33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
bodajoci #32126 Érdekes, h egy normális középpályával mindjárt nem tudott mit kezdeni a bilbao, pedig még Messi, Rafinha meg főleg sehol sem volt... Ennyit a múltkori kupameccsről. Nem volt jó most sem a Barca, de nem gázoltak át rajtunk... -
#32125 Magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért csinálják ezt a kreténséget? Úgy húzzák magukra az ellenfelet a hátul passzolgatással, hogy gyakorlatilag támadást nem vezetünk.
Ha még kontráznánk érthető lenne, de ez az önveszélyes idiótizmus, nagyon gáz. -
#32124 na Lajos! 1-0 ! -
#32123 eddig egy tál szarral egyenlő amit csinál a csapat de hát na,első forduló -
ToM1113 #32122 Hol van ez a Barca az előző szezonbelihez képest???
Kiábrándítóan játszanak, semmi elképzelés, csak előre ívelgetett labdák hada. A padunkról ne is beszéljünk, amikor S.Roberto váltja Alvest, ott nagy probléma van, valamint amikor nincs egy olyan csatárunk a padon akit Neymar hiányában játszatni mer LE. Helyette meg próbálkozik mindenféle Rafinhákkal akinek köze sincs a szélső támadó szerephez.
Mindenki alszik... pedig idén se fog minden cím az ölükbe hullani magától...
Ez a transfer ban idén minden címet elvehet tőlünk.
Pedig érdekes, mert a felkészülési időszakban nem lehetett ilyen mértékű tanácstalanságot látni. Le vagyok törve... -
#32121 Nem Cesc-re céloztam csak ezt a képet találtam neten :) A Cesc eladása nekem nem volt akkora gond mint most Pedroé,mert ahogy te is írtad,ha lesérül Neymar vagy Messi akkor bajok lehetnek január 1.-ig -
#32120 Tavasszal a Chelseaben is jóval gyengébb volt, mint ősszel. -
#32119 Szerintem Pedro-t megérte ennyiért eladni. Kispadon lett volna végig és az akarásán kívül a sebessége és a gólérzéke már nem a régi...
Fabregas más eset. Nálunk folyamatosan csak ősszel tudott értelmeset alkotni, tavasszal mindig rendkívül gyenge volt. Arról hogy a Chelsea-ben magára talált, már nem a vezetőség tehet.
Pedro esetén az egyetlek kérdés az, hogy hogy állunk majd fel, ha valaki lesérül előröl január 1ig. Iniesta újra balszélső lesz? Azt erősen kétlem... -
#32118 1000%,tavaly is rátettem volna a nyakamat,hogy kisorsolnak minket Pep ellen,igazam is lett...BL-ben ha mindkét csapat a 8 között lesz akkor megcsinálják a Barca - Chelseat,vagy később a 4 között -
bodajoci #32117 ja bakker, az qrva élet, h összehoz velük vmi sorsolás bennünket :O
-
Nyiri #32116 Egyébként olvasatom szerinte Jose nem is akarta csak Abramovics erőltette. Faszán ott is padozni fog. -
gratulálok a vezetőségnek -
#32114 Ott van még Sandro is, szerintem jobb, mint Munir, de mindkettő gyengébb játékos mint Pedro. -
#32113 Otamendi aláír a Cityhez,na őt is eltudtam volna képzelni nálunk...nem értem miért nem foglalkoznak a belső védő poszttal a vezetőségben,Mátyásban max 1-2 év van,Bartra sose lesz betonbiztos klasszis,lényegében Pique van csak,akire még lehet számítani évekig -
#32112 És őszre maradna egy Munir a padra támadószélsőnek...nagyon remélem nem adják el Pedrot mostmár,januárban mehet,de most nagyon rossz húzás lenne -
ToM1113 #32111 Chelsea úgy néz ki elvinné Pedrot. Semmi akadálya szerintem, Cuadrado-t kérjük érte... Csakhát ezek balfaszok.... -
bodajoci #32110 Akárhogy is, ha evvel a kezdővel állnak ki az első meccsen, akkor lett volna esélyük, meg főleg hitük a másodikon behúzni a kupát ugye hülye Lucho, mert most aztán kibaszottul kipihent volt mindenki, főleg azok, akik pénteket is végignyomták... -
ToM1113 #32109 Egyre több oylan játékost igazolunk aki inkább a feszültséget kelti sokszor, ahelyett hogy focizna. Lásd Suarez, Neymar, Arda Turan. -
#32108 Én se vertem a fejem a falba az eredmény miatt,kellően profik a játékosok és azért LE is,hogy ebből tanuljanak,Sevilla ellen amikor kellett akkor jól fociztunk,ez a lényeg,még a Klub VB-t simán lehozhatjuk idén :) -
#32107 Én a helyén kezelem ezt a 4-0át. Hatalmas verésnek tűnik, de ez a legkevésbé fontos kupa a hatból, ráadásul abszolút felkészülés közben mikor sok játékos nagyjából 2 hete edz csak 3 nap különbséggel Grúziából kell Spanyolországba hazatérni 120 perc után és meccsezni + még szakad az eső is... Sajnos a kezdő csapat nem lehetett a pályán és a 2. sor ritkán játszik, főleg együtt soha. Ez még egy barátságos meccses Barca volt egy olyan Bilbao ellen, akiknek ez volt a legfontosabb meccsük a szezonban -
#32106 Pont ezt nem értem én sem. Ezt a Sergi Roberto-t és a Bartrá-t, minek erőltetik ennyire mind a kettő egy nagy nulla. Sergi Robertot már három éve folyamatosan erőltetik valakinek a hatására, miközben az Eibarba is kevés lenne.
