Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
hát igen, azért az ideg benne is benne lett gondolom, miután puyol ideges lett rá <#zavart1>
nem semmi ez a kölyök😄

bakkerman
BAZMEEEG utoljára azért még dobott egy marékkal 😄DDDDD geci mekkora arc 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

fotográfik kolomp edisön :D

bakkerman
of course 😊

barca B 4:1 nyert ma😄 tovább szárnyalnak😄

bakkerman
én végignéztem,kifejezetten jó meccs volt,mindkét csapat nyerhetett volna

Nem láttam, talán nemis akkora baj<#whatever>

Visca El Barça!

bakkerman
gyengék voltunk tegnap,magabiztosan játszott a Koppenhága,megfogták a játékunkat

bakkerman
jaja,tnap nagyon együtt voltak a srácok,mintha erre várt volna Pep szezon elejétõl kezdve 😊 még egy ilyet kérünk majd a Real ellen is 😛

Jakuza001
*kevesbe vett reszt a jobb oldali tamadasokban a kiallitasig, mint szokott.

Jakuza001
Vegre ugy allitotta fel a csapatot Guatrdiola, mint amit mar vagy 6 honapja mondtam, amikor megtudtuk, hogy Villa ideigazol.

Bal szelso: Pedrito - Kozepcsatar: Villa - Jobb szelso: Messi
Maxel helyett Abidal a bal szelsohatved posztjan.

Sokkal hatekonyabb lett a baloldala is a csapatnak igy sokkal tobb helye lett Villanak es Messinek, meg ugy is, hogy Dani Alves a golja ellenere kevesbe vett reszt a baloldali tamadasokban a kiallitasig, mint szokott.

bakkerman
kellemes meccs volt a tegnapi 😊

na végre Villa és Messi dupla <#taps> Sevilla mostanában nagy pofonokat kap

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Huh ez durva volt már szinte. Most azért nagyjából összejöttek a dolgok, a Sevilla itta meg a levét:-)

Visca El Barça!

horpeti
Lehet karácsonykor figyelték meg, mikor otthon ült a családjával... 😊)

bakkerman
1. voltak velük gondok(dinnye,etó,deco),bomlasztották a csapatot,nem hiába lettünk 2008-ban 3.-ok...
2. nem mindegy,hogy a 3 delikvensnek miért fizet ki évi cirka 20 millió eurót csak fizura

ebben semmi kivetnivaló nincs,Pique meg amekkora mókamiki,én is figyeltetném,hogy épp kit szopat szarrá civilként,vagy akár edzésen 😄

nem értem mi rosszat tettek, vagyis, hogy Laporta ellenõrizte õket nem követtek el bûncselekményt...Eto-ról nem is gondoltam volna, bár mindig lehetett akkoriban hallani arról, hogy Ronaldinho túlzottan bulizik, Deco se jár edzésre, na de Eto😮 Etonak az élete volt a Barca szeretett nálunk játszani, jól teljesített utána is, újra bajnok és BL gyõztes lett, sokat tett a csapatért...cikk biztos arra utal, hogy akkoriban nem igazán voltak csapatjátékosok és nem számított nekik a csapat igazán...2007/2008-as elég sötét szezon volt, akkoriban lettünk 3.-ok, és nem volt felemelõ a focink...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz4bolcs
"Gerard Piquét is 24 órás megfigyelés alá vonta, de a kemény hátvédrõl semmi elmarasztalót nem olvasott a jelentésekben."

-Hát ezen csodálkozom. 😄😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ez érdekes cikk

Barcások ezt muszáj volt betenni

A kezdõnk:

Valdes-Alves,Puyol,Pique,Abidal-Iniesta,Busquets,Keita-Pedro,Villa és Messi

FORCA!

Visca el Barca! Visca Catalunya!

bakkerman
nagy arc ez a pinto,biztos jól kijönnek pique-vel 😄DDD
http://www.pepsifoci.hu/node/76999

kedvenc totyikoknál direkt gránátvörös ez?
😄

Most már tényleg jó lenne, ha berúgnánk a helyzeteket. Ha eccer úgy jön ki a meccs, nagyon elpicsázunk vkit:-)

Visca El Barça!

