33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19406 ez nevetséges, ráfeküdtek a lábára, vicc ez a bíró -
#19405 Volt egy piros lap és előbb fújja le. -
#19404 Messi ma nagyon gyenge, ezt 10ből 8szor pontosan bepöttyinti gyengén Villának, most meg... -
#19403 Két ajtó ablak helyzet kihagyásával nem lehet nyerni egy Valencia ellen. -
#19402 Ebben a támadásban 3 tiszta gólhelyzet is volt... Simán igazam lehetett volna. -
#19401 Villa... -
#19400 Ha csak nem kontrából lőnek egyet, mert akkor meg ők nyerik meg -
#19399 Szerintem x lesz. -
#19398 Elfáradt a Valencia, meg fogjuk nyerni, nem hiszem el -
#19397 Nem kell ő ide... Minek?... -
#19396 Na, Cesc -
#19395 Öcsém... -
#19394 Az hogy te mit hiszel engem nem erdekel. Igen egyertelmuen mar most kijelentem, hogy ezen mulhat a bajnoksag vegkimenetele.
Tudod van olyan hogy felteteles mod. Persze ehhez ismerned kellene a magyar nyevet.
Mas: Guardiola nem merte meghuzni a gyozelemhez szukseges valtoztatasokat. Fent hagyta Busquetset es Abidalt is, raadasul levitte a ma legveszelyesebb tamadojat Pedrot.
Csatar helyett csatart hozott be, ami egyertelmuen jelzi, hogy nem kepes kockaztatni.
Szerintem Abidal helyett be kellett volna hozni posztra Adrianot, es Busquets helyett kellett volna behozni Villat.
Szerkezetileg pedi ugy valtoztatni, hogy visszahivni jobb hatved posztra Alvest, Pedrot atkuldeni jobb oldali csatar posztra.
Mig Adriano bal szelre , Mascherano szuro kozeppalyasnak Busquets helyere es Villa baloldali eknek. -
#19393 Puyol valószínű nem bír többet.
Helyzetünk sincs, na az a vicc... -
#19392 63. percben elhasználni a 3. cserét, na az vicc...
Puyol lehozni az így is ingatag védelemből, na az vicc...
Alves még mindig nem tudja hol kell játsszon, na az vicc... -
#19391 Nem hittem volna, hogy szarabbak leszünk ma, mint a Madrid.
Ez vmi vicc :DDDDD -
#19390 Nézd már, Alves jobb hátvéd. Ennyi időbe tellett Guardiolának észrevenni? Na azért ennél gyorsabban cselekvő edzőnek gondoltam -
#19389 Volt csere? Nem voltam gépnél (tv közelben). -
#19388 "Ha viszont igy marad minden, akkor nem hozzuk a legalabb dontetlent, ami szerintem a bajnoki gyozelmet jelentene."
Ez azért valami irtózatlan borzalmas kijelentés volt tőled, a többiben egyetértek. A tavalyi szezon menetelése a 2 csapattól egyedülálló és megismételhetetlen, idén egyikük se fogja ezt megcsinálni. 4. meccs után lehet 12 pontos hátránya pl a Madridnak a Barca ellen, akkor se nyerte még meg a bajnokságot közel sem. -
NLN #19387 gyerekek ezt a meccset buktuk :DADS nagyon gáz XD -
#19386 Pont errol a vedelemrol beszeltem. Ket oriasi vedelmi hibabol ket ajandek gollal ajandekoztuk meg a Valenciat. Nagyon hianyzik Piquet belulrol.
Mondjuk nem csak itt latom a hibakat, hanem egyszeruen egy rossz taktikai huzas eredmenye ez a jelenlegi 2:1. Most oszinten Mascerano mit keres jobb hatved pozicioban ?
Miert ilyen merkozesen kell ilyennel kiserletezni ? Mar reg eszre kellett volna venni, hogy nem szabad ennyire elol jatszatni Dani Alvest es visszakellene vonni. Raadasul a masik oldala sebezheto a Valencianak.
Ezt kellene csak eszrevenni es akkor a dontetlen meg hozhato.
Alvest visszavonni Mascerano kozepre Busquets melle vedekezo kozeppalyasnak, es Abidalt lecserelni, mert nem megy a jatek neki es arra a helyre behozni Adrianot.
Aztan levaltani a tamadasokat a Valencia jobb oldalara, mert ott a leginkabb sebezhetok.
Ha viszont igy marad minden, akkor nem hozzuk a legalabb dontetlent, ami szerintem a bajnoki gyozelmet jelentene.
A dontetlen jo eredmeny itt ilyen jatekkal. -
#19385 Amúgy a reális eredmény a szünetben olyan 3-1, 4-1 lenne... -
#19384 Ez eddig valami iszonyat. Úgy kontráznak le minket, mintha nem is azonos osztályban játszanánk. Hogy az istenben lehet 1 Valenciaival több kontránál? Nem hiszem el...
Alvest vissza kell vinni jobb szélre, mert jobb szélen indult eddig minden ami veszélyes volt. -
#19383 Siralmas. -
barcames #19382 védelem jó az a lényeg!!!!!!
alves mi a rákért csatár :@ -
#19381 Legalább mi már lőttünk gólt ma :DDDD
Ott a gól, 1-1 :D -
rumkola #19380 LOL :D -
#19379 Ez mi a faszom volt. -
#19378 Barcás vagyok te ...
A játék volt unszimpatikus, a 0-0 bőven megfelel. -
barcames #19377 alves csatár :) -
#19376 Persze hogy unszinpatikus volt szamodra, mert a nagy 0:6 helyett pontot vesztett ellenuk a Madrid. :D
Bezzeg ha lefekudtek volna egybol szimpi lett volna neked.
Ennyit erdemelt a Real es mint megirta a masik forumban, orulhetnek, hogy ilyen gyenge ellenfel ellen jatszottak ma, mert annyira gyengek voltak, hogy egy erosebb csapat kontrabol vagott volna nekik siman kettot. -
barcames #19375 ez az a reál megégett :D
kötelező a győzelem! :D -
#19374 Eléggé unszimpatikus volt ez a Racing, de az, hogy Ronaldo szó szerint minden után reklamál, az hi-he-tet-len.
Ha belerúgja a sorfalba, reklamál hogy kéz volt, előző meccsen is volt ilyenből vagy 2, most is.
Ha hozzáérnek akár hogy, sárgát reklamál mindig és nincs kivétel. -
rumkola #19373 VAN ISTEN! :DDD -
#19372 Racing - Real Madrid 0-0 :DD -
#19371 Ez egy masik merkozes lesz es a Valencia mindig felszokta szivni hazai palyan magat a Barca ellen, szoval nem lesz egy setagalopp.
Raadasul azt is lathattuk, ha egy kicsit is felforgatjak a vedelmet, egybol bajban vagyunk iden es ennek volt koszonheto a 2db 2:2 es a 8:0-nal is meglatszodott, mert volt egy 10 perc amikor kerestek magukat a vedok a palyan es majdnem ket golt hoztunk ossze az Osasunanak es a Valencia mint tudjuk, nem egy Osasuna. -
#19370 Ha a Genknek nem okoztak gondot és nem alszanak el 0-2 után, nem lesz baj :) -
#19369 Az a merkozes pedig meginkabb nem lesz annyi. A Margit orulni fog ha gyozni tud,ha egyaltalan nyeri a merkozest. -
#19368 Ő a Racing - Realról beszélt, de az se lesz annyi. -
#19367 Racingos üzenetre írtam, azaz a Madridra gondoltam.
Valencia? Örülök ha nyer a csapat