Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Uhum. Lekellene venni a szemellenzot.
A Barcelonanak ugyanannyi helyzete volt mint az Internek, semmivel sem kevesebb, meg ugy is hogy most szurken fociztak.
Raadasul ket szabalytalan golt rugott az Inter es volt egy meg nem adott 11-es, amit meg a riporterek eszrevettek, meg vagy 6 milliardan, veled es a biron ellentetben.
Persze a biro az egy tenyezo kar vele foglalkozni meg ugy is, hogy egyertelmuen lejtett a hazai palya.
Ellenben annal inkabb azzal, hogy mikent Piquenek vagy Busquetsnek ziccerbe kerulni, miert nincs sehol a kozepcsatar.
Persze ok kevesbe tudjak ugy megoldani mint anno Etoo', bar valljuk be Busquetsnek is illet volna 5 meterrol golt fejelnie, vagy Piquenek legalabb ralonie 7 meterrol nem pedig kicseleznie magat es lepasszolni.
Az utolso 20 perc pedig megmutatta mire kepes a Barcelona ha mindent egy lapra tesz fel, mert az Inter 20 meterre nem tudott elszabadulnia a kapuja elol, egykapuzas folyt a palyan helyzetekkel sajnos eredmeny nelkul.
Most kell azon elgondolkozni, hogy Guardiola mennyire is jol igazolt es miert veszik erdekes modon ossze mindenkivel, lasd Etoo' vagy eppen Henry.
Pont ezek a jatekosok hianyoznak elol, mert Ibrakanulla egy zerus ennyi erovel negyedeert leigazolhattak volna Villat es ezerszer jobban jartak volna vele, vagy a jo igazolasai koze sorolhatjuk Hlebet vagy Csidrinszakarkit.

A visszavagobol izelitot kapott az Inter az utolso 20 eprcben, bar valoszinuleg bunker focit fognak jatszani, jatektordelessel ebben biztos vagyok. Mint ahogy abban is ha elfogulatlan biro vezeti majd a merkozest akkor a 2 gol egyaltalan nem ledolgozhato, mivel a Barcelonanak jo jatek eseten nem kell ilyen segedeszkoz, mint ahogy az Internek kellett ez tegnap.

3-1 csak azt hiszed jó nektek!!!!!!!!!!!! arsenal ellen is a barca a végén majdnem kikapott 3-2 re...
ahogy az utolsó 15 percben nyomott a barca jövõhéten úgy fog 90 percig játszani hazai pályán több mint kilencvenezer ember elõtt!!!!!!!és nem 2-0 fog nyerni a katalán sztárcsapat ha nem legalább 4-0!!!!!!!
és majd akkor gyere vissza ide pöcsöm öccse

horpeti
Jó volt a meccs, az Inter tényleg önfeláldozó volt.
Messit is szépen szerelték többször, Zanetti egyik szerelése tetszett, Messi elhúzta, de Zanetti elérakta a lábát, és a labdát elvette.

De tény, hogy a Barca sem játszott annyira jó formában, kérdés, hogy az Inter játéka miatt, vagy alapból is. Volt jó idõszaka, akkor hengerelt, de megúszta. De az Internek is volt hengerlõs idõszaka.

A visszavágó biztos izgis lesz.
Kívülállóként ennyi. Sneijder miatt (meg az esélytelenebb okán) az Internek szurkoltam. 😛

hedonist
Mi? Alves kamumûesése?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Forza Italia
igaz, de akkor is 11-es volt ezen kár vitatkozni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

limperatore
a katalán játékosok elképesztõ agresszívitással próbálták meggyõzni a játékvezetõt igazukról a játékoskijáróban. „Elfelejtették volna Övrebo tavalyi hibáját? Nem jó a memóriájuk... "

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

tobias88
Majd a visszavágón meglátod... Normális bíró, aki nem fújja szét a meccset, és hiphopp kaptok 3 gólt
limperatore
jaja, közötök nem volt a meccshez, örüljetek hogy az elsõ 2 100%-os ziccert principe még elrontotta, nektek hol volt igazán nagy helyzetetek a meccsen? ja 1 szöglet?
ejjha ez teljesítmény

