4. számú támadónak jön, de így lesz lehetősége Guardiolának rotálni...
  • barcames
    padon elfér
  • Gaba94
    [URL=http://barcanoticias.blog.hu/2011/06/19/alexis_sanchez_megyek_barcelonaba]Alexis Sánchez: "Megyek Barcelonába"[/URL]
  • szucsy89
    Szerintem mindkét klub jól jár ezzel.
  • bakkerman
    elég bizonytalan a helyzetünk az átigazolási ügyeinkben,3 játékosért küzdünk jelenleg
    1. Cesc Fabregas: Érte az Arsenal minimum 40 milliót kér,annyit mi nem akarunk kiadni érte,és közben már maga Cesc is kezd elbizonytalanodni,nagyon nehéz ügy
    2. Alexis Sanchez: Ő jönne hozzánk,állítólag vele már van megegyezés,de mi még csak 25 milliót ajánlottunk,amit nagyon kevesel az udinei csapat,hétről hétre drágul,nem kizárt hogy valaki 40 millióért viszi el
    3. Giuseppe Rossi: Vele szerencsés helyzetben vagyunk,ugyanis érte nincsen annyi érdeklődő mint Sanchezért,a Villareal 30 millióért engedné,mi 25-nél többet nem adunk érte,vele hamarosan meglehet az állapodás,ha sikerül bevonnunk 1-2 fiatalt az üzletbe.
  • bakkerman
    Bojan egyre közelebb Rómához,az ügynöke Zoran Vekic megerősítette,hogy már felvette a kétklub a kapcsolatot,visszavásárlási opcióval venné meg a Roma Bojant.
  • bakkerman
    igénytelen fordítás,azért ilyen körökben csak tudnak beszélni az emberek :D
  • rumkola
    vagy szar a fordítás, vagy én vagyok a hülye vagy ez az ember nem tud beszélni :D
  • Jakuza001
    http://www.eurobarca.hu/hirek/labdarugas/20110616-rosell-valaszolt-a-real-madridnak/12624
  • bakkerman
    Bacary Sagna: "Elmondhatom: igaz, hogy Cesc a Barçába szeretne igazolni. Tudom, hogy szeretne visszatérni a szülőföldjére, a városába, ahol a családja él, illetve szeretne a világ egyik legjobb együttesében, a Barçában futballozni, és én úgy gondolom, ez teljesen érthető" - árulta el csapattársa vágyát Sagna, aki azonban figyelmeztette a katalán klubot a transzfer nehézségeiről, hiszen Fabregas "most még az Arsenal kapitánya."

Fabregas: „Én nem beszéltem Wengerrel immár hat hete. Kérdezzétek őt a jövőmről. Ő a főnök, ő dönt arról, hogy eladnak-e” – szögezte le a katalán, majd hozzátette:

„Nem minden a játékoson múlik. A tavalyi nyár nagyon nehéz volt számomra, és nem szeretném, ha ismét megtörténne. Egyes embereknek vannak értékeik, másoknak nincsenek. Nem mondhatok semmit az Arsenalról nyolc év után, mert ez tönkretehetne mindent, annyi öröm és boldogság után.”

„Nem fogom azt csinálni, mint Kun (Agüero). Ő úgy dönthetett, hogy ez a legmegfelelőbb a számára. Én egy bonyolult helyzetben vagyok, és nem tartozom azok közé, akik nyilatkoznak, hogy elősegítsék az átigazolásukat. Tavaly szerintem hibáztam, mert utána történt, ami történt, és a hibákból tanulni kell.”

Na ez a szappanopera nem a seherezádé.
  • bakkerman
    jópofizik itt jobbra-balra,egyszer ide nyal,egyszer oda,döntenie kéne,és kimondania mit akar! Nem hebegni,habogni hogy jajj most szabin vagyok,pihengetek,no futball...
  • [HUN]FaTaL
    Fasznak se kell Fabregas, maradjon, ahol van.
  • bakkerman
    Komolyan felbasz Cesc...egyik pillanatban már búcsúzkodik a fél csapattól,meg kéri Wengert,hogy adja el,most meg ilyet nyilatkozik??? Mostmár akkor maradjon is ott,egy ligakupa hátha becsúszik :)

„Az a játékos, akit nem zavar, hogy nem nyer trófeákat, az hazudik, vagy egyszerűen nincsenek ambíciói. Az Arsenalnál jó a csapat, a menedzser is, és itt a leghűségesebbek a szurkolók Európában. Ezekkel a tényezőkkel fejlődhetünk, és egy nap fontos trófeát nyerhetünk" – mondta Fabregas, aki a jövőjéről is beszélt.

