Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én speciel nem tûntem fel soha kurvaanyázni és nem járok át a másik topikjába flamelni.
És értettem de ezse igaz, de ezt nem itt fogom megbeszélni.
De meg nem tudod mit jelent az hogy idézni valahonnan.Nem írtam át a monadód.Csak kiragadtam valamit.Ez az idéet lényege.
""""""""""""""és egyébként is nem is az idézet a problémád,hanem hogy rosszul jött le nekem.Nem Juve drukker.Bocsánat rosszul ítéltem meg.Szóval tényleg lovagolj most már máson.Akkor is fair szavak.És fair látásmód.Ami tõled nem megy.
Beleszólsz abba,hogy ki milyen részletet IDÉZHET::::"-".tudod idéz😊
"mondottam ember küzdj és bízva bízzál"""""""""""""""""
""""""""""""""és egyébként is nem is az idézet a problémád,hanem hogy osszul jött le nekem.Nem Juve drukker.Bocsánat rosszul ítéltem meg.Szóval tényleg lovagolj most már máson.Akkor is fair szavak.És fair látásmód.Ami tõled nem megy.
"mondottam ember küzdj és bízva bízzál"""""""""""""""""
Nagyon utálom ha valaki így felhúz ,mert értetlen.És nem érti meg ,hogy idéztem.De tulajdonképpen nem is azzal van a baja😊na mindegy.csak jobban felhúz.Kiszól a gödör a likból.
Semmi ilyet nem mondtam
Mibe kötöttem én bele?
Elmondtam, hogy nem Juve drukker írta hanem egy blogból van szövegkörnyezetbõl kiemelve, ennyi.
Szval valótlan állítottál és még neked áll feljebb ahelyett, hogy elismernéd.
"mondottam ember küzdj és bízva bízzál"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nagyon értetlen és kötekedõ ember vagy.
kérdem én akkor Tõled, B0B0-tól, mi lett volna a helyes megoldás ilyen esetbe, mondjuk a Juve vagy a Bayerntõl?
Egyáltalán nem mindegy sõt eléggé elferdíti így a dolgokat idéz egy blog-ból mondván Juve drukker írta holott ez egyértelmûen nem igaz.
És aztán még annyi sincs benne hogy elismerje...
Itt az egyetlen aki beleköt a másikba az te vagy😊Úristen.Senkinek sem lett beszólva.Te jó ég...
és tényleg úgy emeltem ki ahogy van.Nem formáltam át a saját tetszésemre.Tetszett ez a pár sor.Mert egyetértek vele.Ennyi.tényleg lovagolj máson...
Ember idéztem egy kommentet. <#falbav>#falbav>
És itt nem nekem kéne levennem a szemüveget hanem nektek és elgondolkozni azon, hogy B0B0 akinek beszóltok talán hozzáértõbb itt sokaknál és van benne valami amit mond.
Ahogy egy könyvbõl,vagy bárhonnan.Mit pl. a mottóm a kedvenc könyvembõl.biztos neked nincs olyan,mi?Ami bejön amivel egyetértesz.Ne legyél már értetlen.Mert azt nem bírom.Egy idézet.Egy idézõjelbõl.Tehát származik valahonnan.
Nem mondtam hogy ki írta,csak azt hogy számomra úgy tûnt egy Juve drukker.De nem írtam nevet.Ennyi.Ne lovagoljál már ezen...
de ez itt off,úgy hogy be is fejeztem.Nem tetszik ne olvasd.nekem tetszik.Mert egyetértek ezen pár sorral.És ez az egyéni véleményem.Tartsd tiszteletbe.Köszönöm.
az meg szerintem mindegy, hogy milyen érzelmû szurkoló írta ezt a cikket / részletet.
Milyen egy vagyok?
Én nem szoktam semilyen részletet kiemelni, fõleg olyat állítani hogy ki írta mikor nemis úgy van.
a visszavágón meg volt 1 Messi lövés, 1 Krkic fejes, és a Piqué gól. hát igen, errõl is a bíró tehet, meccs elõtt kijelentette, hogy ha a Barca a 16os közelébe jut, rögtön kifelé ítél szabadrúgást
ja, és volt még egy szánalmasan kiharcolt piros lap
azért mert utálod az Intert, levehetnéd a szemüveged, és nem csak az egyik oldal kárára hozott döntéseket ragadhatnád ki
Hadd ragadjak már ki részleteket.Ahogy ti szoktátok😊Kérlek.És speciál nem onnan írtam.
