33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Gaba94 #19006 -
#19005 Cesc már két trófeánál tart,ennyit gyűjtött az Arsenalban is jó mondjuk a Gamper az nem hivatalos torna,de akkoris :D -
rumkola #19004 5-0 a vége :) -
#19003 cesc megrúgta első gólját napoli ellen -
Redmer #19002 Nincs feljelentés. -
Redmer #19001 Igen,lehagytam hogy kár lenne érte. -
#19000 Remélem nem adjuk el. -
Redmer #18999 Még egy kis Mou.
Amúgy nem miatta linkeltem be hanem a cikk utolsó 2 bekezdése miatt. -
Redmer #18998 Ibrahim Afellay -
#18997 "Jó kommentátoraik vannak"
Szerintem nem. -
#18996 Már meg mi a baj a digivel? Jó kommentátoraik vannak..ráadásul HDban nyomják -
#18995 PRO4et hallhattad a tv2-n.
PRO4 adja meg a Digisport, nálunk. ORF1 és SAT1em sincs, meg inkább nézem magyar kommentátorral, még ha a fos digin is lesz. :) -
rumkola #18994
-
rumkola #18993 ORF1 és SAT1 is adja
meg most halottam a reklámját vagy az RTL-en vagy a TV2-őn, hogy valamelyik sport is adja (nem a digi), de sajna nem értettem rendesen, nem voltam a szobában.
Kiírva egyenlőre még nem látom sehol... -
#18992 Digi is adni fogja a Porto elleni meccset, nem csak a PRO4. Így legalább láthatom :D -
#18991 Pár év múlva (de akár 1-2éven belül is) viszont el tudom képzelni, hogy megy oda, mert van olyan pénzéhes mint azok akik most ott vannak... -
#18990 Orosz mencseszter sziti. -
Redmer #18989 Persze hogy komolytalan, de az Anzsiból már kezd elegem lenni. Megveszik a fél világot ahelyett hogy csapatot építenének. Ez a sok pénz meg kinyírja a focit. -
#18988 ezt fölösleges komolyan venni
1.Alves alapemberünk
2.Alves nagyszerű helyen van,karrierje csúcsán,alapember a világ legjobb csapatában
3. HA,ESETLEG valahol megfordulna Rosell fejében,hogy eladja,akkor se most,mivel 10 nap van az átig. szezonból,ennyi idő alatt nem lehet találni helyettest,vagy ha igen,irreálisan nagy pénzért. -
#18987 Eddig nem nyújtott maradandót, de kit vennénk a helyére? -
Redmer #18986 Ez már túlzás. -
rumkola #18985 Mindig is szerettem a Realt /és a portugál válogatottat/, ha mással játszottak mindig nekik drukkoltam, de amióta murinnyó odament egyszerű magyar szóval: undorítónak találom az előbbit, és egyre negatívabb érzésekkel viseltetek az utóbbi iránt. Így kell ezt biztosan? -
IXEMGabeo #18984 látom MTA-s szintű beszélgetések folytak itt:)
JM-t bírtam régen a Chelsea-ban, de egyre hiteltelenebb, amit csinál. Hiába nyert 2 csapattal is BL-t most a Reálban nagy szemét lett, eddig legalább a Special One volt, de mostmár minden határt átlép:S -
#18983 faszomba már mi volt már megint itt???? -
#18982 Nekem nemsoká lejár.
-Ki az.: Korán kel,kenyeret süt,fehér ruhában van és nem a pék?
-?
-?
-?
-De a pék. -
#18981 Nekem mind1, hogy ki lesz, csak ne Madridos és büntetett -
#18980 Jó házigazda lennék pedig...Mátyás az igazságost játszanám el. -
#18979 Gumiszoba - A legszarabb vicc
Ide megszavazunk. -
#18978 Leszek én a házigéza szavazzatok meg. -
#18977 Viszont ugyanugy a lenyeget nyilatkozta, mint azok akiket nem furt ki. -
#18976 Akkor valasszunk meg teged. Eleget vagy itt ugy is.
+1 -
#18975 "Erre majd ugyis azt fogjak irni, hogy csak azert nyilatkozta ezt Valdano, mert kifurta a portugal a csapattol."
Viszont ő tényleg azért nyilatkozta -
#18974 Jó lenne egy házigazda. -
#18973 tényleg kellene a házigazda ide minél hamarabb -
#18972 Erre majd ugyis azt fogjak irni, hogy csak azert nyilatkozta ezt Valdano, mert kifurta a portugal a csapattol.
Pedig nem o az egyetlen madridi aki ezt nyilatkozta. -
Redmer #18971 Egy sportszrű nyilatkozat. -
Redmer #18970 Tényleg jó látni. Hozzáírhatnál még 1-2 nevet, többek közt a tiédet is és ezt folytathatnátok valahol máshol mert elég volt a szemetelésből. -
#18969 -
#18968 "de egy szánalmas kis g**i vagy (sztem mikor fogantál akkor egyik szülő tajt részeg lehetett , hogy ennyire egy elcseszett embert sikerült a világra hozni"
Es akkor mi szanalmas Barcelona szurkolok, megtekinthetjuk a minosegi forumozot. :DDDD -
Dean Winchester #18967 Jó látni ,hogy a barca topic tele van minőségi fórumozókkal :DDDD
rumkola.jakuzza xD