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Jakuza001
Te biztos valami mas merkozest nehettel 😄
Eloszor is 1 szabalyos golja volt az Internek, mivel a 2.nal siman szabalytalankodtak Messivel es annol kontraztak.
Azert ilyen szinten illik am lefujni azt, ha 30 meteren keresztul huzzak vissza a jatekost es utana meg a 2. vedo jol le is bodicsekezi.
A 3. meg egyertelmu les volt.
Ugy ttunt ma a biro valami mas merkozest nezhetett mint te, mert ugyebar sargat maximum annak a jatekosnak kellene am adni aki a 16-oson belul szabalytalankodik, nem pedig annak akit buktatnak.
Piquenak volt 2 100%-os gol helyzete amit egy csatar altalaban 90szer berugja szazbol, sajnos most o kerult oda mivel jelen;eg a barcelonanak nincsen csatara, mert a lofeju zsiraf egy fos.

ne hogy henger legyen a nou campban apjuk.....!!!!!

limperatore
4:1 lett volna az igazságos...

Sztem 3-2 lett volna a legigazságosabb eredmény, de ilyen a futball...ma nem ment szinte senkinek sem Maxwell és talán Pedro játszott elég jól, de Puyol, Xavi, Messi, Keita, Ibra legfõképp mindegyikük alulteljesítettek ma...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Oziris666
Tavalyi Bl elõdöntõ után jobb ha itt nem beszéltek igazságról sztem...<#duma>

Hát ezt benéztük, igaz nem sokat láttam a meccsbõl, csak 30 percet a végébõl. Vhogy bennünk maradt az Espanyol elleni bénázás. Nehéz lesz ezeknek 2-õt vágni otthon, igaz sikerült már egyszer, de akk nem 2 gólos elõnnyel jöttek oda.

Visca El Barça!

limperatore
te nagyon buta vagy, örülj hogy az elején a 2 100%-os ziccert nem rúgták be, + 1 kamu les

szóval örülj h 3:1-el megúsztátok

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

tobias88
bírón ment el, 3-2 igazságos? 3-3 az az lett volna
3:2 igazságosabb lett volna
bajnoki címet be kell húzni most már

szenzációs mindkét csapat, nagyon jó a meccs!

fotográfik kolomp edisön :D

én nem bízom abban

miért esne ki a csapat? 😄
otthon 2-0 és ennyi 😄

hát kiesünk ennek így kell lennie senki nem tudta megvédeni a címet még...
de ibra minek játszik azt nem értem....
a védelem a a buszon alszik messi meg az edzésen biztos kifáradt...
akkor is més que un club

hedonist
Ibra felépült már?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
hát Muntari helyett simán kezdõ lenne.

Messin nincs mit elemezni... 😄

bakkerman
én mára azt húznám meg Pep helyébe,hogy Messi csak a padon(!!!) kezd!!!! Több órán át elemzi a komplett Inter védõsor Messi játékát,hogy lehet megállítani,és helyére betenném Henry-t,másik szél ugye Pedro! Ez egy nagyon váratlan,és rizikós húzás lenne,de lehet bejönne! Szvsz ma Leo annyira fog villogni,mint az espanyol ellen :S de nyerünk 1 Pedro góllal,ez az érzésem 😊)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
"jövõre ott szeretne játszani"

dehogynem, és nálam is ott van hogy valószínû <#vigyor2>
WuFraZselic
az tény, hogy már körbenyalta Mourinhot nem is olyan rég, de ettõl függetlenül teljesen normális hogy nem a legnagyobb riválisért szorít. elvégre egy Barca BL-gyõzelem ugyan Spanyolországnak jó, de egy Madridistának már közel sem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Én ilyet sehol nem írtam, hogy ott lesz.

REAL MADRID

tobias88
"Csak õszinte, meg persze hogy az Internek drukkol jövõre ott szeretne játszani."

teljesen igazad van, jövõre õ Milánóban lesz valószínû
bakkerman
minek szeretne ott játszani??? hogy kapjon 20 perceket kis csapatok ellen??? vagy marad madridba még egy évet,és ott padozik,vagy elmegy katarba kezdõnek,és még jobban is megfizetnék...Guti egy tipikusan olyan játékos,aki segget csinál a szájából,egész karrierje során!

Cikket is elolvastad? Mert így persze, hogy bunkón hangzik a kijelentés holott az NSO kreálta.

