33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Effe88
    hajrá Dean küldjed neki a savat:D:D:D
  • Dean Winchester
    de egy szánalmas kis g**i vagy (sztem mikor fogantál akkor egyik szülő tajt részeg lehetett , hogy ennyire egy elcseszett embert sikerült a világra hozni XD :XD :DDD
    a lényeg azon van ,hogy te egy szar video alapjan azt álltítod JM belerugott a cesc-be közben ezen a videon is látszik hogy hozzá sem ért a fejéhez!!! ezek utan miről is beszélünk????
  • tobias88
    Most már értem, Mourinho miért csípte meg Villanova arcát. Biztos tetszett neki

• Jakuza001
    Belemagyarazzuk. Istenem te milyen szanalmas okoskodassal jossz itt, Ugye biztos nem a feje fele rug, es ugye nem annak nem koszonheto hogy nem talalja el rendesen mert az egyik barcelonai seged eltolja pont idoben ?
    Veletlenul fujta oda a szel is mi ? Es akkor azt mondja hogy meg csak meg sem probalta megrugni. Meg Villanovat sem inzultalja hatulrol ? Csak halkan megjegyzem ha te igy beprobalkoztal volna mondjuk nekem, en tuti ki is verem vagy 3 fogadat, hogy megtanuld mit nem szabad csinalni buntetes nelkul.
  • Casillas
    de Istenem, annyira egyszerűek vagytok. egy olyan pixeles, fos szögből készült videó alapján elhordjátok minden szarnak, mikor van millió meg egy felvétel, ahol simán látszik, hogy nem csak hogy hozzá sem ért Fabregashoz, hanem még csak meg sem próbálta megrúgni, simán elvitte a lábát a feje mellett, még mozdított is rajta, hogy ne "találja el"....

persze előre látom, hogy ti majd ebbe is belemagyarázzátok, hogy biztos meggondolta magát utolsó pillanatban, mert egyébként látszik rajta hogy szilánkokra akarja törni Cesc koponyáját, vagy hogy valójában meg akarta rúgni, csak nem találta el három centiről
  • rumkola
    büdös mocskos cigány
  • Dean Winchester
  • tviktor91
    DURR...és koppant.:D
  • UUUU
    Te még mindig nem vetted észre, hogy ez az amire itt senki nem kiváncsi ?
    Gondolom, éppen ezért nem véletlenül céloztak a szellemi szinvonaladra.
    Légyszives menj az Arsenalos topicba drámázni, hadd olvassunk inkább másfajta üzeneteket itt.
  • Dean Winchester
    bocsi az offért - hg-tól elnézést kérek - de ha valaki csak erre képes egy tök korrekt levél után akkor az illetőről megvan a véleményem :)
    Tegyük hozzá le is tiltott nehogy véletlen ezt is PMben tudjam neki leírni :DD Csak ha nem olvassa el akkor miért tilt le? Még a logikus gondolkozásra sem képes vagy lehet magából indul ki és azt hiszi olyan vagyok mint ő mikor is anno anyázott vagy 20 PM levélben xD de én akkor sem tiltottam le , gondoltam elvan a gyerek ha játszik.
    Kb mint egy 5 éves kisgyerek :DD
    Köszöntem neki ill. írtam 3 sort , semmi szitkozódást sem tartalmazott , erre kapok egy ilyen levelet!
    Hát kérem ez bőven elárulja kinek hol van a szellemi színvnonala...
    Csak nevetni tudok az ilyen embereken
    Jakuza001
    Elküldve: 2011. 08. 19. 21:08
    Tárgy: 1
    Sry te bohoc, de nem vagyok hajlando elolvasni az uzenetedet, mert a szellemi szinvonalad nem eri el egy egysejtuet se.
    Ezek után teljes ignore , az ilyen ember kár hogy megszületett :(
  • tviktor91
    omg
  • Marci0115
    omg
  • WuFraZselic
    ja igen :)
  • WuFraZselic
    ez kurva jó, bár angolul mintha fent lenne már 1 napja (vagy 1.5?) :D
  • minimize
    nagyon nagy. a vége amúgy vicc,duzzoghat Wenger,aprópénzért tért haza a tudásához képest, ez tény. de bocs, hogy belekotyogtam.
  • bakkerman
    '114 – Kaka a pálya másik végén álldogál és gospel dalokkal szórakoztatja magát.

