33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bodajoci
    A Milannak is kijárt volna egy 5-ös legalább...Ez van, ha egy kicsit összejönnek a dolgok.
  • Redmer
    Amúgy Fabregas leigazolását rossz ötletnek tartottam ennyi huzavona után főleg ennyi pénzért, de lehet hogy jó döntés volt visszahozni a csapathoz.
  • Redmer
    Csak tipp volt de bejött.
  • rumkola
    azbesztmegbaszta :DDDDDDDDDD
  • tobias88
    6-0nál leálltunk egy picit, de aztán beindultak és igazad lett.
  • IXEMGabeo
    te tényleg szakács vagy?
  • Redmer
    Ebből nagy zakó lesz oda.
    Megkapják a 8-ast.
  • [HUN]FaTaL
    már 5 :D
  • [HUN]FaTaL
    lol :D
  • Redmer
    Rossz volt a térfélválasztás, 2 kapufa...
  • Redmer
    Az is szép volt.
  • [HUN]FaTaL
    Íj de szép gól volt ez. Az elsőt nem láttam :(
  • bakkerman
    olvasgattam neten,meg itt is az sg-n a focis fórumokat,tetszik hogy sokan már szeptember közepén két döntetlen után leírnak minket,amivel azért nincsen semmi baj,mert így legalább nem fognak rólunk beszélni annyit! fejben kell összerázni a csapatot,és akkor nem lehet gond idén se a La Liga,BL-t meg majd meglátjuk. a játékkal nagy gond nincs,és óriási potenciál van ebben a keretben,nagyobb mint eddig akármelyikben,idén talán meglehet a BL címvédés is. este 8-tól jön az osasuna,és szerintem egy henger,mindig amikor hullámvölgybe kerültünk akkor utána hazai pályán kiscsapat ellen oktattunk,remélem ma is ez lesz,de a leglényegesebb dolog a 3 pont!! össze kell szednünk magunkat a clasicoig,nem lenne jó -2 pontról várni a derbit.
  • bakkerman
    Xavi interjú a Mian elleni meccsről:

„Ez a meccs igazán szerencsétlen véget ért. Voltak persze pontatlanságaink, de alapvetően itt nem volt szerencsénk, és a végeredmény egyáltalán nem igazságos. Szombaton más volt, akkor valóban visszaesett a teljesítményünk a második félidőben és rá is fizettünk, de most erről nem volt szó. A csapat jól játszott, letámadott már az ellenfél tizenhatosánál még a 90. percben is, nálunk volt a labda is. Ez pech” – szögezte le a futballista, aki szerint még egy egygólos hazai győzelem sem mutatta volna meg igazán a két csapat közötti különbséget.

„Nyugodtak vagyunk, nem történt nagy baj, de nagyon dühösek vagyunk, mert mindent megtettünk annak érdekében, hogy győzzünk, és ezt nem érdemeltük meg. Úgy gondolom, hogy több mint egy gól különbség volt a csapatok között. De mindegy, ez van, innen kell folytatnunk, és tudjuk, hogy nagyon erős csapatunk van.”

------------------------------------------------------------------------

Iniesta 1 hónapra dőlt ki

------------------------------------------------------------------------

Pique interjú

"Ha nem lennék futballista, biztosan olyan munkám lenne, mely kapcsolatban áll a labdarúgással, hiszen ha a foci a szenvedélyed, akkor mindig is kötődni akarsz ehhez a közeghez, ehhez a világhoz, akár technikai vezetőként is. Azt mondom, hogy egy nap szívesen lennék a Barça elnöke is, ám ez még messze van. Majd meglátjuk" - beszélt az aktív sportpályafutása utáni elképzeléseiről Piqué a 'FIFA' videós játék 2012-es promóciós bemutatásán, ahol természetesen más témákról is véleményt formált.

