Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
nem tudom milyen hiú ábrándokról beszélsz, Én Barcás vagyok 😉

The Matrix has you...

"Seydou Keita 2014-ig meghosszabbította eredetileg 2012-ig szóló szerzõdését a Barcelonával.

A spanyol bajnoki címvédõ bejelentése szerint a 30 éves mali középpályás szerzõdését minden évben annak függvényében újítják meg, hogy hány mérkõzésen ljátszott. Keita kivásárlási árát 100 millió euróban határozta meg a klub.

"A harmadik évemet kezdem itt, és bár már mindent megnyertem, újra és újra gyõzni akarok a csapattal" - idézte a játékost a Barca honlapja. "

fotográfik kolomp edisön :D

Jakuza001
Nem fogunk.

bakkerman
megmondom õszintén,félek azért a Rubin-tól,tavaly is nagyon megszenvedtünk ellenük,szerintem 16 ponttal zárunk majd,beikszelünk kint Kazányban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BL meccsek:

2010.09.14 - 20:45 - Barcelona - Panathinaikos
2010.09.29 - 20:45 - Rubin - Barcelona
2010.10.20 - 20:45 - Barcelona - København
2010.11.02 - 20:45 - København - Barcelona
2010.11.24 - 20:45 - Panathinaikos - Barcelona
2010.12.07 - 20:45 - Barcelona - Rubin

fotográfik kolomp edisön :D

annyit megért, sõt még talán 1000-et is, mer akkor meg 2 millió Ft-tal kint lennénk a gödörbõl😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz4bolcs
Ha tényleg szimpi a csapat, tegyél rá 200 Ft-ot, jó poén. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tehát, ha teszek 200 Forintot a Herculesre akkor 40 000 Ft-ot nyerhetnék, akár, ha bajnokok lennének az azért erõs <#hehe>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

erre voltam kíváncsi, te jézusúristen<#banplz><#hehe><#merges2><#guluszem1>

Bõven több:

REAL MADRID

amúgy nem kell nagy ész ahhoz, hogy megint a Barca és a Real között dõl el a bajnokság...nagyon egyszerû tippelni a spanyol bajnokság végkimenetelére, aki mondjuk a Valenciát, ATMA-t, Sevillát mondaná befutónak óriásit kaszálna már az is😮, hát még, aki az általam favorizált Herculest nevezné meg bajnoknak, szerintem biztos van vagy 500x-oros pénz, ha az nyer

sz4bolcs
A fogadóirodákban is csak azért lehet a Barcán kívül másra is tippelni, hogy a szerencsétlenek ne menjenek tönkre a sok balfasz jóvoltából, akik nem a Barcára X-szelnek. 😄

így van Yakuza még a fogkeféjét is feltenné <#circling>

sz4bolcs
1 meccs után világuralmi törekvések... 😄
Ilyenre csak elvakult szurkolók képesek. Én a helyetekben futnék a fogadóirodába, és rájuk tenném a házat az autót, a kedvest, stb...

bakkerman
azért ilyet kijelenteni...a tavalyi Real nagyon jól volt összerakva,nem csak eredményesen,de stílusosan is játszottak,nemes ellenfelek voltak! Persze remélem idén is megmarad az a 2-3 pont különbség,a javunkra 😛

tobias88
Tavalyi után azért ilyent írni...
a rel nem ellenfél már 2 éve

Jakuza001
En meg csak arra celzok, hogy felesleges hiu abrandokat szovogetned. 😄

18:00-kor bemutatják masceranot😄

bakkerman
Pep a meccs után
„Elégedett vagyok a kerettel, minden benne rejlõ lehetõséggel, a fiatalokkal különösen. Tehát általában azzal a játékoskerettel, amit az igazgatótanács a rendelkezésemre bocsájtott, meg vagyok elégedve”

bigapó
Csak arra szeretnék célozni, hogy soha ne becsüld alá az ellenfeledet 😊

The Matrix has you...

