Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Jó volt látni, mennyire tud küzdeni a Madrid. Mindig jó ezt látni. 😊 Jobb, mintha sértõdött kis balerinák szaladgáltak volna.. Volt erre is példa az évek során. 😊

bakkerman
tegnap a körülményekhez képest jól játszott a csapat,jól mozgott jobb szélen Puyol,nem volt rosszabb Alvesnél! A Yaya-Keita-Xavi középpálya is szépen mozgott,Yaya labdákat szerzett,meg osztott is ki,nagyon hasznosan játszott,szintúgy Keita is! Ibra-ban láttam a küzdeniakarást,de 1 az 1 ellen a kapus ellen hibázgatott...Messi beállítása nagyot lendített a játékon 😊 A xerez játékosai pedig nem enyhén lelehettek fizetve Perez által,ugyanis hirtelen a vége felé 2-3 perccel kezdték agyonrúgni a játékosainkat...:@ szerencse hogy nem lett sérülés! A Real meccsrõl pedig annyit,hogy megint nulla játékkal,de küzdve nyert a Madrid,szal már csak a Mallorcaban bízhatunk!! :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
Nem is feltuno hogy ez a gyoker fujt erdekesen az Espanyol ellen is.

tobias88
messze volt ez a bíróvételtõl még azért <#vigyor2>
1-2
sajnos vastag Perezpapa pénztárcája..:s

cesc fábregas

tobias88
kár hogy nyerni fog a madrid, mert szimpatikus szerû ez a Zaragoza most a 2. félidõben (ütéseket-rúgásokat nem számítva...)
tobias88
Ez a bíró eléggé a Mardiddal van sajnos! Nem a kiállítás miatt, hanem a sorozatos sárga lap elmaradásokkal...
Érdekes meccs volt ez a Xerez elleni. A végérõl jobb lett volna lemaradni:-O

Visca El Barça!

Jakuza001
Hat mit mondjak a Xerez a vegen rendkivul gusztustalanul jatszott, mintha szandekosan serulest akarnanak okozni a jatekosainknak. Nagyon nem volt szep.
Yaya viszont fantasztikusan jatszott, remelem szerdan is kezdo lesz.

bakkerman
mondjuk remélem Messi kezd,nem azon fog múlni az Inter elleni meccsünk,hogy õ most játszik-e most vagy nem 😊

bakkerman
a várható kezdõcsapat a Xerez ellen. ahol zárójelbe van név,az még kérdéses.

Valdes – Puyol, Piqué (Márquez), Milito, Maxwell – Busquets, Xavi, Touré Yaya – Messi (Jeffren), Ibrahimovics, Pedro.

Hát nálam meg ilyen.Látom Ibra fancsali azért megyek az Interbõl hogy BL-t nyerjek képét😊Még jó,hogy sosem bírtam a palit😊
Érdekes kétesélyes kis meccs lesz😊
A bajnokság jobban fájna😊

Jakuza001
Ugy is van. A RM-ot masodik helyre szoritjuk iden is, es 4:1-el hazakuldjuk az Intert. Igy beszel egy igazi optimista Barca szurkolo. 😄

goadok=fogadok😊Ma így megy...

Hát egy igazi drukker amúgy sem pesszimista soha.Ezért nem goadok a kedvenc csapatomra😊

bakkerman
ez így van,egy mérkõzés sose dõl el még maga a meccs elõtt,de mi pozitívan gondolkodunk,ezért mondjuk az 5-0-át 😊 ha pesszimista lennék,azt mondanám nyerünk 1-0-ra egy öngóllal 😄D

Hát a Xerez verte az õket(Barcát) verõ Atleticot a Vicente Calderónba.Azért sosem szabad lebecsülni egy ellenfelet,még ha ez egy elvetemült párhuzam is és kevés rá az esély...

bakkerman
jah,nehogy 5-0 legyen belõle 😊
am az Inter meccs elõtt is éreztem a Pedro gólt,mondjuk hozzátettem hogy az õ góljával nyerünk,szal ez a része nem jött be,de a gól igen 😊 a Xerez ellen viszont fölényes gyõzelmet várok,és érzek is,egy rossz meccs után mindig hengerelt a csapat idén(lásd stuttgart 1-1,utána nagy gyõzelem a bajnokságban),és Ibra gólt fõg lõni,és Pedro is 😊

horpeti
Én meg azt nem hiszem, hogy sok vizet tudnak zavarni, de hátha meglepik a házigazdát.

Xerez utolsó a tabellán kell nekik a pont, nincs vesztenivalójuk. Nem hiszem hogy 0-0-ra játszanak.

