Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy idézet volt egy Barca drukkertõl.Szép😊Ez még nektek is szégyen.Tiszteletem a kivételnek😊
Jövõre is van BL.fel a fejjel.Nem nyerhet mindig ugyanaz.ez a játék szépsége...Már csak tudjuk ennyi év után.
CSAK A BARCA!
#14744: na ez rinyáldó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja
DE hogy egy valóban hozzáértõ embert is idézzek
"> Mindkettõnél olyan lassításokat láttam, mint a snookerben.
> Megállították a képet, elforgatták, behúzták a vonalakat. Az egyik les
> volt, a másik nem. Ha nem hiszed, nézz utána. Semmi érdekem a barcát
> védeni, de lesgólt kaptak (2-1), és szabályos gólt rúgtak (nem volt les)."

fotográfik kolomp edisön :D
A jégkorongos felállás viszont durva volt, minden védõ mellett ott volt egy Barca támadó is. 😊
Pique gólja szép volt, de akkor már Valdes is inkább DMF-et játszott, de hát nyugodtan lehetett, mert nem volt elõl úgyse senki.
Ha én nem qrvaanyáztam, Ti se. 😄
Attól még jó csapat a Barca, meg a Madrid is. 😄
A bajnokságban kell drukkolni ezerrel... 😊
A bunkerfocit játszó csapatok nem rúgnak közel 100 gól egy idényben és nem nyernek 2-0ra emberhátrányban a Milan ellen.
Nem sok Inter meccset látsz.
Itt ezt kellett csinálni.
Ott volt a Barca elõtt a kicsi esély,nem éltek vele.Ha mi esünk ki én nem játszom el soha a savanyú a szõlõ effektust😊Ennyi.Megérdemeljük a döntõt.Csak bajnokokkal játszottunk a BL-ben.
a barca meg kapott egy ajándék piros lapot, nem éltek vele, szánalmas hogy erre fogod a kiesést. militot meg megállították lesen 1-1be múlthéten, ha azt nagy valószínûséggel belövi, akkor sem oszt-szoroz az a büntetõ. ja, és az is normális hogy a barcának 2 igazi helyzete volt a gólon kívül hazai pályán. ezt is a bíró intézte, ugye?! PFFF
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nem azért nem jutottatok tovább, mert kapufákat lõttetek és pechetek volt, hanem mert nem volt helyzetetek...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
rendkivül kemény próba elé állítottatok minket, most mi jöttünk ki szerencsésen, ha van 10-15 perc hátra meglett volna a 2-0
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Innentõl nekem tárgytalan a BL.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ott a bajnokság az meglesz😊
Forca Barca
Bár, ha csak 1 kellett volna, akkor a Barca tovább jutott volna. Mondjuk ha még 10 percig tart a meccs, akkor behúzza a Barca, mert már kezdett alábbhagyni a koncentráció, de így is durva, hogy ennyi ideig állják a sarat a játékosok. Ilyen védekezésre nem igazán képes sok csapat, az biztos. Barca a támadással védekezik. 😊
remélem kirohad a döntõbõl ez a fos inter
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
..::IBM X32::..
szánalmas? az Inter szánalmas ezzel a bunkerfocival. világ legjobb csapata? IGEN, a világ legjobb csapata! inkább menj vissza az Interes barátaidhoz és istenítsétek a Mourinhótokat,hogy mekkora taktikus edzõ,hogy képes kiejteni a Barcát ezzel az undorító focijával. (ha kiejti??)
cesc fábregas
De most komolyan? Erre van szükség? Direkt kiállítani egy játékost? A világ legjobb csapata? Valahogy szánalmas nem?
peace
cesc fábregas
A piros lapot érõ szabálytalánság... szegénykém... csoda hogy túlélte én azt mondom!
cesc fábregas
cesc fábregas
cesc fábregas
Inkább szurkoljatok!! 😊 Hala Madrid 😄D
cesc fábregas