Jakuza001
Miert van Deja vu erzesem mar megint ettol a hozzaszolastol ?
Jah mar emlekszem, ugyan ezt bla-bla szoveget akartak elsutni tavaly is egyesek, amikor Ronaldoval,Kakaval es a tobbiekkel peldaloztak. <#hehe>

bigapó
egy meccsbõl még semmilyen következtetést nem lehet levonni, mindkét félnek szoknia kell az új helyzetet és környezetet. ez az év még lehet el fog menni - nekünk ez lenne jó - de tartom olyan jó edzõnek Mourinho-t, hogy a következõ években csak még nagyobb falat lesz a Primera Division-ban, amit nehéz, ha nem lehetetlen lesz lenyelni 😊 igazi gigászok csatája várhato az El classico-n, addigra sok minden fog kialakulni, jobb képet kapunk a csapatokról.

The Matrix has you...

Jakuza001
Igy is van.
De azert tetszett, ahogy minnel tobb ido telt el a merkozesbol a muringyo ugy szenvedett egyre jobban es a merkozes vegen mar folyt rola a viz, mint ha gozfurdoben lett volna.
Kicsit nagy volt az arc, amit most osszezanzasitott a Mallorca. <#taps>

gabi89
Nem szokásom ide írni de most megteszem.
Szóval egyes embereknek de nagy itt az arca. Úgy csináltok mintha 1 forduló után minden eldõlt volna 😄
Értem én a Barca nyert simán mi meg 0:0 -át játszottunk és pár szép megmozduláson kívül nem sok minden volt. Na de szezon eleje van semmi nem dõlt el.

"pedig azt mondták, hogy most murival megvernek minket😄 esélyük sincsen mert van egy FC BARCELONA nevû csapat is a bajnokságban😄 més"

Van még 37forduló és két El classico... Lehet ti nyeritek a bajnokságot meg a classicot is na de így elõre leírni a Real Madridot ekkora arcal. pfff....
Tavaly is szoros volt a bajnokság a végéig pedig az se éppen acélos RM volt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Real Madridon van még mit csiszolni, látszódott a mai meccsükön is, hogy bizony még az új embereknek be kell oda illeszkedni és ráadásul marha nehéz kezdõcsapatot faragni a Realból...azért van kibõl válogatnia Mourinhonak talán még az Internél is több játékos van ott és a Spanyol szurkolok elvárása még magasabb😄 egyelõre bejön az amit mondtam, bár tényleg nem 1 év alatt kell mindent megnyerni. Úgy vettem észre nem Mourinhonak való ez a Real Madrid, de úgy vagyok vele, ha õ nem "menti" meg õket a Nemzetközi nyeretlenségtõl, akkor senki...

pedig azt mondták, hogy most murival megvernek minket😄 esélyük sincsen mert van egy FC BARCELONA nevû csapat is a bajnokságban😄 més

Jakuza001
Ez jo meg el se kezdodott szinte a bajnoksag, de mar 2 pont elonyunk van Rinya Margittal szemben 😄

hát elkezdõdött😄 a mezõny elkezdi nézni a katalán sztárcsapat hátát ííí😛

srácok 3-0 csak így tovább

megvan David Villa elsõ gólja új csapatában...remélem lõ vagy még 99-et...Valenciában is így kezdte rögtön az elsõ bajnokiján. Úgy néz õ az a fajta játékos, aki bármihez alkalmazkodik, de gyorsan

bakkerman
Messi 1-0 😊

ez viszont rossz vicc volt😄

tudtam, h Ibra veszteséges lesz...kár volt leigazolni, amúgy is mindig is utáltam a mocskos pofáját fõleg mikor a Magyarok ellen játszott és ahogyan viselkedett, nagyképû buzi

shevy
ha a milan kifizeti a 24 milkát akkor ibra megy, akárki lehet az edzõ, a szerzõdés már alá van írva, opciós joguk van ibrára

bakkerman
itt nem a gólokkal van a baj,egyszerûen NEM ILLIK bele a játékunkba,ennyi! Ezt vette észre Pep a szezon uccsó 2-3 meccsén,amikor Bojan kezdett,és jobban is ment a játék vele!