SÍÍÍÍROOOK
  • tobias88
    Eredeti oldal
  • tobias88
    A mérkőzés hosszabbításának összefoglalója (ha folytatódott volna):

'93 – José Mourinhónak olyan szintű gyönyört okozott a Barcelona segédedzőjének arcon csípése, hogy képtelen leállni és úgy érzi egyre több és több ember arcbőrét kell a két ujja közé szorítania. Következő áldozatának Gerard Piquét szemeli ki, de a világbajnok hátvéd már azelőtt elkezd vérezni, mielőtt José a közelébe érhetett volna. Pique rövid (le)ápolás után visszatér a pályára.

'97 – Cristiano Ronaldo rádöbben, hogy elméje és gondolatai segítségével már nem csak a haját tudja belőni, de a gallérját is fel tudja hajtani. Áll is, mint a cövek.

'101 – Fabregas továbbra is bizonyítani szeretné a benne lakozó Barca-gént, ezért jó hangosan ráüvölt Iker Casillasra: „A Camp Nouban csak a szép futball nyerhet!” , majd azonnal az arcához kap és összeesik. Valójában azért, mert Marcelo visszajött a pályára és pofán rúgta.

'104 – Az oldalvonal mellett egy újabb tömegverekedés alakul ki, miközben Messi három gólt is szerez, de legnagyobb bánatára senki sem figyelt, így marad a 2-2.

'107 – Pinto úgy érzi a játékvezető nem áll a helyzet magaslatán, ezért leszalad az öltözőbe egy viperáért...

'109 – Coentrao a szögletzászlónál ül, előre-hátra dülöngél és félhangosan motyogja: „Könyörgöm, valaki vigyen vissza Portugáliába!”

'112 – Mesut Özil elveszi Pintótól a viperát és elkezdi üldözni David Villát, hogy elégtételt vehessen.

'114 – Már hosszú-hosszú percek teltek el anélkül, hogy Pepe agyon rúgott volna valakit, amikor véletlenül Ricardo Carvalhót teszi a földdel egyenlővé, miközben Xavi a kezdőkörben üvölt: „Nem veszitek észre, hogy Cesc mennyire szenved??!!!” Emiatt egy újabb tömegverekedés alakul ki.

'114 – Kaka a pálya másik végén álldogál és gospel dalokkal szórakoztatja magát.

'115 – A semmiből hirtelen előbukkan Arsene Wenger, aki elkezdi London irányába ráncigálni Fabregast, aki könnyek között 'második apámnak' szólítja a franciát, majd kiszabadul a Wenger-kampóból és elrohan.

'117 – José Mourinho elégedetten konstatálja, hogy minden egyes Barca edző arcát megcsípte már, kivéve egyet...

'120 – Miközben a pályán állt a bál, Guardiola hasznossá tette magát és begyűjtött 8 trófeát (három különböző kontinensen), így akár összesen kilenc kupával és egy újabb világra szóló rekorddal zárhatja a szerdai napot, feltéve ha csapata megszerzi a Spanyol Szuperkupát is...

'121 – A hosszabbítás végére nem maradt olyan játékos aki ne sérült volna le, vagy ne kapott volna piros lapot, így a bírói hármas az Arsenal csapatának ítéli oda a trófeát, hátha Wenger abbahagyja a duzzogást...
  • Dean Winchester

beigazolódott , bizony nem fogtad fel amit írtam... (lehet nemtudod a PM jelentését :(
    "Viszont mernék fogadni ,hogy az eszedig nem jut el ennek a hsz-nak a mondanivalója (lényege) és tuti válaszolsz valamit :D"
    Ment egy PM mert nem ide tartozik amit szeretnék még mondani és téged ismerve nem fogod fel ésszel ,hogy PM-ben azaz privát üzenetben írj ha bárit szeretnél.
  • UUUU
    Nem is tudom, mi más szóval lehetne jellemezni egy olyan embert, aki egy földönfekvő emberbe bele akar rúgni hátulról, mert egy sporteseményen nem tud veszíteni.
    Az se különb, aki ezen nem háborodik fel, az is ugyanolyan féreg.
  • Jakuza001
    Kotekedo jellegu ? Nem hangnemu ? Csak felhivnam a figyelmedet arra a szimpla tenyre, hogy aki itt kotekedni kezdett az te voltal.
    Tehat ezzel a "a martiromsaggal" menj az ovodas ismeroseidhez.