REAL MADRID

horpeti
Xerez felszívja magát , és kihúzza 0-0val. 😄

5:0

Jakuza001
Szombat 18:00 orakkor hazai palyan a Xerez ellen.

sz4bolcs
Mikor lesz a következõ barca meccs?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

maicon kettõ fogát messi kivájta😄 ma olvastam<#zavart2>

tobias88
Nah, megnéztem újból a meccset, és sokban nem változott a véleményem, csak annyiban, hogy az internek nagyobb helyzetei voltak!

Bírói hiba 1 igazi volt a meccsen, Alves elleni szabálytalanság, a többi az bõven elnézhetõ! Leshelyzeteknél ugye mindig is voltak hibás döntések, meccsenként nem 1, itt is volt ide-oda
mike0013
jó volt tegnap az Inter, ennyi... fölösleges foglalkozni a bírói ítéletekkel komolyabban, nem gyengén a mi kárunkra fújt, de muszáj elfogadnunk és nem szabad megtörni, otthon meg kell ölni õket, DE mindenekelõtt begyûjteni a Xerex ellen a 3 pontot!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Forza Italia
Barcames a kommentjeidet olvasva rájöttem, h te rohadt ostoba vagy. A vereséget nem kell megmagyarázni. Nem kell a realt szidni. Bizonyításra ott lesz alkalom majd jövõhéten. Ismerd már el h jobb volt tegnap az inter. Nem azon a 11 esen kell nyavajogni hanem 0-1 után ugyanúgy támadni. Kicsit vegyél vissza az arcidból. Gutit pedig csak annyit h a posztján az egyik legjobb

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
tudom, olvastam a kommented, ezért is írtam hogy az a rész nem Neked szól 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
én elismerem az Inter gyõzelmét,küzdöttek,hajtottak,jól játszottak,most mi maradtunk alul,ennyi! de szvsz holnap reggelre a csapat már elfelejti a tegnapi meccset,és csak a Xerezzel szabad foglalkozni,otthon kötelezõ a 3 pont!!

WuFraZselic
nem akarok kötözködni, de akkor ne csak a saját csapatod kárára hozott ítéleteket vedd sorra

Milito 1-1ben vihette volna a kapusra, behúzták lesnek, közel sem volt az.
Eto'o elvette Keitától a labdát szabályosan, szintén egyedül törhetett volna, de inkább nagyhalál következett, és persze hogy visszafújták Eto'ot
Dani Alvesnek legalább 2 sárga kijárt volna a meccsen

ez most nem Neked szól, hanem általánosságban:
lehet jönni, hogy bíró így úgy, de mindkét oldal kárára tévedett, és ne mondjátok hogy nem volt megérdemelt a gyõzelmünk. az õszi meccsen mikor 1-0ra vezettetek összetörtünk, most viszont felálltunk a padlóról, és nem hagytuk a Barcát kibontakozni, meg is lett az eredménye
hasonlóan színvonalas visszavágót kívánok szerdára!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Oziris666
Hát most a Bayern nagy formában van csak nehogy nagy pofára esés legyen a vége😊
Mert hasonlóan rossz a Lyon elleni statisztikájuk mint a Reálé

Oziris666
Nem is mondtam h a szurkolók hibája...

bakkerman
nem,ha a lyon nyeri a BL-t,akkor arra azt mondom,amikor 2004-ben a Porto nyerte,hogy csoda,de JÁTÉK és EREDMÉNYESSÉG arányt nézve a tavalyi Barca világverõ volt,ezért volt helytálló a BL gyõzelem! az más kérdés,hogy hogy jutott el addig a csapat,de az se rajtunk,szurkolókon múlott,mi örülünk a csapat sikereinek,ennyi

horpeti
Inter - Bayern döntõ kemény lenne. 😊

Oziris666
Attól még h a döntõben tavaly jól játszottatok az nem azt jelenti h megérdemeltétek a döntõt!
Tehát ha idén tegyük fel a Lyon nyeri a BL-t akkor a Lyon a világ legjobb csapata?😄 ezt te sem gondolod komolyan...

bakkerman
Ibra-ról pedig egyre jobban kezd körvonalazódni az a véleményem,hogy nem idevaló..Ez nem az õ játékstílusa,játszunk BL meccsen,vagy spanyol bajnokin,egyszerûen nem illik ebbe a caspatba,játékrendszerbe :S Lõtt idén fontos gólokat,jópár pontot köszönhetünk neki,de Samuhoz képest semmit nem csinál idén...Eto'o nem csak gólokat lõtt,hanem fontos összjátékokban volt benne nálunk,míg a svéd nem tud bekapcsolódni a játékba olyan szinten! Nem azt mondom,hogy zavarjuk el nyáron,mert nem szabad,adjon még neki 1 évet Pep,de kétlem,hogy most egy nyár alatt belefog rázódni a játékba :S

