Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ja és jó hírem van: nyertem 110 év Barca könyvet ami szintén jó kis olvasmány😛
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
utánnanéztem és a Heysel-katasztrófa amirõl beszéltem és 1985-ben volt, de 1989 is szomorú év nekik, mert akkor az FA-kupa elõdöntõjében történtek tragikus események a lelátón, rengeteg ember halálát okozva.
on:
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Örülök, hogy még marad Puyol 2 évet, szines foltja a csapatnak, minden hibájával együtt 😊
The Matrix has you...
2012-ig marad a válogatottal
Márquez: „Szívesen vissza is vonultam volna ebben a klubban, de a körülmények nem mindig olyanok, mint ahogyan azt szeretnénk a magunk számára. Emelt fõvel távozom, a fõbejáraton, nem a hátsó ajtón át, ahogy az sajnos sokakkal megesett már. Boldog vagyok, hogy bizonyíthattam itt, és azokat a korábbi kétségeket is eloszlattam, hogy fontos játékosa lehetek-e egyáltalán a Barcelonának.Távozom, mert az elmúlt évben nem tudtam annyi játéklehetõséghez jutni, mint talán szerettem volna, és most ezt keresem. Miután beszéltem a mesterrel, megadta nekem a választás lehetõségét, én pedig úgy éreztem, hogy ezen a ponton lezárult egy korszak. Most még gondolkozunk a lehetõségeken, amik elõttünk állnak, hogy melyik a legmegfelelõbb a számomra”
Vasárnap kora este elindult Dél-Koreába az FC Barcelona kerete, hogy a felkészülés második szakaszát már a Távol-Keleten folytassa két mérkõzéssel és újabb tíz edzéssel. A csapatot szállító repülõ ugyan két órát késett, így délután négy óra helyett csak hatkor szállt föl, de ennek nagy jelentõsége nincs, az út ugyanis mindenképpen nagyon hosszú.
-A tervek szerint európai idõ szerint csak reggel hat órára ér Szöulba a repülõgép, melyen a világbajnok spanyol játékosokon kívül a keret minden tagja ott van. Utazik a csapattal így a hét végén visszatért Alves és Messi is, akik az elsõ napokban még várhatóan az erõnléti alapozó munkával lesznek elfoglalva.
A csapatot szállító repülõgépet már ismerhetik jól a játékosok, mert egy ilyen géppel utaztak tavaly decemberben a klubvilágbajnokságra, Abu Dhabiba is. A repülõn minden játékosnak külön kupéja van, rendívül sok hellyel, így az utazás a körülményekhez képest kényelmes lehet. A küldöttség 28 játékosból és 21 edzõbõl, kiszolgáló személybõl áll, illetve elkíséri a keretet 21 újságíró is.
A keret hétfõ hajnali érkezése után néhány órával várhatóan sajtótájékoztatóra kerül sor, ahol bemutatásra kerül a szerdai mérkõzés, amit a helyi, koreai ligaválogatottal játszik majd a Barcelona.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem lepodnek meg ha kopaszek rarepulnenek
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Köszönök mindent,Rafa!

REAL MADRID
„Nagyon jól jön nekem, hogy lehetõségem van megismerni ezeket a srácokat, és látni, hogy milyen szinten állnak. Néhányukat már láttam korábban, és tudom, hogy egy nap szükségem lehet rájuk. A szüleik büszkék lehetnek a csemetéikre, mert nagyon jók mind.”
„Fölöttébb pozitív tapasztalatokkal térek haza, mert mindannyian nagyon jól játszottak. A mérkõzés rendkívül érdekes volt abból a szempontból, hogy sok tapasztalatot adott. Illetve senki sem sérült meg” – rögzítette az edzõ, aki beszélt az új igazolás Adrianóról is, aki az elsõ meccsét játszotta.
„Nagyon sokat fog segíteni a csapatnak az év során, egy nagyon jó igazolás. Elégedettek vagyunk azzal, ahogyan beilleszkedett, gyors, erõs, agresszív, veszélyesen lép be a támadásokba, de sokszor megérzi, hogy egy kis szünetet kell tartania, és ez remek” – nyilatkozta Guardiola.
Ibra:
„A szabadságom alatt nagyon sok klub a nyilvánosság elé került velem kapcsolatban, de mi egyszer sem tárgyaltunk velük. Ezek híresztelések, és én valamiféle pozitívumként élem meg ezt, mert ez is azt jelenti, hogy értékelik a munkámat. Soha nem voltak kétségeim afelõl, hogy maradni szeretnék, számomra ez a herce-hurca csak ingyen reklámnak minõsül.”