Amugy meg kutyat nem erdekli a profilod, mint ahogy az sem, hogy te a Celeb musorokra izgulsz, mert a szubkultura es az IQ nelkuliseg, ami teged eltet.

Ha pedig nem erdekel a reakcio, akkor van egy olyan sanda gyanum tartsd meg magadnak a dualpostolast es mufelhaborodast, ha mar nem megy egy hozzaszolasban.

Az pedig igen csak minosit teged, hogy edzobazol egy sunyi alattomos embert, mikozben a valos "tetu" meghatarozastol felhaborodsz. Ezt hivjak ketszinusegnek, amin nem csodalkozom.
  • Dean Winchester
    Lehet nem sűrűm volt benne része :DDD

Egyébként a JM rugásához annyit ,hogy az nem volt olyan nagyon erős rúgás de a szándék nem volt szép tőle ez tény és való de ha meg azt vesszük, hogy mennyit színészkedik a csapat akkor meg ettől jóval nagyobb rúgást érdemelne amblock az egész csapat :DD (Cesc-t meg sajnálom mert nem ezt érdemelné ! Marcelonak járt volna az a rúgás , vagy egy jó nyakleves de lehet a színfalak mögött meg is kapta xD
  • Dean Winchester
    Látom képes voltál a profilomra rákattintani , hogy tudj valami kötekedő jellegű hozzászólást írni nekem, bár ez annyira nem izgat! (Ezeket a műsorokat szerintem rajtam kivül több ember is követte és bizony ezért mi vagyunk az emberiség legallja amit büszkén válllalok :]
    Örülök annak is ,hogy mindent megtudsz magyarázni :)
    Ám mennyivel normálisabb lett volna a hozzászólás ha a "tetu" szócskát elhagyod...
    De tudjuk amilyen a mosdó olyan a törölköző, jelen esetben eléggé piszkos.
    No de erre ne is reagálj mert nem vagyok rád kíváncsi! (Ha esetleg szeretnél valamit akkor azt PM formájában tedd meg) Viszont mernék fogadni ,hogy az eszedig nem jut el ennek a hsz-nak a mondanivalója (lényege) és tuti válaszolsz valamit :D
  • Jakuza001
    Hagyd az ilyeneknek edzoba, nem tetu. Pedig aki egy foldon fekvo jatekosba Real edzokent belerug meg a masik segededzot hatulrol inzultal, keves jobb szoval lehet jellemezni.
    Ezek utan a csak olyanoknak lehet gratulalni es minositeni, akik ilyen tettek utan nem haborodnak fel.
  • Gaba94
    sajnos nincsen rá jobb szó.
  • [HUN]FaTaL
    Mi a baj a Lie To Me-vel? (FOX)

Szerintem jó sorozat (volt, amíg le nem lőtték).
  • Jakuza001
    En meg mivel neked az eszedhez nem tudok, igy marad a Hazudj ha tudsz vagy a Celeb vagyok, ments ki innen! cimu topicnyitasodhoz. :D
  • Dean Winchester
    Én neked tudok gratulálni, téged minősít amiért ilyen jelzőket aggasztasz az edzőbára!
  • Jakuza001
    Jol nezzetek meg a tetu muringyo labat.