Zsír volt ez a meccs, igaz elsõ félidõben paráztam kissé:-)

Visca El Barça!

szép volt srácok, Iniesta és Puyol gólja nagyon tetszetõs volt

tobias88
Cesar a színészkirály a 2. félidõben 3-4 szer meg fog sérülni, ha végig vezetnek, nameg fél perces kirúgások is lesznek tõle, de meg kell próbálni <#fejvakaras>
tobias88

bakkerman
Xavi elvileg visszatérhet hétvégén,de ilyen híreink nincsenek,hogy ennek meg annak elállt a haja,vagy épp új autót vett 😊

bigapó
Nálunk nem történik semmi? Se egy kacsa-hir se egy sérülésbõl felépülés?

The Matrix has you...

bakkerman
már meccsek óta azt látom,hogy megfogják a taktikánkat...egyszerûen betömörül az ellenfél védelme,elakadunk...megkapja szélen Alves,beadja,és semmi,mert ugye a támadóink 160 magasak...rossz nézni ezt a szenvedést,hogy megy a támadás,és Iniesta ott sétálgat a labdától 2 méterre,semmi beindulás,kreatív lyukpassz,semmi!! Remélem ezeket Pep is látja,mert ha még pár meccsig ezt "játssza" a csapat,kinszenvedés lesz leülnöm a tv/gép elé :S Vamos!

Lényeg, h nincs egy értelmes befejezésünk kb, hiába alázunk mezõnyben bárkit.Bojannak nemtom hogy van helye ebben a csapatban.

Visca El Barça!

tobias88
Mallorca játékosokra félidõben ráfér egy kis extasy, mert mintha aludnának...
bakkerman
még 30 perc a mallorca lekaszabolásáig 😛

hedonist
<#wow3> öcsém koptasd még egy darabig az iskolapadot...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Grove4
Ez Epic Fail volt !<#taps>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

myl0
Nem tudom megérteni miért kell átjönni ide fröcsögni, irogass a cselzi topikba és nézd az õ "kifogástalan" futballjukat, ha miénk nem tetszik!!

WuFraZselic
szövegértelmezés

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ez rendben van. de undorító és okádék nézni

bakkerman
szerintem hedonist barátunk úgy értette,hogy a Hercules jobb játékosokból áll mint a Rubin Kazan,de ha õ tényleg úgy értette,ahogy ti,akkor fail

mondanál akkor pár jobb játékost messinél xavinál ininél piquenél puyolnál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(értesz a focihoz GRATULÁLOK TACSKÓ!)

<#wilting>

hedonist
sokkal jobb játékosok vannak a Herculesben észlénykém, csak a kifogások a barcásoknál, ennyit tudtok

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

myl0
Elég gáz h a Barca ellen minden qrva csapat ezt játsza!!
Jó oké ez az eredményes de ez mekkora szar már!
A pontszerzés ... igen pont ez a szívás, így kéne: Ha nyersz 1 pont, ha leikszelsz vagy kikapsz 0 pont. Ha ez lenne, az ilyen kazánfütõk fc nem bekkelne az elsõ másodperctõl kezdve!
Tudom nem így van, SAJNOS!!

bakkerman
1-1...bázz,Nou Camp-ban nagyon kitömik õket a srácok,most 17 helyzetbõl bement 1,azis büntibõl,otthon me fog menni 5,remélem!

Remélem itthon már elverjük végre ezt a kazánválogatottat. Most is nyerhettünk volna simán.

Visca El Barça!

legalább túl vannak Oroszországon...tudom szörnyû lehet ott játszani nem fekszik a hideg éghajlat a Barcásoknak hiába😄😄😄 nagy mumus lett ez a Rubin

tobias88
"Mit csináljon a feleannyira SE jó kiscsapat ellenetek"

lásd Hercules