És ez a részlet az amit én is gondolok.Hadd ragadjam ki😊Mert teljesen egyetértek vele.Ugye megengeded😊
Amúgy sem neked szántam.Csak tetszett ennyi .Vagy gond?
http://nst.blog.hu/2010/04/29/aki_legyozte_al_caponet_1
És érdemes a kommenteket is elolvasni nemcsak egyoldalúan idézgetni
pl
"Úgy látom kedves _benito nem látta az odavágót mert akkor emlékezne, hogy Milito lesgólja egyértelmû volt. Milito pont az 5-ös vonalán volt, Piqué pedig 1 méterrel hátrébb. Felesleges lett volna egy leskamera mert így is teljesen egyértelmû szitu volt.
3. És úgy látom ezt a meccset sem látta, mert akkor látta volna, hogy nem mellbe hanem hasba rúgták Tourét. Hasról meg nehezen pattan a holdra lebda"
Persze ez már a csak a "remény hal meg utoljára" típusú dolog, de az még megvan. Ha a Madrid X-el, vagy kikap, akkor persze már nincs mirõl beszélni. 😊
Kakát akarom látni a pályán, meg hogy jól játsszon, nekem annyi "elég".. 😄
"Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédõ jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntõben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán gyakorlatilag nincs kidolgozott helyzete, az nem antifutballt játszik, hanem olyan területvédekezést mutat be, ami egy kaukázusi juhásznak is becsületére válna. Aki 60 percen át emberhátrányban játszva is képes a fentieket megvalósítani egy idegenbeli BL-elõdöntõben, az meg lehet, hogy a világ legjobb csapata. De az biztos, hogy a világ legjobb edzõje irányítja.
arról persze senki nem beszél, hogy Mou zseniális taktikával, 4 támadóval rohamozott Londonban. vagy épp arról, hogy Messit megfogta Cambiasso és/vagy Zanetti, így a 2 meccs alatt volt annyi helyzete, mint a bajnokságba 25 perc alatt...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Egyébként tegnap nézegettem a hátralévõ sorsolást,és most vasárnap ugye a Real az Osasuna-t látja vendégül! Na már most ugye ez a nap május 2.-a,mint a tavalyi 6-2 idõpontja,és ugye akkor azzal nyertünk bajnokságot,május 2.-án! Szal errõl fantáziáltam,hogy mi nyerünk szombaton,a Real meg leikszel,vagy kikap otthon az Osasunától,és "bajnokok" vagyunk 😄DDDDD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ez az, amit tényleg kivétel nélkül minden játékos csinált volna ilyen helyzetben...Azért nem szabad elfelejteni, hogy ezek nem lelkes amatõrök, hanem kõkemény, pénztõl fûtött profik. Egy szinten túl leszarják õk a tisztességet..
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Visca El Barça!
De ott a bajnokság majd augusztusban a spanyol szuperkupa ezeket kell megnyerni.
MÉS QUE UN CLUB
Amûgy nincs olyan megkülönböztetve hogy egyértelmû les vagy nem egyértelmû les
És hogy jön ide a partjelzõ? Õ jól látta
Pont azért írtam le mert sok okos hozzá nem értõ itt lesnek mondja
holott nem volt az az elsõ mecs gólja viszont les volt.
Ennyi.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amerre allok arra rugom a labdat es olom a jatekot.....szep volt
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Barcától se szégyen az 1:0 a világ legjobb védelme ellen...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Erre a partjelzõnek nincs túl sok lehetõsége a helyszínen en vivo. Erre még nem gondolt a cimborád ? xDD
Ha olyan egyértelmû les lett volna, akkor nem kellene "snookeres" módszerekkel kikockázni. Érted...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ráadásul ott csak kitette az evezõket a csávó, ütésnek semmiképp nem nevezném, míg motta egyértelmûen gigán csapta sergiot.