Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komolyan egyik csatorna sem adja a mai meccset? Külföldi sem? beszarááááás

fotográfik kolomp edisön :D

horpeti
<#taps><#worship>

bakkerman
álljatok le légyszíves,köszi! az anyázást tartsuk meg mi ha CR gólt lõ,a realos pajtik meg ráérnek egy vagy több Messi gólnál anyázni,köszönöm 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

horpeti
Látom El Classicora mindig felkorbácsolódnak az indulatok. 😊)))

DONGUBA
Rendben hogy volt nektek is nekunk is de ez a pocsfeju zselefej mit arcoskodik hogy megnezne mikor lovunk nektek 8-at...valoszinu soha mert a real nem almeria szintu csapat de a barca se egy athletico vagy depor szintu csapat akit megszorhattok.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
En meg azt neznem meg a real mikor lo nekunk hatot pl😄DDDDDDDDD SOHAAAAAAAAAAA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Banano007
IdéNYÜNK?😊 Én nem állok egyik oldalon sem,sõt inkább a Real áll hozzám közelebb,de a tényeket azért fel kell sorolni...fõleg egy ilyen CR7-es nyilatkozat után.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

SLICK
nem csak Guardiola óta van Barca.
Nem áll szándékomban flémelni, de nektek is volt szar idényetek, nekünk is, szóval az általad említett eredmény is épp olyan semmit nem érõ, mint az enyém. Kár itt rázni magad.

#15896: Mivel a csapatnak szurkolok én is magaménak érzem, mint több millióan még rajtam kívül. Mintha Te nem nyilvánultál volna meg így a Barcával. Ez is totális és felesleges belekötés volt.
(csak hogy idézzem pl a #15875-ös hsz-t: "1-1 lett a meccs,félidõben még vezettünk,nem volt rossz meccs")

tobias88
2,5 éve csak vereség Madrid részrõl, ez fontosabb!

"nekünk legalább sikerült is 😊"
ünk? a stáb tagja vagy vagy voltál? <#wilting>
Banano007
😄AS😄AS: Jó hogy nem idõszámításunk elõttit nyomsz be xDDDD

SLICK
én meg csak ennyit:

1935. Február 3. Real Madrid - Barcelona 8-2
nekünk legalább sikerült is 😊

sz4bolcs
Piquenbauer 😄

"Legyél jó 9 éves!!!"

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

most néztem meg, ez bolond még nem nõtt fel xD ennek ellenére világbajnok és BL gyõztes...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz4bolcs
LOL 😄😄😄 Imdom Piquét. Mint egy nagyra nõtt kisgyerek.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

bakkerman
jaja xddd

Banano007
,,Ronaldo: Rúgjon nekünk nyolcat a Barca! "

Csak ennyit mondok.: 02/05/2009 Primera Division Real Madrid - Barcelona FC 2:6
xDDD..majdnem megvolt

Real topikba ez már csak néhány elakadásjelzõ árán tudtam volna beírni,pedig k*bbbbbaszott nagy poén xDDD.

8-0! wow Messi már 100 gól felett van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
tegnap gecc 😮O ennyire alázó Barcát utoljára a madridi 2-6-nál láttam 😊 Zseniális meccs volt!! hátha maradt még a fiúkban 2-3 gól a Clasicora is.

Remélem a classicón is így pattog a labda<#nevetes1>. Villát meg nem kell bántani, jól jáccott. Tökmindegy ki rúgja be, csak menjen be!

Visca El Barça!

bojan bejön ver kettõt villa meg 90 perc alatt... ugyan az mint ibra tavaly...

Jól van majd kinövöd 😊

REAL MADRID

legalább gk-ben a Realt lehagyják😉

banok
jól nyomja a Barca. 0-7...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a következõ fordulóban a vége lesz 5:0

40' percben már 0-5. Szép 😊

REAL MADRID

neten hol tudom nézni magyarul a meccset?

én 1:3 tippelek

bakkerman
az Almeria szopatós csapat,én kiegyeznék egy gólos gyõzelemmel is! Clasico elõtt hozni kell ezt a meccset

remélem ma egy szép meccset látunk sok góllal😉 més

bakkerman
1-1 lett a meccs,félidõben még vezettünk,nem volt rossz meccs,színvonalas focit játszottak a kicsik,Lozanot leküldték pirossal...tõlünk Soriano talált be,a Huelvaból pedig Aaron Niguez(FMesek ismerik) a 85. percben,akkor ki is állították,túlzott gólörömért 2. sárgával.

bakkerman
xDDDDDD próbáltam angolosan,de így max angol paraszt szleng lett belõle 😄

hedonist
ennél parasztabbül nem is mondhattad volna😄

ez akkor is kevés :s

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
szezon végén meg ingyen jött volna,2011 júniusban expiredelt volna a contractja

hedonist
Állítólag csak 3 milla volt? na arra kiváncsi vagyok!:o

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman

bakkerman
este fogadja a Barca B a Rec.Huelvat,nagy meccs lesz,streamek. Barcasok nézzétek!!

bakkerman
én is néztem geci egy nagyot 😮OO minden elõzmény nélkül,és még õ is azt mondta,hogy már csak a papírok vannak hátra...

afellay a miénk jön januárban<#vigyor3>

Tudom, idézõjelbe raktam, egyébként a tengeralattjáró is hajó sztem<#nevetes1>

Visca El Barça!

Csabesz6
életkor: 14 alatt:Ð

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

messi elintézi õket😄

tobias88
Barca dominancia lesz labdabirtoklásban Madrid kontrákkal, de hogy ez helyzetekben hogy fog kimutatkozni, az más kérdés! <#vigyor2>
horpeti
Egyébként nagyon bízom abban, hogy Mourinho képes borsot törni már most a Barca orra alá, de két ilyen szintû csapat összecsapásánál legjobb esetben (összeálltak, jó formában a csapatok) is elég kiegyenlített küzdelem lehet.

Majd kiderül.

horpeti
A reális Reálos egy döntetlennek is örül (én). Ha sikerül pontot szerezni, akkor én örülni fogok.
Egyébként Ti vagytok azok (egyébként jogosan), akik 100%osan várjátok a Reál verést, így max. Ti csalódhattok. 😊

Tengeralattjáró az, nem hajó 😄

REAL MADRID

nagyon remélem hogy a madridot megverjük legalább 3:0-ra😄😄😄 de örülnék megnézném a reálosok arcát😄

😊

fotográfik kolomp edisön :D

bakkerman
😊) egyértelmûen látszik,hogy kijöttünk a hullámvölgybõl,és meg fogjuk verni a Realt,és a Panat is! Barca!

Hehe tegnap végre elsûllyesztettük a "hajót"<#taps>

Visca El Barça!

Barca - Villareal 3-1 ismét jót fociztak a srácok, egy egész erõs ellenféllel szemben...