33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#18406 ha azt nézzük,hogy a napoli 12 misiért vette meg az udinese egyik motorját,Inlert,aki nélkül nem jött volna össze annyi gól Alexisnek...ennyit számít az hogy kiért vannak bőven érdeklődők,meg kiért nem...ha inlerért kapásból bejelentkezik 2-3 angol,2-3 spanyol csapat,akkor már nem lehetett volna megkapni 30 misi alatt. a napolinak szerencséje volt. alexisért a fél világ sorban áll,ez felveri az árát. -
#18405 NS "Barcelona: lezárult Sánchez ügye, 40 millióért a katalánoké"
Na akkor Fabregas nem jon, ha valoban max 65 millio amit atigazolasra szantak.
Mondjuk viccnek tartom ezt a 40 millios osszeget, mert bar nem rossz focista a srac, de szvsz 25 millional tobbet semmikeppen nem er. -
#18404 3 évig évi 8 millió,így fizetik ki... -
#18403 Remélem viszi azt a baromarcút a Milan innen. -
#18402 A nagyorru majomzsirafot tudtommal meg nem adtuk el, lehet kovetkezo idenyt is kolcsonstatuszban jatsza. -
#18401 Ebben benne van az Ibraért kapott pénz? Mert ha nincs akkor az ha jól tudom +21 milla.
Mondjuk szvsz Fabregas nem kell ide. Ott van Thiago cserének + Keita meg Afellay is játszhat ott. -
#18400 NS: Barcelona: Andoni Zubizarreta 65 millió eurót szán az erősítésekre
Akkor viszont valaki nem jon, vagy Sanchez vagy Fabregas. -
#18399 Lathatod meg eleget jatszani. Foleg, hogy mar a nagy valogatottnal is lassan figyelembe veszik, Del Bosque nyilatkozata szerint. -
#18398 nabasszameg,miatta néztem volna a vébét -
Gaba94 #18397 Hat Barça-játékos a spanyol keretben az U20-as vb-n
Kihirdették az U20-as korosztályos világbajnokságra utazó spanyol keretet, amelyben hat Barcelona játékos kapott helyet. Kolumbiába utazik Martin Montoya, Marc Bartra, Marc Muniesa, Sergi Roberto, Oriol Romeu és Cristian Tello is. Thiago Alcántara már korábban jelezte, nem lesz ott a csapatban, azonban még egy barcelonai érdekeltségről be lehet számolni, hiszen Kiko Femenía is ott van az utazó keretben, aki az elkövetkezendő napokban akár a katalán gárda játékosa is lehet. -
#18396 nem? miért?????? linke -
Gaba94 #18395 Thiago nem vesz részt az U20-as VB-n. -
#18394 igen,az is igaz. mind1,nekem nem kell mindenáron cesc,hónap végén indul az U20-as VB,ott kiderül mennyire érett Thiago,kezébe lesz adva az irányítás,ő szabhat fazont a spanyoloknak,ez lesz az első komolyabb feladata karrierje során,ha megoldja,én már idén rotálnám Xavival,hogy szokja a nyomást. én most jelenleg Thiago beépítését nagyobb fegyverténynek tartom mint Cesc visszahozatalát -
#18393 Azért ment oda, mert Angliában jóval előbb lehet profi szerződést kötni mint Spanyolországban...
Bőven az ő döntése volt és nem hiszem hogy ne marasztalták volna, nézd csak meg a közepesen nagy tehetségeket Barcában. -
#18392 ő amikor odament,akkor azért ment oda,mert itt nem marasztalták,és ingyen lecsapott rá Wenger. Ott játszott először felnőtt bajnokit,ott játszott először BL meccset,sokat köszönhet az Arsenalnak,de eljött az idejea váltásnak. -
pett3rson #18391 Mint mondtam attól függ mi van a szerződésben, ha a tartalékos szerep akkor oda is mehet, ezt aláírta, nem érheti szó a ház elejét. Az meg hogy ki milyen döntést hoz évekkel korábban vagy előre Te magad is gondolhatod,hogy nem mindig áll összhangban azzal, ahogy később alakul. Volt egy terve, egy része teljesült egy része nem..gondolom. Én is váltanék, főleg ha tudom, hogy van egy hely ahol most több sikert érhetnék el - ami persze nem garantált, hiszen mindig minden változik. de az esély most nagy, ez vonzó lenne mindenkinek. Pénz nem motiváció ilyen szinten - többnyire - csak az elérhető sikerek. -
#18390 Hát az Arsenal simán megtehetné h lerakja a tarcsikhoz pár évre szenvedni!
Ugye a kezdöben sok haszna nincs ilyen hozzáállással!
Igazábol meg is érdemelné ,ha annyira visszavágyódott Barcelónába akkor minek írt alá ennyi évre elöre?!?
