33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Gaba94
    "Thiago nem csak a Barçában létezhet"

Mazinho, a korábbi kiváló futballista, egyben Thiago édesapja a hétfői nap folyamán nyilatkozott a 'La Sexta' televíziócsatornának, s a beszélgetés során kerek-perec kijelentette, hogy Thiago célja a futballban való érvényesülés, azaz nem csupán a Barça létezik a fia számára. Sőt, Mazinho nem zárta ki azt sem, hogy Thiago a jövőben akár a Real Madrid labdarúgója legyen, valamint elismerte, hogy beszélt Valdanóval a fia helyzetéről, amikor az még a fővárosiak technikai igazgatója volt.

"Thiago a labdarúgásban szeretne érvényesülni, és az a csapat, amelyikben futballozni fog, nem csak a Barça lehet" - fogalmazott igen keményen Mazinho, aki elárulta, hogy az ősi rivális Real Madrid is szívesen látná a soraiban Thiagót: "Korábban kellemesen elbeszélgettem Valdanóval, aki érdeklődött Thiago helyzetéről, azaz hogy a Barcelona akarja-e őt vagy sem."

Mazinho egyébként a Madridról szólva még megjegyezte, hogy "Thiago szituációja hasonló volt, mint Sergio Canalesé, hiszen mindkettőnek az első csapatban kellett helytállnia."

A Celta Vigo és a Valencia korábbi kiváló labdarúgója a nyilatkozata végén nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben akár a Real Madrid mezét is magára húzza a fia: "Mint már mondtam, Thiago a labdarúgásban akar sikereket elérni, s ezt nem csak Barcelonában teheti meg. Sohasem tudhatod, mit hoz a jövő. Lehetséges, holnap már másik csapatban játszik, gólokat szerez, aztán holnapután már megint egy másik csapat igazolja le..." - fejezte be a rendkívül érdekes nyilatkozatát Mazinho.

• bakkerman
    jaja,ha van eszük ott fent,akkor hagyják a picsába az egész cesc ügyet,és bizalmat szavaznak thiagonak! szerintem a kis srácnak már az nagy önbizalmat adna,ha nem jönne senki a középpályára,ezzel kijelentve hogy számolnak vele!!
  • Voyager5
    De amúgy ez a gólja olyan mintha lemásolta volna a München elleni másodikat :D
    Jó spíler lesz ebből a srácból.
  • Rockynhooo
    meg a korosztályos vb-n is olyat baszott hogy azt hittem szétszakad a háló.
  • Tyler1
    ja, csak az egyiket láttam, de az sem volt egyszerű tekerés :) great pléja!
  • Gaba94
    kettőt :)
  • Tyler1
    ő akasztott egyet a Bayernek is, nem?
  • sz4bolcs
    Milyen kiflit rakott bele, ecsém :D
  • bodajoci
    Ezt a Thiago gyereket játszatni kell:-)
  • Gaba94
  • Gaba94
    Az MU elleni kezdőcsapat: Valdés - JDS, Busquets, Fontás, Abidal - Keita, Thiago, Iniesta - Pedro, Villa, Afellay
  • tobias88
    Eb-Vb kupa rajta sincs
  • [HUN]FaTaL
    "jobb játékos mitnn xavi"

:DDDDDDD
  • bakkerman
    go gunners dölgöljön meg a barca hogy ibra szerintük 70 milliot ér de fabregas meg csak 35 mikor ilyen pastore 45 meg agüero 45 ....jobb játékos mitnn xavi , nem csak szerintem a transfermarket szerint isakkor xavi 29 ér szerintetek??fizezzéstek ki a norm árát vagy takarodj a gecibe iyg tisztességes nemhogy már Hill Wood legyena hibá h nem adja el apro pénzértnézzetek magatokba undoirtó ahoyg évek óta nyuzzátok szerencsétlen fabregast a médian keresztül...mindegy ez a mocsok jellemző a szeretett csapatotokra én se le köpném már ezt klubot , undoirtó...
    A hozzászólás időpontja: 2011.07.30., 02:44

a cesces cikk alatt alkotott egy arsenalos az eurobarcán...csak ennyit fűzök hozzá:

igen,Xavi EGYÉRTELMŰEN gyengébb játékos a VB-t végigpadozó Cesc Fabregasnál. maradjon ott ahol van
  • [HUN]FaTaL
    "és az a klub, mely sikeressé tette"

:DDDD

Amúgy továbbra is azt mondom, hogy kell a francnak Fabregas maradjon csak Londonban.
  • Gaba94
    "Nem tudom garantálni Cesc maradását"

Peter Hill-Wood Arsenal-elnök pénteken megjelent nyilatkozata után újabb hír látott napvilágot Cesc Fabregas várható átigazolása kapcsán. Pénteki sajtótájékoztatóján ugyanis engedékenyebb hangot ütött meg Arséne Wenger, az Arsenal edzője, aki most először elismerte, hogy Fabregas nem sérülés miatt, hanem az átigazolási ügye miatt marad távol továbbra is csapata edzéseitől és meccseitől. A francia szerint ugyan a középpályás továbbra is sérült, a legfőbb gond az, hogy Cesc nem tud dönteni „két szerelem között”, azaz, hogy az Arsenalban maradjon, vagy igazoljon vissza Barcelonába.