"Miért a legjobb mostanság a Barça játékosának lenni? A világon szurkolók milliói szeretnek minket, és ezt érezni csodálatos dolog. Akárhova megyünk, látjuk, érzékeljük, hogy felismernek, tisztelnek és kedvelnek bennünket."

"Amikor éppen nincsenek meccsek, szeretek a FIFÁ-val játszani, hogy kicsit kikapcsoljak, de ez főként nyaranta és az összetartások alkalmával van így. Szoktam játszani Andrésszal, Xavival, Leóval, úgyhogy a konzoljainkat mindig visszük magunkkal, ha összetartások vannak. Tornákat rendezünk, és nagyon jól érezzük magunkat" - mesélt a videójátékkal kapcsolatos szokásairól Piqué, aki továbbá elmondta, hogy "mérkőzések előtti nap mindig azzal a csapattal játszok, aki ellen játszani fogunk, hogy kipróbáljam őket, lássam, hogy milyenek."

Piquétől megkérdezték, hogy szokott-e saját magával játszani a játékban: "Pályafutásom elején értelemszerűen saját magammal keveset játszottam, hiszen csupán akkor kezdtem egyáltalán feltűnni a játékban, de az évek múltán már hozzászoktam, hogy benne vagyok, sőt, ez számtalanszor arra késztet, hogy még jobb legyek" - így a katalán bekk, aki végül megemlített pár részletet, ami szerinte feltétlenül szükséges egy sikeres csapathoz.

Nagyon szimpatikus ember,amikor visszajött hozzánk a MU-tól,már akkor tudtam hogy nagy egyénisége lesz ennek a csapatnak,és én remélem hogy tőlünk fog visszavonulni! Mókamester,igazi katalán,a védelem egyik oszlopa,kell ennél több?
  • bodajoci
    Vicc volt ez a meccs, de sztem nem történt katasztrófa. Majd bele lendülnek a srácok, meg a szerencse is forgandó, csak a fránya sérülések kerülnék el őket. Játékban a Milan sehol nem volt.
  • Redmer
    És azt hozzá akartam tenni hogy a Milan 2 percet focizott egész meccs alatt, akkor rúgtak gólt. Nem le akarom becsülni őket de aki látta a meccset az látta ezt is.
  • DONGUBA
    Kit erdekel mit mondd egy ilyen lofaszjoskasenki? :DDDDDDD....nem sokatr ertesz a focihoz latszik
  • Christian88
    Válogatott meccsek után, mindig szenvedünk 1-2 hétig. Semmi baj nincs amúgy elöl a játékkal. Hátul vannak a gondok. Nem igazán van összeszokott párosunk belső védőknek. Most leszámítva a Real elleni kupa meccseket, nem sűrűn kapunk 2 gólt, főleg egymás után. Úgyhogy Szerintem csak az a baj, hogy most kapnak is a rúgott gólok mellé.
  • Redmer
    Erre azt mondom hogy igencsak idény eleje van még, a gépezet nem úgy működik ahogy kellene, de ez jellemző a Barcára. És meg fogják nyerni a BL-t. Forca Barca!
  • ToM1113
    Sziasztok!

Most járok először ezen a fórumon és szeretném megosztani véleményemet veletek.
    Kétségtelen elismerést érdemel egy olyan csapat amelyik trófeákat halmozott fel az elmúlt pár évben. Nem sokan vitathatják azt a tényt sem hogy ez az a csapat amelyik a legszebb focit játssza az egész világon.

Mostanában azonban mintha kisebb hullámvölgybe került volna a katalán gárda. Csikorog a gépezet, az utolsó passzok nem jönnek össze vagy éppen a befejezés hiányzik. Hiába birtokol egy csapat 70% ban labdát ha az eredmény 2-2. Gólra játszák a focit nem birtoklásra.
    Tény hogy az alap elgondolás, miszerint minnél többet birtoklunk, annál kevesebb lehetőséget biztosítunk az ellenfélnek, jó elképzelés. És általában be is jön.

