33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• hedonist
    Már bocs, de a Barcán kívűl melyik 'élcsapatotok' verte el bármelyik angol csapatot? Mert, h a Madrid nem játszott egyik el sem tudtommal mostanság.
  • Jakuza001
    Persze hogy nincs, ellenben annak van hogy az elcsapataik, hogy verik el az angol bajnoksag elcsapatait.
  • Tyler1
    nem helytálló, de az sem, h a spanyol liga azért erős, mert a Barca, v a Real az, és mert a BL győztes is itt játszik. ezeknek közük sincs a ligák erősségi rangsorához.
  • Jakuza001
    Ezzel a magyarazattal csak az a baj, hogy a spanyolok a sajat bajnoksagukban jatszanak, ami azt jelenti, hogy ennyire eros jatekosokat nevelt ki az az allitolagos bohocliga. Nem mashol tanultak meg focizni, hanem hazai bajnoksagban. Tehat ez a magyarazat egyaltalan nem helytallo.
  • Tyler1
    *le volt
  • Tyler1
    baromság. pár éve meg a Brazília adta a világ legjobb játékosait, és válogatottját, de a bajnokságának köze nem volt ehhez, ami ugye jócskán volt maradva az európai top ligáktól.
  • Jakuza001
    Olyannyira mas vilag, hogy a spanyol csapatok ugy vertek ebbol a masvilagbol szarmazo csapatokat elozo evben, mintha a junior ligabol jottek volna.
  • minimize
    senki sem állította ezt. de ritkán van az első, és a 3. közt 20+pont különbség. ez bőven elég "zsinórban 2-3kikapáshoz". ez pedig Spanyolhonban gyakrabban előfordul, mint a PL-ben.
  • Voyager5
    Azért annyit elfelejtetek, hogy az éremnek két oldala van.
    Lehet, hogy itt egyszerűbben, könnyebben nyerik a meccseket, viszont tulajdonképpen nem lehet hibáznia sem a Barcanak, sem a Realnak, ha bajnokságot akarnak nyerni.
    És ez egy rohadt nagy mentális nyomás. A tavalyi szezonban a Barca 18 pontot hullajtott el, a Real meg 22-t. Mindkét csapat bejutott a király kupa döntőjébe, a BL-ben meg ugye a Barca nyert, a Madrid meg elődöntőig jutott. (Halkan megjegyzem, hogy szerintem, ha máshogy alakult volna a sorsolás akkor a BL döntőn is el classico lett volna.)
    A PL-ben többet hibáznak, így azért ellehet "lazsálni" 1-1 meccset. Itt ha zsinórban kikapsz 2-3szor akkor tulajdonképpen le is mondhatsz a bajnoki címről.
    Nem azt mondom, hogy erősebb a Liga mint a PL, félreértés ne essék.. de azért ez sem olyan egyszerű mint ahogy azt kívülről látják.
  • Oziris666
    Ne haragudj de megint hülyeséget mondasz 2db csapat adja őket és pont ez a gond a bajnokság jövőjére nézve...
  • Gaba94
    Szerintem ezt a témát hagyjuk. A Premier League az egy teljesen más világ. Miden tekintetben messze veri az összes többi bajnokságot. Legalábbis szerintem.
  • minimize
    engedtessék meg, de nincs igazatok. valójában évi 2keményebb(!!) meccs vár pl. a Barcelonára, míg a MU-ra(pl.) nem egészen ez vár,nem csoda, ha se az angol válogatott, se az angol klubcsapatok nem bírják "szusszal" a BL-t a végéig.
    a Barcelona pillanatnyilag a világ legjobbja, de az hogy: "Egy azonban jelenleg biztos a spanyol bajnokság két éllovasa, ugyanilyen torony magasan kiemelkedne a Premier Leagueban"-több, mint vicc. megnézném, 38forduló után pl. a Real hol állna.
    nem offenz-ként írtam, de ezek a tények.
  • homeless
    Az NB1-ben is izgalmas a bajonkság, akkor ezek szerint az nem bohócliga, de a spanyol bajnokság az:D
  • UUUU
    Mihez képest erősek ? A Swanseahoz ?

Nagyon izgalmas az angol egy csapatos bajnokság, ahol a szinte a mostanában állandó győztes Manchestert a Barcelona lealázza a BL döntőben. Azokból az erős csapatokból "csak" hármat vertek el vagy ki a spanyolok a Bajnokok Ligájában.
    Az egyenes kiesésnél a Real úgy verte a Tottenhamet bucira, aminél egy Osasuna is nagyobb ellenállást tanúsit.

A BL döntő oktatását, meg jobb ha fel sem elevenítem, mert felesleges, aki látta az észlelte, hogy milyen távol állt a Barcelona focija az ellenfelétől. Egy azonban jelenleg biztos a spanyol bajnokság két éllovasa, ugyanilyen torony magasan kiemelkedne a Premier Leagueban.

