33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#32086 Hihetetlen ez az ember kajakra...Ugy lovi be ezeket a "ziccer" szabadokat mint mas egy tizenegyest :D -
#32085 Az szép...0-1 -
#32084 LINE-UP | ALINEACIÓ | ALINEACIÓN
Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Mathieu, Sergio, Iniesta, Rakitic; Rafinha, Messi, Luis Suárez
Azt hittem Pedro fog kezdeni Neymar helyén.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.08.11. 19:42:53 -
#32083 FCB - Sevilla
UEFA Super Cup
Tbilisi (Georgia) 20:45 (M4 Sport)
Neymar sérült,a kapuban még nem tudni ki lesz,de egyébként a megszokott kezdő 11 fog pályára lépni. Ma este megkezdjük a trófeahalmozást!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.11. 10:46:35 -
#32082 Most olvasom VV-t meg száműzte az első keretből Gál Lajos,eléggé megszégyenitő módon,tegnap is a lelátón ült. Azért az kemény,remélem van esze és amíg még tart a mercato visszajön spanyolba valami kisebb csapatba,és védeni fog...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.09. 15:46:29 -
#32081 Úgyis csak 1 évet marad,jövő nyáron szerintem elmegy,egy szezonra meg miért ne vehetné fel...anno Abidal 22-es számát is azért kérte el,hogy tisztelegjen előtte,szerintem ez nem baj :) Jövő nyáron majd felveszi vagy valami fiatal sajátnevelés,vagy valami bomba igazolás a középpályára a 6-os mezt :) -
Nyiri #32080 De hát Ő szélső hátvéd nem KP... -
#32079 Alves a Xavi iránti tisztelete miatt kérte a következő szezonra a 6-os mezszámot
-
#32078 Most még,de 1-2 év,és Pogba a világ egyik legnagyobb középpályása lesz,a 2016-os hazai EB marketingarca,míg Ibra max Amerika felé fog kacsingatni. -
Rdinho10 #32077 Persze ez igy van de azert a Barca azon keves klubbok koze tartozik ahol meg mindig probalnak okosan igazolni,potolni.Ibra teljesen idegen volt ebbe a csapatba,es persze Guardiola is a "kedvence"volt. -
#32076 Pogba azért messze van Ibrától marketing értékben is. -
Nyiri #32075 Azért szerintem tisztázzuk, le hogy sok igazolásunk nem más mint biznisz. Mármint itt van Pogba. Szerintem sem nagy szám, mert még semmit nem tudunk róla csak hogy fiatal és erős volt pár villanása. De rohadt nagy marketing értéke van ennek, mert folyton erről megy a pofázás. Leigazolják horror áron majd már 2-3 nappal azután a reklámanyagokból és a mezekből meg minden szarból visszajön az ára vagy még több is... Jön a meccs szezon nem válik be. Padozik majd egy/két év után féláron vagy olcsóbban elmegy. Hányszor volt így? Rengetegszer. Ott van pl. Ibra. Nem hinném hogy bukó volt az üzlet a Barcának. A barca elsősorban sajnos már egy cég nem egy fociklub. :(
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.08.02. 16:57:45 -
Rdinho10 #32074 Mostani pletyka szerint Coutinhora mozdultunk ra! Na o a masik akit elhoznek. -
Rdinho10 #32073 Ezert kene mar most a megallapodas. De valamiert nem veszi eszre a vezetoseg:O ebbol sajna Pogba lesz jovore:/ -
#32072 Pogba árának a feléből simán kijönne De Bruyne,jelenleg. De ha megint egy olyan szezont tol mint amilyet legutóbb,akkor nagyon felfog menni az ára és vagy a Bayern viszi el vagy a City -
Rdinho10 #32071 Aki latta a mai bayern-wolsburg meccset...ezt a De Bruyne gyereket el kell hozni minnel elobb mielott a zsoldos city elszedi...kovetkezo Iniesta! Ahogy lat a palyan:O 1passzal szetszedte a bayern vedelmet,zseni!talan olcsobb is lenne mint a mr hype pogba. -
#32070 En eppen ma olvastam egy olyan hirt,hogy a Digi megvenne a spanyolt de akkor lekene mondania az olasz-francia kettosrol,de a sport tv-nek meg ugy komolyabban egyik se kell,szoval ok allnak "nyeresre" -
#32069 2016ig mindenképpen. Elvileg a magyar bajnokságot is adták volna idén, csak Viktorék úgy döntöttek hogy legyen m4, így majd jön a per meg a kártérítés (amit ugye mi fizetünk) -
#32068 Még nincs döntés -
#32067 Elvileg továbbra is a Sport TV fogja adni -
#32066 Sziasztok,
Jövőre melyik TV fogja adni a spanyol bajnokságot?
