Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"""Várj.Ki a fasz kérdezte hogy adsz e lapot vagy nem? igazából leszarom ki vagy de nem is izgat a szép fejed meg semmid ezáltal leszarom mit kérsz😊"""

Ez egy idézet volt egy Barca drukkertõl.Szép😊Ez még nektek is szégyen.Tiszteletem a kivételnek😊

Jövõre is van BL.fel a fejjel.Nem nyerhet mindig ugyanaz.ez a játék szépsége...Már csak tudjuk ennyi év után.

Oziris666
Hát a saját nevelések közül kétségtelenül a leggyengébb focista...

myl0
Nem ez miatt az eset miatt, de Busquetset úgy kib*sznám a Barcából, hogy a lába nem érné a földet 😛 (Kicsit nem szimpi nekem)

bakkerman
kiestünk a BL-ból,kész,marad idén akkor 1 trófea...mert hogy innen már nem bukjuk el a bajnokságot,az BIZTOS! meg lett ölve a focink,kész. Nem vagyunk verhetetlenek,otthon se tud mindig szambázni a csapat,de küzdött,hajtott,és a hangulat is biztos odavágott az utolsó percig a stadionban,szóval nem vagyok szomorú,vagy csalódott,fel a fejjel 😊
CSAK A BARCA!

#14744: na ez rinyáldó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Nem hiába, a PES-bõl sok érzéke kifejlõdik az embernek. 😛

horpeti
A képregényes digin a kezezést is észrevettem a távoli kamerából, amikor Bojan belõtte, nem is izgattam magam egyáltalán, tudtam, hogy vissza fogja fújni. Haver meg még közeli visszajátszásnál is kérdezte, hogy most mivan. 😄

Breki33
csak úgy néz ki nem mindenkinek
de a profik mint te egybõl látták <#eljen>
horpeti
Szerintem jól csinálta, bár rutintalan. Majd most megtanulja, hogy ne leskelõdjön, csak füleljen, és csinálja a fetrengést. Ronaldo pl. már sírni is tud! 😄DD

horpeti
Ez egyértelmûen látszott mindkét meccsen még a szar digi közvetítésnél is. 😊

fecoka177
ennyit a buszkeccrõl😊

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

Breki33
Ez tévedés a 16-os túlsó végén beragadt egy Inter védõ. A lassításban látszott.

DE hogy egy valóban hozzáértõ embert is idézzek

"> Mindkettõnél olyan lassításokat láttam, mint a snookerben.
> Megállították a képet, elforgatták, behúzták a vonalakat. Az egyik les
> volt, a másik nem. Ha nem hiszed, nézz utána. Semmi érdekem a barcát
> védeni, de lesgólt kaptak (2-1), és szabályos gólt rúgtak (nem volt les)."

fotográfik kolomp edisön :D

horpeti
Amúgy azt nem értettem, hogy lehetett Messit ennyire kikapcsolni.. AMF-ként volt kb. Iniesta helyén, és csak mindig továbbpasszolta a labdát. Amikor megpróbált valamit, azonnal leszerelték (ez mondjuk ok). Helyette Daniel Alves jött elõre... Ez nem nagyon jött be. Igaz, felállt védelem ellen nem nagyon lehet brillirozni, simán összezárt a védelem, se ki se be.

A jégkorongos felállás viszont durva volt, minden védõ mellett ott volt egy Barca támadó is. 😊
Pique gólja szép volt, de akkor már Valdes is inkább DMF-et játszott, de hát nyugodtan lehetett, mert nem volt elõl úgyse senki.

horpeti
Érthetõ, hogy nagy a csalódottság, én is kb. ugyanezt éreztem, amikor kiesett a Madrid a Lyontól.. Fõleg, amit produkált a Bayern ellen, szánalom. De ott is kismillió helyezete volt a Madridnak, simán tovább lehetett volna jutni. Marhára bosszantott, hogy nem ment.

