Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyenlítés után zabszem volt a seggemben, mert bármikor fordíthatott volna a Real... De a második félidőben nagyon megnyomták a srácok. Gratula
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A golt rola kaptuk, ugy hogy 3 meterrol kihagyta amit ilyen szintu jatekosnak nem illik, raadasul mar meccsek ota egy nagy nulla.
A masodik felidoben meg az idegesitett, hogy 2v1ben nem futott a labdaert, amibol sima golhelyzet lett volna, utana meg egyszer nem passzolt Suareznek, aki siman lohetett volna tobb golt es a csattanokent ujra kihagyott egy nagy ziccert.
Ahogy alakult a jatek a masodik felidoben, golokkal kellett volna megnyerni ezt a merkozest, mert mi hoztuk fel a Madridot az elso felidoben es a masodikban meg szinte mindent kihagytunk, pedig rengeteg ziccer volt, amit ilyen szinten nem szabad kihagyni, mert megbuntetik az eros csapatok.
Amugy az sem tetszett, hogy oriasi ures teruleteket hagytunk vedekezesben. 6-8 meteres ures teruletek alakultak ki ugy, hogy a szeeken 1v1-ben vihettek ra a vedoinkre a labdat, ez szinten komoly gond lesz, meg is koszonhetjuk a Madridnak, hogy ezeket nem hasznalta ki az elso felidoben, mert abban a periodusban akar 3-4 golt is lohettek volna. Matthieu az elso felido elso feleben pedig hatalmasat jatszott es vegre Pique is hiba nelkul lehozta a meccset.
Ha meg a 2. gól talált volt, akkor bármilyen lövés talált. Egy gyönyörű passz, fantasztikus levétel és okos lövés. Minden csak nem talált
Szánalmas ez amit csinál ez a 2 elfogult volt focista mint "szakkommentátor"
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.03.22. 23:12:47
Ez egy tankonyvbe illo talalat volt. A labdalevetel pedig ilyen hosszu labda utan egyszeruen, tanari. Ezert talany szamomra ez a pali, mert ilyenekre kepes, kozben meg egesz meccsen csetlett-botlott a palyan, foleg a meccs vege fele, egy ertelemeset se tudott passzolni 2 meterre.
Foleg a helyzetkihasznalassal nem vagyok kibekulve es az elso felido masodik feleben latottakkal.
Ez kevés lesz.
PS3 Slim 250 PC
Utoljára szerkesztette:
http://goo.gl/gd6Zi5
Ugyanez jutott nekem is eszembe, osszel ugyanez volt. 3 meterrol nem tudja besodorni se a labdat ures kapuba.
Semmi meglepetés. A lehető legerősebb kezdőcsapat a pályán, nincs mentség és kifogás, hazai pálya, jó forma, győzni kell.
Tipp: Barcelona -Real Madrid 3-2
Hajrá!
PS3 Slim 250 PC
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.03.21. 10:44:30
Atlético Madrid (spanyol)–Real Madrid (spanyol)
Porto (portugál)–Bayern München (német)
Juventus (olasz)–Monaco (francia)
Az első mérkőzéseket április 14-15-én, a visszavágókat 21-22-én rendezik meg.
Szerintem igazságos párosítások születtek. Valamely csapatok mindenképp jobban jártak volna egy árnylatnyival, bár ezt nem tudhatjuk előre, hisz a Shalke majdnem elbúcsúztatta a Realt, a Monaco pedig továbbjutott az Arsenal ellen. Tehát a Bayernnek és Juvénak első ránézésre könnyebb dolga van, azonban szerintem születhetnek meglepetések.
A Barcelona teljesen korrekt ellenfelet kapott, nem a legerősebbet de nem is a leggyengébbnek vélt csapatot sorsolták velük össze.
Izgalmas párharc lesz ez, kiváncsian várom.
Az Athletico-Real párharc is elég igazságosnak tűnik, végre nem valami középcsapatot kapott a Madrid. Bár itt jegyezném meg hogy most valamiért azt érzem, hogy a Reál túl fog jutni ellenfelén, ugyanis ebben a szezonban mindig kikaptak az Athletico-tól, viszont szerintem ki fog pukkadni a lufi, elfáradnak az Atma játékosok és a Real tovább megy. A bajnokságban is kezd leszakadni Simeone csapata. Szabálytalanságokkal teli, kemény játékot várok, esetleges piros lapokkal.
PS3 Slim 250 PC
http://www.soccerhighlightstoday.com/2015/03/video-barcelona-1-0-manchester-city.html
A Real nem lesz ilyen impotens mint a City...
PS3 Slim 250 PC
!!!!!!!!!!!!!!!!!! TS
Utoljára szerkesztette: ToM1113, 2015.03.18. 22:21:18
PS3 Slim 250 PC
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3 Slim 250 PC
http://www.twitch.tv/hegii
Lehet ő már tudja,hogy a 8 között összerakja az UEFA a két csapatot 😄
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.14. 19:16:06