33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19046 http://streamonline.
gportal.hu/gindex.ph
p?pg=34504756 Barca-Porto magyar kommentár -
#19045 Latom en csak jo lett volna Digis stream, mint ami volt a BL selejtezonel is. Bar kitudja lehet a Pro4-es verzio is jo lesz. :D
Amugy THX es Respect. -
#19044 Az oldalamon (meccs streamek topik) vannak streamek már kirakva az esti meccshez. -
Gaba94 #19043 Valdés; Alves, Mascherano, Abidal, Adriano; Xavi, Keita, Iniesta; Messi, Pedro y Villa.
#19042: PRO4, Digisport -
#19042 Tv melyik adja? -
#19041 Hol van Banok es az o Digis streamje ? :D Ilyenkor amikor kellene mindig eltunik. :D -
barcames #19040 este szerintem 3:1-re nyerünk :) -
#19039 ha Messi csak annyira játszik jól mint tavaly ősszel,akkor megkapja,alapból előnyből indul,mivel a csapata BL-t nyert -
#19038 BATE nem ellenfel. Ellenbenn a Plzen az sokkal veszelyesebb, mint altalaban a cseh csapatok, mert jelentos jatekerot kepviselnek, amit peldaul tegnap a Roma meg is tapasztalt.
Messi kapja, ha hasonloan teljesit mint tavaly. Szerencsetlen krisztina hercegno meg csak akkor tud majd nagy trofeat nyerni, ha a Barcelona vagy Messi elmegy valami Mars expediciora. :D -
#19037 sorsolásnak örülök,BATE,Plzen ugyan gyengécskének tűnik,de nem felejtsük el,pár éve a BATE 1 csoportban volt a Juve-val,és a Reallal,és akkor megizzasztotta mindkét csapatot,a Plzen meg egész európa számára ismeretlen klub,abszolút nem ismerjük őket. Milan ellen lesz két nagy derbi,már várom :) -
#19036 Xavi,Leo 95% hogy a lasztit is a mi fiúnk kapja :) -
barcames #19035 mindenki tudta!
aranylasztit is megkapja megint! -
#19034 Chelsea kikapott az uefától. -
#19033 Mi volt a baja? -
IXEMGabeo #19032 emlékeztek még erre?:D:D:D -
Redmer #19031 Mi is tudtuk.
-
#19030 Tudta előre.. -
Gaba94 #19029
-
#19028 Jó csoport. Szerettem volna ha nem veletek kerülünk össze de hát így alakult. Meglátjuk mire leszünk képesek. Legutóbb 2006-ban az elődöntőben voltunk együtt, akkor egy 1:0-val ti mentetek tovább, pedig ha Sheva gólját megadják a Nou Campban... :) -
#19027 Megerdemelte, hiszen o a vilag legjobbja, de ez a dij teljesen felesleges. -
#19026 Mennyire meg van szeppenve ilyenkor, hihetetlen -
Gaba94 #19025 UEFA Best Player in Europe: LIONEL MESSI -
#19024 Legalább lesz 2 érdekes meccsünk. -
Gaba94 #19023 Group H
FC Barcelona
AC Milan
BATE Borisov
Plzen
simaliba.. -
#19022 Puyol elég kemény volt
-
#19021 gondoltam -
#19020 igen. -
#19019 te is ott voltál az öltözőben, mikor a "bocsánatkérés" megtörtént? -
#19018 Hétvégén kezdődik a LÁszló liga. -
#19017 beteg ez az ember,egyszerűen nincs erre más szó. ideje lenne visszatakarodnia oda ahonnan jött,milánó kék-fekete részére,ott eltűrik ezt a viselkedést,de a spanyol focit ne bassza tönkre. remélem idén nem nyernek semmit,és akkor tényleg visszahúz. félreértés ne essék,én nem a real madridot okolom ezekért a dolgokért,hanem mourinhot. -
rumkola #19016 "A szerdai meccs egyik meglepetése volt, hogy a Real első számú kapusa és csapatkapitánya, Iker Casillas egy percet sem játszott. Casillas az eldurvuló Szuperkupa után felhívta a barcelonai Puyolt és Xavit is, a kapus el akarja kerülni, hogy a két klub közötti ellenséges hangulat a válogatottban is megmaradjon. Elnézést kért, Mourinho ezt nem nézte jó szemmel, bár a meccs után sajtótájékoztatón azt mondta, Casillas azzal beszél telefonon, akivel akar."
-
#19015 "Labdarúgó Szövetség illetékes bizottsága kedden úgy döntött: Fegyelmi vizsgálatot indít José Mourinho és Tito Vilanova ellen súlyos, illetve könnyebb szabálysértés miatt.
A négy pontból álló közleményben a fővárosi klub kitér arra is, hogy meglepő döntés vizsgálatot elrendelni néhány órával azok után, hogy a Barcelona elnöke nyilvánosan reklamálta ezt a szövetségnél.”
Madridban vagy elment a józan ész vagy nem tudom, de hogy azt hiszik, hogy ennél, a szabályt "alig" sértő esetnél csak azért indul eljárás mourinho ellen, mert a Rosell nyilatkozott... Vicc -
IXEMGabeo #19014 én főleg a 2003/2004-2008 ig tartó időszakra gondolok, állandóan akkor lőttek gólt, na meg az a sok 1-0 is -
#19013 90. perc után? Hagyjuk már... -
IXEMGabeo #19012 semmi, csak ironikus kissé:) amúhy gondolom tudjátok h a Napolival 2 bajnoki címet nyert Diego, sőt a közönség annyira szerette h egyszer helikopterrel vitték be a pályára (Napoli stadionjáról van szó természetesen) -
IXEMGabeo #19011 pofázik az olasz Ducce:D
csak azt felejti el a Milannak mennyi szerencséje volt a 90. perc után:S -
#19010 andwhat? :D Attól még sajnálom.. -
IXEMGabeo #19009 Maradona 2 egykori csapata -
#19008 Sajnálom Napolit.. ez alázás volt :(:( -
#19007 úristen Ini mekkora labdát adott Keitanak a 2. gólnál,atyaég. fantasztikus gólok egytől egyig,osztálykülönbségek vannak a csapatok között