3 gólt ajándékoztunk tegnap a Bilbaónak, kettőt ebből ennek a két játékos közreműködésével,Ster Stegenről és Alvesről ne is beszéljek.Mint ahogy a tizenegyesről sem.
Nem értem minek cserélték le Bravót, sokkal rutinosabb és megbizhatóbb kapus. Eleve nem értettem, hogy minek fejelgetett ez az ökör. a Bilbaó játékosok lesen voltak, simán hagyhatta volna lepattani és megfoghatta volna kézzel a tizehatoson belül, erre hogy tovább tetézze a hülyeségét, fogja és középre befejeli a labdát.
Úgye uána láttuk Sergi Robertót hogyan passzolta le a labdát az ellenfélnek, amiből gól lett, majd Alves kreténségét egymás után kétszer is.
Nem is értettem miért nem adtuk el már. -
bodajoci #32105 Akármit is mond Lucho ilyen összeállításban nem szabadott volna kimenni a bilbao ellen, max a 2. meccsen. Mi az isten ...nak kell kispadoztatni a 3 legjobb középpályást, mikor a többiek is ugyanúgy elfáradtak kedden. Meg ez a Sergi Roberto gyerek ez kinek a valaga vége a barcában, mert annyira tolják a szekerét, miközben meg egy nagy nulla. Csak alibizik a pályán, ha kap egy labdát attól rögtön szabadul is, és ezt csinálja 2 éve kb. Érdekes őérte a kutya nem jelentkezik be, semmilyen csapatnak nem kell, mert senki sem vak. Csak azé van a pályán, h meglegyenek 11-en...Lehet itt szidni a játékosokat jogosan, mert tényleg fáradtak is, de ez vastagon Lucho sara volt. Nem is érdemelnek így 6 kupát, ha ilyen hülyeségeket csinál. -
Nyiri #32104 Inkább most kapjanak egy zakót mint mondjuk 3 éve a bayern elleni 7-0 -
#32103 Ezekben a váratlan zakókban az a jó,hogy helyrebillenti a játékosokat agyilag,aki nyáron lógatta a lábát és a triplázás után elkényelmesedett azokra most jól "rá lett csapva az ajtó",és remélem ugyanolyan keményen kezdik meg a szezont mint a tavalyit -
#32102 "Csapágyasra lettünk szopatva" így röviden hirtelen ez jutott eszembe a tegnapi meccsről -
#32101 Digi 1 adta. -
#32100 4-0? mi a f.sz történt?
és melyik adó adta?! :D -
#32099 Az egész csapat szar, nem értem LE-t, hogy gondolta ezt a Rafinha/SR középpályát... -
ToM1113 #32098 Nem hiába Bravo az első számú kapusunk, még ha ez furának is tűnt a tavalyi szezon elején. Ez a Ter Stegen eddig csak a hatalmas bakijairól és a kapusgólokról híresült el nálunk.... -
#32097 Spanyol Szuperkupa odavágó
Ath. Bilbao - FCB
22:00 DigiSport1
Bilbao: Gorka, De Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Beñat, Eraso, Susaeta, Mikel Rico és Aduriz.
FC Barcelona: Ter Stegen, Alves, Piqué, Vermaelen (Mascherano), Mathieu (Adriano) - Busquets, Rakitic, Iniesta (Sergi Roberto) - Messi, Suárez és Rafinha. -
#32096 Elizgulta,tul konnyunek tunt a dolog,inkabb megbonyolitotta :D -
Nyiri #32095 Nekem Suarez a durva. Egy az egyben védő nélkül megy a kapusra természetesen elrontja. Majd visszaszerzi a labdát és 4 ember mellett egy köténnyel ad egy gólpaszt... Felfoghatatlan. Miért nem tudja befejezni? -
#32094 Igen igen :) BL meccsekig picit felkéne pörgetni a védelmet majd,elég bizarr ez a 4 kapott gól (mégha 1 büntetőből volt de akkor is)
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.12. 11:27:03 -
#32093 Én is hasonlóképpen vagyok vele. Ennek ellenére jobban örülök, mintha egy dögunalmas meccs lett volna :) -
#32092 Kulso szemlelonek hatalmas meccs lehetett de nekem azert savanyu a szolo...4-1-rol nem szabad igy leereszteni -
#32091 LE rendesen elbaszta ezt a meccset a cserékkel. Mondjuk 4-1-ről elbukni, igazi művészet. -
#32090 Csak tavaszra is maradjon :) -
#32089 Najo elmegy a francba Leo...:DDDDDD De a legjobb hogy vigyorog elvezi a dolgot,ez jo jel oszre :) -
#32088 Hihetetlen ez a csávó :D -
#32087 Csak nekem késik a hang vagy 5 secet?
Na, megcsinálták közben. Vicc.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2015.08.11. 20:58:11