A valós helyzet persze ennél lényegesen világosabb; Fabregas mindenképpen el szeretné hagyni Londont, és visszatérni Barcelonába, amit most először Arsene Wenger is elismert a nyilvánosság előtt, még ha kendőzött formában is.

„Két szerelem között hánykolódik: ott van az élete klubja, és az a klub, mely sikeressé tette” – kezdte Wenger a Fabregasról szóló beszámolóját egy újságírói kérdésre válaszolva, és a korábbiakkal ellentétben, most nem volt olyan elutasító a témában.

„Megértem a problémáját, éppen ezért nem fog játszani az Emirates Kupán, mert nem tudom garantálni, hogy továbbra is a klub játékosa marad” – árulta el a francia, majd hozzátette: „A jövője nincs eldöntve, de ezt a kérdést mielőbb le kell zárni. Inkább előbb, mint később.”

Az Arsenal a hétvégén a saját stadionjában lép föl az Emirates Kupán, ahol meghívottként szerepel még a Paris Saint Germain, a Boca Juniors és a New York Red Bulls. A meccseken nem lesz ott Fabregas, aki továbbra is külön végzi az edzéseket.
  • Oziris666
    De a vezetők meg nem tesznek jót a klubbal ezzel a Fabregas hajcihővel,nagyon nem szimpatikus ami folyik!Pár millión cigánykodnak amikor egy sokkal nonamebb Sanchezért ilyen giga összeget képessek voltak kifizetni!

Xavi,Pique is csak a renoméját rontja az üzengetésekkel!
  • bakkerman
    leoka nyilatkozott alexisről
    "Alexis egy remek igazolás. Személyesen még nem ismerem, de erre lesz még idő bőven. Ő egy remek igazolás a csapat számára, aki számos pozitív dolgot tud majd adni nekünk" - kezdte a rövidebb terjedelmű nyilatkozatát Leo Messi, aki aztán meg is indokolta a fenti állítását.

"Úgy gondolom, nagyon hamar be fog illeszkedni és jól fog teljesíteni, mivel ismeri a játékrendszerünket és a stílusunkat. Ráadásul Olaszországban és a chilei nemzeti csapatban is bebizonyította már, hogy mire képes" - így Alexis Sánchezről az argentin támadó, aki újságírói kérdésre válaszolva elmondta: "Sem Chile, sem Argentína nem teljesített úgy a Copa Americán, ahogy várták tőle, de ezzel már nem szabad foglalkoznunk, csakis előre szabad tekintenünk."
  • bakkerman
    jó,azért annyit hozzá kell tenni,hogy ezekhez a sikerekhez thiagonak nagyon kevés köze van,de amekkora potenciál van ebbe,alapemberként elérhet annyit amennyit Xavi
  • tobias88
    Fabreguas:
    FA Cup: 2004–05
    FA Community Shield: 2004

Thiago:
    La Liga: 2008–09, 2009–10, 2010–11
    Spanish Supercup: 2010
    UEFA Champions League: 2010–11

Papíron már jobb, nem kicsit
  • bakkerman
    nagggyooon naaagggyyyy,még alá egy kép Cesc sikerlistájáról az Arsenal színeiben :DDD
  • Redmer
    nagyon jó.
  • Gaba94

• Gaba94
    Thiago
  • tobias88
    Az a baj hogy mindenki tudja hogy nem kell ide csak a vezetők nem...
  • Redmer
    Remélem kitart a jó formája egész szezonban.
    Fabregas meg
  • Oziris666
    már a jelené,nem is értem miért kell annyira Fabregas ide?
    nagy formában van ez a fiatal
  • barcames
    simán verjük a bayernt 70%-ban nálunk a laszti :D audi kupa is megvan :D igaz ez a kupa semmit nem ér :D
  • sz4bolcs
    jaj de szép gól.. kapusnak esélye nem volt.
  • Redmer
    Ez most nem jött be.
    Thiago tényleg a jövő nagy tehetsége.
  • rumkola
    uhhhhgecccc :))))
  • [HUN]FaTaL
    Úúú mekkora gól, Thiago (75'), nem semmi ez az ember :D
  • [HUN]FaTaL
    Úristen :DDD Bekapcsoltam digit (most értem haza), azt mondja a kommentátor:

Fontás, öcsém :D
  • Gaba94
    félidőben 1-0 Thiago góljával :)
  • barcames
    ma a bayern nyerni fog! szerintem tizikkel:) de csak azért mert a bayernnek kell nyerni ez ilyen..... :D
  • sz4bolcs
    kössz az infót :)
  • bakkerman
    barca,milan,bayern,internacional
  • banok
    felkészülési torna Münchenben.
  • sz4bolcs
    nem tudom, mi ez az audi-kupa...
  • Gaba94
    Igen.