Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De egyébként tényleg lezárom.Mert te a legelsõ szavamba is belekötöttél anno.Tiszteld más véleményét és azt,hogy másnak mi tetszik.Esetleg milyen Idézet.Én is tiszteletbe tartom a te véleményed.és nem blamállak a Juve topicba.(Ahova nem is írtam most).

Voyager5
Na! Pörög a Barca topik <#hehe><#idiota>
Breki33
A Juve topik nem az én topikom én csak az elindítója és házigazdája vagyok.
Én speciel nem tûntem fel soha kurvaanyázni és nem járok át a másik topikjába flamelni.

És értettem de ezse igaz, de ezt nem itt fogom megbeszélni.

Dehogynem.az volt a célod,már az elsõ mondattal,hogy belém köss.Ezt nem bírom.
De meg nem tudod mit jelent az hogy idézni valahonnan.Nem írtam át a monadód.Csak kiragadtam valamit.Ez az idéet lényege.

Olvassál már baz.meg ne lovagolj rajta.Értelmezzél már.

""""""""""""""és egyébként is nem is az idézet a problémád,hanem hogy rosszul jött le nekem.Nem Juve drukker.Bocsánat rosszul ítéltem meg.Szóval tényleg lovagolj most már máson.Akkor is fair szavak.És fair látásmód.Ami tõled nem megy.
Beleszólsz abba,hogy ki milyen részletet IDÉZHET::::"-".tudod idéz😊

"mondottam ember küzdj és bízva bízzál"""""""""""""""""

Olvassál már baz.meg ne lovagolj rajta.Értelmezzél már.

""""""""""""""és egyébként is nem is az idézet a problémád,hanem hogy osszul jött le nekem.Nem Juve drukker.Bocsánat rosszul ítéltem meg.Szóval tényleg lovagolj most már máson.Akkor is fair szavak.És fair látásmód.Ami tõled nem megy.

"mondottam ember küzdj és bízva bízzál"""""""""""""""""

Engem sem érdekel.Bár tartom úgy jött le.Bár igaz nem olvasok ilyeneket.Nincs annyi idõm😊
Nagyon utálom ha valaki így felhúz ,mert értetlen.És nem érti meg ,hogy idéztem.De tulajdonképpen nem is azzal van a baja😊na mindegy.csak jobban felhúz.Kiszól a gödör a likból.

Breki33
ki beszélt itt beszólásról? :-)
Semmi ilyet nem mondtam

Mibe kötöttem én bele?
Elmondtam, hogy nem Juve drukker írta hanem egy blogból van szövegkörnyezetbõl kiemelve, ennyi.

Szval valótlan állítottál és még neked áll feljebb ahelyett, hogy elismernéd.
De ki támadja.Neked üldözési mániád van.

és egyébként is nem is az idézet a problémád,hanem hogy osszul jött le nekem.Nem Juve drukker.Bocsánat rosszul ítéltem meg.Szóval tényleg lovagolj most már máson.Akkor is fair szavak.És fair látásmód.Ami tõled nem megy.

"mondottam ember küzdj és bízva bízzál"

WuFraZselic
és engem speciel nem érdekel, hogy juve, al-ittihad vagy bordeaux drukker klaviatúrájából született az írás

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Breki33
Igen õt speciel régebbrõl ismerem és tudom hogy hozzáértõbb és objektívebb mint itt sokan akik itt támadják õt.
WuFraZselic
nem tudom, azt írtam az ITTENI fórumon lévõ Juve drukkerek többsége. vagyis persze nem azok a juvésok, akik csak kurv*anyázni tûnnek fel, hanem akik részt vesznek a topikod életében

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mit nekem úgy jött le,hogy Juve drukker.Problémád?Nem az akkor rosszul vettem ki ennyi.Mindegy odatettem,hogy idézet.Amit át sem írtam.
Nagyon értetlen és kötekedõ ember vagy.

WuFraZselic
hát akkor velem van a gond, hogy mikor emberhátrányba, 2 gólos elõny tudatában, a világ legjobb támadófociját nyújtó csapat ellen, egy 38 éve várt BL-döntöbe jutásért küzdõ csapat beáll védekezni... =/

kérdem én akkor Tõled, B0B0-tól, mi lett volna a helyes megoldás ilyen esetbe, mondjuk a Juve vagy a Bayerntõl?

