Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Én divatdrukker vagyok. Amint úgy jár a Barca, mint anno a Real Madrid, többé már nem fog érdekelni a csapat.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

csak gondoltam h nem vagy barcás mert egy barcás olyat soha nem ír, hogy örülne, ha pontegyenlõséggel nyernénk meg a bajnokságot...

horpeti
Meg még van pár csapat, akiket figyelek. De gondolom ezzel mindenki így van.
Brazilok.

Divatdrukker <#wow1> 😄

horpeti
Ja, meg Milán. 😊

horpeti
De ha ez azért volt, hogy ne írjak ide többet, akkor ok.
Amúgy Madrid dukker vagyok, de nem qrvaanyázni jöttem ide. 😊

horpeti
Ez milyen kérdés? :-/

te különben divatdrukker vagy?

horpeti
Úgy értettem a játékhossz kitolása. Az élethosszt nemtom, egészségesen élnek az biztos, egészségesebben, mint az átlagember, de persze a túlzott igénybevétel nem épp egészsgéges. 😊

sz4bolcs
Én Messi mellett Iniesta ellenfélrõl való lefordulásait szoktam figyelni, ahogy a bokájukat teljesen kifordítják az valami hihetetlen.

hedonist
Jah persze csak azok a cuccok nem az élethossz kitolás fáradoznak éppen, hanem inkább a rövidítésén..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

horpeti
Jah jah.. hát igen, az élsport az ilyen. De van elég sok cucc, amivel támogatják a szervezetüket, úgyhogy bõven egyben maradnak amikor már az "átlagember" rég feladná. 😊
És még így is szakadások, stb van.. látszik mekkora durva terhelés alatt vannak.

és köztudott, hogy a túlzott éjszakai életmód, a túlterhelések sem tesznek jót egy sportolónak...e mellett a koncentrációjukat elveheti a szex, pl Ronaldinho

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

öregszik és kopnak a porcai...igaz hogy kb 25-26 év körül van, de általában az ilyen technikás játékosok hamarabb vonulnak vissza pont azért, mert szétrúgják õket...igazából Del Pieron csodálkozom h bírja még ezekszerint neki olyanok a génjei, illetve minden attól függ ki mennyire él egészséges életet önmagában a sport is az, de mellette mondjuk a túlzott alkoholfogyasztás nem tesz ám jót...😮😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

most láttam csak a gólt, LOL 😄

fotográfik kolomp edisön :D

horpeti
Nyerni kell, különben <#ejnye1> 😄

Iniesta "régen" is ennyit volt sérült? Napi szinten nem követtem tavaly se a Barca meccseket, de amikor láttam, akkor mindig volt, és mindig jól nyomta.

este kíváncsi vagyok mit játszik a madrid<#eplus2>

Pedro gólja...ehehe

Visca El Barça!

sz4bolcs
Csak összeszigszalagozzák xD

bl döntõben majd megint parádézik mint tavaly...

sz4bolcs
:// Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen nagyszerû játékos ennyire sérülékeny.

uuuuhhhbazmeg

hedonist
Teljesen elszakadt egy hátsó combizomkötege állítólag.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

horpeti
😊 Sokkolt amúgy a hír, amikor átment Figo. Szerettem õt, de vhogy mindig a Barcában. Amikor õ is átjött a Madridba, akkor már bõven túlzásnak tartottam itt a dolgokat, nem volt szimpi (persze nem azért mert barcás volt, hanem hogy ennyire a pénz beszél).

Az EBn (vagy VB?) lõtt 40 méterrõl lõtt gólja, amivel továbbjutottak, még mindig a szemem elõtt van. 😄DD

sz4bolcs
ja ('meg volt') 😊

sz4bolcs
Figo nem sokkal késõbb jött a Realba, mint mondjuk Raul, Morientes stb.??

horpeti
Amúgy Rivaldo, Figo korszakban Barca szurkoló voltam, Rivaldot nagyon csíptem. 😄

Csak aztán szépen lassan az összes kedvenc játékosom a Madridban kötött ki, meg volt (Raúl, Morientes, Makelele, Casillas, Zidane, Ronaldo, stb.)... 😊

horpeti
"Õ bajuk"...Jah, a madridi szurkolók baja, hogy ilyen csapatnak drukkolnak. 😄

Igazad van teljesen, én is teljesen egyet értek, de mi a francot lehet tenni innen pl. Magyarországról.. Csak annyit, hogy elfogadjuk, és drukkolunk tovább...

Kényelmesebb lenne a Barcának drukkolni, és a szép játéka miatt azért örömmel nézem a meccseket, még ha titkon remélem, hogy veszít pontot, de ha mégsem, akkor is jó érzés, ha Messi villan. De hát a szurkoló már olyan, hogy ha szívás van, akkor is szurkol, és reménykedik.