Az előző szezon végén kezdtem észrevenni egyfajta negatív értelemben vett könnyedséget a csapaton. Mintha azt mondanák a játékosok a pályán hogy: Nyugalom, szépen elpasszolgatunk, aztán majd csak rúgunk 1-2 gólt.
    De a győzelemért tenni is kell. Nem elég kivárni.

A hétvégi 2-2 véleményem szerint Guardiola baklövése volt. Nem tudom mit akart elérni azzal hogy Messit, Villát, Iniestát, Puyolt padoztatta.
    Be akarta bizonyítani hogy a nagy sztárok nélkül is képes nyerni a csapat. Hát nem volt képes.
    A 10. percben 2-0 volt az állás, aztán lejjebb adtak a tempóból, passzolgattak, helyzeteket dolgoztak ki, elszórakozták őket. Az ellenfél rúgott egyet, majd Villa szépen kiugratta az ellenfelet és 2-2 lett a végeredmény.

A tegnapi Bl meccsből is a következőt lehetett levonni. Ha nem a Barca vezet, akkor gond van. Kissé kapkodós, de ugyanakkor szép nyugiban passzolgatós játék,helyzetekkel, de a befejezés valamiért nem az igazi.
    Villa a gólja ellenére halvány már régóta, néha néha villan csak. A védelem néha a pocsék jelzőt érdemli, ha lerohanják a csapatot akkor fejetlenség van, bár sokszor nagyon szépen kihozzák a labdát.

Tegnap egyértelműen a Barcának kellett volna nyernie, de nem így lett.
    A huszon akárhány helyzetből bekellett volna rúgni +1-2-t és akkor nem lett volna gond. Megint csak a könnyedség...

Nemrég a Porto elleni győzelem is elég vitatható volt. Bár 2-0 lett a végeredmény, a büntető gyanus szituáció 1-0 nál, valamint ismételten a játékosok nem túl jó hozzáállása nem mutatott egyértelmű fölényt. Számomra.

A Barcelona a kedvenc csapatom. Őket favorizálom. Szeretem a játékukat.
    De nem lehet a múltból megélni. Meccsről meccsre bizonyítani kell. A gól nem jön magától. Sok a helyzet, jó a labdajáratás, de a helyzetkihasználás nem jó.

Össze kell szedni magunkat! Barca!

• marci9507
    Kedves w77d!

Kérdezném tőled,ha a Barca ebben a szezonban "véletlenül" megnyerné a BL-t, azt minek tulajdonítanád?
  • bakkerman
    az a helyzet,hogy minket minden meccsünk után szidnak,ha nyerünk 5-0-ra a Villareal ellen,akkor azért,ha merünk ikszelni egyet akkor azért stb...mindig az adott korszak legjobbja osztja meg a közvéleményt,aki pártatlan ember,annak minden egyes Barca meccs a futball ünnepe,szép,látványos foci stb...(ők vannak többen),valakikből meg a keserüség,és irigység beszél(arsenal,chelsea,real,inter fanok). Schumachert is utálták,a Lakerst is utálták,mostmár ugye a Miamit is,a Patriotsot is utálták stb...
  • Gaba94
    3 év alatt 12 trófea.
    Igen, szar csapat vagyunk!