„Ezek a hírek nem hatnak rám abban a tekintetben, hogy a legjobb teljesítményemet elérem-e. A lapoknak muszáj kijelenteniük valamit, hogy el tudják adni az aznapi számukat, de az én motivációmat ez nem töri le” – magyarázta Ibrahimovics, majd a következõ bajnoki szezonra, és az elérendõ célokra tért rá.
„Nagyon magas elvárásaim vannak a következõ idényre tekintettel. Sok mindent nyertünk tavaly, de a legfõbb célom a Bajnokok Ligája, még ha természetesen harcolni szeretnénk minden egyes címért ebben a szezonban. Két héten belül például máris itt lesz a szuperkupa. Az idény hosszú lesz, de a világ legjobb csapatában vagyok, és nagyon boldog vagyok, mert megtiszteltetés itt lenni.”
„Szeretnék mindent megnyerni ebben a szezonban, és jobban játszani. Az elsõ év jó volt számomra, de amikor valahol új vagy, az elsõ szezon mindig nehéz. Eddig ez volt a legjobb elsõ évem egy új klubnál a pályafutásom alatt. Tovább kell fejlõdnöm, elõre kell lépnem, mint játékos” – értékelte a tavalyi évét is a svéd, aki Pep Guardioláról is szót ejtett.
„Az edzõ bízik bennem, neki is megvan a maga véleménye, amit tiszteletben tartok. Ahhoz, hogy egy nagy csapatban játssz, elengedhetetlen a bizalom, és õ azt mondta nekem, hogy fontos vagyok a csapat számára, ami azt jelenti, hogy játéklehetõséget is fogok kapni. Ha nem így lenne, nem is mondta volna” – elmélkedett Ibrahimovics.
remélem a svéd meglövi a maga 20 gólját idén is,én annyival már elégedett lennék,és meg is fogja szerintem,összekapja magát!! Még csak 29 lesz októberben,lazán benne vannak még bajnoki címek,gólkirályi címek stb...
Pinto-Illie,Gomez,Milito,Maxwell-Dos Santos,Riverola,Victor Sanczhez,Soriano-Krkic,Tello
2. félidõben: Mino-Dalmau,Muniesa,Armando,ADRIANO-Keita,Sergi Roberto,Edu Oriol,Benja-Ibra,Nolito
gólok: Victor Sanczhez,Macwell,Benja,Keita
"Régi vágya Fabregasnak az is, hogy a régi barcelonai csapattársaival játsszon együtt, akikkel rendkívül jó kapcsolatot ápol. „Ezek a játékosok az én igazi barátaim"
Hol máshol szeretne jobban játszani,egy olyan csapatnál,ahol a legjobb barátai vannak,akikkel felnõtt,válogatott ranglétrát együtt járták végig...Wengernek engednie kéne
Hosszú idõ után végre megszólalt a nyilvánosság elõtt Francesc Fabregas, aki teljes õszinteséggel beszélt a jelenlegi helyzetérõl, az Arsene Wengerrel folytatott londoni beszélgetésérõl, illetve a vágyairól. Elmondása szerint gyerekkora óta Barcelona szurkoló, ma is pártoló tag, ahogy az egész családja, és most már szeretne a klub játékosává is válni. Egy komoly akadály azonban van: Arséne Wenger nem engedi…
„Barça szurkoló vagyok. Pártoló tag vagyok, ahogy az volt a nagypapám, a nagybátyám, az unokatestvérem… Kiskorom óta ezért a klubért szorítok, katalán vagyok, Arenysben születtem és a La Masíában nevelkedtem… Ugyanakkor az Arsenal kapitánya is vagyok, egy ágyús, és ott váltam igazi játékossá, értem meg, mint ember” – mondta el magáról Fabregas a ’DIR Emotions’ magazinnak adott interjújában.
Arsene Wenger személye kulcsfontosságúvá vált ebben az átigazolásban, hiszen rajta múlik, hogy Fabregas tud-e váltani, és azért is fontos, mert rendkívül jó a kapcsolata a játékosával. „Õ olyan számomra, mintha a második édesapám lenne, az apám után a második legfontosabb ember az életemben. Nagyon jól bánt velem, úgy mintha a fia lennék, a családja tagja” – érzékeltette a kapcsolatuk mélységét a középpályás, ugyanakkor rögtön hozzátette:
„Õ nem szeretné, hogy elmenjek. A vele folytatott utolsó beszélgetésem nagyon nehéz volt Londonban. Életem eddig talán legnehezebb pillanatai voltak. Nyomot hagyott bennem.”
