33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19366 Nem hinnem hogy lesz annyi. Iden a Valencia nem rossz eddig.
Raadasul elozo idenyben is az 1:0 nem volt realis, mert a Valencia jobban jatszott nalunk vegig, inkabb szerencsenk volt, nem voltunk jobbak a merkozesen. -
#19365 Szerintem olyan 0-5 vagy 0-6 lesz.
Mind1, de legalább jó meccset látunk -
#19364 Na akkor hajrá Racing :D -
#19363 én mindig ha kedvenc csapatról van szó,akkor azt mondom,hogy mind1 ki rúgja,csak valaki rúgjon gólt,és nyerjük a meccseket! Ha Leo duplájával akkor az is jó,ha Pique potyagóljával,akkor annak is örülök :D -
pacclacc #19362 Hát jah! Nem kéne az ilyen! Nem is lett volna ez ha a játékos nem rúgja el a labdát! -
#19361 Azért addig csaknem tartja ezt a formát mert ha igen akkor robot:)
-
#19360 szörnyű belegondolni hogy 24 éves,és MÁR A 2. legtöbb gólt lövő Barca játékos lehet,és akkor hol van még a vége...30-32 éves koráig szerintem biztosan itt marad,utána megy vissza argentínába,addig akár még a 400 gólt is elérheti,amit utána szerintem már senki nem fog veszélyeztetni -
#19359 Leo 46 gólra van Cesar Rodriguez rekordjától,ő a Barca mindenkori legtöbb gólt lövő játékosa,Kubalától() 5 gólra van,amit szerintem oktőber elejére meg is lőhet,és így 2. lehet Rodriguez mögött -
#19358 ez az ember nem normális,ezen már nincs mit ragozni,egész egyszerűen BETEG,nem is az hogy agresszív,vagy akármi,szimplán nincs rendben az agya,és ilyen fejjel nem is lenne szabad foci pályára engedni,mehetne NFL-be fal embernek,de oda kéne legalább +30 kiló,meg ott szigorúbbak is a szabályok. az a mákja,hogy dilettánsok ülnek az uefánál,meg a spanyol szövetségnél is,és ilyen meg ehhez hasonló megmozdulásai ellenére se tiltják el. pedig 1 év jót tenne neki -
#19357 Amugy birta a Levante szurkolokat, Krisztina kisasszony hozzaert a labdahoz, a szurkolok meg ekezdtek skandalni egybol Messi neve't. ^^ -
#19356 nagyon gáz ez az ember -
barcames #19355 -
#19354 a Camp nou-be meg még több... FAIL :D -
#19353 amindenségit mekkora humorlamantinok futkorásznak itt és mekkora humorbonbonok repkednek :D -
#19352 -
#19351 -
#19350 -
#19349 A nap vicce:
Melyik a világ legnagyobb cirkusza? A Bernabeu, mert elfér benne 80000 bohóc. -
barcames #19348 szemét banda ez a reál!
-
#19347 Di Marianak gratulálok,Khedira egy beteg állat,Ronaldot kikellett volna baszni pirossal,Pepe-nek továbbra is jó erős magne b6 kúrát írnék fel,LEVANTE-REAL MADRID 1-0 további szép napot,hajrá Barca -
barcames #19346 remélem szerdán nyerünk és a mezőny a hátunkat nézi majd! -
bodajoci #19345 Bazz nem gondoltam volna, h a Madrid kikap Valenciában. Annyira nem bánom:-) De azért azt ne feledjük, h nekünk is lesznek még ilyen meccseink. -
#19344 Levente megrakta a Margitot ? -
#19343 Jelenleg a valencia vezeti a tabellát, remélem csak szerdáig. :D -
#19342 Pár lap elmaradt... Ronaldo már lefújás után rúgta meg a játékost, ami piros, igaz, azt a játékost is 2. sárgával ki kellett volna küldeni a lelátóra. Coentrao meg ezért a dühből való becsúszásért és a Puta-Puta ért kaphatott volna pirosat.
De örüljünk a hatalmas 1 pontos előnynek -
#19341 :DASDA:S -
#19340 Levante - Real Madrid 1-0 :)) -
#19339 Ez pont nem láttam a sporttv-nek köszönhetően, bár a sarkára a videó alapján azért rálépett a sociedados. -
#19338 Sociedad, meg is kapta érte a sárgát. -
Disinfo #19337 Sociedad? -
#19336 mikor is? -
Disinfo #19335 Messi??? -
#19334 Di Maria is színészkedett most egy hatalmasat, előző meccsen Marcelo. Akkor hogy is van ez? Barcánál azóta egy ember nem dobta fel magát, hogy áprilisban voltak a meccsek, a Madrid meg stagnálva tolja. -
#19333 jó hát ez van, ha egy csapat tud védekezni legalább akkor annál szenved a Barca, azon kívül hogy náluk volt kedden a labda és tologatták a 16os vonalában, nem sok érdemlegeset csináltak, de az akkor nem a Milan érdeme hanem a Barca balfaszsága, nem mindig a spanyol liga mércéjével kellene nézni az európai ellenfelektet... -
Gaba94 #19332 Nektek is rúgtunk 5-öt. -
#19331 ez csak az Osasuna nem kell elszállni, a Milan-nak soha nem fogtok 5-öt rúgni -
#19330 tegnap nem tudtam nézni a meccset,ez sajnos szégyen rám nézve,de mentségemre válljon,hogy melóztam :) felvan véve,délelőtt megnézem,és majd írok már valamit :)) Grat a csapatnak!!! 8 gól nem semmi Visszatérőben a helyes útra! -
homeless #19329 Ha egy kicsit összejöttek volna a dolgok, akkor legalább 12-0 lett volna:) -
#19328 :DDD -
#19327 talalo cim nso:DDDDDDDDDDDD
Messi triplázott, Villa duplázott, a Barca gálázott