Arsenallal érzi h nemigen fog nyerni semmit,menekül a "süllyedö hajóról" és az érdeklödésetek ,meg a Barca nevelés dolog tök jó indok neki a lelépésre!
Aki egyszer lelépett innen ,nem is értem miért várják a Barcások ennyire vissza!
-
pett3rson #18389 Kezd unalmassá válni ez a húzódzkodás. Mi a francnak írkálnak a sajtósok összevissza? van egy szerződés ami él, vannak bizonyos feltételei ami alapján fel lehet bontani, ezen felül a játékosnak kötelessége teljesíteni a rá eső részt, ha ezt nem teszi meg, akkor számolnia kell a következményekkel amik valószínűleg ugyanazok, mint a játékos kezdeményezte szerződésbontás, tehát Cesc-nek fizetnie kell ha előbb akar eljönni. vagy csak nekem ilyen egyszerű a képlet? -
Gaba94 #18388 Cesc nem utazik az ázsiai túrára az Arsenallal. -
#18387 Ha már akarunk venni 30 millióért egy cserecsatárt, 35ért simán belefér egy csere középpályás... -
#18386 Marmint a bajnoki classicora, mert elotte lesz ket szuperkupa merkozes augusztus kozepen. -
marci9507 #18385 Megy majd pályaedzőnek:D -
Gaba94 #18384 A SPORT szerint Fabregas közölte a csapattársaival, hogy nem játszik többet az Arsenalban. -
#18383 jaja,most olvastam énis nson -
Monoton #18382 December 11.-én klubvb-n lesztek. Változik majd az időpont. -
#18381 elkészült a La Liga 2011/2012-es sorsolása,íme az első meccseink:
Malaga (i)
Villareal (o)
Sociedad (i)
Osasuna (o)
Valencia (i)
Atletico (o)
Az első Clasicora december 11.-én kerül sor a Santiago Bernabeuban,a visszavágóra április 22.-én a Nou Camp-ban kerül sor. Kemény az első 6 fordulónk,és én meg mondom őszintén,a legjobban a Malagától félek,a többi csapatot ismerjük,de a Malaga most épül,okozhatnak meglepetést! -
bodajoci #18380 Ez az egész csak a firkászok hülyesége, egy percig se hidd, h ezt mind ő nyilatkozza...:-)Kiforgatják ezek a gyökerek a szavát mindenkinek. -
#18379 kapja be a faszomat fabregas,2 hete azt nyilatkozta ő nem akar távozni,szeretne címeket az Arsenallal,azelőtt meg azt nyilatkozta megkérte Wengert hogy távozhasson...MOST AKKOR MI VAN??!! Nekem ez nagyon úgy tűnik,hogyha úgy állnak a dolgok,hogy van pénzük rá,akkor távozni szeretne,ha jön egy hír,miszerint nem tudjuk megadni a kellő font mennyiséget az ágyúsoknak,akkor nyilatkozik egy olyat hogy maradni szeretne...most úgy tűnik előbbi játszik. -
Gaba94 #18378 Cesc harcol a távozásáért
Ahogyan arra számítani lehetett, Cesc Fabregas nem edzett az Arsenallal kedden, és mindenkitől elválasztva gyakorolt, így egy fotó, egy videó sem készülhetett róla a csapattársaival, vagy Arséne Wengerrel. A várakozások szerint a játékos ezen a rutinon nem fog változtatni a következő napokban sem, hogy kikényszerítse a távozását, és a következő fordulópontnak a vasárnapi napot nevezhette meg, amikor csapata elutazik Ázsiába, ő azonban ezt várhatóan megtagadja.
Egyre világosabban látszik Cesc Fabregas stratégiája, hogy elérje az átigazolását Barcelonába. Korábban a nyilvánosság előtt nem jelentette ki, hogy kéri az eladását, ám ezt csak a diszkréció miatt nem tette meg, és abban bízott, hogy az Arsenal így is tudomásul veszi a kérését, hogy engedjék el a Barçához. Miután ez még mindig nem történt meg, azaz Fabregas szép szóval nem tudott eredményt elérni, a játékos most már tesz lépéseket is azért, hogy az Arsenal érezze: nincs választása.
Ennek az első fokozata az volt, hogy a középpályás kedden nem edzett és nem is mutatkozott a társaival, amit tartani fog az egész héten, egy következő lépés lenne, hogy nem utazik el a csapatával Ázsiába. Ez a döntés adott esetben kiegészülhet egy nyilatkozattal is, melyben már nyíltan kérné a távozását a játékos, ám ez egyáltalán nem biztos forgatókönyv, mivel Fabregas alapvetően szeretné megőrizni a jó kapcsolatot az Arsenallal.