• Gaba94
    Alexisnek tetszett a balhé

• [HUN]FaTaL
    Jaja. Ennél az lenne viccesebb, ha Messi meg Kaká egymás mellett állnának és beszélgetnének. Mondjuk az aznapi vacsoráról vagy nem tudom :DDDD
  • bakkerman
    két normális ember marcelo meg lent jobb oldalt épp a piroslapja után sétálgat vissza balhézni :DDD
  • Redmer
    Nézd má' egy normális játékos a Madridban
  • [HUN]FaTaL
    Rájöttem Kaká miért nem passzol Mourinho elképzeléseibe:

• tviktor91
    Már asszem linkeltem..
  • IXEMGabeo

ASADSSAS:ASAD szakadok
  • Gaba94
    Messi az egekben, Mourinho a pokolban

"Miért nem szeretik a Real Madridot" - ezzel a címmel jelentkezik a 'New York Times' internetes blogjának legújabb anyaga, amely elemzi és összefoglalja a szerda esti, végül katalán sikerrel végződő összecsapást. A nemzetközi média tehát nem felejt, miközben immáron Madridban is kezdenek elégedetlenkedni Mourinho viselkedése láttán. Leo Messi természetesen ismét a mennyben van.

Azt nem állítanánk, hogy José Mourinho el fogja sírni magát a nemzetközi média kijelentései láttán, annyi viszont bizonyos, hogy sokat nem fogja lapozni a csütörtöki újságokat, illetve böngészni az internetes portálokat. Habár játékában egyre acélosabb a Madrid, a portugál tréner mégsem volt elégedett ezzel, és inkább magára hívta fel a figyelmet negatív reklám gyanánt.

A 'New York Times' labdarúgásra szakosodott internetes blogja például idézi Piqué szavait, érthetetlennek nevezi Marcelo kirohanását a találkozó végén, illetve megjegyzi, hogy a brazil hátvédnek valójában már a pályán sem kellett volna lennie, mivel korábban piros lapot érően oldalba rúgta Leo Messit egy fejpárbaj során.

Európában sem lelhet azonban megértőbb zsurnalisztákra Mourinho, az olasz 'La Gazetta dello Sport' például úgy fogalmaz, hogy "Messi varázsolt, Mourinho pedig tönkreteszi a spanyol futballt". Angliában is azon a véleményen vannak, hogy a 'Special One' viselkedése nem futballpályára való, és ennek a szemléltetésére a 'The Times' például Piqué szavait használja. A 'Guardian' ugyan komolyabban nem formál véleményt, de Messi dicsérete mellett kiemeli Mourinho agresszivitását, illetve érdekes módon Higuaín és Pinto incidensét. A lap szerint az argentin támadó torkon ragadta a spanyol kapust, amit érdekes módon más lapok nem nagyon jegyeztek meg, bár egy ilyen mértékű tömegverekedés kapcsán nem meglepő, hogy nem tiszta még minden részlet.

Katalóniában önmagától értetődően gyakorlatilag nemzeti ünnepnapot akarnak Messinek, aki főként a 'SuperMessi' jelzőt kapta meg. A 'SPORT', valamint a 'Mundo' nagyobb részletességgel elemzik Mourinho viselkedését és a madridiak durvaságát a meccs végén, ám ebben azért nincs semmi különleges, lévén, hogy Mourinho akkor is a katalán média egyértelmű célpontja lenne, ha nem csinált volna semmit sem.

Az viszont már egy kissé jelzés értékű, hogy a madridi 'AS' a következőképpen fogalmaz: "Egy erős Madrid lerombolta a róla alkotott képet Marcelo és Pepe brutalitásával". Sőt, a címlapon az a kép szerepel, melyen Messi éppen elpöcköli a labdát Casillas felett, megszerezve a második barcelonai gólt, Cristiano Ronaldo pedig térden csúszva nézi az argentin klasszis találatát. Az 'AS' ehhez egy Mourinhót kifigurázó szójátékot is rendelt: 'Miért? (Por Qué?) Mert Messi'.
  • Jakuza001
    Nem lehet, 26.-t neztem. Azota valtoztattak meg.
    Meg is lepodtem, hogy pentekre BL-t irtak be, es akkor meg azt hittem elirtak, ami vegul is lehetseges es lehet pont ezutan javitottak masra.
  • tviktor91
    Valamelyik ingyenes német adó is adni fogja szerintem..
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet, hogy a keddet nézted véletlen?

Na megnéztem, PRO4 adja. Kapják be...