Breki33
Ez megint baromság honnan tudod, hogy a Juve szurkolók többsége hogy értékel?

Egyáltalán nem mindegy sõt eléggé elferdíti így a dolgokat idéz egy blog-ból mondván Juve drukker írta holott ez egyértelmûen nem igaz.

És aztán még annyi sincs benne hogy elismerje...
Jesszus kinek szólunk be???????????????????,
Itt az egyetlen aki beleköt a másikba az te vagy😊Úristen.Senkinek sem lett beszólva.Te jó ég...

Te biztos tudod,hogy ki hozzáértõbb és ki nem.mindenkit ismersz.Tudsz mindenkirõl mindent.
és tényleg úgy emeltem ki ahogy van.Nem formáltam át a saját tetszésemre.Tetszett ez a pár sor.Mert egyetértek vele.Ennyi.tényleg lovagolj máson...

Úgy emeltem ki azt a részt ahogy volt.Nem formáltam át.Egyetértek vele.Ennyi.Egy könyvebe se írod át.De nem kell hogy bejönnön az egész könyv.

Breki33
mit ragadtam én ki?

Ember idéztem egy kommentet. <#falbav>

És itt nem nekem kéne levennem a szemüveget hanem nektek és elgondolkozni azon, hogy B0B0 akinek beszóltok talán hozzáértõbb itt sokaknál és van benne valami amit mond.

Ne húzzál fel légyszíves.Önkényesen részletet kiemelni?Nem idéztem valamit,ami tetszik.Ne akard már megmondani,hogy mit idézzek és mit nem.Gyerekes.Belekötni mindenbe.Fõleg te aki csak azt a részt emeli ki a tárgyalásból is ami az Interrel kapcsolatos.
Ahogy egy könyvbõl,vagy bárhonnan.Mit pl. a mottóm a kedvenc könyvembõl.biztos neked nincs olyan,mi?Ami bejön amivel egyetértesz.Ne legyél már értetlen.Mert azt nem bírom.Egy idézet.Egy idézõjelbõl.Tehát származik valahonnan.
Nem mondtam hogy ki írta,csak azt hogy számomra úgy tûnt egy Juve drukker.De nem írtam nevet.Ennyi.Ne lovagoljál már ezen...

de ez itt off,úgy hogy be is fejeztem.Nem tetszik ne olvasd.nekem tetszik.Mert egyetértek ezen pár sorral.És ez az egyéni véleményem.Tartsd tiszteletbe.Köszönöm.

Fabio Capello
Ez azért nem teljesen így van. Köteles vagy úgy kiemelni, hogy megtartsa az eredeti mondandó lényegét és álláspontját, nem pedig úgy, ahogy neked tetszik 😊

WuFraZselic
mondtam neki, hogy a juve szurkolók is hasonlóan értékeltek az itteni topikba, 1-2 kivétellel 😊

az meg szerintem mindegy, hogy milyen érzelmû szurkoló írta ezt a cikket / részletet.

Breki33
Akárhonnan írtad ezt nem egy Juve drukker írta és önkényesen ki van emelve.

Milyen egy vagyok?

Én nem szoktam semilyen részletet kiemelni, fõleg olyat állítani hogy ki írta mikor nemis úgy van.
És legvégül:Mert most kicsit felhúztál és azt nem bírom😊Tudod mit jelent ez?"-"-azt hogy idézek valahonnan valamibõl😊

Nem muszáj valamit teljes egészében idézni,nem???Probléma.A könyvbõl is ragadsz ki neked tetszõ idézeteket.Hadd engedjem meg már magam,anélkül,hogy leblamálnád,vagy belémkötnél légyszíves😊Köszönöm szépen.Ezzel tudnak felhúzni a legjobban.ha megmondják mi tetszhet és mi nem😊

WuFraZselic
és arról miért nem beszél a kedves kommentelõ, hogy Milito 1-1be vihette és befújták lesnek, ami még 1vonalnak se volt mondható, vagy mikor Eto'o Keitától megszerezte 22 métere a kaputól az meg eljátszotta a nagyhalált, és szintén visszafújták? vagy Dani Alves 4-5 hátulról történõ szabálytalansága ellenére sem kapott 1-2 megérdemelt sárgát?
a visszavágón meg volt 1 Messi lövés, 1 Krkic fejes, és a Piqué gól. hát igen, errõl is a bíró tehet, meccs elõtt kijelentette, hogy ha a Barca a 16os közelébe jut, rögtön kifelé ítél szabadrúgást
ja, és volt még egy szánalmasan kiharcolt piros lap

azért mert utálod az Intert, levehetnéd a szemüveged, és nem csak az egyik oldal kárára hozott döntéseket ragadhatnád ki