Valamint általában nem rájuk jellemző az a patetikus ingadozó forma, ami az angol élcsapatok jellemzője, aminek köszönhette az elmúlt években az MU a címeit, hogy állandóan megbotlanak olyan csapatok otthonában, ahol több góllal kellene nyerniük, miközben nem azért hullajtják el a pontokat, mert olyan erős az ellenfél, csak egyszerüen képtelenek egyenletes formát mutatni.
  • limperatore
    azt akarta mondani h míg angliában izgalmasak a mérkőzések, több erős csapat is van, addig spanyolországban 2 meccsen dől el a bajnoki cím

vagyis nem teljesen igaz mert barca úgy is nyer :D
  • Jakuza001
    Pont ertem a lenyeget, jottel megint okosnak tunni es beszolni a spanyol bohocligaval, mikozben ez a spanyol bohocliga adja a BL gyoztest es a vilagbajnok jatekosokat.
    Akarsz meg valami okosnak latszo dolgot mondani ?
  • hedonist
    angol bohocliga:D na takarojjá:)
  • Oziris666
    Ha nem érted a lényeget,nem muszáj beleszólni...
    Full nem erről volt szó
  • Jakuza001
    Ha jol emlekszem ennek a spanyol csapatok vertek siman az angol bohocliga elcsapatait a BL egyenes kiesesi fazisaban.
  • bakkerman
    értem mire akarsz kilyukadni,de nekem minden Barca meccs más és más,vagyis abból a szempontból ugyanaz,hogy minden meccset ugyanúgy várok,és minden meccsen az első gólig nagyon izgulok :D persze a mai világban Barca drukkernek lenni nagyon szép és jó,de emlékszem én még azokra az időkre amikor Davidsot azért kellett Rijkaard-nak kölcsönvennie,hogy egyáltalán harcban legyünk az UEFA helyekért..
  • Oziris666
    Najó,de gondolom drukkerként se ,meg semlegesként főleg nem élvezetesek állandóan ezek a sima 5-6gólos meccsek... Szép foci meg minden de max azon izgulhat az ember h lesz e 5.gól...

• Szgeza78
    Letölthető összefoglaló a gólokkal itt:

http://www.filesonic.com/file/1806339381/barcelona_villarreal.avi
  • bakkerman
    én leszarom mivan lentebb,te is leszarod mivan a stoke-al,vagy a fulham-el,meg aztis leszarom hány esélyes a bajnokság,meg kell nyernünk,ennyi.
  • Oziris666
    Jah látszik megint milyen kiélezett lesz a bohóc liga!
    Barca Real után jön kb. 30-35ponttal lemaradva a 3.helyezett...
    Főleg h Athletico,Valencia,Sevilla,Villareal mind gyengültek is!
    nagyon nem lesz ez szórakoztató hosszu távon
  • bakkerman
    oktattunk,Fabregas ragyógóan játszott,jó meglátásai voltak,és gólt is lőtt. Thiago is nagyon tetszett,a gólja kurvaszép volt!!! Leo fantasztikus,ahhoz nem kell kommentár :D Alexis is faszán mozgott. jó lesz ez,csak így tovább!! nem semmi 2 nap volt a foci életben,a világ 3 legjobb csapata 19 gólt lőtt összesen(barca,real,mu)
  • tobias88
    Azért a Zaragoza sokkal gyengébb ennél a Villarealnal, de ez nem azt jelenti, hogy amiatt hogy 5-0ra nyert a Barca, jelenleg jobb a Madridnál, mert a Madrid féle 0-6 inkább 0-10 volt, csak a szokásos (hálisten) rossz helyzetkihasználás
  • tobias88
    Bőven jó volt ez. Viszont a meccs több problémát vet fel, mint amennyit megold. 3-4-3ban Thiago és Fabregassal a kezdőben jól játszott a csapat, majdnem hogy gálázott, bár az a labdabiztonság nem volt meg.

Az alap ugye azért a 4-3-3 lesz, ahol 1 védekező középpályás kell a 2 szélső mellé és a maradék két posztra marad Xavi-Iniesta-Fabregas-Thiago 4es ami szinte borzalmas ha azt vesszük, hogy Xavi és Iniesta a világ legjobbja a posztján, Fabregas nagyon jó és 35 millió euró + Thiago egy elképesztő tehetség (Iniesta 2.0 lehet). Pep újféle fejfájás okát tudhatja magáénak
  • bodajoci
    Azt azért nem értem, h a sárgák mért ilyen nyuszi módra játszottak. Az első perctől kezdve tele volt a gatyájuk...
  • [HUN]FaTaL
    Lehetett volna ez több is, ha az utolsó 20 percben nem ülnek le a fűbe a srácok. :D
  • Redmer
  • bodajoci
    Remélem megint gyártjuk majd az ötösöket, mint tavaly is
  • Jakuza001
    Igen, es erre szamithat majd a Real is, mert ez nem egy Zaragoza szintu csapat ellen tortent. :D
  • pacclacc
    Szép játék volt! De h ennyire kiakarjanak kapni ezt nem gondoltam volna! Még egy Zaragza is keményebb elenfél lett volna! :D Na Mindegy Grat!
  • [HUN]FaTaL
    Iskolajáték :)
  • [HUN]FaTaL
    5, Messi (74')
  • Redmer
    Nem egy verhetetlen csapat az biztos.
  • pacclacc
    ennyi -_-"
  • pacclacc
    Biztos menni fog, hisz Ez a Fostakony Villareal csak Nézeget a Pályán azon kivül semmit :) Meglátom az arcukat az van rájukirva, h ez igy volt megbeszélve, nincs mit tenni! :DDDDDD
  • Gaba94
    csak lefekszenek nekünk -.-
  • [HUN]FaTaL
    Na még kettőt, hogy csönd legyen Madridban :D