Arséne Wenger ezzel szemben azt szeretné, hogy Fabregas igenis utazzon el Ázsiába, a csapat távol-keleti túrájára, tehát kiéleződni látszik az ellentét az edző és játékosa között. Cesc ettől függetlenül abban bízik, hogy a héten lesz egyértelmű előrelépés a Barcelona és az Arsenal tárgyalásaiban, mert ez azt is jelentené, hogy békében tudna távozni Londonból... -
Gaba94 #18377 Fontás hivatalosan is a felnőtt keretbe kerül
Thiago Alcántara után hivatalosan Andreu Fontás is a Barcelona első csapatához került, ami egyben azt is jelenti, hogy a futballista szerződése automatikusan meghosszabbodik egy évvel, és változik a kivásárlási ára is. Fontás az elmúlt két idényben már sokszor kapott lehetőséget az első csapatban, de a gárda edzéseire csak 2011 márciusától járhatott folyamatosan, amikor Eric Abidal májában tumort diagnosztizáltak.
Ezzel a döntéssel Fontás most már nem a B csapatból felhívott vendégjátékosként lesz ott a keretben, hanem a felnőtt gárda teljes jogú tagja lesz, és a szerződése is módosul. Fontás eddigi kontraktusa 2012 júniusában lejárt volna, ám ezzel a döntéssel a védő újabb egy évet maradhat az egyesületnél, ráadásul a kivásárlási ára is 30 millió euróra emelkedik.
Fontás 2007-ben került a Barça ificsapatába a Gironából, ám már egy évvel az érkezése után a Barça B-hez került, ahol mintegy két és fél évet játszott, mielőtt idén tavasszal Pep Guardiola felhívta a felnőtt keretbe. Ezzel a döntéssel világosan látszik, hogy a Barcelona nem kíván középső védőt igazolni a nyári átigazolási szezonban, és a Piqué, Puyol, Abidal, Fontás négyesnek kell elsősorban megoldania ezt a pozíciót majd, ahová alkalomadtán besegíthet Javier Mascherano is. Gabriel Milito jövője egyelőre képlékeny.
Pedro szerződést hosszabbított a klubbal
Pedro Rodríguez szerződése immáron 2016-ig szól, miután a játékos és az egyesület megegyezett a szerződés kondícióinak a javításáról és annak a meghosszabbításáról. Pedro korábbi szerződése 2015-ig szólt csak, ám az új kontraktus ezt egy évvel meghosszabbítja, a fizetését megnöveli, továbbá a kivásárlási ára 90 millió euróról 150 millióra változik. Pedro csütörtökön fogja aláírni az új szerződését a klub székházában.
-
rumkola #18376 :DDDDD -
#18375 :DDDDD -
IXEMGabeo #18374 bazmeg:D:D:DSAD -
#18373 durva :DD -
#18372 :DDAD:DADSa -
Gaba94 #18371
-
Redmer #18370 Fabregas: Újabb ajánlat. -
Redmer #18369 Rossi nem jön. -
32 év után bezárja kapuit a La Masía, az FC Barcelona utánpótlás akadémiájának otthona. Az 1979 óta fiatalokat foglalkoztató La Masía több mint 70 játékost adott az első csapatnak, ahol többen sztárrá válták, mint például Amor, Guardiola, Sergi, De la Peña, Puyol, Iniesta, Xavi vagy Leo Messi. A Camp Nou melletti épületet tehát bezárják, ám annak értékeit két újonnan, újonnan épített komplexumba viszik, amely a Ciutat Esportiva Joan Gamperen belül lesz megtalálható.
Ma, június 30-án pontban délben, 32 év után hivatalosan is bezárta kapuit a La Masía, a Barça messze földről ismert utánpótlás akadémiájának eddigi otthona. A hivatalos eseményen jelent volt Josep Maria Bartomeu sportigazgató, Jordi Mestre futballakadémia igazgató, Carles Folguera, a La Masía igazgatója és Guillermo Amor, az akadémia korábbi lakója. A zárásra a klub vezetése elhozta azt a 16 kupát is, amelyet a Barcelona ebben a szezonban professzionális szinten elhódított, s amelyben nagy szerepe volt a korábbi La Masia tagjainak is.
A Masíából több mint 70 futballista került később az első csapatba, és váltak a Barça meghatározó játékosaivá, hovatovább, a világ legjobbjaivá. Tagja volt az akadémiának Milla, Guardiola, Sergi, De la Peña, Puyol, Reina, Víctor Valdés, Iniesta, Xavi, Piqué, Cesc Fabregas, Messi, Bojan, Pedro és Thiago is, ám ezen kívül még számos kiváló labdarúgót neveltek a Camp Nou melletti épületben.
Ami a jövőt illeti, a La Masía szelleme megmarad, és a modernebb, minden igényt kielégítő épületbe viszik a Ciutat Esportiva Joan Gamperhez. Az akadémia neve is megváltozik, amely ezentúl a La Masia első igazgatójának, Oriol Tort-nak a nevét viseli.
-
#18367 Így volt facebookon vazz. Kijelöltem a bekezdést és kimásoltam, ne kötözködj. :D