Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az viszont mas kerdes, hogy ilyenkor a legnehezebb, foleg ha annyian kerlelik ne tegye.
Viszont mar nem mai gyerek, szerintem felesleges tovabb eroltetnie a valogatottat is, mert ugye a kov EB ra talan meg beferne, de 10014ben mar 36 eves lenne es ugyebar azert egy kozepso vedo ennyi idosen mar nem lesz gyorsabb csak lassabb es azert kerdeses, hogy a rutinja es a renkivuli helyezkedese es utemerzeke kisegitene meg akkor is.
Raadasul ugye rengeteget kell egy szezonban jatszania a klubcsapatban is, ami meg a fiatalokat is rendkivul kimeritti, hat meg az idosebb jatekosokat.
Eppen ezert a tulzott tulhajtasnak csunya serules is lehet a vege.
Mindenesetre ha a visszavonulas mellett dont, rengeteget fog vesziteni vele a spanyol valogatott, mert az egyik legmegbizhatobb vedonek mondhato, aki raadasul hihetetlenul tiszta jatekot produkal azon a poszton. Nem jellemzok ra a rugdolozasok es hasonlo piszkos dolgok, amiket nagyon sok mas belso vedotol nem egyszer latunk.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Szanalmas.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
A masik kupaval pedig az a helyzet, hogy csak egy aranyozott masolatot kap minden gyoztes, ami aztan naluk marad.
Szoval amit ott latsz naluk az egy aranyozott masolat.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
a hsz-ekben azt írják,hogy tiszteletlenség volt a részükrõl ez a húzás,pedig szerintem Cesc,és Giovanni DS az,akit meglehet viccelni ilyen "mezfelhúzással" 😊) Remélem értitek! Piqué meg alapból nagy mókamester,szezon közben is 2-3 hetente jött ki egy videó eurobarca-ra a hülyeségeivel,és az is tény,hogy nagyon jó barátok,és Cesc egy családba térne vissza!
fotográfik kolomp edisön :D
En csak egy jo kapusteljesitmeny lattam a VB-n, a Nemet kapuset.
Ramos 1-2 merkozesen jo volt, de szerintem atlagot nyujtott csak, mint ahogy Xavi Alonso is csak. Sot, szerintem a donton kifejezetten gyenge napot fogott ki.
Aki viszont nagyszeruen jatszott vegig az a bal szelsohatved Capdevila volt.
Villa meg elfaradt az utolso ket merkozesre egyertelmuen, tudtak az elso merkozesek utan, hogy o a legveszelyesebb igy nagyon figyeltek ra.
Ellenben a hozzaallasa az minden kritikan feluli volt, mert vegig uzte hajtpotta az ellenfel hatso jatekosait a letamadasnal is, nem csak a tamadasban. Torres viszont nagyon gyenge volt, sot neha mar idegesitett is, hogy mig Villa vegig futotta az egesz merkozest, addig Torrest csak setalgatott le-fel meg sem tamadva a labdas embereket.
Sergio Busquets: – Még nem tudom elhinni, hogy tényleg gyõztünk. Még kell néhány nap, és az, hogy a szurkolóinkkal és a családjainkkal is megünnepeljük a címet. Nem mindennap történik ilyesmi az emberrel. Vannak, akik egy életen át várnak a világbajnoki sikerre, nekünk pedig sikerült megszereznünk. Az elsõ meccs óta egyre jobban játszottunk. A döntõben az elsõ félidõben és a második játékrész elején nem tudtuk a saját játékunkat játszani, de aztán jobbak voltunk.
Xavi: – Hatalmas öröm ez, nagyon boldogok vagyunk. A családjainknak ajánljuk a sikert, és a selección szurkolóinak.
Pedro: – Nehéz lenne ezt a pillanatot megismételni. Ez megismételhetetlen. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy ismét kezdõ leszek. Hogy õszinte legyek, nem ez volt életem legjobb meccse, de a csapat jó volt ezen a nehéz találkozón. A végén sikerült megszereznünk a kupát. Azoknak ajánlom a gyõzelmet, akik eljöttek ide Dél-Afrikába szurkolni nekünk. És azoknak is, akik otthonról támogattak minket, különösen a Kanári-szigetek lakóinak és egész Barcelonának. Hétfõn mindenkivel együtt ünneplünk.
David Villa: – Azoknak ajánlom a sikert, akik támogattak minket. Nagyon boldogok vagyunk, nagyon örülünk a gyõzelemnek. Lenyûgözõ siker ez.
Andrés Iniesta: – Mindent kiadtunk magunkból. Nincs rá szó, mit érzek most. Ezt a sikert Dani Jarquénak, a családomnak és minden embernek ajánlom. Hosszú évek kemény munkája hozta meg az eredményét.
Villa nem volt bõbeszédû 😄
Ezt mar senki nem veheti el toluk, olyan sikert ertek el, amirol sokszor fognak beszelni meg oregkorukra is es a felnovo kovetkezo generacio buszkent tekinthet rajuk.
Csak gratulalhatunk nekik. Bravo!
"Olyan magasra tettük, mint lehet, Mondhatjuk, térvén õseink porához: Köszönjük élet! áldomásidat, Ez jó mulatság, férfi munka volt!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
cesc fábregas
döntõben is VIVA ESPANA! 😊
AZ lehet hogy menni akart, de ha menni akart akkor el kell adni siman eladhato lett volna iden 50 millio kornyeken, megvenni Villat 40 millioert es kesz. De Ibrahimoviccsal csak rosszul jar a Barcelona, foleg mivel valoszinuleg igy meg Villat is elvesztik es feleslegesen elszornak tobb mint 45 milliot.
Nem beszelve arrol, hogy nincs akkor kulonbseg ertekben a ket jatekos kozott, mint amennyit ker erte az Inter.
Mint ugy altalaban ez a joslatom is bevalik majd aztan lehet majd egy-ket ev mulva szitkozodni hogy ez mi a f*szert kellett."
Na, akkor megmondtam vagy megmondtam ? 😄
A csigara vonatkozo megallaiptasaimat nem keresem vissza. Egy szerencsenk volt csak, hogy Villat kozben nem csaklizta el masik csapat, amig szerencsetlenkedett iden Guardiola az igazolasokkal.
ki padozna akkor?
😄DDD
"Ezen a héten veszélyben volt, hogy ki tudjuk fizetni a játékosokat."
REAL MADRID