Én speciel reménykedem, hogy elindult valahova a Madrid, de sajnos a vezetõség simán el tudja rontani az egészet. Az Õ bajuk, de hát a mi bajunk is. 😊

hát jah,szegény gyerek idén nem nyújt akkora formát mint tavaly,de azért egy jó Iniesta mindig jól jön 😊 most egy bomba Xavink van 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

sz4bolcs
Mi történik mindig Iniestával?? :// Mondjuk ahogy az a srác használja a bokáját lefordulásokkor, nem csodálom, hogy fél életét orvosok közt tölti.

nem lesz semmi gond

Qrva élet közben meg olvasom, h Ini egy hónapra megint felejtõs<#shakehead> Még szerencse, h Pepnek bejött ez a húzása, h Maxvellt a középpályán jáccatja, nameg ottvan Toure is ha kell. Persze védekezõbb a csapat de stabilabb az biztos.

Visca El Barça!

én is drukkolok nekik minden olyan helyzetben 😊

Én Barca drukkerként azt mondom, h a Realnak is szoktam drukkolni a nemzetközi kupákban, ha nem ellenünk jáccik, mert spanyol csapat.Akkor baxták el amikor elküldték a jó öreg Vicente del Bosque-t. Az õ csapata volt az uccsó igazán nagy Madrid. Állandóan kapkodnak fûhöz fához, ahelyett h megvárnák, míg beérik valami. Capellot is óriási hiba volt elküldeni sztem. Mind1. Az õ bajuk.

Visca El Barça!

én is ezt próbáltam magyarázni a real totyikba,hogy mi a faszért kell elküldeni megint a fél team-et,plusz az edzõt,ha évek óta most ez a legjobb Real Madrid...mondom ezt barca szimpatizánsként! és igenis nagyobb dolog az,hogy idén is vezetjük a tabellát,a tavalyi 7-8 pontos elõnynél! ha meg összejönne a BL serleg,szerintem még nyáron felhúznának egy 10 méteres Pep szobrot a Nou Camp bejáratánál 😄

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

sz4bolcs
Nekem legalább a 2 bejött. xD

én 0:3<#hehe>

sz4bolcs
Valóban jó csapat. Én meccs elõtt 2-2-re tippeltem..

így van

Fogjátok már fel, nem rossz csapat a Real Madrid! Csak a világ legjobb csapata ellen ennyire tellett. Ez van.<#vigyor2> Lehet sajnálni Ikert, lehet szidni a védelmüket, de két olyan passzal, amit Xavi adott, meg két olyan játékossal akik azt kapták, egy csapat sem tudna mit kezdeni...

Visca El Barça!

Egyet értek. Szegény Casi-t rossz volt látni, rendesen el volt gyötörve a tehetetlenségtõl.

bigapó
naja, a nagy öreg is tud még mutatni nagy védéseket, örülök, hogy most ott van. kell az MU-nak most nagyon.

The Matrix has you...

sz4bolcs
Én szeretem Valdezt, de sokszor elgondolkodom rajta, hogy Van der Sar mennyire király lenne a Barcába. Õ sokkal jobb lábbal, és a barca hátul a kapussal is nagyon szeret passzolgatni, ebbe a képbe sokkal jobban beleillene.

Casillas pedig... õ olyan kapuban, mint Messi a kapu elõtt. 😊

bigapó
komolyan mondom, Én Iker Casillas-t sajnálom ilyenkor legjobban. A világ egyik legjobb kapusának tartom és ilyen "szerencsétlen" hátvédeket kap maga elé. Egyedül a lojalitása miatt lehet csak a Real-nál, éppésszel gondolkodva elmentem volna egy jobb csapatba...mondjuk Barca 😊
Victor Valdez is jó, szó se róla, de azért megnézném mit tud a kis szakállas 😄

The Matrix has you...

banok
Real Madrid-Barcelona 0-2 ::: összefoglaló
http://www.youtube.com/watch?v=d0V_gBhQzLU

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bigapó
Az igazi csillagokra a szurkolók emlékeznek legjobban 😊

The Matrix has you...

horpeti
A vezetõség gazdaságpolitikája miatt szerintem. Jöttek a nagy igazolások, amik lehet hogy a játékot nem, de a Madrid gazdaságát erõsítették (több reklámbevétel stb.), és nagyon elment ebbe az irányba az egész az elmúlt néhány évben.
Idén volt végre olyan igazolás, aminek tényleg értelme is volt. Ronaldo nem csak fotózkodik, hanem jól is játszik, Higu is jó, a védõsorba vett emberek sem annyira rosszak... Középpályán is van jó pár tehetséges fiatal, de még érniük kell.

Persze ez az egész lehet, hogy összeomlik nyáron, a Madrid vezetõsége képes rá. 😊

Barcánál meg csupa okos igazolás, fiatal tehetségesek... más a kettõ.
De ettõl még mûködhetnek a dolgok. Én jobban szimpatizálok a csapat építéssel, de tudomásul kell venni a madridi adottságokat. Ott nem a játékos állomány a kihívás, hanem az összerakása😊

sz4bolcs
Miért küldték el, ha ennyien szerették??

horpeti
Morientes egyértelmûen kedvenc volt, és most is, ha látom. 😊<#worship>

sz4bolcs
(volt)

sz4bolcs
Morientes egy nagyon erõsen alulértékelt játékos.