Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rohadt jó meccs volt. Utána még hajnal 1ig maradtunk ünnepelni. Szar most melózni, de boldog vagyok 😊
Az egyenlítés után zabszem volt a seggemben, mert bármikor fordíthatott volna a Real... De a második félidőben nagyon megnyomták a srácok. Gratula

bakkerman
Csak meglett,gratula a sracoknak,bitang nehez volt...2. felidoben ha nincs Suarez golja,szerintem kikapunk, faradt a Real is,de az a gol osszetorte oket,es ezt kihasznaltuk,utana mar konnyebb meccs volt.A jatek gyenge volt,Neymar szerintem ilyen szarul ekkora meccsen meg sose jatszott,Messi enervaltan jatszott,egyedul Suarezt tudom elol dicserni. Es ami a legnagyobb dolog,lehoztunk egy Clasicot ugy,hogy a vedelmunkre nem kellett vegig anyaznom...Pique meg Matyi orulten jol nyomtak,a kopasz full eksztazisba nyomta neha 😄 BL mas kavehaz lesz,de egyelore a lenyeg hogy elmentunk 4 pontra!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én az egész mérkőzésből amit kivettem, az az h nem akartunk itt parádézni, gólokkal nyerni, megalázni a Madridot, sztem egy X re ment itt a taktika hisz pár nap mulva Bl, és nem kéne belemenni felesleges sérülésekbe. Persze tudom, Classico az mégis csak egy Classico, de hát na... Neymar megnyerhette volna a meccset, látszik fejben van még mit fejlődnie. Le a kalappal a Real elött, az első félidőt nagyon jól, okosan játszották, le tudták zárni a területet, nem hagyták hogy gurigázzunk és lefutottak minket. Ez viszont kihatott a 2.félidőre, elfáradtak nagyon, és akkor már azt csinálhattunk amit akartunk, igaz a helyzeteinket be kelett volna fejezni.Mindent összegezve, megérdemelten győztünk
Jakuza1
Megmondom oszinten, ha dontetlen lett volna en az egeszet Neymar nyakaba varrtam volna, mert rendkivul idegesitett, amit ma muvelt a palyan.
A golt rola kaptuk, ugy hogy 3 meterrol kihagyta amit ilyen szintu jatekosnak nem illik, raadasul mar meccsek ota egy nagy nulla.
A masodik felidoben meg az idegesitett, hogy 2v1ben nem futott a labdaert, amibol sima golhelyzet lett volna, utana meg egyszer nem passzolt Suareznek, aki siman lohetett volna tobb golt es a csattanokent ujra kihagyott egy nagy ziccert.

Ahogy alakult a jatek a masodik felidoben, golokkal kellett volna megnyerni ezt a merkozest, mert mi hoztuk fel a Madridot az elso felidoben es a masodikban meg szinte mindent kihagytunk, pedig rengeteg ziccer volt, amit ilyen szinten nem szabad kihagyni, mert megbuntetik az eros csapatok.

Amugy az sem tetszett, hogy oriasi ures teruleteket hagytunk vedekezesben. 6-8 meteres ures teruletek alakultak ki ugy, hogy a szeeken 1v1-ben vihettek ra a vedoinkre a labdat, ez szinten komoly gond lesz, meg is koszonhetjuk a Madridnak, hogy ezeket nem hasznalta ki az elso felidoben, mert abban a periodusban akar 3-4 golt is lohettek volna. Matthieu az elso felido elso feleben pedig hatalmasat jatszott es vegre Pique is hiba nelkul lehozta a meccset.

tobias88
Amúgy Suarez ma szerintem simán lőhetett volna 3at 4et ha passzolnak neki, mert olyan szépen mozgott üresbe, hogy az nem igaz. És sosem kapta meg, pedig lehetett volna több gól.

Ha meg a 2. gól talált volt, akkor bármilyen lövés talált. Egy gyönyörű passz, fantasztikus levétel és okos lövés. Minden csak nem talált

Szánalmas ez amit csinál ez a 2 elfogult volt focista mint "szakkommentátor"
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.03.22. 23:12:47
Jakuza1
Hajdu egy vicc, azt mondja Suarez goljara, hogy talalt. LOL
Ez egy tankonyvbe illo talalat volt. A labdalevetel pedig ilyen hosszu labda utan egyszeruen, tanari. Ezert talany szamomra ez a pali, mert ilyenekre kepes, kozben meg egesz meccsen csetlett-botlott a palyan, foleg a meccs vege fele, egy ertelemeset se tudott passzolni 2 meterre.

Jakuza1
Szerencsere jobban jatszottunk mar a masodik felidoben, de ez kesobb keves lesz a BL-ben.
Foleg a helyzetkihasznalassal nem vagyok kibekulve es az elso felido masodik feleben latottakkal.

