33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• NLN
    villa remélem spontán lángralobban és elhalálozik...ilyen pancsert..
  • barcames
    mai meccs nagy vicc volt.........
  • sz4bolcs
    alves még fejelhetett volna egy öngólt, hogy teljes legyen az öröm...
  • barcames
    david villa köszi szépen elvitted a pénzemet!!!!!!!!!!!
  • sz4bolcs
    azt hittem, beakad
  • sz4bolcs
    kezd kurvajó lenni a meccs :D
  • Christian88
    Jól elkiabáltad.
  • sz4bolcs
    ez az... lőjetek öngólt :D:D:D:
  • limperatore
    hát erre senki nem számított :D
    x-re volt még 1,53 rányomtam egy all int
  • sz4bolcs
    de jó, hogy nem fogadtam a barcára :ASD:ASD

• barcames
    GYERÜNK FIÚK!!!!!!!
  • sz4bolcs
    micsoda felszabadítás az ellenfél kapuja előtt :D:D
  • sz4bolcs
    pedro
  • sz4bolcs
    lol :ASD:ASD:ASD
  • WuFraZselic
    azért a kommentátor remélem viccelt, mikor azt mondta, hogy a játékvezető azért nem fújta le Busquets kezezését, mert megvárta mi lesz az akció vége...
  • barcames
    mi a faszt csinálnak hihetetlen villa.............
  • tobias88
    Pedro milyen önzetlen volt hogy direkt belerúgta a kapusba, hogy a kipattanót Fabregas berúghassa
  • barcames
    messit be!!! :D
  • bakkerman
    köszönjük szépen,alexist lerúgták
  • sz4bolcs
    hát az elég tré.. :D
  • limperatore
    fizet bwin 1.01-t :D
  • sz4bolcs
    Komolyan kérdem, mert nem értek hozzá... :D
  • bakkerman
    CESC!!!!!! mekkora vétel volt basszameeeeg!!!! 2-0 jöhet a Milan :)
  • limperatore
    haha :D
  • bakkerman
    én csúszásba vagyok,mert megállítottam még a meccs elején mert kimentem cigizni,szal bocsi ha mindenre később fogok reagálni XDD
  • sz4bolcs
    van olyan fogadóiroda, aki fizet, ha fogadok most a barcára?
  • bakkerman
    Xavííííííí 1-0 :)))
  • limperatore
    na újabb izgi meccs :D 10 perc és eldőlt :D
  • bakkerman
    de kurvaszép az idegenbeli mezünk!! :)))))
  • bakkerman
    szerintem thiago kimegy jobb szélre,alexis be csatárnak,cesc pedig közép közép
  • bakkerman
    CESC CSATÁR POSZTON????
  • bakkerman
    Villa a villareal ellen se kezdett,és ígyis szépen működött a gépezet,jót fog tenni neki ez a "belharc",nincs senkinek biztos helye a kezdőben,pláne Cesc és Alexis érkezése után,muszáj mindenkinek 110%-on pörögni,szerintem ez jót fog tenni a csapatnak!!
  • banok
    18.00 Real Sociedad-Barcelona
    tv: Sport2 hu
    streamek:
  • barcames
  • Gaba94
    Valdés, Alves, Fontàs, Adriano, Busquets, Keita, Xavi, Thiago, Fàbregas, Pedro y Alexis
  • bakkerman
    kevesebb mint 1 óra a meccsig,sport2 adni fogja,mindent bele!! :))
  • barcames
    0:3 meg lennék elégedve! :)
  • bakkerman
    Real Sociedad - FC Barcelona
    San Sebastian, Anoeta
    18:00
    Vezeti: Mateu Lahoz

Sociedad: Bravo - Estrada, Demidov, I. Martínez, D. la Bella - Illarramendi, Aranburu - X. Prieto, Zurutuza, C. Vela - Agirretxe.

FCB: Valdés - Alves, Mascherano, Abidal, Adriano - Busquets, Xavi, Iniesta - Alexis, Messi, Pedro.

nyerni kell!
  • bakkerman
    Pep mester!

Az FC Barcelona szakvezetője, Josep Guardiola csütörtök este óriási elismerésben részesült, hiszen Nuria de Gisperttől, a Katalán Parlament elnök asszonyától átvehette a Katalán Parlament aranyszintű érdemérméjét. Az átadási ceremónián Guardiola két jó barátján, Evarist Murtrán és Mónica Terribasszon kívül felszólalt a Katalán Kormány elnöke, Artur Mas is, és természetesen dicsérték Pepet, valamint az általa vallott értékeket. A katalán tréner persze a maga visszafogott és szerény stílusában szólalt fel a felé irányuló dicséretözön ellenére is.

A ceremónián, melyet a Diadán, azaz a katalán nemzeti ünnep napján tartottak meg, számtalan illusztris politikai személyiség megjelent, ám nem hagyhatta ki az ünnepséget a díjazott két közeli barátja, Evarist Murtra, korábbi igazgatója a klubnak, illetve Monica Terribas, a ’TV3’ katalán televízió elnöke sem.

„Pep maga a méltóság - csupa nagybetűvel. Számára a cél sosem szentesíti az eszközt. Ő egy katalán világpolgár, akit ha követünk, sosem fog semmi rossz történni velünk” – fogalmazott röviden Murtra még az érdemérme átadása előtt. Szintén a ceremóniát volt hivatott felvezetni Terribas, aki amellett, hogy végigment Guardiola karrierjén, megemlítve a Pep életében fontos személyeket is, meglehetősen emelkedett hangulatban zárta a mondandóját: "Remélem, hogy velünk maradsz örökre, de ha valaha távoznál is, a csillagok vezetnek majd." Azért is írunk emelkedett hangulatról, mert Guardiola ezen a ponton láthatóan elérzékenyült.

A megható szavak után Guardiola következett, aki az érdemrend átvétele után természetesen a saját szerény, visszafogott és alázatos stílusában formált véleményt erről a rendkívül rangos elismerésről.

"Az érdem azoké, akik kineveztek és bíztak bennem, azaz nem az enyém. A Barça edzőjének lenni számomra azt jelenti, hogy a lehető legjobban élvezhetem azt, amit szeretek csinálni, ugyanis imádom az edzői hivatást, imádom a munkámat, és szenvedéllyel dolgozom. Valero Rivera mondta egyszer, hogy az FC Barcelona csakis jó dolgokat tesz velünk, én pedig minden szituációban erre gondoltam, ez vezérelt, és ez láttatta meg velem, hogy milyen kivételezett is vagyok."

• IXEMGabeo
    idézőjelbe kellett volna tennem az idegbajos szót...tudod, hogy értettem