„Az Arsenal játékosa vagyok. Nyolc boldog évet töltöttem itt, és most is jól érzem magam. Most azonban nem gondolok a futballra, csak a szabadságomra. Még semmilyen döntés nem született az ügyemben. Az az igazság, hogy ezek a dolgok nem mindig a játékosokon múlnak, és most nem tudok semmit" – tette hozzá a spanyol világbajnok.

„Wenger a főnök, ő hozza meg a döntéseket. Tőle kell felvilágosítást kérniük. A szezon végén sérült voltam, úgyhogy hat hete nem találkoztam vele. Boldog vagyok a jelenlegi helyzettel. Minden más csak pletyka. De persze az életben soha nem mondhatjuk azt, hogy soha, számos olyan dolog történhet, amire senki sem számít" – jelentette ki a futballista.
  • LasCar16
    Ibrát 8 Millás részletekben veszi meg a Milan.
  • tobias88
    Amúgy most megvette a Barca azt a fiatal balhátvédet? Mert mint kiderült, Clichy-nek lejár a szerződése jövőre az Arsenalnal, szóval elég olcsón meg lehetne szerezni!
  • bakkerman
    persze persze
  • [HUN]FaTaL
    Marad alatt Olaszországot értettem, nem az Udineset. :)
  • bakkerman
    elég bonyolult helyzete van neki is,ő jönne hozzánk is,meg az Interhez is,sőt a Juve is előrelépés lenne neki (WTF),az ügynöke is hozzánk vagy az Interhez adná el,de a Cityt ismerjük,ügynökök álma oda berakni a játékosát...na majd kiderül
  • [HUN]FaTaL
    Sanchez nem fog a Citybe menni, legalábbis azt nyilatkozta, ha jól emlékszem, hogy vagy a Barca vagy marad.
  • bakkerman
    Sanchezért beszállt a City is( kurvaanyjukat mindenhol ott vannak ),és már 35-40 misiről szólnak a hírek,Pozzo az udinese résztulajdonosa kijelentette,angol klubokra várnak,hogy mit lépnek,ott van pénz,ezért mostmár anglia felé hajlik...menjen is a Citybe
  • bakkerman
    mondjuk engem aggaszt,hogy eddig semmi hír nem volt arról,hogy akarunk-e jobbhátvédet igazolni...
  • bakkerman
    nincs benne,ez a 45 misi az a pénz,amit félretett Reus igazolásokra. Ez növelhető játékos eladásokkal,amit én nem támogatok,ne menjen el senki,ebből a 45 misiből lazán kijöhet egy minőségi jobbhátvéd Alves mögé,meg egy minden poszton bevethető támadó(Sanchez vagy Rossi). Fölösleges eladni Bojant eladni 15-ért,hogy aztán a helyére letegyünk a padra egy 30 milliós Rossit...
  • tobias88
    Csatár jobban kell mint középpályás, és ha 45 milla a keret, akkor bőven nem fér bele, főleg, hogy Rossi 30 ért jön majd. Bár nem tudom, hogy ebben már benne van e Ibra féle 24 millió...
  • barcames
    ez igaz sérült mindig a gyerek...
    meg szerintem nem akkora játékos mint amekkorának mondják remélem nem jön
  • bodajoci
    Nekem ez a Fabregas dolog nem nagyon jön be, mire megszerezzük, már felét sem fogja érni az a gyerek, ha jól utána nézek többet volt sérült, mint egészséges, szal nemtom. Sztem is sokkal inkább egy Thiago...
  • bakkerman
    hát kb
  • tobias88
    Adjuk el Thiagot az Arsenalnak Fabreguas üzlet részeként és 3-4-5 év múlva kezdődhet a Thiago-saga mint most Fabreguasé...
  • bakkerman
    én őt 100000% hogy nem adnám el,sőt mostmár azt mondom,hogy inkább ő legyen beépítve a csapatba,mint egy fabregas,akiért 40-et kérnek...még Bartra-t tartanám meg
  • [HUN]FaTaL
    Thiago nem lesz eladva már megmondta Guardiola, márcsak azért sem mert Xavi szalagjai elvileg nem bírják már a sorozatterhelést.
  • bakkerman
    a La Masia csoda képződményei,avagy a nyár lehetséges távozói?

