33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19166 hangulat ember volt,voltak olyan meccsei hogy pislogtam,még a villarealos időszakában is,de volt hogy hetekre-hónapokra beleszürkült a mezőnybe. mostanában nem figyeltem a munkásságát -
#19165 7 éves magyar srác a La Masian
-
#19164 Szerintem rossz szot hasznalsz ra, mert abszolut nem volt idegbajos, inkabb mondjuk azt, hogy a tet osszenyomta, amikor teljesiteni kellett volna. Tehat nem volt igazi versenyzotipus.
Persze ettol meg jo jatekos volt a maga nemeben. -
IXEMGabeo #19163 Riquelme volt az utolsó jó irányító az argentín válogatottban. Mondjuk ő idegbajos volt az volt a gáz vele. Döntőkben, és a fontos pillanatokban mondott csődöt... -
#19162 Majd Pastore talán lesz. -
#19161 argentín válogatottal az a baj,hogy van 1753 kibaszott jó csatáruk,de olyan igazi irányító középen nincs,nincs aki adogassa a labdákat,Messire párszor rálett már erőltetve ez a szerep,de ez nem az ő játéka,mögé kell egy Xavi,egy Iniesta,és onnantól vagy gólpasszt ad,vagy gólt lő,ez nincs meg az argentínoknál -
#19160 Villa is kettot villant eddig. -
IXEMGabeo #19159 nem ő a szar, hanem a csapategység...illetve az edzőkkel van gáz Argentínában, állandóan elzavarják őket, holott nem feltétlen ők a hibásak, bár láttuk Maradonát, hogy miképp nem hozta ki a maxot egy szuper jó válogatottból... -
#19158 egyes milanosok szerint szar a valogatottban -
#19157 Messi 2 golpassz ismet a valogatottnal.
Azt kell mondjam van olyan szeme mint Xavinak, raadasul o is ugyanugy megtudja valositani. Geniusz. -
#19156 nagyon jó cikk Laporta-val,olvassátok el. -
#19155 Csütörtöki ülésén az FC Barcelona igazgatótanácsa elfogadta a klub 2011-2012-es költségvetését, illetve döntött arról is, hogy szeptember 24-én, Mercé napján, és az Atlético Madrid elleni hazai bajnoki napján tartják majd a pártoló tagok éves közgyűlését. Ez alkalomból a küldöttek szavazhatnak majd a klub tavaly elfogadott és ebben az évben már élő mezszponzori szerződéséről, és jóváhagyhatják vagy elvethetik azt.
Toni Freixa az igazgatótanács nevében csütörtökön délután elmondta, hogy szigorúan a szabályokat figyelembe véve az elnökségnek nem lenne kötelessége a sociók kezébe utalni a mezszponzoráció kérdését, mivel a 2003-as közgyűlésen már elfogadásra került ez a lehetőség. Freixa jelezte: „Érvényben van egy megegyezés a 2003-as közgyűlésről, ami engedélyezte hirdetés elhelyezését a csapat mezén, ezért az alapszabályok értelmében nem lenne szükség az egyeztetésre. Ez csupán tisztességbeli kérdés, és a sociók akaratának a figyelembe vétele.”
Arról a lehetőségről, hogy mi történik, ha a pártoló tagok ezúttal elutasítják a mezszponzoráció lehetőségét, nem beszélt Freixa. A szeptember végén esedékes közgyűlésen két másik kérdésben is szavazhatnak majd a sociók, az egyik javaslat teljes körűen megtiltaná a dohányzást a Camp Noun belül. A másik felvetés az aktív, állandó szurkolásért program, mely a folyamatosan mérkőzésekre járó, és aktívan szurkoló nézőknek garantálna kedvezményeket, így még jobb hangulatot, és nagyobb szurkolói támogatást elérve a csapat érdekében.
A nap másik bejelentése az új idény költségvetéséről szólt. Eszerint a Barcelona 2011-2012-ben 461,1 millió euró bevétellel számol, ami 20,1 millió eurós adózás utáni profitot eredményezne. A kiadási oldal előzetesen 430,2 millió euróra rúg, azonban egyéb financiális kiadások miatt a nyereség 20 millió körül várható. A költségvetést szintén a pártoló tagoknak kell majd elfogadniuk szeptember 24-én. -
pacclacc #19154 Hát itt tanulnak egymástol! Pl Arbeloa válogatott meccsen megtanulta h kell feldobnia magat 16 oson bellül :DDDDDDDDDDDD Barca szinvonal, Tanul a gyerek :D Jó ez igy -
#19153 viszont az komoly, hogy Barca-Real on egymás ellen, válogatottban egymásért csinálnak ökörségeket -
#19152 Arbeloa-Ramos-Busquets, van ész a válogatottban is sajnos... -
#19151 Mert nem olyan fos csapatban van mint az arsenal. -
#19150 Fabregasnak nagyon megy mióta idekerült! -
rumkola #19149 Fabregas dupla megint :) -
IXEMGabeo #19148 :D:D:D ő még Messinél is jobb -
Redmer #19147 Hopp. Most nézem rossz helyre nyomtam a választ.
#19144-re akartam. -
rumkola #19146 -
Redmer #19145 A legjobb igazolás.
-
-
#19143 meg amúgy ne hasonlítsd már a Barcát a poraiból felépülő PSG és Juvéhoz :) nagyon új emberre nem volt szükségetek, bár én Thiagot kicsit sajnálom Fabregas érkezése miatt -
#19142 igen, csak a Milan nem fizette ki a 24 milliót ibráért, max 8at (3 évre vették meg) -
rumkola #19141 ki az a MI? -
#19140 Amúgy meglepő, hogy idén a PSG és a Juve vitte a pálmát 86 és 72-vel, míg mi költöttünk 10et és azt is úgy, hogy ez a max, mert ennyi fér bele a BL győzelem és Liga győzelembe -
#19139 Amúgy ha megnézed, érthető az Arsenal gyengesége, eddig is Wenger tartotta össze a csapatot. Nyári átigazolás összesítés:
FC Liverpool -43m €
Manchester United -46m €
FC Chelsea -59m €
Manchester City -67m €
ehhez képest
FC Arsenal +11m €
Még a Liverpool is 55öt köröz az Arsenalra (bár náluk ez külnleges idény volt). Arsenalnal sajnos kivonják a pénzt a csapatból, nem csak ezt a 10 milliót, hanem 40-50et évente legalább.
-
#19138 -
#19137 Oke akkor az angolok a legerosebbek, mert a legerosebbek nyernek az esetek tobbsegeben a veletlenektol eltekintve allitolag. Csak ne talalkozzanak BL dontoben spanyolokkal, mert az elmult 6 evben harombol haromszor kente ott el a szajukat a "bohocligas" Barca. :D -
#19136 jó mondjuk ez nem mérvadó,nem tudom melyik a hétvége nagyobb meglepetése,hogy egy kibaszott erős MU vert egy kibaszott gyenge Arsenalt 6 gólla,vagy mi B csapattal egy Villarealt -
#19135 MU - ARSENAL 8-2 -
#19134 "mikozben ez a spanyol bohocliga adja a BL gyoztest es a vilagbajnok jatekosokat"
Ez így hülyeség, a te olvasatodban 06-07-ben az olasz bajnokság volt a legerősebb (világbajnoki cím, BL győzelem)? Segítek nem, már akkor elkezdett lefelé csúszni a lejtőn...
Én csak azt nem értem, miért próbálgatod bizonyítani, hogy a spanyol bajnokság milyen erős? Egyáltalán nem, amelyik bajnoskágban a meccseken 6-7 gól esik, azt én nem tudom komolyan venni, persze ez az én véleményem. Viszont az sokat elmond, hogy egy 3. helyezett Villarealt ilyen könnyedén kitöm a Barca, szinte "B" csapattal. Az a baj, hogy egyre csak nő a szakadék a 2 óriásklub és a többi csapat között, és ennek a levét a Real és a Barca fogja meginni ha ez így folytatódik hosszú távon... az más kérdés, hogy jelenleg ha ebből a "bohócligából" kilép akármelyik 2 klub Európába, nincs ellenfelük... ezeknek az okairól jópár oldalon keresztül lehetne beszélgetni. -
#19133 jó,oké,az angol bajnokság erősebb,kész,aláírom. de amikor egy arsenal 4 gombóccal megy haza,meg egy mu 3-at kap egy BL döntőben,akkor nem kell azzal jönni,hogy "jajj de nektek nincsenek komoly ellenfelek a bajnokságban" meg "jajj nektek könnyű felkészülni,mert gyenge a bajnokságotok"
vita lezárva -
#19132 Real-Spurs példa komolyan? ne vicceljetek már, nem egy szint a 2 csapat. álljon ki a Sevilla a Chelseavel és kapnak ugyanennyit. a Barca max megveri az angol csapatokat(bár mintha rémlene nekem egy Arsenal győzelem), a Real meg előbb játsszon komolyabb csapattal is.
ettől függetlenül, ez még mindig 2 csapatos bajnokság, ahol a 3. helyezett 25-30 pontokkal van lemaradva, és ahol meccsenként rúgtok 6-7-8 gólt. ez nem erősség. skót ligában ugyanez történik. -
#19131 Cesc4 interjú:
„Jelen pillanatban a Barça a világ legjobb csapata. Mondhatnám azt is, hogy arra hivatott, hogy a történelem legjobbja legyen. A gárda 12 trófeát nyert egy relatíve nagyon rövid idő alatt, és benne van a potenciál, hogy a következő években még sokkal többet nyerjen. Én is címeket szeretnék nyerni a Barçával, többek között ez az egyik oka annak, hogy itt vagyok.”
„Tudom, hogy kezdetben nem fogok olyan sok meccset játszani. Tisztelem és elismerem Xavi és Iniesta státuszát a klubnál. Ők a barátaim és mindkettőjüket csodálom. Elfogadom, hogy lesznek mérkőzések, amikor csak a kispadon ülök majd, de ez is annak az ára, hogy a világ legjobb csapatában szerepelsz” – magyarázta a középpályás, aki már az első meccsein bizonyította: nincs szüksége sok időre, hogy beilleszkedjen.
„Jól ismerem a Barça játékrendszerét köszönhetően azoknak az éveknek, amikor itt voltam, úgyhogy papíron a beilleszkedésnek nem szabad nehéznek lennie. De azért remélem, hogy az emberek türelmesek lesznek, és nem gondolják azt, hogy egy hónapon belül a csapat legfontosabb játékosa leszek.”
„Szükségem volt egy váltásra az életemben. Nem nyertünk egy címet sem, ez pedig frusztráló volt. Olyan klubban szerettem volna játszani, mely képes arra, hogy évről évre nagy címeket nyerjen. Jelen pillanatban úgy látom, hogy az Arsenal nem lesz képes a Chelsea, a Manchester City vagy a Manchester United előtt végezni. A távozásomról való döntés jelentős részben azon alapult, hogy nem láttam képesnek az Arsenalt arra, hogy akár az Európa-liga, akár a Bajnokok Ligája trófeáját megszerezze a közeljövőben” -
#19130 egyébként meg abszolút a Chelsea,Arsenal,MU,Inter fanok szubjektív véleménye az hogy a spanyol bajnokság egy fos,mert csak két csapat van,ugye ebből 2nek már csúnyán elkentük a száját(mu,arsenal),inter most mourinho nélkül kapna egy 4-est,a chelsea-sek még mindig 2009 szellemében alkotnak véleményt,amire ugye kutya nem kiváncsi :) tavaly ha az elődöntőben nem kerül össze a Barca a Real-al,akkor a BL döntő-ig ment volna a Real is. az angol bajnokságban lazán bajnok tudna lenni akármelyik csapat,persze nem 20 ponttal a 3. előtt,de megtudnák nyerni -
#19129 Persze, persze. Ezzel ismet az a baj, hogy a bejuto 4 angol csapatbol a 3-at "bohocligas" spanyolok vertek ki. Azokkal meg nehez jatszani, akik be se jutnak (Liverpool), vagy akivel nem sorsoljak a csapatokat ossze. (Chelsea)
Amugy pedig abban az idenyben a Tottenham 5. lett az angol pontvadaszatban, amire nem mondhato, hogy az alsohaz.
Na ez a csapat kapott ami megelozte a megemlitett Poolt egy otost idegenben es sima 0:6-os osszesitessel bucsuzott a Reallal szemben, ugy hogy meg a sajat palyajukon is kikaptak. -
#19128 Chelsea,Pool,MU,Arsenal közül -
Redmer #19127 Akkor nem láttad a Bl egyenes kieséses szakaszát sem, Real-Tottenham?