„A Real és a Barca a spanyol bajnokság két legjobb együttese. Egyéni teljesítményekkel kétszer is megvertek minket ebben a szezonban, de csapatként kiegyenlített a küzdelem közöttünk. Az az együttes nyeri meg a ligát, amelyik a legjobban teljesít, és nem veszít többet" – tette hozzá a középpályás, aki az Internek szurkol a Barcelona elleni BL-elõdöntõben: „Madridistaként azt szeretném, hogy ne nyerjen a Barca, és az Interben jó barátaim vannak, mint Eto'o vagy Sneijder".

Csak õszinte, meg persze hogy az Internek drukkol jövõre ott szeretne játszani. <#gonosz1>

REAL MADRID

Guti: Örülnék, ha a Barca kikapna a BL-ben<#zavart2> (guti te sokat mutattál pályafutásod alatt...)
hát, ha én reál játékos lennék nem mernék semmit mondani arról a csapatról ami rommáveri a madridot már 2 éve... arról nem is beszélve, hogy a kupából egy 3o. csapat verte õket ki na meg a bl-ben óriásit égtek megint.
de nekik minden másra ott van a mastercard<#nezze>

Meg a Sevilla.

REAL MADRID

shevy
dehogynem lesz, a mallorca, õket csak mi vertük idegenbe idén

hát szerintem ez a 0:0 bombaerõt ad a tovább mérkõzésekre😊 meglesz a bajnoki cím!

bakkerman
ezzel elõttük a max 1 hibánkat,így sajnos vernünk kell idegenben a sevillát is,és a villarealt is...háááát,nem tudom melyik a könyebb,az Inter elleni két meccs+Bayern vagy Lyon vagy Sevilla+Villareal idegenben....ha ma nyer a Madrid,akkor megint õk vannak lépéselõnyben,mert nekik nehéz idegenbeli meccsük már nem lesz!

sz4bolcs
Ilyen meccsekhez kell Horti Gábor.

Meccs végén a három sípszó után:
"-A kávé lefõtt, kicsöngettek.." 😄😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

horpeti
0-0.

Szal már csak 1et kell bukni, HA a Madrid behúzza az összes meccset. De hát a ma esti Valencia elleni is kemény lesz. Hajrá! 😄D

Csak az összefoglalót láttam, de vannak gyökér meccsek. 😞

sz4bolcs
Mennyi lett az eredmény??

Mert mindig van egy ilyen fasz bíró, aki partner a cigány alattomos játékukban. Alvest kiállította ez a gyökér, az elsö 15 percben 2-3 szemétládát le lehetett volna zavarni közülük...

Visca El Barça!

Espanyol mindig kiszúr a Barcával😊 tavaly ha jól emlékszem pont De La Pena!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Cigány csapat ellen csak cigányul lehet jáccani, ami nekünk nem megy. Persze szarul is jáccottunk az is igaz.

Visca El Barça!

*Keita helyett,Yaya Touré játszik.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

A kezdõ 11-ünk az espanyol ellen:

Valdés-Alvés,Piqué,Milito,Puyol-Xavi,Busquets,Keita-Messi,Maxwell és Pedro

FORCA BARCA!

Visca el Barca! Visca Catalunya!

tiszta sor

horpeti
Ez szerintem teljesen mindegy, de kösz! 😄 Azért írok ide, mert jól érzem magam itt eddig. 😊

hiszek neked!

horpeti
Bár valamilyen divatdrukker vagyok, mert sosem voltam olyan, hogy most 1 csapat, és akkor mindenki mást anyázni, meg hárítani. A szép foci és szimpatikus játékosok vonzza az embert.

horpeti
Jah, jól gondoltad. 😊 Attól még nem vagyok divatdrukker, mert bár évek óta szív a Madrid, mégis kitartottam mellettük, de a szép focit én is szeretem. És örülök, hogy végre a Madridnál is van, igaz, még lehetne jobb. 😊

Amúgy meg nyilván annak örülnék, ha a Madrid nyerné a bajnokságot, de az már valszeg nem fog összejönni, így ami szép lehet a pontegyenlõség. Mondjuk az nagy teljesítmény lenne mindkét csapattól, ha behúzná a maradék meccseket. De hát ki tudja.

sz4bolcs
Amiért itt vagyok, az az, hogy jelenleg a Barca játssza a világ legszebb támadójátékát.