33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19286 kb ja:D:D
ellenünk i mit játszott te jó ég egy labdát nem tudott átvenni:D:D -
#19285 anno jó csapat volt, most már nem, ez van.. Anno a magyarok is játszottak VB döntőt, ma már szarok vagyunk... -
#19284 baszódjámeg én csak azt mondom, hogy egy olyan csapatot sztároltok, aki cseszik végezni a munkáját mostanság és eez cumi... mondjuk attól nem kell félni, hogy a BL-ben messzire jutna a barca az is biztos.. -
NLN #19283 ekkora hülyeséget :D ibra nemvolt :D amilyen formában van kurva sokat segitett volna :D minusz 1 emberrel játszott volna a milan amig le nem cserélik XD -
barcames #19282 túl vannak sztárolva? nem nagy csapat? hívd fel az orvosodat!!!! meg tippmix az szerencsejáték!!!!! sírjál anyucinak!!!
VÉLETLENÜL SENKI NEM NYER BL-T!!!!!!!!!! -
#19281 lol és akkor mi van
mindent megnyertek már amit lehet egyszer ők is "lazíthatnak" vagyis nekik is becsúszhat bármi ők is emberek:) -
#19280 : DDDDD azért vered magad mert 100ezreket buksz egy hónapban mert rohadtul nem értesz a focihoz aztán meg itt sírsz sg-n :D -
#19279 Nem volt Ibra nagy ügy, nálunk meg hiányzik a fél védelem, és? -
#19278 nem kell törődni a szándékosan kötekedő kommentekkel, viszont azt nem tudja valaki, hogy lehet házigazdát cseréltetni? -
#19277 Hallottál már olyanról, hogy egy csapat nem az egész szezon alatt van formában? És olyanról, hogy nincs olyan csapat, aki minden meccset megnyer? -
Dean Winchester #19276 azért van igazság amit mond :D a sorok közt igazat ír xD
hétvégén 2 gólós előnyt basztak el 2 perc alatt
most hazai pályán az ibra nélkül felálló milan-t nem bírták elverni azért ez nem szép! viszont az is igaz ,hogy ne várjunk már mindig győzelmet a csapattól , most ikszeltek nagy ügy...
visszavágón simán nyerhetnek is 2-3 góllal .. -
#19275 nem szarok, csak már nem a legjobbak -
#19274 egy igazi fasza csapatnak nem akkor kéne jól játszania, ha éppen kedve van. Innen is látszik, hogy nem jó csapat.. -
#19273 Abszolút hülye vagy, de sebaj. Talán nem egy meccset kéne megnézni szökőévente nézz. Fogadtál, vesztettél, így jártál. :) -
#19272 gyerekek milyen szar a barca az agyam elsül... ez a világ egyik legjobb csapata??? nullák, egy ilyen szétesett milan ellen X-elni.. szégyen.. remélem ezt ők is érzik és majd elnézést kérnek a szurkolóiktól, na meg azoktól akik kurva sok pénzeket buktak rajtuk. Abszolút nem nagy szám csapat, csak túl vannak sztárolva... -
#19271 Mind1, ezen a meccsen lehet. Bajnokságba ne legyen ilyen... -
#19270 * 1 gólos előnyt -
#19269 annyira tudtam :D -
#19268 * 1 gólos előnyt -
#19267 Már 10 perce éreztem hogy ez lesz...
Mindig ez van mikor egy gólos eredményt tartunk. -
#19266 pfff -
rumkola #19265 Mellesleg statisztika van valahol? 70-30%? Vagy több? -
bodajoci #19264 Ki szidta múltkor Villát?:-) -
#19263 Villa -
rumkola #19262 Villaaaaaaaaaaaaaa ohhhohhhohhhhhhóóóóóó :DDD -
#19261 Na Villa :D -
#19260 Pedig tényleg nem nézik elegen. Legtöbbször kikapott a retekklubtól :D (elég csúnyán)
ettől még persze igazad van, de a profit/nézettség a lényeg. -
#19259 háhh... faterom lazán nézte a meccset, és cseszett volna szólni hogy amúgy van :D első félidő után láttam hogy van csatorna :D -
#19258 Cesc duplájával és Messi góljával nyerünk 4-1re. :D -
bodajoci #19257 Bejött Fabre, remélem jó vége lesz... -
rumkola #19256 ráz a hideg baszki az Iniesta-zástól -
bodajoci #19255 Iniesta:-( -
#19254 Ejj, Ini :( -
rumkola #19253 Messi b+ te jóóóó ég :D
bár kapura szánta... :D -
bodajoci #19252 Messi hihetetlen néha tényleg, Grat Pedro:-)
-
#19251 Na! Végre! :) -
bodajoci #19250 Amúgy ez megint olyan meccs lesz, h semmi nem megy majd be... -
#19249 csak lenne itt előttem az a tv2ős okoska, aki kitalálta hogy nem nézik elegen... -
#19248 Én láttam sajnos... -
bodajoci #19247 A veetle stream az nekem oks, de a gólt még nem láttam, ne is baj...