Sippie
Fu gyerekek... azert a masodik golunkig jo gyengek voltunk. Utana nőttünk csak a real fölé... de miket hagytunk ki.
Sippie
Neymarnal nincs passz gomb?
Sippie
Ez a semmiből jött 😄
Jakuza1
Pfff Neymar, de most oszinten 2v1 es nem fut rendesen a labdaert?

Sippie
Neymar ma jo nagy szar... de a tobbieknek sincs egy ertelmes passzuk, rovid labdak, sorra adjuk el... meg jo h ronaldo leset eszrevette a partjelzo kulonben 1-2 lenne...
Jakuza1
Nem, nem intett lest, sot tovabbot intett.

Alszunk. Jó játéknak nyoma sincs, a Real lefociz minket eddig. Messi szürke. Neymar és Suqrez inkább a provokálásra játszik, elég unszimpatikusak eddig ezen a meccsen. A védőink parádésan csúsznak be az utolso pillanatokban csak vigyázzunk a 11 es re. Neymar nagy helyzeténél egyébként nem intettek lest? Mintha rémlene 1 pillanat amikor a bíró jelzett.

Ez kevés lesz.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
teljesen romon van a csapat,a golon es a zicceren kivul nem vagyunk a palyan. A Real hozza a szokasosat,2-3 huzasbol eljutni legalabb lovesig,mi pedig korulmenyesek vagyunk. Ha ma nyer a Real visszajonnek a godorbol az biztos,es megint beindulnak...ezt nem kene hagyni

Jakuza1
Szegyen modon jatszunk. Raadasul legszebb az egeszben, hogy teljesen megzavarodtunk Neymar kretensege utan.

[HUN]FaTaL
Sima vereség lesz ez. Lassúak és körülményesek vagyunk.
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2015.03.22. 21:43:35

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza1
2:0 helyett 1:1 csak gratulalni tudok.

Jakuza1
Bazd meg Neymar.
Ugyanez jutott nekem is eszembe, osszel ugyanez volt. 3 meterrol nem tudja besodorni se a labdat ures kapuba.

bakkerman
Osszel ugyanez volt...1-0nal ziccert hibazunk es 2-0 helyett jon az 1-1...basszameg

bakkerman
aztakurva...milyen elokep!! A szurkolokert tegyek ki szivuket lelkuket a palyara,es nem lesz gond,csak ez kell hogy motivalja oket! Na hajra

Jakuza1
Na sracok, jo szurkolast mindenkinek.

Bravo, Alves, Piqué, Mathieu, Alba, Mascherano, Iniesta, Rakitic, Neymar, Suárez i Messi

Semmi meglepetés. A lehető legerősebb kezdőcsapat a pályán, nincs mentség és kifogás, hazai pálya, jó forma, győzni kell.

Tipp: Barcelona -Real Madrid 3-2

Hajrá!

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Nyerni kéne de amilyen kaotikusak és kiszámíthatatlanok az utóbbi időben a Clasicok,én azt mondom ne kapjunk ki,ennyi a lényeg! Lélektanilag nagyon fontos,hogy hétfőn is velünk kezdődjön a tabella

Sippie
a PSG mennyivel jobb? Múltkor is lerúgták Messit... 😞
tobias88
Hát, talán utoljára még Guardiola éveiben láttam 1.7es szorzót Barca - Real-on a Barcának amikor nyertünk 5-0ra. Bl-ben viszont a Bayern-t esélyesebbnek tartják, de ez szerintem csak azért van, mert nekik nem a PSG-vel kell meccselniük
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.03.21. 10:44:30
tobias88
remélhetőleg a Madridot jól lefárasztja és szétrúgja az atma, az jól fog jönni <#bee1>
bakkerman
4 spanyol csapat áll még a nemzetközi kupákban,abból 2 valamelyik sorozat címvédője. Bohócliga <#eljen>

Atleticot nem szeretem mert egy mezőgazdasági TSZ picsa ahhoz képest amennyi EKE van benne, de jó lenne látni, hogy visszavágnak a tavalyi miatt.

bakkerman
fasza a sorsolás,nekem is bejön! A PSG elég jó csapat ahhoz,hogy kiessünk ellenük,de verhetőbbek mint a Bayern például. A madridi párharc abszolút ki-ki lesz,amelyik csapat éppen jobban összekapja magát az továbbmegy,de nyílván a Real az esélyes. A Porto-Bayern az sima német továbbjutás,a Juve-Monaco meg izgalmas lehet,várom azokat a meccseket is!