Ha én nem qrvaanyáztam, Ti se. 😄
Attól még jó csapat a Barca, meg a Madrid is. 😄

A bajnokságban kell drukkolni ezerrel... 😊

jav.:a nem kicsi esély😊

10 emberrel,2 gólos elõnyben igen.😊Nem csak õk csinálják ezt emberhátrányban.
A bunkerfocit játszó csapatok nem rúgnak közel 100 gól egy idényben és nem nyernek 2-0ra emberhátrányban a Milan ellen.
Nem sok Inter meccset látsz.
Itt ezt kellett csinálni.
Ott volt a Barca elõtt a kicsi esély,nem éltek vele.Ha mi esünk ki én nem játszom el soha a savanyú a szõlõ effektust😊Ennyi.Megérdemeljük a döntõt.Csak bajnokokkal játszottunk a BL-ben.

Oziris666
És pont egy Bayern drukker beszél,a Fio elleni kamulesgólra persze már nem emlékszik😄

WuFraZselic
ja tényleg nem megérdemelt, a Barcelona ellen kihúzott 60 percet emberhátrányba 1 kapott góllal, vélhetõen ez minden csapatnak a legegyszerûbb feladat

a barca meg kapott egy ajándék piros lapot, nem éltek vele, szánalmas hogy erre fogod a kiesést. militot meg megállították lesen 1-1be múlthéten, ha azt nagy valószínûséggel belövi, akkor sem oszt-szoroz az a büntetõ. ja, és az is normális hogy a barcának 2 igazi helyzete volt a gólon kívül hazai pályán. ezt is a bíró intézte, ugye?! PFFF

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Cabell
Tavaly, mikor elég érdekes körülmények között kerültetek a döntõbe, az NSO címlapján nem ez szerepelt: "Botrányos meccsen jutott a döntõbe a Barca", vagy valami hasonló, hanem ment a seggnyalás, hogy milyen fenomenálisak vagytok...

Nem azért nem jutottatok tovább, mert kapufákat lõttetek és pechetek volt, hanem mert nem volt helyzetetek...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

B0B0
Azért a Nemzeti Sport is elmehet a picsába! Anyjuk picsáját jutott megérdemeltem döntõbe az Inter, nem adtak meg az elsõ meccsen egy 11-est, tegnap meg egy full szabályos gólt. Gusztustalan egy a catanaccioval megfertõzött foci, ha a nemzetközi porondon ezt fogják támogatni a bírók, akkor sötét évtized elé nézünk a sportág történelmében.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

hedonist
Amugy végén inter felállás?😄 5-4-0 😄 hát ez van, csúnya, de kûzdõs játék volt, kényszerbõl..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

WuFraZselic
lehet szidni az Intert, hogy rondán játszott, de a dologhoz hozzátartozik, hogy a Barca 15 percet focizott csak (félidei Maxwell csere az wtf?!)

rendkivül kemény próba elé állítottatok minket, most mi jöttünk ki szerencsésen, ha van 10-15 perc hátra meglett volna a 2-0

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

persze nincs itt gond, a Barca még nyerhet idén kupát...nem jöhet össze minden😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

myl0
persze nem investnek ment szándékosan csak véletlen rányomtam :S

myl0
Sajna ma nem jöttek össze a dolgok, Hiányzott az a kicsi plusz (mondjuk +2 gól). A Bajnokság meglesz. Összességében így is remek évünk lehet. (EU Szupekupa, Klub VB, Bajnokság).

Innentõl nekem tárgytalan a BL.

- moderalva -
sajnálom srácok, Guardiolának is meg kell ízlelni a kudarcokat, egy tavalyi tökéletes év után nem lehet mindent megnyerni, azért sajnálom ettõl még a világ legjobb csapata marad jelenleg!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

buldozer99
Skacok teljesen megérdemelte az Inter nincs az a hülye csapat aki 2 gólos elõnyben 10emberrel kitámad, kiestünk sajnos,el kell viselni.
ott a bajnokság az meglesz😊

