Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát már állítólag most vannak valamilyen "rövidtávú anyagi gondok".Nem tudom hogy mit jelentsen ez. Azért remélem,hogy nem fogunk rosszul járni Rossellel.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

attól félek, hogy ez az új elnök szétveri teljesen a barcát:S nem lesz ez így jóóó laporta volt a jó...

Hát,ha nem kell egyik klubnak se muszály neki visszamennie valahova,ha csak nem akar kosaras lenni😄

jah, de nem nagy égés neki visszamenni? <#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

Ezért kellett nekünk leigazolni.Nem is tudom Guardiola hogy gondolta,hogy valaha is helyt fog állni a Barca keretben.ÉS így is a Sahtar járt jól,mert mi 25 milkát fizettünk érte.Szal errõl ennyit:S.

bakkerman
Touré: "Vissza fogok térni a Barçába"

aham,igen...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Csiga visszament a Sahtarhoz,15 millió eurót kapott érte a csapat,3 éves szerzõdést írt alá

Jaja,kirobbanó formában van,szerintem õ lesz a vb gólkirálya😄

Jakuza001
Ismet Villa nt 😄

majdnem minden meccsren volt Yayának fontos megmozdulása. Sajnálom 😞

A Manchester City a hivatalos weboldalán bejelentette Touré Yaya átigazolását a Barcelonától, melynek összegét nem hozta nyilvánosságra, de a katalán klub ezt meg fogja tenni. A Barça ugyanis még csak annyit közölt a hivatalos oldalán, hogy megállapodásra jutott a Manchester Cityvel, de hivatalosan még nem zárult le az átigazolás, mert Touré szerzõdésének felbontását le kell zárni.

Amint ez megtörténik, derül csak ki, hogy pontosan mekkora összegért távozik a futballista, addig csak megállapítani lehet, hogy a Barça történetének elsõ elefántcsontparti játékosa három év után elhagyja a klubot, ahol 118 hivatalos mérkõzésen játszott, és hat gólt szerzett. Korábbi értesüléseink szerint a vételár 32 millió euró lehet.

Manchesterben nagy örömmel fogadták a hírt, mely két nappal követte David Silva, a Valencia korábbi játékosának megszerzését. „Ez egy újabb fantasztikus igazolás, és nagyon boldog vagyok Touré érkezése miatt, hiszen õ egy remek játékos” – nyilatkozta Roberto Mancini, a kékmezesek edzõje. „Mindenki tudja, hogy Yayát már jó ideje csodáljuk, és szeretnénk a legszívélyesebben köszönteni nálunk. A legmagasabb szinten játszott a Barcelonában, és biztos vagyok benne, hogy a tapasztalata és a képességei nagyon sokat jelentenek majd nekünk.”

Touré öt évre írt alá a Manchester Citynél, a barcelonai pályafutása ezzel lezárult.

Köszönjük Yaya itt eltöltött éveket😞<#worship>

XTHB
hello akkor most mivan fabregassal? biztos h átmegy😄 wenger engedi?
olvastam olyat is h ha hozzátok kerül fabregas jön az arsenalba ibra😄
bár én nem lennék szomoru ha fabregas maradna arsenalba SÕÕTTTT!! -.-

Arsenal Örökké

Fabio Capello
de már elment, gyerekek 😊 hivatalos a transzfer

Szerintem is.Yaya Touré az egyetlen olyan közzéppályásunk akinek természetes posztja a védekezõ középpályás,de nem ilyed meg a támadásfelépítésektõl sem.Talán még Busquets az aki tud ilyen szerepkörben játszani,de õróla most hadd nem mondjak már véleményt.

Jakuza001
Nem is szabad hagyni hogy elmenjen.
Fabregas nem kell a Barcaba, nincs szamara mar hely a kozeppalyan, ellenben kellenek a harcos vedekzo kozeppalyasok, akik raadasul a tamadasba is betudnak segiteni.
Hiba lenne elengedni.

