Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szerintem ez több mint ficam
fotográfik kolomp edisön :D
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mindent egybevetve nekem jó irmúnak tûnik a mérkõzés,és ez nem az a Barcelona,ami a hercules ellen játszott,remélem a 2. félidõben még jobban fogunk támadni.
FORCA!
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1:1 az állás. Gyerünk Fiúk!
Valdes-Alves,Piqué,Puyol,Maxwell-Xavi,Sergio,Ini-Messi,Pedro és Villa
HAJRÁ BARCELONA!

cesc fábregas
Erre ma reggel nézem a mailjeimet, és gratulálnak hogy megnyertem a fogadást.
Tegnap félrenyomtam!!! Nem a vgsõ eredményre hanem a félidei eredményre fogadtam, 34x-es volt a szorzó.
😄D
Imádlak Barca 😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
cesc fábregas
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Visca El Barça!
Visca El Barça!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa