Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
nem kell ide jönni és kész <#taps>
Fabio Capello
Kattanjatok már le errõl a bunkerfoci témáról. A Catanaccio ugyanúgy egy játékstílus, mint a látványos foci. Mit csináljon a feleannyira SE jó kiscsapat ellenetek, fulltámadásban nyomassa végig a mérkõzést? NYILVÁNVALÓ, hogy be fog állni védekezni, a pontszerzés reményében. Ha a Real csinálná ezt ellenetek akkor lehet nyivákolni, de egy harmadrangú bajnokság csapatánál ebben semmi kivetnivaló nincs.

myl0
Rubin "Egy helyzetünk volt az is a büntetõ" Kazány - Barcelona: 1 - 1
Éljen a bunker foci!!!!!

bakkerman
19-81 labdabirtoklás...ha a kazány nyer,vazz többet be nem teszem a lábam oroszországba! 😄:S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kikapunk vicc:S:S:S

á srácok nem nyerünk Kazan-ban :S
Keroz1n
Normális streamet tudtok adni?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

jó példa erre az Orosz csapatoknál van...tele vannak Moszkvai csapatokkal->Lokomotív, CSZKA, Torpedo, Dinamo, FK😄😄 és mégis ott lehetnek az 1. osztályban városon belüli csapatok...az ificsapatnak pedig úgy tûnik kötelessége az adott klubról elnevezni és mögé tenni a római II-t, vagy azt, hogy amatõr, junior stb...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz4bolcs
Aha, érdekes... köszi a fölvilágosítást.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DVSC II is asszem bajnok lett és nem juthatott fel az egyik szezonban, azt hiszem a Bõcs volt így a második akik szintén nem juthattak fel, de õk anyagi gondok miatt...lényeg az , h nálunk is így van h az úgymond ificsapat nem juthat fel, így van ez a Real Madrid Castillával, Bayern amatõr csapatával, a Sevilla II-vel...

viszont a Bundesliga kettõben volt egy FSV Frankfurt kék mezû csapat én úgy tudom azok feljuthattak volna mivel az a Frankfurt riválisa egy külön csapat, városon belül miért ne? Union Berlin is feljuthatna ha ott van a Hertha két teljesen külön csapat

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz4bolcs
Én meg voltam gyõzõdve róla, hogy szerepelhet A és B csapat egy ligában, de én nem értek hozzá. 😄

hedonist
tényleg? pont ezen gondolkodtam múltkor,h milyen lenne, ha egy ligában játszana egy csapat és a B csapata, szóval ez nem történhet meg?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
Messi edzett ma srácok,80% hogy utazik Kazányba!!!!!

bakkerman
de ha az év végén is top 10-ben lesznek,amire kicsi az esély,de mindenképp bennük van,akkor az nem rossz dolog,hogy a Barcanak olyan B csapata van,amelyik a 2. osztályban stabil középcsapat...

Fabio Capello
Nem mintha számítana bármit is, úgyse juthatnak fel 😉 😛

figyelj te nem tudhatod mi zajliklent a pályán, szted van olyan ember, aki eltûri, ha szekálják, cukkolják a pályán és ráadásul még direkt okoz neked fájdalmat pl h lesérülj? nem kellemes dolog, ráadásul a feszkó a hangulat a tét, a meccs és a játék hevében nagyon kevés az olyan ember, aki vissza tudja fogni magát...persze Villától ez nem is durva annyira akkor ennyi erõvel mit mondasz Roy Keane-re, Van Bommelre és azokra az emberekre akik szinte brutál módon játszanak😄

sportemberhez méltóan ütni 😄
azt boxolónak hívják, nem focistának

am bírom villát nagyon, de ez nagyon rossz szokása

fotográfik kolomp edisön :D

Tovább száguld a Barca B 😊

cesc fábregas

te mirõl beszélsz? jaa amikor belekötött a Hondurasi? legalább nem hagyta magát...végig sportemberhez méltóan viselkedett egyedül Svájc ellen hisztizett, de ott az egész csapat kínlódott

dehogynem, VB-n ugyanezt adta elõ

a pálya minõsíthetetlen volt, Pique a gólnál nem is tudott mozdulni, mert bokáig tocsogott a sárban

Villa nem szokott ilyeneket csinálni😞

bakkerman
az is igaz,de ilyen idegenbeli meccseken benne van azért az álmos játék 😊
Ha idegenben is megvannak a 3 pontok,elég otthon zsugázni 😄

Hát ilyen szar idõben ilyen pályán ne is várjunk szebb játékot sztem.

Visca El Barça!

bakkerman
játék,szép játék megint nem volt,de ez a 3-1 reális nekünk is,és a Bilbaonak is,ennyi van a két csapat közt,vagy inkább úgy mondom,egy szürke Barca közt,és egy normál Bilbao között! BL-re fel kell pörögnie a cspatnak!!! Villan pedig jót kacagtam,eléggé eldurrant az agya 😄D amíg minden 2. meccsén betalál addig no para

Nyertünk ismét és ez a lényeg, de Villa megmozdulása mire volt jó<#conf>

Visca El Barça!