Touré Yaya eligazolása már szinte kész tény volt az elmúlt hetekben, ám a szerdai nap olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint Rosell és Guardiola is személyesen találkozik majd az elefántcsontpartival, hogy meggyõzzék a maradásról. A verziót talán erõsítheti Dimitrij Szeluk, Touré menedzserének azon szavai, hogy az új elnökséggel még beszélni fognak, gyengítheti azonban az információ hitelességét, hogy a középpályás tulajdonképpen a kevés játéklehetõség miatt távozik. Jóval többet pedig Pep nem tud garantálni neki a jövõben sem, ez szinte bizonyos.

Az El Mundo Deportivo határozottan állítja, hogy Touré Yaya Cityhez való igazolása könnyen meghiúsulhat, miután a játékos és ügynöke találkozni fognak Sandro Rosell újonnan megválasztott elnökkel, valamint Pep Guardiola vezetõedzõvel. Mind Rosell, mind Pep arra akarják rábeszélni az elefántcsontpartit, hogy maradjon, s jövõre is a Barcelona színeiben szerepeljen, mert a katalán tréner komolyan számol vele.

Touré ugyanakkor köztudottan a több játékperc miatt vágyódik a Cityhez, s nem elégszik meg azzal, hogy a döntõ meccseken csak minutumokat kaphat Sergio Busquets mögött. És itt érkezünk el a bukkanóhoz, hiszen hiába lesz a találkozó, kötve hisszük, hogy Guardiola garantálni fogja az afrikainak a szinte állandó kezdõtagságot.

Ami pedig a Cityt illeti, az angol klub nem dõlhet hátra, sõt kezdheti elölrõl a Touré-transzfert. A katalán lapok értesülései szerint ugyanis még a Laporta vezette Barça elnökséggel volt egy olyan megállapodása az egyesületnek, mely szerint amennyiben június 29-ig le tudják zárni az igazolást, Touré Angliába költözik, pontosan 32 millió euróért – tehát drágábban a korábban vártnál. Ez azonban egyéb okok miatt nem történt meg, s így a már Rosell által elnökölt klubvezetéssel kell újra megegyeznie a manchesteri alakulatnak – függetlenül attól, mik voltak a korábbi egyezmény pontjai. Rosell így akár több pénzt is kérhet a játékosért…

Elképzelhetõ tehát, hogy megszületett a 2010-es nyár második szappanoperája Cesc Fabregas ügye után. Jóllehet Touré Yaya távozására még mindig jóval nagyobb az esély, mint a maradására, az sosem zárható ki, hogy egy-egy személyes beszélgetés után a két fél közelebb kerül egymáshoz, s Touré végül marad. Amennyiben viszont távozik, az átigazolás létrejöttét nehezíti a Rosell által megszabott új ár.

FORRÁS: EUROBARCA
Na ezek utána az lenne a csoda ha maradna.

mike0013
köszönünk mindent!<#eljen>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

A mai napon leköszön a presidente. Holnaptól Sandro Rosell veszi át a klub irányítását. Köszönet Laportának azért, amit a Barcelonáért tett, azért a fantasztikus 7 évért, amit itt elnökként töltött nálunk. Stabillá tette szeretett klubunkat, jobbá és erõsebbé vált az õ keze alatt. Idehozta Ronaldinhot, az õ ideje alatt vált a futballtörténelem legjobb csapatává a Barcelona és még sok más nagyszerû dolog, ami a nevéhez fûzõdik. Beírta magát a Blaugrana történelem könyvébe.. Nagyon remélem, hogy Rosell is hasonló dolgokat fog majd véghezvinni, bár nem lesz könnyû túlszárnyalnia elõdjét 😊 Mégegyszer, köszönet mindenért Laporta, további sok sikert!
<#worship>

cesc fábregas

hátjah 😄DD

mike0013
khm😊
-------Villa--------
--Pedro------Messi--

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Jakuza001
Ibra ? Remelemmegszabadulnak tole minnel hamarabb.

