33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Pukkka
    Ki is tanított meg? =D Lévén én nem játszottam. Vagy tobias88-ra gondolsz, aki a nevét sem tudja helyesen leírni, ahogy ez az adatlapjáról kiderül. Minden estre, ha oboázásról van szó, abban te profi vagy azt mondják akik ismernek.
  • IXEMGabeo
    engem pár éve kitiltottak Monotonék, mert ellenvéleményt mertem nyilvánítani, kicsit bunkóbb voltam az tény, de sokkal durvább beszólásoknak nem adnak bünti pontot manapság, mint akkor amiért én kaptam bant...
  • Cabell
    Esküszöm, a Real szurkolók miatt fogok a Barcával szimpatizálni, rémesen irrátálók vagytok...:D
  • Cabell
    A 21. század fociába a Real a gonoszgeci...:D

Minden meccsen csinálnak valami gonoszságot, még a pályáról is lementek a végén, mintha legalábbis meglopták volna őket...:D
  • bakkerman
    3:12 Cesc arckifejezése: TE JÓÓ ISTEN HOVA KERÜLTEM :DDDD mögötte mourinho meg vigyorog mint egy barom xd
  • tviktor91
    Az a mosoly murinnyónak a végén :DDD Mindenesetre ha értékelnem kellene akkor övé az első hely xD
  • tobias88
    Már csak ez a videó alapján el lehet tiltani Marcelo-t (0:08), Villa-t (0:35), Pinto-t (2:37), Higuain-t (2:37), Mourinho-t (2:50), Villanova-t (2:57)

Szép lesz ez
  • bakkerman
    mehetsz is
  • Jakuza001
    Teljesen felesleges vitatkoznod egy ilyen retardalttal, mint ez a fajanko.
    Csak rohogd ki az jar a tegnapi utan is neki, aztan majd elkotrodik konnyezve, hogy mar megint megtanitottak oboan jatszani, amit nehezen tud elviselni.
  • Pukkka
    =D Élet hiányában, mondja ezt, egy ember aki lentebb ekkora baromságot ír, és ez szerepel az aláírásában : "A legjobb ingyenes, böngészőn keresztül játszható online focimenedzser játék! Próbáld ki!" =DD
  • Gaba94

Mekkora kép.
  • tobias88
    Ez egy Barcás topik, menj máshova trollkodni. NSO fordítás, de máshol is láttam. Komoly gond olyan embernél lehet, aki élvez másokkal vitázni interneten élet hiányában...
  • Pukkka
    Nem egészen tudom honnan szedted ezt a fordítást, de látom nálad is komoly gondok vannak. Szerinted a labdaszedők alatt, azokat értette akik a pálya széléről hajigálják vissza a labdákat?? Komolyan nem lehetsz ennyire hülye.
  • tobias88
    Mou nyilatkozata:

"De a második félidő első percétől kezdve a labdaszedők bujkáltak."
    - labdaszedők miatt kaptak ki...
    "Pepének úgy adtak sárga lapot, hogy semmi különöset nem csinált. Marcelo pirosat kapott"
    - bíró megint Barcás volt
    "Ez egy kis trófea"
    - nem számít hogy kikaptak, ez a trófea semmit se ér, bezzeg a kupa

Szánalmas ez az ember mind szavakban, mind tettekben amikor majdnem kinyomja egy ember szemét egy meccs után. Nem normális...
  • Pukkka
    Bár veled nem szívesen beszélgetek, mert már régebben is bizonyítottad szellemi visszamaradottságodat, de azért elmondom, hogy nézd vissza a meccset, aztán meglátod mire gondolok provokáció alatt. Ezek szerint Villa is ugyan olyan gyáva, hogy akkor üt oda Özilnek. Mind1, gondolom nagy szakértő vagy, még jó, hogy van ignore gomb a továbbiakra.
  • Jakuza001
    Aham provokal.
    Ami itt egyedul provokalja a nezot az a buzzancs RM jatekosok undorito es alattomos jateka.
    Carvalho aki ugyanolyan sunyin jatszik, mint a spanja a muringyo aki nem tud vesziteni, aki hatulrol huzza az ellenfel fulet, mert szembol mar gyava hozza.

Olyan "momo"-k mint Marcello, akik felugrasnal arra torekednek hogy az ellenfel jatekosaiba sunyin belerugjanak, majd hatulrol a masikat agyonrugja.

Vagy Ramos aki, szinten megteszi ugyanezt, majd megmutatja a favago enjet.

Koszonjetek meg az edzotoknek ezt a sunyisagot es elmebetegseget, mert jol lathato, ha kimegy mondjuk egy real jatekorol a labda, egybol veszekednek a biroval, integetnek, meg jatszak a sertodottet, mikozben meg igazuk sincsen.
  • Redmer
  • Pukkka
    Az a baj, hogy itt is az megy ami a pályán, a Barca provokál ( ez sokszor nem látszik ), a gyengébb idegzetű Reálosoknál pedig elpattan a cérna.
    Én egy nyugodt ember vagyok, de ha engem cukkoltak volna úgy mint Marcelo-t, lehet jégcsákánnyal estem volna neki Messinek.
  • Gaba94

• sz4bolcs
    Puhl Sándor megmondta, és én vele értek egyet: Abban, hogy pankrációvá fajult a meccs, a játékvezető vastagon bennevan...
  • IXEMGabeo
  • Gaba94
    Én is kérdeznék valamit. Nektek komolyan tetszik az, amikor Pepének minden meccsen van 3-4 olyan szabálytalansága, ami egyből pirosat érne? Holott, már a futballpályán sem kellene lennie. Tetszik az, amikor egy mikrofonfejű hülye gyerek nem tudja elviselni a vereséget és teljesen ártalmatlan szituációban hátulról, brutálisan lerúgja az ellenfelet? És erre élvezkedtek, ha már a győzelemre nem tudtok.
    1. félidő csodálatos volt, focizott mindkét csapat! Miért kellett így elbaszni a végét?
    Az meg egyenesen szánalmas, hogy mindig ezzel a színészkedéssel jöttök. Persze az nem számít, hogy ti szétrugdossátok a másikat..

