33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bakkerman
    Annyit biztos nem er amennyire tartja ot a Juve arban. De nagyon jo jatekos,fizikalisan egy allat es gecijol lo tavolrol
  • Nyiri
    Szerintem túlértékelt gyerek. Mármint Pogba.
  • bakkerman
    Nagyon élesedik már ez a Pogba ügy...korábban a Cesc,meg nemrég a Neymar transzfer is úgy indult hogy egyre többet cikkeztek,mindenki legyintett hogy kamu aztán előbb utóbb jött a bejelentés :D Én annyira nem ragaszkodnék hozzá,főleg amilyen összegekről írnak,inkább egy Kokénak örülnék,de Pogba se rossz játékos azért,majd meglátjuk. De szerintem ezen a nyáron bejelentik,Bartomeu azt mondta a klub nyáron még köt egy üzletet,aztán még ott lesz a választás is,ami azért sok mindenben bekavarhat
  • bakkerman
    En egy idei Xavis hazain gondolkodok de eleg sok penz...:/
  • TomStorm
    Bordó jobban menne vagy olyan piros féle ami a hazai mezbe van.
    De ettől függetlenül a felsőt mindenképp beszerzem:)
  • bakkerman
    nekem a gatya abszolút nem jön be,lett volna inkább pirosas,és meglett volna a katalán zászló
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.06.24. 16:36:55
  • Nyiri
    Cselzi?
  • bakkerman
    az új idegenbeli mez:

• UUUU
    Rég nem az, igazából Pepe aki jó védő, de a kutyánaksem kéne a mentalitása és a múlbéli tettei miatt.
    Ramos volt a leggyengébb lánczem a tavalyi idényben. Amit igy utólag is köszönünk.
    A szélső védőik dettó, a gyenge kategóriát súrolják.
  • bakkerman
    Casillas mellett még ő az az úgymond "ősrealos" akire egy rossz szavam nem lehet mert fantasztikus játékos Ramos is,Casillas meg ugye egy legenda. Ha nem lenne jó arc Ramos akkor nem lennének nagy spanok Puyival meg Piquevel :D
  • Nyiri
    Ramos rohadt jó védő, hiába Realos.
  • tobias88
    Ugyan... Elemezték azt a szituációt, Robben 38 km/h -val futott, ezzel messze megelőzte ott még Ronaldo legjobb eredményét is. Átlag világklasszis max 30al fut, annyira hozták ki, Ramos 31-el futott...
  • Sippie
    minek? Egy robben 2 méteren 8-at ver rá...
  • bakkerman
    padra jó lesz Shakira férje mögé :DD
  • Smithie
    Ramosito kh-nak okés lenne?
    Utoljára szerkesztette: Smithie, 2015.06.19. 16:34:05
  • bakkerman
    Adriano meg Bartra lehet elmennek...nem jó hír mert akkor Alba mögött nem lesz senki a padon balbekkbe,plusz a középhátvéd poszt akkor megint necces lesz. Most nyáron nem kéne elengedni senkit,kell a hosszú pad őszre is
  • bakkerman
    Neymar igazi klasszishoz méltóan a csapata élére állt,az ő vezérletével (gól+gólpassz) nyertek a brazilok 2-1-re a Copán! Azért lassan de biztosan halad Leo útján,és még mindig csak 23...
  • Sippie
    Ja és gratulálunk Messinek az 5. aranylabdához
  • bakkerman
    Alves aláírt 2+1 évre! Kiváncsian várom ki megy el akkor télen a jobbhátvéd posztról,Monti már most nyáron menne,de ő még kell Vidal érkezéséig a brazil mögé
  • Amiga
    Gratulálok nektek, erős keret, megérdemelt szezon. Óriási formában van a Barcelona!
    (egy madridista)
  • bakkerman

• bakkerman
    A Barcelona labdarúgócsapata megegyezett a Sevillával Aleix Vidal megvételéről, a 25 éves jobb oldali játékos öt évre, 2020-ig ír alá a katalánokhoz – adta hírül a Barcelona honlapja.
  • bakkerman
    Leo egy elég illusztris vendéggel fogyasztotta el a mai reggelijét :DDD és még meg is van terítve a kupa előtt,hát beszarás :DDDDD

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.06.07. 16:12:22
  • Rdinho10
    https://www.youtube.com/watch?v=Waf3zhGy7jw Ha valakit erdekel 7kor a "party busz" korbe a varoson,aztan erkezes a stadionba.tokeletes szezon!visca barca!!
  • homeless
    Jajj de berúgtam. Csodálatos este :D
  • bakkerman

60 TÉTMECCSEN 50 GYŐZELEM !!!!!
  • TomStorm
    Normál játékkal az elvárt győzelem!
    Szép volt!!
    Még NJR gólnak is örültem a végén:)
  • bodajoci
  • UUUU
    Amúgy pedig köszönöm hogy egy ilyen csapat szurkolója vagyok közel 40 éve.
  • UUUU
    Evra minusz 3.
  • UUUU
    Le a kalappal a Juve elött. Megérdemeltük, de nehéz volt.
  • bakkerman
    CAMPEONES CAMPEONES TRI CAMPEONES TRI CAMPEONES!!!!!!!!!!! UN CRIT VALENT...BARCA BARCA BARCA !!!!
  • Sippie
    errőőő van szóóóóóó kéremszéppeeeeeen :D
  • [HUN]FaTaL
    Mi a faszra hosszabbít 5 percet? :D
  • Darthmushroom
    kúltúrközönség? wtf?
  • Sippie
    amúgy ilyenkor mi van? Az nem szándékos amikor az elején a juvésnak a kezén pattant a labda, ez meg szándékos, hogy odafejeli a kezére?
  • Sippie
    ráfejeli a kezére paszmek......
  • Sippie
    azé mondom bazmeg... ezt a fostos csapatot a kúltúrközönségével nehogy már ne picsázzuk el...
    és csak megint szidni kellett őket, Messi és Suarez összehozta :D
  • [HUN]FaTaL
    Tessék :D
  • [HUN]FaTaL
    Pique is kretén volt hogy nem rúgta el, ameddig lehetett.

Messi villanhatna egyet.
    Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.06.06. 22:07:12