bakkerman
nah,látom megoszlanak itt a vélemények a tnapi meccsrõl! Én nem vagyok szomorú,sem feldúlt a tegnap történtek miatt,szeretett csapatom nem játszott jól,nem tudtuk játszani a saját focinkat,és ezt ilyenkor kegyetlenül megtorolja az ellenfél. Nem beszélek semmilyen igazságról,vagy igazságtalanságról,annyit jegyzek meg,hogy az Inter harmadik gólja les volt,Alvest felrúgták de keményen,és az elsõ félidõben is kihúzták Messi lábát. Nem anyázok,nem flamelek,nekem ez a véleményem! És az Interesek/Realosok ne jöjjenek azzal,hogy tavaly Övrebo bevitt minket a döntõbe,mert a döntõbeli játékunkkal bebizonyítottuk,hogy bírói segédlet nélkül is a világ legjobbjai voltunk akkor,és MOST IS. Nincs még egy csapat a világon,amelyik feltudna állni egy Inter ellen 1-3-ról,mert az egyetlen csapat az a Barca!! Hétvégén nyernünk kell a bajnokságban,utána lehet gondolkozni a BL meccsen. Pep van olyan jó edzõ,fiatalsága ellenére,hogy egy ilyen csapás után felrázza a csapatot,és a bajnokságot hengerelve nyerjük meg! Ha a visszavágón 0-0 lesz,de szép,jó focival,küzdve lesz 0-0,akkor én elégedett leszek 😊 FORCA BARCA,més que un club

<#nevetes1><#nevetes1>
Az egyiknél.Közben melózom is.Aztán úgy maradt😊

horpeti
látom, felnéztél. 😄

horpeti
capslock bennmaradt, hé. 😛

Nincs az messze .Csak hasonló a szitu.Nyerni kell minden meccset ami hátra van...És egy kicsit bízni a másik botlásában.

juve ott lesz az európa ligában remélem <#circling>

Oziris666
Nem lehet vitatni h jobb volt az inter!Lehet a 3:1erõs de tegnap a barca rém pocsék volt!
Nem meglepõ h senki sem tud beletörõdni h a "nagy isteni" Barca kikapjon!
Guardiola hülyeségeinek köszönhetõ ez nem a bírónak!
1:3nál csatár helyett védõt hoz no comment...miközben Henry ,Bojan koptatja a padot!

IGEN EGY NAGYON JÓ MECCSET.MONDHATOD,HOGY NEM ÚGY GONDOLOM MEG MINDEN.DE BÜSZKE DRUKKER VAGYOK AKÁRHOGY IS LESZ.MERT NEM SEMMI CSAPATOKKAL SODORT ÖSSZE MINKET A SOR AZ IDEI KIÍRÁSBAN.MIND A LEGNAGYOBB BAJNOKOK HAZÁJUKBA.
ITT MÁR NINCSENEK VESZTESEK, ÉS ROSSZ CSAPATOK.ITT MÁR FORTUNA IS DÖNT.NEM KICSIT.

Forza Italia
ebben egyetértek.
Van még egy meccs. lehet bizonyítani. Igaz ha a 11-est befújja 3-2 de ha meg Militó berúgja a helyzeteit akkor meg 4-1. Ezen nem kell filózni. Jövõhéten kiderül. Legalább látunk majd egy jó meccset. 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

NEM NAGYON SZOKTUNK MOSTANÁBAN BUNKER FOCIT JÁTSZANI.HA EZT ÁLLÍTOD NEM NÉZEL TÚL SOK INTER MECCSET...NA VISZLÁT...

A MÁSIK MEG MINDIG 2 SZABÁLYTALAN GÓLLAL JÖN.GÓL AZ AMIT MEGAD A BÍRÓ,LES AMIT BEINT,HA AZ VOLT HA NEM.VOLT MINDKETTÕBÕL.11ESAZ AMIT MEGAD A BÍRÓ.JELEN ESETBEN ALVES SARKA HOZZÁÉRT SNEIJDER COMBJÁHOZ.MEG ADHATÓ MEG NEM IS.OTT ÁLLT A PARTJELZÕ ÉS A BÍRÓ MAJD ELDÖNTI.
A BARCA SEM SÉRTHETETLEN.AHOGY NINCS MECCS SE AHOL NE LENNE VITATHATÓ SZITU.
PANASZKODNI CSAK A VESZTESEK SZOKTAK ÉS MÉG NINCS EGY SE.MEG NEM IS LESZ...

Jakuza001
"a 2 gol egyaltalan nem ledolgozhatatlan"

Szörnyûek vagytok.Az egyik nem ismeri el a másikat a másik az egyiket.Nevetséges😊Ti mindnyájan csak dumáltok,meg amúgy is mindig csak beszóltok egymásnak.Tegnap jobb volt az Inter.Szerdán meg kiderül..Szurkoljatok inkább.Gyõzzön a jobbik,vagy inkább jelen esetben Fortuna😊.MERT EGYIK CSAPAT SEM JOBB A MÁSIKNÁL AZ MÁR BIZTOS😊.