Vasárnap meg mindennek elhordtátok Hegyi Ivánt, pfff. Megmondta az igazságot, fáj? Nektek kéne már levenni a szemellenzőt, mert nem látjátok, hogy ez a Real Madrid már nem az a Real Madrid. Jelenleg egy aljas, undorító, gusztustalan csapat! És amíg Mourinho ott van, ez nem is fog változni. Gratulálok!
  • Jakuza001
    Bajnoki cimek szama mi ? Aminek a felet terrorral ertek el egy zsarnoknak koszonhetoen.
  • bakkerman
    na de ha megnézed náluk ez a két szám a régmúltban növekedett,mostmár inkább stagnál ugye,2002 óta nem nyert BL-t a real,míg mi azóta 3-at is,nem beszélve a bajnokságról,2002 óta a Real nyert 4 bajnoki címet a 2002-essel együtt,míg mi ötöt
  • IXEMGabeo
    két dolog a Realé...

BL trófeák száma és a bajnoki címek száma
  • bakkerman
    igen igen,ez lemaradt,és mostmár azzal se lehet takarózniuk odaát,hogy ők régebben sokkal jobbak voltak mint mi,még Puskásék idejében,mert egyenlő trófea szám van...
  • IXEMGabeo
    Barca megszerezte a 73. címét ezzel utolérték a Real-t...
  • IXEMGabeo
    és pont ezt a meccset nem láttam:S
  • bakkerman
    -Xavi 16. trófeáját szerezte meg,ezzel második a Barca örökranglistáján,egyel előzi meg Guillermo Amor
    -Pep Guardiola mostmár egyértelműen az FC Barcelona legnagyobb élő legendája,11. trófeáját zsebelte be tegnap,ezzel megelőzte Johan Cruyff-ot,és mindezt 3 ÉV alatt sikerült elérnie! Grácies Pep!!!
  • DONGUBA
    Hat murinnyon nem lepodtem meg...azon igen hogy carvalho tudta folytatni.....marcelo meg pillanatnyi elmezavar volt o nem ilyen.Madrid jo volt szerintem ha ugy nyomnak mint az elejen kikapunk
  • bakkerman
    Campeones!! Messi zseniális volt,de az egész csapat jól játszott,küzdött,végre a foci dominált,a Realnak is nagy grat,2-2-nél megfordult a fejemben hogy övék lesz a kupa! Kár Marcelo belépőjéért,ő nem egy Pepe,neki nem szabadna ilyet csinálnia,és Özilnek sem. Mourinho-n nem lepődtem meg,de az előbb említett két játékos idegbajosságán meglepődtem. Jó lesz a szezon!
  • limperatore
    mourinho nagyon lejáratja magát a realnál, mind viselkedéssel, mint eredménnyel... és mikor vmit felkel mutatni akkor az Interrel példálózik.
  • rumkola
    Főszereplő az első számú cigó:

• rumkola
    Fabre az első meccsén kupát kapott.
    :))))

a cigánybrigád pedig minősíthetetlen....
  • mike0013
    Nyugi urak:)
    Ha már a pályán összekaptak a srácok, legalább mi itt ne tegyük meg! Ősi rivális, ez jogos, de meg kell adni a tiszteletet (ahogy pl Neoncsoves kollega megtette), és hiába dobog más csapatért a szívünk, a focit ugyanúgy szeretjük:)
    Egyébként meg nagyon jó meccs volt, hatalmas izgalmakkal, szerencsére ez jellemezte a párharcot, nem úgy, mint a tavaszi classicókon.
  • [HUN]FaTaL
    És nálatok taktika, hogy szét kell rúgni az ellenfelet, vagy alapjáraton vagytok ekkora tahók?

Na menjetek pityeregni, hogy ma éjjel nincs mit összetörni.
  • kazai21
    Na mindegy,nem túl sok infót tudtam meg a taktikás dologgal kapcsolatba.De majd legközelebb:)

Csáresz máresz:D
  • Taki 122
    Ennyi +1
  • Taki 122
    Nem általánosítanék! Ha Marcelo durva belépőjére és annak következményére gondolsz, akkor ott nem az játszott be, hanem az, hogy előtte Messi meg egy másik pajtása már lökdösődtek vele, neki meg elege lett ebből! Ennyi az egész...
  • kazai21
    Hogy mi nem tudunk?:D Hát a döntetlennél olyanokkal jöttetek hozzánk át,hogy bíró miatt lett csak 2:2 mert manapság egy bíró se mer fújni mert José Mourinho terrorizálja őket...
    De legalább feldobta a kedvem aki írta,röhögtem egy jót:)