Bojan Krkic (21 éves, szélső, csatár): Mind közül a leginkább féltett kincs. Giuseppe Rossi esetleges szerződtetése után még kevesebb lehetőséghez juthat, pedig eddig is jobbára a Messi, Villa, Pedro trió árnyékában futballozott. Az angol Liverpool 20 milliós ajánlattal kopogtatott be a katalánok ajtaján, a Barcelona állítólag nehezen válik, és visszavásárlási opcióhoz ragaszkodik.
    Thiago Alcántara (20, támadó középpályás): A másik, legtöbbre taksált fiatal, aki gyakran élvezte Pep Guardiola bizalmát. A játékos édesapja, egyben menedzsere, a világbajnok Mazinho szerint szó sincs elmenetelről, viszont angol lapok folyamatosan arról cikkeznek, hogy képbe kerülhet – került? – az Arsenallal folyó alkuban, amelynek tétje Cesc Fabregas. De az Atlético Madrid új sportigazgatója, José Luis Pérez Caminero is szívesen látná csapatában.
    Jeffrén Suárez (23, szélső, csatár): A kivásárlási ára tízmillió euró, amit az angol Liverpool mellett élvonalbeli spanyol csapatok is készek megadni, vagy legalább alkudozni róla. A szélső egyértelműen kinőtte a kispadot, a Barcában viszont képességéhez méltatlanul kevés lehetőséghez jutott. De ez speciel senkinek sem róható fel hibaként, neki és Guardiolának sem. Ennyire jók a riválisok, ilyen nagy a konkurenciaharc.
    Martín Montoya Torralbo (20, szélső): Egyelőre a B kerethez tartozik, de már Guardiola látószögébe is bekerült, az első csapattól azonban még távol van. A tehetség már most értéket képvisel, de esetében azért még van kifutási lehetőség házon belül is.
    Jonathan dos Santos (21, középpályás): A mexikói bátyja, Giovani hatalmas tehetségként lett beharangozva, de aztán Barcelonában szépen a fejére nőttek a többiek. Végül megváltak tőle, és azóta is – hiába – keresi a helyét Angliában, Törökországban vagy éppen a spanyol Santanderben. Miközben a mexikói válogatott egyik megváltóját látják benne. Visszatérve Jonathanra, esetében is igaz, hogy megérett a nagyobb feladatokra, ami fejlődését is szolgálná, viszont erre Barcelonában aligha kaphat biztosítékot.
    Marc Bartra (20, védő): Talán esetében érhet a türelem a legtöbbet. A katalánok évet óta keresnek hosszútávra is megbízható megoldást jelentő védőket, de eddig nem kísérte túl sok szerencse a próbálkozásaikat – Martín Cáceres, Dmitro Csihrinszkij –, Bartra időközben lassan felnőtt a feladathoz. A következő szezon esetében is sok kérdésre adhat választ.
    Nolito (24, szélső, csatár): A játékos már éppen kezdett kifutni a korból, így nem újította meg szerződését a katalánokkal – légkörváltozásra és megújulásra volt szüksége –, így ingyen került a portugál Benficához, amellyel ötéves szerződést kötött. Élő példa: a La Masía munkája és szakértelme belekerült a játékosba, viszont pénzt nem látott belőle a katalán klub.
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDDDDD
  • bakkerman
    beszartam rajta,sergio ramosos rész kurvanagy :DDDDDDDDDD csórik másba nem tudnak belekötni
  • szucsy89

:D
  • bakkerman
    Bojan ügynöke azt nyilatkozta,hogy a kicsi eltudná magát képzelni Roma-ban,de semmi konkrétum nincsen. Az biztos,Rosell csak visszavásárlási opcióval válna meg Bojantól
  • [HUN]FaTaL
    Vagy jobbhátvéd? Nem is emlékszem :DDD
  • [HUN]FaTaL
    De hülye vagy :DDD

Montoya balhátvéd, szerepelt már a nagy csapatban is, csak aztán le is sérült rögtön.