Szóval te vagy az az egy😊
Hadd ragadjak már ki részleteket.Ahogy ti szoktátok😊Kérlek.És speciál nem onnan írtam.
És ez a részlet az amit én is gondolok.Hadd ragadjam ki😊Mert teljesen egyetértek vele.Ugye megengeded😊
Amúgy sem neked szántam.Csak tetszett ennyi .Vagy gond?

Breki33
Ez nem egy Juventus drukker véleménye hanem benitó blog beírása innen és abból is csak egy kiragadott részlet

http://nst.blog.hu/2010/04/29/aki_legyozte_al_caponet_1

És érdemes a kommenteket is elolvasni nemcsak egyoldalúan idézgetni

pl

"Úgy látom kedves _benito nem látta az odavágót mert akkor emlékezne, hogy Milito lesgólja egyértelmû volt. Milito pont az 5-ös vonalán volt, Piqué pedig 1 méterrel hátrébb. Felesleges lett volna egy leskamera mert így is teljesen egyértelmû szitu volt.
3. És úgy látom ezt a meccset sem látta, mert akkor látta volna, hogy nem mellbe hanem hasba rúgták Tourét. Hasról meg nehezen pattan a holdra lebda"

horpeti
Én még bízom a Madrid elsõ helyében. 😛 És akkor a szuperkupát is õk játsszák, de akkor a Barca nem sokat nyerne idén.
Persze ez már a csak a "remény hal meg utoljára" típusú dolog, de az még megvan. Ha a Madrid X-el, vagy kikap, akkor persze már nincs mirõl beszélni. 😊
Kakát akarom látni a pályán, meg hogy jól játsszon, nekem annyi "elég".. 😄

Egy Juventus drukker véleménye,egy másik helyrõl...és õk aztán tényleg utálnak.De ami igaz az igaz.

"Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédõ jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntõben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán gyakorlatilag nincs kidolgozott helyzete, az nem antifutballt játszik, hanem olyan területvédekezést mutat be, ami egy kaukázusi juhásznak is becsületére válna. Aki 60 percen át emberhátrányban játszva is képes a fentieket megvalósítani egy idegenbeli BL-elõdöntõben, az meg lehet, hogy a világ legjobb csapata. De az biztos, hogy a világ legjobb edzõje irányítja.

WuFraZselic
csak az ilyen szánalmas kijelentések bosszantanak. ez egy kkib*szott bl elõdöntõ visszavágó volt, 10 emberrel egy Barca ellen öngyilkosság támadni

arról persze senki nem beszél, hogy Mou zseniális taktikával, 4 támadóval rohamozott Londonban. vagy épp arról, hogy Messit megfogta Cambiasso és/vagy Zanetti, így a 2 meccs alatt volt annyi helyzete, mint a bajnokságba 25 perc alatt...

bakkerman
ennyi,nem kell ezen tovább vitatkozni! a vébén is fogunk látni bõven antifocit,ahogy nõ a tét,úgy kell minnél jobban koncentrálni,és egy VB negyeddöntõben is biztos lesz olyan csapat amelyik 1-0-nál befog állni 10 emberrel védekezni! Amúgy meg ellenpéldának ott a Bayern: Olic vezetést szerzett,és még utána se hagytak területet a Lyonnak,támadtak tovább,ami nekem nagyon szimpatikus volt! Én az Intert nem itélem el,teljesen különbözõ felfogású edzõk csatája volt (Pep vs Mourinho)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
persze, antifocival verték meg a chelseat oda-vissza, és a Barcát is. büszke lennél a csapatodra, ha 11emberrel kibírna 60 percet a Camp Nouban, nem hogy 10el, lol

