Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pique ritkán hibázik mostanában, de akk nagyot...sajnos, de hogy Neymart mi a faszé kellett levinni, pont mikor végre jól játszott azt nem értem...

Visca El Barça!

Sippie
-2 pontos tényező
Sippie
Bazd+ piqué...
bakkerman
Hat ez a sevilla nem tenyezo ma

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Mekkora golt lott megint Leo,olyan lazan csinalja ezeket az eltekeros loveseket

Visca El Barça!

bakkerman
Matteo Darmian,Fabinho,Serge Aurier,Mario Gaspar,Lukasz Piszczek. Ők vannak képben Alves pótlására

bakkerman

bakkerman
Lajos: 20 tétmeccs 2015-ben 13 gól,8 asziszt,nem rossz szerintem,és játékban is sokat hozzá tesz a csapathoz

Na... Suarez is elkezdett gólokat gyártani. Csak így tovább. Kellenek az ilyen meccsek a BL előtt.

tobias88
Sevilla Párizs idegenben akár dupla vereség is lehet, nem kell hozzá sok. És akkor megint jöhetnek a hurrogók, hogy hullámvölgy meg minden
bakkerman
kemény hónap lesz...megjárjuk Sevillat,Párizst,fogadjuk a Valenciat,meg a PSG-t...ha ezt a 4 meccset lehozzuk úgy,hogy 6 bajnoki pont,plusz BL továbbjutás akkor semmi se lehetetlen mostmár!

bakkerman
érdekes 😊

Meg kell újulni na! LE egyre inkább bizonyítja, hogy jó választás volt

tobias88
13 gólt rúgtunk szabadrúgás és szöglet után idén, ami nagyjából annyi, mint Guardiola idején a 4 év alatt
bakkerman
mostanra ért be úgy igazán fejben a Barca style-hoz,jócskán kevesebb hibával játszik mint ősszel,akkor a fejemet fogtam. De mostanában Piquevel jól megvannak,csak nehogy féltékeny legyen Shakira <#idiota>

A tizi sem 😊

Megmondom őszintén, bár az a gól volt a legkevésbé fontos, de amit Matyi a kupameccsen rúgott szabadrúgásból, na azt még Messi is megirigyelhetné. Mostanában úgysem megy neki a szrúgásból gól... 😊

Visca El Barça!

Matyi megint bebizonyította hogy fikázások ellenére ott tud azért lenni 😊

bakkerman
igen,nagyon nagyon kellett ez a 3 pont,és mentálisan ezek a nehéz 3 pontok többet érnek mint a gálázások. Összerázza a csapatot. Jön a BL is nemsokára,ez a 4pont előny meg soványka még. A végelszámolásnál ezek a meccsek lesznek a döntőek,nem az 5-6 gólos vagy nagyobb arányú győzelmek

tobias88
Nem a másodosztályú szintű ellenfél elleni 9-1es meccsekkel lehet bajnokságot nyerni, hanem az ilyen nehéz 0-1ekkel <#vigyor2>
Ráadásul válogatott kör után volt, ami nálunk tudjuk hogy mit jelent vagy 10 éve
bakkerman
Matyi bitang fontos 3 pontot hozott tegnap

De leszarni, ez is 3 pont <#idiota>

Visca El Barça!

Nem erre a meccsre kell büszkének lennünk az biztos...Az egész csapat egy fos volt, Bravot, meg Xavit kivéve, Messi, Neymar, Suarez= 000

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Alves... Ezt még egy mennyei játékos is jobban eltalálta volna.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
vagy 0-0 vagy talal egy golt a celta...

Eddig egy nagy nulla, amit művelnek a pályán... sztem nem volt 3 sikeres passz egymás után :/

Visca El Barça!

Bravo - Alves, Piqué, Mathieu, Adriano - Rafinha, Busquets, Iniesta - Suárez, Messi, Neymar.