Köszi -
#32065 bárhol alapember lenne a világon,de előző nyáron jött egy Suarez,na meg Neymar is már ott volt,és mivel egyikük se volt hálistennek sérülékeny,sansza nem volt Pedronak. Azért a korábbi években sokat köszönhettünk neki,én mindig is csíptem,bár sokszor az agyamra ment hogy 7 helyzet is kevés volt neki egy gólhoz,de általában szívét lelkét kitette a pályára. Megérdemli 28 évesen,hogy tényleg egy másik nagy európai csapatban legyen alapember -
Nyiri #32064 Talán mert mindig padozott. -
#32063 Őszintén szólva 30 millióért nyugodtan elvihetik. Szezon kezdetre 28 éves lesz. Elől persze minőségi csere nélkül maradunk, de Pedro se volt minőségi szerintem... -
#32062 Pedroert kifizeti a Chelsea a 30 millios kivasarlasi arat,murinyo meg Cesc allitolag meggyozte ot a valtasrol -
#32061 „Nagy álmaim vannak. Lehet, hogy kinevetnek, de a legnagyobb vágyam, hogy egyszer a Barcelona játékosa legyek.” Arda Turan 2011-ben a Galata jatekosakent :D -
#32060 Csákány!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#32059 Eléggé elszálltak az árak manapság,de szerintem jó vétel lesz...28 évesen már sokmindenen túlvan,de még van benne legalább 5-6 év ezen a szinten. És ugye nagyon egy harcias típus,amit Simeone vert bele,ez a tulajdonság Suarez érkezéséig nem nagyon volt jelen a csapatunkban,de mostmár két ilyen játékosunk is van,akik ha kell harapnak is (szó szerint ugye, Lajos). -
ToM1113 #32058 Elnökválasztás lesz, az új elnökség elképzelése pedig eltérhet.... De igazad van abban hogy hülye lépés lenne. -
TomStorm #32057 Csak nem adják vissza.Azért,hogy 2 hét alatt bukjanak közel 4 milliot annak mi értelme?Mégis mi változhat 2 hét alatt.. -
ToM1113 #32056 Minőségi játékost, még ha cserének is, a Barcelona szintjén, olcsóbban nem igen hozhattak volna a középpályára szerintem.
Mindenképp egy technikás, támadó szellemű, harcos mentalitású játékost igazoltunk aki beválhat. -
#32055 kellett ő ide ennyiért? -
ToM1113 #32054 Sziasztok!
Arda Turan a Barcáé, HIVATALOS!
Nem lehet hogy ebben még Bartomeu elnök keze van benne, a választások miatt, hogy a Laporta által igért Pogba ( ??? nem vagyok benne biztos hogy ő tett ilyen igéretet, de akár más játékos leigazolása is semmissé válhat emiatt) leigazolása ne jöhessen létre anyagi okokból. Persze ott a visszaadási lehetőség, de na... macera.
Amúgy, ő ~40 ért, jobb választásnak tűnik mint mondjuk Pogba ~100 ért, tekintve hogy szerintem Turan jobb, tapasztaltabb és nincs akkora bukási rizikó mint a franciával aki bár magasabbra érhet, de eddig köze sincs a 100 milliós vételárhoz. -
-
Nyiri #32052 Mondjuk emelett örülök hogy nem nézte ma döntőt. 120 perc 0-0 Izgi lehetett -
#32051 Hihetetlen Messi ket ev alatt mindent megnyerhetett volna a valogatottal ehelyett ket ezust...csori basszus :/ -
Nyiri #32050 As usual -
#32049 Milan viszi 2 év múlva kölcsönnel, opcióval -
#32048 Nem igen padozna ekkora összegekért az tuti,inkább az a kérdés,hogy kitudná-e hozni magából a maximumot,meg az aktuális edző. Ha igen,akkor gyakorlatilag 1 évtizedre előre megvan a középpályánk egyik motorja,és 10 évre leosztva már nem nagy összeg az a 80 millió. Mondjuk lenne ésszerűbb megoldás is,feleannyi pénzért egy De Bruyne,aki ha esetleg nem válik be,minimális bukással még ellehetne adni,míg egy 80-ért vett Pogba ha nem válik be akkor még a felét se fogják érte megadni
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.07.03. 08:14:54 -
Nyiri #32047 Ezt nem tagadom, de most a csodagyerek státuszban van hogy majd isten lesz. Rendben. Csak eljön ide, kispadozik és eladja a barca majd 50ért két év múlva?