DONGUBA
Bazz villa kialitatta magat😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Van Bommel miket csinált már? Uruguay ellen sem kapott sárgát és abból kapták a gólt az Uruk...döntõben is csoda h 1 sárgával megúszta...

végül 2 meccset kapott én még azt is túlzásnak tartom...

sz4bolcs
A mecset nem láttam, de most néztem meg youtubeon ujfalusi szabálytalanságát, és hát.... Nehogy már ezért 12, vagy akár 4 meccs eltiltást kapjon. Jó, legyen piroslap, de ez inkább egy nagyon szerencsétlen belépõnek tûnik, mint valami brutális szabálytalanságnak, amiért ennyire kéne büntetni. Amit De Jong csinált a vb döntõben, na az azonnali akasztás, ahhoz képest hol van ez? Õt 10 évre kellett volna eltiltani, fura módon azóta sem hallottam róla, hogy lett-e neki valami következménye. Sajnálom Messit nagyon, de ez éppen egy piros lapot ér, nem pedig meghurcolást..

bakkerman
hát nem xd

Hát a tegnapi játéktól senki sem xarta össze magát, de legalább nyertünk<#taps>

Visca El Barça!

bakkerman
már vártalak!! <#zavart1><#eplus2>

UI: Újfalusiról amúgy is tudni illik, hogy kemény védõ nekem tetszik a stílusa, klasszis védõ, a futball pedig nem a kislányok játéka evvel mindenkinek számolnia kell, legfõképp a hisztis Ronaldonak

12 meccs az túlzás lett volna gyerekek...
állítom, ha Del Pierot rúgnák szét leszarnák mert már öreg és mondjuk tegyük fel a Balzaretti nem kap ezért eltiltást pedig nagyon lerúgta...Messinél nagy a felhajtás, ha bántják õt vagy Ronaldot is akkor mindenki sajnálkozik és az õ buksijukat simogatja azért ez túlzás. Imádom a játékot varázslatos miket tud, de ennyire nem kell nyalnia spanyol szövetség az õ seggét.

Ott volt Ballack esete, Boateng mit kapott? 1-2 beszólást azt csá semmiféle eltiltása nem volt vígan tolhatta a vb-n...

limperatore
vicc h ezért eltiltották

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Voyager5
2-t kapott
ha meg a zselézett hajú kölyköt rúgják szét akkor meg róla tök mind1 az a lényeg h sokat kapjon az a paraszt újfalusi:@

szeretem Messit de ebben igazuk van...

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/atletico-madrid-az-edzo-szerint-csak-messi-miatt-foglalkoznak-ujfalusi-ugyevel-2045766

horpeti
Ja, legalább a Real Madrid ellen nem játszana. 😛 Aztán újra szétrúgja Messit..

12 remélem megkapja a favágó:@

Fabio Capello
hálistennek a spanyol bíróknak még van agyuk, habár ha jól tudom Mejuto González visszavonult... :|

bakkerman
semmi bajom nem volt a bíróval,jól irányította a meccset,de akkor is felhúzott volna ez az ügy,ha egy másik játékosunknak lépnek oda így,teljesen lényegtelen pillanatban!

#15759: hobbit <#wow1>

Fabio Capello
baromság. újfalusi nem favágó attól, hogy rárúgott messire, az életben sokkal durvább dolgok is történtek (eduardo vagy larsson lábtörése, netalántán a belga vadállat aki véget vetett egy focista pályafutásának - na ezek a favágók). Ráadásul õ a keveset szabálytalankodók közé tartozik a spanyol statisztikák szerint, védõ létére tavaly mindösszesen 6 sárgát gyûjtött (az elsõnek 12 sárgája és 2 piros lapja volt).

Ami történt megtörtént, súlyos sérülést nem okozott, így indokolatlan lenne a négy vagy több meccs (aki eduardo lábát eltörte, õ nyolc meccset kapott ha jól rémlik, a belga vadállat pedig hármat, pedig ott súlyos bordatörés volt), legfeljebb kettõt fog kapni.

Nem rosszmájúságból, de a ti csapatotok sem érinthetetlen, attól még hogy a spanyol bajnokság élcsapata vagytok, nem jár külön bánásmód az elkövetett szabálytalanságokért, még akkor sem, ha egy olyan játékos szenved sérülést, mint Messi. Mi is lenne a világból, ha mindig a topcsapat javára fújnának, és ítélnélek... 😊

No offense.

Oziris666
Megint megy a hype ,ha nem a hobbitnak lép oda akkor kapott volna 1-2meccs eltíltást azt csá...

bakkerman
ha 12-t nemis,de 4-et érdemelne...

a meccs kimentele szempontjából lényegtelen pillanatban,kb félpályánál csinálta,gólhelyzet sem volt...4 meccset adnék neki!

bakkerman
tavalyi szezon végén is a darálóban volt Ibra helyett,és lõtte a gólokat,persze nem egy erõcsatár,de technikás,és jól lõ!

horpeti
Szegény Bojan a darálóban. 😊)

bakkerman
alap,villa jobbon,pedro balon,bojan bent. Ha Xavi és Iniesta szépen adogatja a labdákat,akkor nekem mindegy ki lövi be,Messi,vagy Bojan!