Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bojanka jó lesz a helyén😊

bakkerman
2 hetet "kapott" Messi a cseh favágótól,4 meccs,mindet behúzzuk nélküle,és ezzel egy nagy fricskát adunk a világnak,hogy nincs Messi függõség 😊 figyeljétek meg,így lesz 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Ficamnál is bedagad a boka, az enyémrõl a cipõt is le kellett vágni <#zavart1>

fotográfik kolomp edisön :D

végig látszott amikor levitték cipõ nélkül, hogy be van dagadva a bokája

szerintem ez több mint ficam

Állitolag bokaficam és 15 napot kell kihagynia! Hétfõn pedig várható az alaposabb kivizsgálás

meglehet hogy tul optimista vagy!

limperatore
messinek kinéz pár hét pihenõ

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

most olyan a játék mintha egy angol bajnokit látnánk...

Idáig jók vagyunk.Nem nagyon hagyunk területet az ellenfelünknek,jól lezárjuk a réseket,ugyanakkor,nagyon jól játsszuk meg a labdát a kis helyeken is,és a középpályásaink jól nyitják meg a réseket a Madrid védelmében.Messi hiába hogy lõtt egy gólt,ennél még sokal több van benne,de ennyis is elég,ha csak ennyi kell a gyõzelemhez,csak máskor mutathatna többet is majd😊.
Mindent egybevetve nekem jó irmúnak tûnik a mérkõzés,és ez nem az a Barcelona,ami a hercules ellen játszott,remélem a 2. félidõben még jobban fogunk támadni.
FORCA!

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Szép szöglet volt,és Piqué nagyon szépen bevágta befejezõ csatár módjára😊

tessék már 2-1 Pique révén😊 kellett szólnom😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jó lenne elverni a Matracosokat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az Atletico egyenlített Raul Garcia révén.
1:1 az állás. Gyerünk Fiúk!

Góóóóól.Villa kapufája után Messi megszerezte a labdát és magabiztosan löbbölt a kapuba😊

Kezdõ 11-ünk az Atletico ellen:

Valdes-Alves,Piqué,Puyol,Maxwell-Xavi,Sergio,Ini-Messi,Pedro és Villa

HAJRÁ BARCELONA!

bakkerman
Sport1 19:00

sz4bolcs
Mikor lesz a meccs, és hol adják?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

szerintem ma megesszük a kis madridot 1:4 tippelek messi villa 2x xavi<#integet2>

<#worship>

cesc fábregas

bakkerman
persze hogy jó lesz,gyakorlatilag az olasz foci tette sztárrá,ott volt kiemelkedõen jó,ha azt vesszük,idén fogja folytatni,ahol 2009 tavaszán abbahagyta az Interben

ibra dupla ma😄 tudtam h jó lesz ebben az évben és elengedtük😞

Bazmeg, 3:1-es végeredményt tettem, és sajna elvesztettem. A 2. félidõben végig azért szorítottam, hogy ne legyen gól.
Erre ma reggel nézem a mailjeimet, és gratulálnak hogy megnyertem a fogadást.
Tegnap félrenyomtam!!! Nem a vgsõ eredményre hanem a félidei eredményre fogadtam, 34x-es volt a szorzó.
😄D

Imádlak Barca 😄

jó meccs volt😊 semmi baj nincsen itt😄 csak szombaton a srácok adtak egy kis elõnyt a többieknek😊

hedonist
Messinek ma kellet 80 helyzet,h kb az 5%-át belõjje

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bocs 5-öt:-D

Visca El Barça!

Fabio Capello
Aligha, az esetek 80%-át a görög kapus fogta meg, inkább õ volt szenzációs.

Hálásak lehetnek,h csak 4-et kaptak sztem:-)

Visca El Barça!

sz4bolcs
OLLLLÉÉÉ!!! 😄😄

csak kiheverte a Barca a vereséget...most szenzációs a játék Messi ismét csodás😉

sz4bolcs
Messi milyen kapufát lõtt!!!

Fabio Capello
na, a 577483833. helyzetbõl csak gól lett 😛

hedonist
Messi 11-es😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Cabell
Ezért szoptastok ki a herculestõl, mert nem rúgjátok be a helyzeteiteket...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Fabio Capello
Na most mondjam azt, hogy túl nagy volt az arca Messinek, azt hitte bárhova lövi Corvas benézi? 😛

Fabio Capello
bl.tv2.hu

sz4bolcs
hol nézitek???

öröm nézni 😊

cesc fábregas

Fabio Capello
Félidõben 3-1 a Barcának (Messi 2x, Villa ill. Govou)

sz4bolcs
Hercules bazz xDDD Azért elég szép volt az az indítás, amibõl az egyik gól lett. Szimpik..

Kik lesznek ma a kezdõben?

nincsen ezzel semmi baj😄 csak a röááált is verjék meg😊

holnap remélem hazai pályán tömünk😄

Jah meg Pedro és Xavi??? A Kis Bojan kell, mer a csicska csapatok ellen õ kell. Ahelyett, h jobbal bepasszolta volna, inkább ballal mellésarkazza...

Visca El Barça!

bakkerman
nem tudom melyik meccset nézted,hogy ez a véleményed...nagy csapás volt a csapatnak,de ez csak jobbá,és motiváltabbá teszi õket! Nem nagyképûek voltunk ma,hanem GYENGÉK!

Még a meccs elõtt azt gondoltam volna róla,hogy túl sok kokót szívott😄

Nemtom sírjak-e v röhögjek. Pep arról dumált, h nem szabad lenélzni a herculest. Erre amilyen védelemmel kiállt, meg ahogy jáccottunk...Idõbe jött a pofon remélem. Azt nem értem mért van nekünk egy Militonk, mért Abidal a középsõ védõ??? Mind1 nem csak ezen múlt.

Visca El Barça!

Forza Italia
így jár az a csapat aki nagyképûen és lenézõen focizik.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nuno88
Hát ez nem kicsit lepett meg! <#wow1>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009