Forca Barca

horpeti
Hát igen, a védekezés sokkal nagyobb koncentráltságot igényel. Általában a csapatok többségének nem sikerül a 90 perce Barca támadásokat fejben bírni. Az Internek, 10 emberrel is, sikerült.
Bár, ha csak 1 kellett volna, akkor a Barca tovább jutott volna. Mondjuk ha még 10 percig tart a meccs, akkor behúzza a Barca, mert már kezdett alábbhagyni a koncentráció, de így is durva, hogy ennyi ideig állják a sarat a játékosok. Ilyen védekezésre nem igazán képes sok csapat, az biztos. Barca a támadással védekezik. 😊

LasCar16
hozzá kellene szokni h van olyan csapat amelyik védekezni is tud, ez már nem a La Liga...

#acm

Fabio Capello
és? minek támadjanak ha van két gól elõnyük? 😊

tobias88
szerinted 11 emberrel mit csináltak volna? ugyan ezt...
mike0013
ez vicc... nem hiszem el.......... ilyen nincsen
remélem kirohad a döntõbõl ez a fos inter

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Matthew Prosac
mit csináltak volna 10 emberrel a nou campban? támadjanak eszetlenül? ismerd el: ebben a helyzetben ezt kellett csinálniuk és nagyon jól csinálták - megérdemelték. Mondom ezt Manchesteresként úgy, hogy végig nektek drukkoltam. Nagyon..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

De te sem gondolhattad komolyan hogy majd 10 emberrel kitámadnak 2 gólos elõnyben 😊

REAL MADRID

tobias88
Bunkerfocié a jövõ ezek szerint sajnos
akkor a lesgólok száma most 1-1

..::IBM X32::..

te vagy a szánalmos,hogy ezen lovagolsz. arról meséljél már,hogy az elsõ meccsen mi volt az a lesgól meg miért nem kaptunk meg egy jogos tizenegyeset..de persze ez lényegtelen csak a Barcának fúj a bíró-.-
szánalmas? az Inter szánalmas ezzel a bunkerfocival. világ legjobb csapata? IGEN, a világ legjobb csapata! inkább menj vissza az Interes barátaidhoz és istenítsétek a Mourinhótokat,hogy mekkora taktikus edzõ,hogy képes kiejteni a Barcát ezzel az undorító focijával. (ha kiejti??)

cesc fábregas

Jaj bocs, elfelejtettem, hogy ez arrafelé így szokás 😄

De most komolyan? Erre van szükség? Direkt kiállítani egy játékost? A világ legjobb csapata? Valahogy szánalmas nem?

peace

halkuljál már el,nem kell itt osztani az észt-.-

cesc fábregas

http://tweetphoto.com/20272290

A piros lapot érõ szabálytalánság... szegénykém... csoda hogy túlélte én azt mondom!

nekem jó 😊

cesc fábregas

horpeti
Neked jó? Nekem folyton akad.. kivéve akkor, amikor ide írok, akkor elég folyamatos a hang. 😛

digi <#idiota>

cesc fábregas

horpeti
Jólvan, inkább nézzük. 😄
Szánalom Digi, másnak meg jó, azt mondja..
Ti min nézitek?😄

ne kezdjed már te is😄

cesc fábregas

horpeti
Eléggé olyan hangulat van a topikban, hogy veszik a fejsze... 😛PP
Inkább szurkoljatok!! 😊 Hala Madrid 😄D

tobias88
40-60 % esély van most szerintem, mert az inter brutálisan fog védekezni a 2. félidõben <#szomoru1>
Inter topikba meg nyomják a rizsát,hogy így segítik a Barcát,úgy nyomják be a döntõbe a Barcát stb. tiszta szánalom ott néhány ember-.- arról bezzeg nem mesél egyikse,hogy az elsõ meccsen nem adtak meg egy jogos tizit a Barcának,meg volt egy gyönyörû lesgóluk is. de errõl már nem beszélnek hisz mindig a Barcát segítik a bírók. komolyan mondom szánalmas:s

cesc fábregas

tobias88
régi szép idõkben ha egy csapat nyert az odavágón, a visszavágón nem bunkerfocit játszott, de ma már sajnos ez a menõ...