:)
  • bakkerman
    így hogy Ini megsérült,eljöhet Thiago ideje,ő nagyon motivált,összetudná kapni a csapatot fontos pillanatokban. megvan benne a lendület,a bizonyítani akarás,ő kell most ide,és Fabregas! úgy látszik ez a Xavi-Ini-Leo hármas kezd elkényelmesedni,vagyis úgy értem hogy amint vezet a csapat,onnantól leülnek...jön a tili toli,de minden lendület,és tűz elfogy. A hétvégén az Osasuna ellen otthon meglépnék egy Thiago-Cesc belső középpályát
  • Unreal1942
    Balszerencsés X Ennyi belefér. Semmi nincs veszve.
  • bakkerman
    nincs kedvem visszaolvasni,így látatlanba megkérem a Real,Inter,Arsenal,Chelsea fanokat(tehát az átlagos utálóinkat),hogy távozzanak. Véleményem a tegnapi meccsről: Az a korai gól totálisan felborította a maradék 89 perc koreográfiáját,beállt a Milan védekezni nagyon,de ugyanakkor hála a védelmünk NAGYON rossz napjának,életveszélyes kontrákat tudtak vezetni. 1. félidőben a játék képe így nézett ki: felhozzuk a labdát,a két szélsőnk közt járatjuk,megpróbálunk valakit kiugratni tök reménytelenül,és a végén egy elkapkodott,szar fos "helyzet"...Ötlettelen,fásult,LASSÚ volt a játékunk,amikor 3x egymás után megvolt egy Xavi-Alves passz az mindent elárult,hogy semmi ötletünk nincs a Milan ellen. Vártuk azt,hogy feljebb húzódjanak,ez meg is történt párszor,de akkor olyan hihhetetlen balfasz módon akadtak el az akcióink,hogy néha az az érzésem volt,hogy Xavi,Iniesta,Messi hasonmások játszanak,és nem ők. 2. félidőben picit feljebb jött a Milan,lőhettünk volna 2 gólt is,de elbasztuk,a legvégén a gólon nem lepődtem meg...Akinek viszont roppant elégedett voltam a játékával,az ERIC ABIDAL! Végig futotta az egész meccset,legalább 10 ellentámadást akasztott meg. Fel kell ébrednünk,elbódította a csapatot ez a két nyári trófea,van hova javulnunk,pláne felállt védelem ellen,sajnos ezt egyre több csapat fogja használni ellenünk,tavaly a Real ellen a kupadöntőben is bebuktuk,és elúszott egy trófea,az Inter ellen 2010 tavaszán is,és most a Milan ellen...Visca el Barca!!!!!!!!!!!
  • Sippie
    kései tanács :)
  • [HUN]FaTaL
    Igazából ez igaz a tavalyi BL döntőre is, akkor a MU is gyenge csapat? Ne nevettesd ki magad sztem. :D
  • w77d
    hát sok vizet nem zavartak úgy 85 percen keresztül... gyenge csapat jah...
  • Effe88
    ááá hagyd szerintem:)
    majd lecseng
  • [HUN]FaTaL
    Szóval a Milan egy gyenge csapat.

Szerintem te tényleg nem nézel 1db meccset sem, máskülönben nem írnád az ordító baromságokat már a 10. hszedbe.
  • w77d
    nézem. Talán túl sokat, ahhoz, hogy kritikus szemmel tudjak hozzá állni egy egy sztárolt csapat teljesítményéhez. Lehet X-elni egy közepes vagy erős csapattal, de a kötelezőt hozni kell, legalábbis egy jó csapatnak. És egy jó csapat hozta volna természetesen...
  • Rockynhooo
    Én sem értem miért foglalkozik olyan dologgal amihez semmi köze nincs.
  • [HUN]FaTaL
    Fociban nincs tuti, ha néznéd tudnád.
  • w77d
    ez a nép "tutija" volt, nem az összeg volt a lényeg....
  • [HUN]FaTaL
    És nem értem minek fogadsz focimeccsre, ha ennyire nem értesz hozzá.
  • Effe88
    nem értem ezt a nagy indulatot most csak "100 ezret buktál" legutóbb meg 800 ezret akkor még e voltál dühös:D:D
    hogy is van ez??:D:D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem te nem néztél 2-nél több klubmeccset az elmúlt 4-5 évben.
  • w77d
    hát remélem ;)
  • [HUN]FaTaL
    Anno 3,5 hónapja, ugyanez a csapat. Neked tanítja valaki ezt a faszságot, vagy magadtól találod ki?:D

"attól nem kell félni hogy a BL-ben messzire jutna a barca az is biztos."

:DDDDD Ki fog esni a csoportmeccsek végén, mi?:D