Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
örülök hogy nem bontotta meg az első hármasunkat LE,hiába fontos BL meccsünk lesz jövőhéten muszáj együtt tartani őket jelenleg a legnagyobb fegyverünk ez a hármas

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bravo, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Sergi Roberto, Rakitic, Rafinha, Neymar, Suárez i Messi

Hajrá!

Isten bizony hétről hétre ötletes, jó kezdőcsapatokat láthatunk a pályán szerintem.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Hazai palyan csunyan elbaszta,emberelonyben...egyertelmuen ez az ö sara. Special one 😄DD inkabb Special last sixteen 😄DD

tobias88
Tudom hogy Barca fórum, de azért nah, örülünk ha Mou kikap bárhol is legyen <#nyes>
Jakuza1
Agyban nincsenek rendben. Most vannak abban a fazisban, mint mi egy evvel ezelott, amikor Messi megserult.

[HUN]FaTaL
Már nagyon régóta szar formában vannak, szerintem a classico előtt vért fognak inni...

De ne legyen igazam 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
a Real most vagy altat,vagy elfogytak tavaszra,vagy csak Ancelotti balfasz. Clasicon sok minden eldől,remelem nekunk kitart a lenduletunk hogy legalabb a bajnoksagot visszaszerezzuk a tavalyi blama utan,plusz a kupa

bakkerman
2015-ben eddig:
-MSN (Messi,Suarez,Neymar) 41 gól,20 gólpassz
-BBC (Bale,Benzema,CR) 15 gól,6 gólpassz

bakkerman
igen én tudtam rosszul,azt hittem az egyből piros az alapból 2 meccs. De mindegy,akkor is buta belépő volt

tobias88
2 meccs csak indokolt esetben van. Ezért 1 jár csak
Nem biztos, h 2 meccsre meszelik el...sztem nem ért ez annyit

Visca El Barça!

bakkerman
Alves baszki...Real ellen nem fog játszani. 5-0-s vezetésnél így odacsúszni,igazi gyökér
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.03.08. 13:40:14

bakkerman
ez a harmadik Leo gól bámulatos volt,ő meg beérte CR-t

Bár még nincs vége szerintem átvettük a tabellát.

A city meccs óta megy ez a töketlenkedős játék, igaz szerencsénk volt mindig, rem a sok kihagyott helyzet nem bosszulja meg magát. Nem igazán tetszik ahogy játszunk, és így volt ez a kupameccsen is...

Visca El Barça!

Jakuza1
Vegre Suarez.

bakkerman
Suarez beszarás mit csinál hetek óta

bakkerman
FC Barcelona – Rayo Vallecano
Barcelona, Camp Nou
12:00
Vezeti: Gil Manzano

FCB: Bravo, - Alves, Piqué, Mathieu (Bartra), Alba, - Mascherano, Rakitic, Iniesta, - Messi, Suárez, Pedro

Rayo: Álvarez, - Tito, Ba, Amaya, Nacho – Jozabed, Trashorras, - Licá, Bueno, Kakuta - Baptistao

Na remélem nyerünk,nem kéne hogy gondot okozzon otthon a Rayo

Jakuza1
Ovatosan. De igen jo lenne holnap nyerni es az elre ugrani.

bakkerman
*élére ugrunk

bakkerman
Kikapott a Real...ha holnap győzünk a tabella élére,és ha az Atletico is nyer akkor ők is már csak 4 pontra lesznek a kisebbik madridi csapattól

tobias88
Bilbao <#worship>
bakkerman
remélem marad ez a tendencia,és akkor szarul félgőzzel játszva minimum duplázunk,a BL meg csak aktuális forma kérdése...

Bűn rosszul játszottak a srácok, de még így is hozták 3:1-re...

Visca El Barça!

Gratula a csapatnak!

tobias88
Neymarnak nem árt ez az 5 sárgás eltiltás, mert mostanában nagyon nincs ott a toppon
bakkerman

bakkerman
de azért 0-2,Suarez,hatalmas akció volt,Rakitic gólpasszából,a horvát ma is motorja a csapatnak

Jakuza1
Harmat gyengen jatszunk.

bakkerman
0-1 Raki

bakkerman
A Barcelona hivatalos kezdőcsapata Granadában: Bravo - Alves Bartra Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Xavi - Messi Suarez Neymar

na hajrá! sport2

tobias88
Ma megint jön egy olyan csapat, amelyik imád védekezni és a 0-0 is megfelel neki, szóval nincsenek jó előjelek. Találnak valahogy egy gólt és akár a meccset is megnyerhetik
tobias88
Mindent elmond az, hogy úgy lett a meccs embere, hogy kihagyott egy 11est, nem lőtt gólt miközben Suarez kettőt is. Néztem én már a kezdésnél hogy dörzsöli a kezét mert fázik. Gondoltam is magamban, hogy most végre futni fog hogy melege legyen <#hamm>
Én is. 50%-s tizi aránnyal Messi átadhatta volna. De nem mondok róla semmi rosszat, mert rohadt jó volt a meccsen.

Azért írtam hogy nem kell 2 gólos vereség ahhoz hogy kiessünk. 😊

PS3 Slim 250 PC

3-2-re kikapnánk otthon akkor kiesnénk
De 3-2 re is ki lehet 😄
Amúgy valószínűleg továbbjutunk. Külön öröm hogy a végeredményt eltaláltam és azt is hogy Suarez betalál. 😊

PS3 Slim 250 PC

Christian88
Ha otthon kikapunk 2 góllal, akkor meg is érdemeljük, hogy kiessünk. Nem lehetne ezt a kihagyott tizire fogni.
Amúgy én átengedtem volna Suareznek a tizenegyest.

http://www.twitch.tv/hegii

bakkerman
én is bánom a tizit szebb lett volna az 1-3,de ígyis nagyon jó helyzetben vagyunk,gratula a srácoknak,Suarez meg a lehető legjobbkor rázta meg a saját pofonfáját,gyakorlatilag továbblőtt minket,de azért lekopogom! 😄

Valamiért éreztem hogy Messi kihagyja a tizit 😞 Remélem nem fog hiányozni a gól.

Mesterhármast AKAROK! 😄

SUAREZ!!!!

Oké oké. Örülök neki

bakkerman
Suarez !!! Na ezekert vettuk meg,ez kell! Megvan az idegenben lott gol

Jim Morrison
egyelőre vezet a barca 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hallgatom a műsorvezetőket hogy így a Barca úgy a Barca és hogy a City-nek nehéz lesz. De közben akkorát zakózhatunk itt mint egy ház...
HARJÁ!

tobias88
Én abban biztos vagyok hogy nyerünk. Egy meccs nem a világ és nem védekező ellenfél ellen mindig is jó volt a csapat, a City meg tipikusan ilyen
Suarez gólt lő. Meggyőző játékkal nyerünk. 2-1

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
tippek mára? én 2-1-es győzelemre tippelek,megszerezzzük a vezetést,de city visszatud jönni,félidőben döntetlen,aztán a második félidőben bemákolunk egy gólt,és nyerünk. De 1-1-es döntetlennel is kiegyeznék,a lényeg hogy muszáj gólt lőnünk,hazai pályán jobbak leszünk ebben biztos vagyok,ezért fontos a lőtt gól idegenben (na meg hogy ne kapjunk ki)
VAMOS!

tobias88
Nem a legjobbkor találkozunk velük, az biztos: