Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Essien is ilyen tudtommal...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DONGUBA
Essien kiba jo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Grove4
<#ravasz1><#pias>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

hedonist
Essien akkor szted mi, ha nem technikás? Miguel Veloso is vkp és kiba technikás, Sportingban õ lõtte a pontrugásokat is.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
A legtechnikásabb Makelele volt😊

Hát egy vrébeli védekezõközéppályásnak nem a technika a lényeg.
Egy darab olyan Vkp-t ismertem akinek volt technikája,és tényleg vert egy pár gólt,név szerint Edgar Davids😊

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Oziris666
Nem,sõõt!Chelsea drukkerként jól ismerem<#ravasz1>
Készüljetek fel h néha 10emberrel játszotok majd:p

bakkerman
ha technika kell ott van elõtte Xavi-Iniesta

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
Szerintem meg hasznos lesz, majd meglátod.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DONGUBA
Nem ertem minek ide mascerano.
Nem az a teknikas jatekos

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

azért Van Bommelnél talán korrektebb xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

minden 3 meccsen piros😄

Oziris666
*szted

Oziris666
max sztem jobb nála yaya!Az egyetlen negatívuma h túl agresszív, tetûalattomos játékos😄 amugy rohadt jó védekezõkp Mascherano...

én sztem Yaya Toure jobb nála, de mind1, ettõl függetlenül meglátjuk, hogyan teljesít...Liverpoolban nem nagyon vált be az is biztos, nem egész 2 szezont töltött ott...

bakkerman
egy szûrõ akkor jó,ha észrevétlen,ez igaz a belsõ védõkre is,csendben teszik a dolgukat,Mascherano is ilyen. Biztos vannak statisztikák arról,hogy hány támadást állít meg meccsenként,vagy hány szabályos szerelést mutat be stb...egyszóval hasznos játékos.

elárulná valaki mitõl olyan különleges ez a Mascherano? én még nem láttam jól játszani talán egyszer az argentín válogatottban még 2006-ban, de miért kell minden csapatnak mikor oly ritkán látom a pályán?...vagy õ is ilyen Gattuso, vagy Vieira, Yaya Toure típusú észrevétlen szûrõk egyike???

bakkerman
jah,ha idén se nyer semmit az Arsenal,akkor végképp nem tudja majd megakadályozni Wenger Cesc eligazolását

"fabregas majd csak pár év múlva jön..."

akarod mondani jövõre? <#hehe>

cesc fábregas

elvileg igen, de tegnap nem játszott az tuti😊

fabregas majd csak pár év múlva jön...
de masceranó ide akart jönni és ezt a csapata is figyelembe vette nem úgy mint az arsenal.

bakkerman
Ha Mascherano játszott a Pool EL meccsein,attól még a BL-ben majd játszhat nálunk nem??

bakkerman
<#worship> Akkor üdvözlünk Javier! <#wave>

Megállapodás Mascheranóért
Amíg a sajtó nagyobbik része Zlatan Ibrahimoviccsal volt elfoglalva, illetve egészen pontosan a svéd Milanba való várható távozásával, addig Josep María Bartomeu alelnök csendben elutazott Liverpoolba, és lezárta Javier Mascherano átigazolását. A Barcelona az elsõ kiszivárgott információk szerint 22 millió eurót és némi eredményektõl függõ prémiumot fizethet a Liverpoolnak.

Mind a Barcelona, mind a Liverpool megerõsítette, hogy sikerült megállapodásra jutniuk az argentin védekezõ középpályás áráról, és a Barcelona már korábban egyezségre tudott jutni magával a futballistával. A katalán klub hivatalos honlapja kiemeli, hogy a sikeres tárgyalásokban nagy szerepe volt magának Mascheranónak, aki végig kitartott azon álláspontja mellett, hogy Barcelonába szeretne igazolni.

„A megállapodás a klub kitartó és aktív tárgyalásai után jött létre az elmúlt órákban, köszönhetõen a játékos elhatározottságának” – közölte a Barca hivatalos oldala pénteken reggel. A tájékoztatás szerint a játékos akár már ma is Barcelonába utazhat, hogy átessen a kötelezõ orvosi vizsgálatokon, majd ezt követõen írja alá a szerzõdését, mely szerint a következõ négy évet Katalóniában tölti, a fizetése pedig 5.5 millió euró lehet évente. Amennyiben Mascherano nem ma érkezik, úgy várhatóan szombaton utazik Barcelonába.

cesc fábregas

MASCERANÓ A MIÉNK! 😄

Az olasz sajtó szerint a Milan 40 millió euróért viszi Ibrát...
egy etoo meg egy ibra 1 év alatt mennyit bukunk te jó ég...

szucsy89
Galliani nyilatkozta, hogy a barca hallani sem akar kölcsönvételrõl, csak eladásról tárgyalnak...
ibra max kölcsönbe megy oda szerintem... de nem kell neki elmennie pep akarta õt annyira és most meg elengedi a kezét...:S

bakkerman
Zlatan Ibrahimovics ügye a semmibõl robbant ki, hogy aztán augusztus utolsó hetének, azaz a nyári átigazolási idõszak utolsó napjainak fõ témájává nõje ki magát. Adriano Galliani, a Milan elnöke úgy nyilatkozott a nagyjából kétórás, csütörtöki tárgyalás után, hogy nincs egyezség, a beszélgetések azonban pénteken folytatódni fognak a svéd csatár átigazolásáról. A spanyol El Mundo Deportivo információi szerint Sandro Rosell, a Barcelona presidentéje körülbelül azt az összeget kéri a Milantól Ibráért, amit a tavalyi évben a katalán klub kifizetett az Internek a svéd játékjogáért.