ha pep elmegy a szezon végén akkor ibra tuti marad mert nekik egymással van bajuk... hát nem értem pedig az elején pep azt mondta ibrának mindent szabad még az sem baj ha rosszul játszik ad neki idõt:S szerintem jó szezonja volt a bajnokságban is rúgott 16 ha jól tudom meg a bl-ben is szépeket.
az lenne a poén ha a bl-ben a milán verne ki minket egy ibra duplával😛

mondtam h kölcsön lesz belõle 2 napja😄

Jakuza001
Hala istennek.
Eto'o-t meg odaadtuk erte + euro milliohegyekert. LOL
Az evtizedek legrosszabb igazolasa volt ez Barcelonaban.
Mindenesetre orulok, hogy sikerult megszabadulni tole, ha nem veszik meg es Villat hamarabb idehozzak, akkor most ismet BL cimvedokent indulnank az idenynek.
A tavalyi csapatban benne maradt legalabb +15 gol es csak akkor jatszottak jol, amikor a zsiraf nem jatszott es nem lassitotta le elol a tamadasokat.
Persze lehet jonni azzal, hogy lott 14 golt, de ezek jo resze vicc kategoria volt es egy olyan szintu csapatban mint a Barcelona, meg egy Torgherlle Sanyi szintu focista is lone ennyit. 😄

jöhet Torres 😄

cesc fábregas

Hivatalos: Ibra átment kölcsönbe a Milanhoz,a szezon végén opciós jogokkal élhet.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Mascherano megérkezett Barcelonába
Szombaton délelõtt megérkezett Katalóniába Javier Mascherano, akit pénteken reggel igazolt le a Barça a Liverpoolból. Az argentin középpályás majd hétfõn esik át az orvosi vizsgálatokon, és ezt követõen írja alá a szerzõdését, majd mutatják be a sajtó elõtt.

A klub új középpályásával kapcsolatos hír, hogy a játékos igen jelentõs anyagi áldozatot vállalt azért, hogy Barcelonába kerülhessen. Ismert, hogy a Liverpool nem kívánt 22 millió euró alá menni a vételárat tekintve, de a Barcelona nem akart 19 milliónál többet fizetni. A három millió eurós különbözetet a játékos végül a saját fizetésének a rovására magára vállalta, így a Barcelona ugyan kifizette a 22 millió eurót a Liverpoolnak, Mascherano viszont a korábban megállapított fizetéséhez képest három millióval kevesebbet fog kapni. Ez bizonyítja, hogy a futballista maga is komoly áldozatot hozott azért, hogy a Barçába kerülhessen.

Mascherano szombaton délben a sajtónak egyelõre nem nyilatkozott, de a hagyományos klubház elõtti fotózáson átesett, így legalább a fotósok elégedettek lehettek. Hétfõn már reggel 8 órakor kezdõdik az orvosi vizsgálatok elsõ szakasza egy barcelonai kórházban, majd 11-kor folytatódnak már a Camp Nouban. A hivatalos ceremóniák, mint a szerzõdés aláírása és a sajtó elõtti bemutatás a délutáni órákra van idõzítve.

<#worship>

A Barca B megkezdte menetelését a Segunda Divisionban 😊

FT Celta de Vigo <1 - 2> Barcelona B
28' <0 - 1> J. Soriano
44' <0 - 2> A. Fontas
67' <1 - 2> D. Rodriguez

cesc fábregas

bakkerman
Szombat délután 16 órakor ismét összeül a két klub, az FC Barcelona és az AC Milan vezetõsége, hogy megpróbáljanak egyezségre jutni a svéd csatársztár, Zlatan Ibrahimovics Olaszországba szerzõdését illetõen. Információink szerint a találkozó 16 órakor veszi kezdetét, és több spanyol lap is állítja, hogy amennyiben újabb nézeteltérések nem merülnek fel, úgy az átigazolást akár már ma lezárhatja a két fél. Habár az olasz média szerint Ibrahimovicsot elõször kölcsönbe veszi a Milan egy vásárlási opcióval a kezében, ám a madridi MARCA kizárja ezt a lehetõséget, mondván, hogy a Barcelona csakis végleges átigazolásban gondolkozik.