villa mindig így játszik!😄

-----------ibra---------
--villa------------messi---

Kicsit erõs lenne😛

Jó volt megvenni a VB elõtt, nemtom mennyit nõhetett az ára... 😄

Thierry mester az én szerény véleményem szerint ezzel a kis szerzõdés módosítással befejezi a pályafutását.szép volt, csodás volt, itt lenne a méltó vége
hedonist
lol😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Villaval mivan gyerekek? 😛 pörög mint a kurva retikülje 😄

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Hát kb,jó lenne átmenteni ezt a formát a Barca szezonjára is😄

villa rúg vagy 40 gól jövõre😄

New York Red Bulls

cesc fábregas

Henryval szerzõdést bontottatok közös megegyezéssel kíváncsi leszek hol folytatja.

REAL MADRID

Én bevallom igazad volt,mondjuk én már szezon közben kezdtem rájönni, arra hogy "biztos jó dolog volt leigazolni õt?"
Villaval tényleg sokkal jobban fogunk járni😊

Jakuza001
Remelem mar rajottetek, hogy miert orultem volna jobban, ha Villat mar elozo evben megvettek volna a sved zsiraf helyett. 😄
VB-n bemutatta nektek a skilljeit, eszmeletlen goleros a muki, a Barcaban pedig meginkabb az lesz, hiszen egy klubcsapatban sokkal jobban osszelehet szokni, mint egy valogatottban.

hedonist
csakhogy õ minket preferál a Cityvel szemben 😊

Silva wants Chelsea.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
<#wink>

City: jó meccseket nyomtak megverték a Chelsea-t és volt 2 balszerencsés meccsük a Uniteddel, a kicsiket kellett volna megverniük és simán az övéké lett volna a 4. hely!!! de az a Man city topik😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

De õ a Cityrõl beszél 😄

REAL MADRID

szerintem jó szezonja volt a Barcának...

a Király kupában a bíró miatt vesztett a Barca, a BL-ben pedig az Internek szerencséje volt h talált 3 gólt, ami közül az egyik les volt, ráadásul nem adtak meg egy 11-est a Barcának...és hát azért elõdöntõben volt a csapat...semmi szégyenkezni való nincs Messi gólkirály lett, Barca bajnok 2010-ben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
tavaly is megvettek ezt-azt,aztán (igaz,a legvégén) lemaradtak a BL-rõl...de idényközben voltak olyan meccsei annak a csapatnak,hogy ha Xerez mezbe játszanak,azt is elhiszem...

😊 Yaya Toure is odamegy? hûha nem lesz rossz akkor a Man city már fût fát odavisznek😄

Állítólag --> Man. City

REAL MADRID

szegények, eladják a jobbnál jobb tehetségüket nincs pénz náluk valószínûleg...márcsak David Silva kérdéses😊

Még egyik fél sem erõsítette meg az ügyet.

Cesc még a nyáron érkezni fog, ebben szinte 100%-ig biztos vagyok. 😊

cesc fábregas

bakkerman
mindesetre én örülök neki,bár nem tom hogy lesz így akkor a kezdõ tizenegy...mondjuk az a jobbik eset,ha azon kell Pepnek vacilálnia,kit kell kihagynia Mata-t,Pedro-t,vagy Bojant 😄D 😛 de szerintem ezzel a Cesc ügy le is zárul,legalábbis erre a nyárra

bakkerman

Na kíváncsi leszek a Valencia jövõ évi teljesítményére.

REAL MADRID

DONGUBA
Allitolag megvettuk Matat 20 millaert.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

cesc fábregas

ennyi erõvel, az összes topikban azonosúlónak mondhatnád. 😊 [ talán jogos is lenne, 10+ éve szeretem a barcát mégsem '-unk' - olok, egy 2000+km-re lévõ csapatnak 😊 ]

menjél szoliba
😄

bakkerman
nem <#zavart1> de szeretnék <#ravasz1>