B0B0
Én nem fogtam semmire sem a kiesést. Csupán annyit mondtam, hogy sajnálatos, hogy egy antifocit játszó együttes sikerének örömködik egy sportújság, amellett, hogy ma állandó téma, hogy segítse a FIFA és az UEFA a látványos, támadó (és nem utolsó sorban eladható) focit. Tanuljatok meg olvasni!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

bakkerman
könyörgöm zárjátok már le ezt a kiállításos dumát,meg azt hogy milyen játékkal ment tovább az Inter!!! :S ott vannak a döntõben,és õk vannak ott,nem mi,akkor jobban jött ki nekik a lépés a 2 meccs alatt,ennyi! holnap sorsdöntõ bajnoki,amit hoznunk kell!!!
Egyébként tegnap nézegettem a hátralévõ sorsolást,és most vasárnap ugye a Real az Osasuna-t látja vendégül! Na már most ugye ez a nap május 2.-a,mint a tavalyi 6-2 idõpontja,és ugye akkor azzal nyertünk bajnokságot,május 2.-án! Szal errõl fantáziáltam,hogy mi nyerünk szombaton,a Real meg leikszel,vagy kikap otthon az Osasunától,és "bajnokok" vagyunk 😄DDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Cabell
Ezért szerintem nagyon nem kell dumálni...

ez az, amit tényleg kivétel nélkül minden játékos csinált volna ilyen helyzetben...Azért nem szabad elfelejteni, hogy ezek nem lelkes amatõrök, hanem kõkemény, pénztõl fûtött profik. Egy szinten túl leszarják õk a tisztességet..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

errõl van szó😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Akk is hajrá Barca. Lexarom, mindig nem lehet mindent megnyerni, hülye ember az, aki azt hitte, idén is menni fog. Talán a liga meglesz. Ha nem akk meg jövõre, oszt jónapot.<#beka2>

Visca El Barça!

a világ legjobb és legszebb fociját csapat kiesett! Ezt el kell fogadni a bírók se akarták a barcát a döntõbe.....
De ott a bajnokság majd augusztusban a spanyol szuperkupa ezeket kell megnyerni.
MÉS QUE UN CLUB

Breki33
Egyrészt nem cimborám mint ahogy már írtam, hanem egy hozzértõ szakember

Amûgy nincs olyan megkülönböztetve hogy egyértelmû les vagy nem egyértelmû les

És hogy jön ide a partjelzõ? Õ jól látta

Pont azért írtam le mert sok okos hozzá nem értõ itt lesnek mondja
holott nem volt az az elsõ mecs gólja viszont les volt.

Ennyi.
limperatore
tudom h 3 csapatod közül mindegyiknek jobb a védelme.. 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DONGUBA
Ezt vedelemnek nevezed?😄DDDDDDDDDDDD
Amerre allok arra rugom a labdat es olom a jatekot.....szep volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

limperatore
Inter teljesen megérdemeltem ment tovább, és nyeri meg a bl-t idén...

Barcától se szégyen az 1:0 a világ legjobb védelme ellen...

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

horpeti
Szerintem már az összes Interes full lexarja, hogy kiállítás volt-e vagy sem. Ha a Barca lenne most a döntõs, akkor jönne a rinya. 😄 Most csak max. mosolyognak rajta.

Matthew Prosac
"Mindkettõnél olyan lassításokat láttam, mint a snookerben. Megállították a képet, elforgatták, behúzták a vonalakat."

Erre a partjelzõnek nincs túl sok lehetõsége a helyszínen en vivo. Erre még nem gondolt a cimborád ? xDD
Ha olyan egyértelmû les lett volna, akkor nem kellene "snookeres" módszerekkel kikockázni. Érted...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

"nem fejre, vagy nyakra" 😄 most már ígérem nem írok egy hétig😄

megnéztem a realos pirosat, rosszul emlékeztem, kicsit hátraütött, igaz, de nem fejre, nyakra. De lényeg a lényeg, ha az piros, akkor a tegnapi is.

Busquesthez annyit, hogy a hétvégi real meccs 1-1 maradt volna végig, ha nem állítják ki a zaragoza játékost egy hasonló kézmozdulat miatt.
Ráadásul ott csak kitette az evezõket a csávó, ütésnek semmiképp nem nevezném, míg motta egyértelmûen gigán csapta sergiot.

Ja és azért én gratulálok nektek is.Szép volt.Idáig eljutni,az már mindenki gyõzelem.Itt nincsenek vesztesek...