bigapó
és a többi elõtted szóló is, kár, hogy csak pár évre visszamenõleg vannak emlékeitek..nem csak 3 játékos volt aki védekezõ kp-ként technikás volt vagy legalábbis látványosan oldotta meg a feladatát 😊

a lényeg, hogy nálunk mutassa majd meg mit tud, mert ahogy Ibra, lehet, hogy Õ sem tud beilleszkedni a csapatba és nem a mentalitása miatt, hanem mert egyszerûen nem illik ide. De ne legyen igazam és nyerjünk meg vele 15 kupát az elkövetkezõ években, szerintem ez az egy fontos, a csapat, a klub nyerjen vele, ez a lényeg.

The Matrix has you...

<#wave> 20 mezt kapja gondolom

Josep Guardiola edzõ döntése nyomán Zlatan Ibrahimovics sem utazik a csapattal a másik két távozó félben lévõ játékossal, Alexander Hlebbel és Martín Cáceressel egyetemben. Annak ellenére, hogy Ibra a csapattal edzett pénteken és szombaton reggel is, Guardiola úgy vélte, hogy amíg nem dõl el a svéd sorsa, addig jobb kihagyni az együttesbõl. Az FC Barcelona Santanderbe utazó hivatalos kerete: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Puyol, Xavi, David Villa, Andrés Iniesta, Messi, Bojan, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Jeffren, Adriano és Abidal.

bakkerman
ez a Rájóla mekkora egy fasz...

<#levele>

"Egy hajszálra a megállapodás"
Szinte biztos, hogy Zlatan Ibrahimovics a Milan játékosa lesz a hétvége folyamán, legalábbis erre enged következtetni Mino Raiola, a svéd ügynökének péntek esti nyilatkozata. A játékosügynök a felek délutáni tárgyalásait követõen állt a sajtó elé, és sokatmondóan annyit mondott: „A baba bármikor világra jöhet, már a nyolcadik hónapban vagyunk...”

A menedzser azt követõen használta ezt a metaforát, hogy a délutáni órákban a barcelonai Hotel Rey Juan Carlosban folytatott tárgyalásokat Adriano Gallianival, a Milan alelnökével. A jelek mindenképpen arra mutattak, hogy haladt elõre a tárgyalások szekere, amit az is igazol, hogy Raiola hajlandó volt nyilatkozni Ibra jövõbeli milánói szerzõdésérõl is. A kérdésre válaszolva megjegyezte: “Több idõre szól, mint két év, és kevesebbre, mint hat” – magyaráztva, utalva arra, hogy várhatóan négy évre ír majd alá a svéd a Milannal.

Azzal kapcsolatban nem szivárogtak ki új információk, hogy a Barcelona mennyi pénzre számíthat a támadóért, ezért továbbra is csak azt lehet sejteni, hogy 40 millió euró magasságában születhet meg a megállapodás.

Idõközben a Barcelona egy hivatalos közlemény formájában megfenyegette Mino Raiolát, hogy ha a továbbiakban is rossz színben tünteti fel a nyilvánosság elõtt a klub edzõjét, Pep Guardiolát, illetve magát az egyesületet, úgy felbontja a köztük érvényben lévõ szerzõdést. A klubok és a játékosügynökök között ugyanis hivatalosan szerzõdések születnek, és ezek teszik lehetõvé, hogy a klubok a játékosok fizetésének egy részét a menedzsereknek utalják – ügynöki jutalék címén.

----------------------------------------
Van még idõ, Rosell meglephetne minket egy Torresszel <#vigyor3>

cesc fábregas