Paris Saint-Germain (francia)–Barcelona (spanyol)
Atlético Madrid (spanyol)–Real Madrid (spanyol)
Porto (portugál)–Bayern München (német)
Juventus (olasz)–Monaco (francia)
Az első mérkőzéseket április 14-15-én, a visszavágókat 21-22-én rendezik meg.

Szerintem igazságos párosítások születtek. Valamely csapatok mindenképp jobban jártak volna egy árnylatnyival, bár ezt nem tudhatjuk előre, hisz a Shalke majdnem elbúcsúztatta a Realt, a Monaco pedig továbbjutott az Arsenal ellen. Tehát a Bayernnek és Juvénak első ránézésre könnyebb dolga van, azonban szerintem születhetnek meglepetések.

A Barcelona teljesen korrekt ellenfelet kapott, nem a legerősebbet de nem is a leggyengébbnek vélt csapatot sorsolták velük össze.
Izgalmas párharc lesz ez, kiváncsian várom.

Az Athletico-Real párharc is elég igazságosnak tűnik, végre nem valami középcsapatot kapott a Madrid. Bár itt jegyezném meg hogy most valamiért azt érzem, hogy a Reál túl fog jutni ellenfelén, ugyanis ebben a szezonban mindig kikaptak az Athletico-tól, viszont szerintem ki fog pukkadni a lufi, elfáradnak az Atma játékosok és a Real tovább megy. A bajnokságban is kezd leszakadni Simeone csapata. Szabálytalanságokkal teli, kemény játékot várok, esetleges piros lapokkal.

PS3 Slim 250 PC

Egy kukkot nem értek de élvezet hallgatni 😄

tobias88
Amúgy itt van teljes összefoglaló, 6 és fél perc visszajátszások nélkül...
http://www.soccerhighlightstoday.com/2015/03/video-barcelona-1-0-manchester-city.html
Nagyon jó volt a meccs. Sajnos félek hogy a Bayernt kapjuk. Azért vicces volt nézni mikor egy két köténynél mutatták Pep-et a lelátón és fogta a fejét 😊

bakkerman
Még az ember reggele is sokkal üdébb egy jó Barca meccs után! Grat a csapatnak jöhet a Clasico!

Úristen! Mit játszott ma az egész csapat meg Messi, különösen az első félidőben. Atyaúristen!!! A végeredmény egyáltalán nem tükrözi a 2 csapat közötti különbséget. A mai football legszánalmasabb vicce, hogy valaki egyáltalán veszi a bátorságot, hogy Christiano Ronaldot Messihez hasonlítsa.

Sippie
na ne vicceljünk... ne vicceljünk...
Kell egy gól, hogy ne maradjon afejükbe a sok kihagyott ziccer.
A Real nem lesz ilyen impotens mint a City...

PS3 Slim 250 PC

Sippie
najólvan javított a kapus 😄
az tizi volt... sokat kihagytunk eddig, nehogy ráfázzunk

!!!!!!!!!!!!!!!!!! TS
Utoljára szerkesztette: ToM1113, 2015.03.18. 22:21:18

PS3 Slim 250 PC

Sippie
azért nagyon remélem hogy vasárnap nem ilyen pocsék helyzetkihasználásunk lesz
[HUN]FaTaL
Még annyi köze sem volt a Citynek a meccshez, mint az előző meccs első félidejében 😄 Hasonló folytatást!

Istenem de szép amit látunk! 😊

PS3 Slim 250 PC

Christian88
szerintem vagy gólt lövünk az első 30 percben és ki is tömhetjük őket, ha nem spórolunk a classicóra vagy találnak egy gólt és egy izgi meccs lehet.

http://www.twitch.tv/hegii

bakkerman
Guardiola a helyszínen, a Camp Nouban tekinti meg a Barça - City meccset. Kedd este az Atlético - Bayer mérkőzéssel kezdi a túráját.

Lehet ő már tudja,hogy a 8 között összerakja az UEFA a két csapatot 😄

bakkerman
na továbbmegyünk ma? Ki mirre tippel? Szerintem megint 2-1-re nyerünk

tobias88
Azért az ilyenek után felmerül bennem a kérdés, hogy miért is passzol <#hehe>

bakkerman
azt még ronaldora mondják hogy a legjobban fejelő játékos...hát nem azért,de összehasonlítva a kettejük magasságát Messinél nagyobb dolog hogy mennyi gólt ér el fejjel,ez a gól is baszott zseniális volt
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.14. 19:16:06

tobias88
Atletic gyakorlatilag ma kiszállt a versenyfutásból. A biztos bl indulós 3. hely lehet neki mostantól tét
[HUN]FaTaL
Aztán nehogy megint rábasszunk mint a Sociedad elleni variálásnál...