Nyerni kell.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Felroppent egy hir hogy 70 milliot adnank Pogbaert,es 1 evre visszalenne adva kolcsonbe a Juvenak...hat eleg nagy kacsanak tunik

bakkerman
Cuardadora rálehetne repülni jövő januárban,murinye úgyse játszatja,nálunk meg faszán ellenne

bakkerman
az aranylasztik más tészta,de a többi szám az tényleg nemsemmi,mármár beteges 😄 Kiváncsi lennék ha valaki visszanézné az összes gólját Barca mezben és felírná a gólpasszokat mikor ki adta neki mi jönne ki? 😊

Effe88
hát erre most mit lehet mondani
én nem kedvelem, de nem mondhatom azt, hogy nem tud focizni😄
brutális ez a számsor, meg kell előtte hajolnom nincs mese<#worship>

(jó azért 2010be én inkább Xavinak adtam volna az aranylasztit😄)

bakkerman
King Leo <#wave>

Jakuza1
Mar reg jatszatni kellett volna Montoyat es nem hebe-hoba. Nem olyan rossz jatekos, siman hozhatna azt a szinvonalat, amit Alves tudott.
Hatul kicsit osszeszedettebbnek kellene csak lennie, ez kozel nem nehez, hiszen Alves hatul mostanaban egy nulla volt.
A masik amiben fejlodnie kell az elol, mert azt altalaban kapkodosan oldja meg.
Ezen kivul en nem sok problemat lattam eddig a jatekaban.
Gyors, sokat futo, jatekos, aki technikailag se gyenge.

bakkerman
Alves készül aláírni a P$G-hez 3 évre. Könnyeket nem fogok hullajtani érte,de azért remélem minőségi pótlás jön a helyére,és nem kezd el a vezetőség meg LE baszakodni Montoyával meg Bartra "átnevelésével" jobbhátvéd posztra.

bakkerman
Plusz a 2022-es sajat rendezesu VB-jukre megtennek ot szovetsegi kapitanynak

Jakuza1
A betyarjat, Neymar mekkora golt lott.

[HUN]FaTaL
Az As szerint Xavi aláírt egy katari klubhoz.
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2015.03.26. 19:48:23

http://goo.gl/gd6Zi5

Jakuza1
Vicces amugy a sertodottsege Pereznek, mert mar megirtak a Classico elotti ebednel felmerult a tema, aztan emiatt fagyossa valt a hangulat a ket elnok kozott.

Viszont nem csak ott, hanem a Real topicban is fagyos lett a hangulat a vereseg ota,meg a gepeik is lefagytak es hozzaszolast se nagyon lehet latni.. 😊

bakkerman
Hazai pályán játsszuk majd a kupadöntőt! A Bilbao és a Barca is a Bernabeut szerette volna,de Perez nem adott engedélyt a szövetségnek,nyílván nem akarta hogy a Real gyepén ünnepeljük a kupasikert.

Május 30 Camp Nou, FCB-Athletic Bilbao

bakkerman
szó szerint "park the bus" 😄

Szakadok <#hehe>

tobias88
SLICK
ne általánosíts, én mindvégig az olasz ellen voltam, a 10. sem változtatott ezen.

Jakuza1
Bezzeg az elozo evben a bemakolt BL-nel, milyen jo volt az olasz. 😊
Ti madrid szurkerek annyira halatlanok vagytok.

bakkerman
<#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bakkerman
Osszel meg enis orultem volna nalunk is Kloppnak,aztan osszeallt a csapat LE valamire raerzett most,aztan meglatjuk mire lesz ez eleg a szezon vegere. De egyszer enis szivesen latnam Kloppot itt

SLICK
Zidane-t biztos nem, neki még sokat kell fejlődnie. Jürgen Kloppot szivesen látnám.

bakkerman
Ha nem lesz bajnoki cim es/vagy BL cimvedes,ugyis elkuldik ot. Csak kerdes kit tud elcsabitani a helyere Perez.

SLICK
én most kivételesen madridistaként sajnálom, hogy nem gáláztatok. Vártam, hogy minimum vágtok egy 5-öst és megalázzátok a csapatot.
Hogy miért? Mert akkor 100000%, hogy idény végén elküldték volna ezt a máléképű nyomorult Ancelottit a picsába egész Spanyolországból.