Régi vágya Fabregasnak az is, hogy a régi barcelonai csapattársaival játsszon együtt, akikkel rendkívül jó kapcsolatot ápol. „Ezek a játékosok az én igazi barátaim. Hosszú éveket töltöttünk együtt edzõtáborokban. Különleges focit játszanak, és mindent, amit megnyertek, száz százalékosan megérdemelték.”
„Pique egy óriási egyéniség. Puyol magabiztosságot ad nekem, kicsit olyan, mintha a bátyám lenne. Bojan nyugalmat sugároz, Busquets normális, egyszerû, eredeti. Xavi maga a mester. Iniestának rengeteg türelme van, különösen azért, amit a sérülések terén át kellett élnie, ami roppant nehéz volt számára. Messi egyszerû, szerény, félénk, és nagyon jó ember. Valdés is nagy egyéniség.”
Fabregas a szakmai céljait is okként hozhatta fel az interjú során, hogy miért szeretne a Barcelonába szerzõdni, mert nagy címeket kíván nyerni, amire nem nagyon volt alkalma Londonban. „Nagyon szeretném megnyerni a Bajnokok Ligáját, mert ezt eddig nem sikerült, de ezen felül is harcolni szeretnék minden lehetséges trófeáért, mert egy nyerõ játékos vagyok” – jelentette ki.
Wenger -.-
cesc fábregas
A korábbi hírekkel ellentétben Rafael Márquez még nem határozott arról, hogy hol folytatja a pályafutását. A mexikói játékosról az elmúlt hetekben olyan hírek jelentek meg, hogy biztosan elhagyja a nyáron a Barcelonát, és Thierry Henry új csapatában, a New York Red Bullsban folytatja a pályafutását, ám a jelek szerint ez még nem biztos.
„Ha nem vagyok benne a terveikben, biztosan más lehetõségeket fogok keresni magamnak, és azt választom majd, ahol a legboldogabb lehetek. Tudom, hogy van ajánlatom a Juventustól, illetve az MLS-bõl (amerikai liga) is, de a valóságban még nem döntöttem semmirõl. Szeretnék várni, és látni, hogy mi történik Barcelonában” – magyarázta Márquez.
A védõ számára kétségkívül lehetõséget jelenthet a katalán klubnál, hogy Dmitro Csigrinszkij távozásával rajta kívül csak három középsõ védõ (Puyol, Milito és Piqué) maradt a keretben, ám szerinte ez még nem döntõ, ugyanis „minden attól függ, hogy mit mond az edzõ.”
Azzal kapcsolatban, hogy az Egyesült Államok lenne-e a célállomása, ha távozik Barcelonából, nem adott konkrét választ. „Talán vannak olyan ajánlatok, amik jobban tetszenek, de nem zárom ki ezt sem” – mondta. Ezzel a kérdéssel kapcsolatban viszont fontos megjegyezni, hogy a Barcelona csak abban az esetben adja meg a játékosnak a szabad kártyát, tehát az átigazolási díj nélküli távozás lehetõségét, ha egy amerikai csapatba igazol, mint Thierry Henry. Egyéb esetben a katalán klub tárgyalóasztalhoz ülne az érdeklõdõ európai egyesülettel a vételárról.
eurobarca
háát,még mindig van Rafaban 1-2 jó év,idén is amikor kellett akkor jó volt,szerintem meg kéne tartani,és VKP-nak is tökéletes,így Touré távozása után! Remélem Pep is így gondolja!!
fotográfik kolomp edisön :D
cesc fábregas
cesc fábregas
stream gyanúsak lesznek a meccsek,kiváncsi vagyok Adriano-ra <#beka3>#beka3>
----IBRA
----Pep gondolkodik 😄
----Az új fiú,Adriano
----Ibra jó hangulatban van 😊
----argentín-brazil bratyizás,Milito-Adriano módra 😊)
----Bojan és Milito játszadozik
----A háttérben a két kölyök
----Jó a hangulat
----Pep gondolkodik...már megint 😄
----Egy kis játék
majd még jönnek képek
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
cesc fábregas
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
na itt akad meg a történet 😊
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
hát én még bízom a srácban😊 ibra villa messi
amúgy az az egy madridi volt az egyik legjobb😊 (Sergio Canales)