"Õk tudják, hogy mi mit akarunk, mi pedig tudjuk, hogy õk mit akarnak. Megegyezés azonban nincs, így a beszélgetések folytatódni fognak. Végleges transzferben gondolkozunk" - mondta, végül hozzátette: "A Barça egy nagy klub, melyet nehéz megingatni." Galliani végezetül elmondta, hogy "50-50% az esély, ez pedig annyit jelent, mintha semmit se mondanánk."

bakkerman
Pana ellen csoda kell,hogy ne 6 pontot szerezzünk,Kobenhavn ellen szintúgy,Kazantól félek,de ott is minimum 4 pontot tudunk hozni! Nagyon komoly körbeverésekre számítok a 2. helyért,egy picit esélyesebb a Pana,ennyi.

ezt én is így gondolom😞
militonak volt egy jó éve több nem lesz...

am meg könnyû csoportban vagyunk

legtöbb=összes :s

Messi simán kaphatta volna az 'Év csatára' díjat, megérdemelte volna, tett is érte! Mondjuk nem lepõdök már meg ilyeneken, mert általába mindig mi húzzuk a rövidebbet :\ (most nem konkrétan erre a ceremóniára gondolok)

cesc fábregas

Robben és Messi nekik kellett volna megkapni a díjakat, de általában így szokott lenni, hogy a BL gyõztesbõl kapják a legtöbb díjat...

Messi jobban megérdemelte volna, mint Milito.

cesc fábregas

hedonist
sztem megérdemeltek.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
fázni fognak a fiaink úgy érzem 😄D Koppenhága,Kazány...

Group D

Barcelona
Panathinaikos
Köbenhavn
Rubin Kazan

cesc fábregas

bakkerman
jól van,hallod nem kell ilyen dolgokon fenntakadni,megnyertek mindent idén májusban,ennyi jár nekik,kész!! mi is hogy örültünk annak,amikor a milyeink kapták sorra a díjakat...no offense!!

Julio Cesar, Maicon, Sneijder, Milito. UEFA <#levele>

cesc fábregas

WuFraZselic
én is erre próbáltam utalni, nem értem miért van kiakadva a kolléga

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
ez bevett szokás,mindig a gyõztesbõl kerülnek ki a díjazottak 😊

muhahahaha,eddig a Panát,és a Köbenhavn-t kaptuk 😄DDDD na még megkapjuk a Bursasport,és kész is a 18 pont xD

Grove4
+1

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
tavaly nem a Barca seggét nyalták mikor 4bõl 3at Barca játékos kapott?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nuno88
Cesar, Sneijder rendben, max Piqué elõzhette volna Maicont de nem tette. Maicon is megérdemelte.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nyalják az Inter seggét nagyon -.-
Julio Cesar, Maicon, Sneijder..

cesc fábregas

tobias88
Én egy Barca-Pot1-Pot2-Pot3 csoportnak, egyik csapatot se ismerem <#idiota>
bakkerman
én személy szerint egyrészt "örülnék" a távozásának,a kis Bojan idén is sok lehetõséget kapna,de viszont a tegnapi akarását látva,nem válnék meg tõle...na majd Pepék döntenek!

BL kalapok:

FC Internazionale Milano
FC Barcelona
Manchester United FC
Chelsea FC
Arsenal FC
FC Bayern München
AC Milan
Italy
Olympique Lyonnais
------------------------------
Pot 2
SV Werder Bremen
Real Madrid CF
AS Roma
FC Shakhtar Donetsk
SL Benfica
Valencia CF
Olympique de Marseille
Panathinaikos FC
----------------------------------
Pot 3
Tottenham Hotspur FC
Rangers FC
AFC Ajax
FC Schalke 04
FC Basel
SC Braga
FC København
FC Spartak Moskva
---------------------------
Pot 4
Hapoel
Tel-Aviv FC
FC Twente
FC Rubin Kazan
AJ Auxerre
CFR 1907 Cluj
FK Partizan
M©K ®ilina
Bursaspor

örülnék egy Barca-Pana-Basel-Bursaspor csoportnak 😄

tobias88
Messi meg maga egy csillag, szóval Ibra max egy sofõr...
villa megrúgta elsõ gólját😄

szerintem maradni fog be akarja bizonyítani, hogy õ a világ egyik legjobb játékosa villa ibra elöl....😊
ibra lehozza a csillagokat a nou camp gyepére😄 ezt írták

bakkerman
nekem Ibra most azt a benyomást kelti,hogy õ maradni akar mindenáron...és a társak is keresik a labdával,és jól is mozog most! Hátha lõ egy gólt,és marad!