Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
na úgy tűnik a Realt meg az AtMa-t is elmeszelik két átigazolási szezonról. Állítólag ugyanazt a hibát követték el,mint anno mi. Nem tetszik a spanyol dominancia az öregnek,vagy épp Platininek? Meg is értem,az angol foci sehol nincsen,a németet a Bayern viszi,az olasz idén valamit letett,de ők se annyira acélosak. De még ha valóban el is tiltják a két madridit,akkoris a világ legjobb két csapata a Barca és a Real marad,mert a Bayernen kívül mindenki fényévekre van tőlük
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.04.29. 13:13:15

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Nem hiszem hogy ott bárki is kezd majd
Mor3llo
És a hétvégén még van egy 'kusen elleni meccs is, hátha ott is kiesik még 2-3 ember 😄
komolyan tragikomédia az egész, ellenetek majd lehet az ificsapatunk fog felállni. Kár, hogy a gyújtogató Breno már nincs benne, kicsit alápörkölne a BL-himnusz alatt a Barca 11-nek 😊)
Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.04.29. 10:22:40

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tobias88
Viszont pep kezd megőrülni ahogy látom <#finom>
tobias88
Bl meccsel kapcsolatban olyan szempontból azért esélyesebbek vagyunk a Bayern-nél, hogy Alaba, Ribery és Robben biztosan, Lewandowski valószínűleg nem játszik az első meccsen. Így is erősek de az 5 legjobb játékosukból 3 kiesett
[HUN]FaTaL
Most értem haza. 5-0, és pont egy ilyen félidőről maradok le 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
30. perc utan mar 4-0 a Getafe ellen 😄 Messi gol-golpassz,Neymar gol-golpassz, Suarez gol-golpassz! Szerintem nem kerdes hogy a vilag 5 legjobb tamadojabol 3 nalunk jatszik...oriasi ez a trio

bakkerman
Pedig neki nem szokasa 😮

tobias88
Ez a bíró sose szeretett minket, bár az érzés évek óta kölcsönös...
Pofázott

bakkerman
Alba mi a faszomat csinált

0-2 😊 Eddig nem mertem leírni, de elképesztő, hogy mekkora különbség van a Messi-Neymar-Alexis és a Messi-Neymar-Suarez hármas között.

Sziasztok! Egy cikk a ma egy éve elhunyt edzőről.

http://hu.blastingnews.com/sport/2015/04/tito-vilanova-elete-palyafutasa-halala-00364339.html
Én félek picit tőle, de bízom benne mindenképp. Az biztos hogy ezt a Barca-t nem verik 7-0 ra

Sippie
Micsoda meglepetés született a sorsoláson, azta 😄
Azért remélem revansot veszünk a Bayernen...
bakkerman
Ha mi jutunk tovabb,1 meccsen meglephet minket a Real,ha meg a Bayern,akkor oket megint ugy elpicsazzak mint tavaly az elodontoben. Iden tenyleg nagy esely van a cimvedesre a BL-ben a Real reszerol...nekunk ket meccsen oda kell tenni magunkat a nemetek ellen,ez a lenyeg,bizom a sracokban!!

bakkerman
En mar reg nem gondolom hogy vannak veletlenek a sorsolasnal

Jakuza1
Mert ugy gondolod vannak veletlenek? 😊 Csak nem ebben a milliardos bizniszben.

Jim Morrison
csak mert te szeretted volna:

1. MÉRKŐZÉSEK
Május 5., kedd
Juventus (olasz)–Real Madrid (spanyol)
Május 6., szerda
Barcelona (spanyol)–Bayern München (német)
2. MÉRKŐZÉSEK
Május 12., kedd
Bayern München–Barcelona
Május 13., szerda
Real Madrid–Juventus

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
Varhato volt

tobias88
<#vigyor2>
tobias88
bakkerman
99% hogy a bajorokat kapjuk

Emiatt is külön nevetséges hogy Pep a orvosi stábra kente a vereséget. Olyan kispaddal ami neki van.

Mor3llo
nálunk meg nem játszott Ribéry, Robben, Schweini, Alaba, Benatia, Martínez még az odavágón sem

minden viszonyítás kérdése 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

tobias88
Én örülnék egy Juve Barca sorsolásnak, azaz mi játszanánk majd a visszavágón otthon <#nyes>
Aztán úgy is a Reál kapja őket...
tobias88
És Messi nem játszott jól egyik meccsen sem. Mi lesz akkor ha belelendül. Portoban nem játszott Danilo meg a legjobb középhátvédjük, szóval ezért voltak olyan lukasak + a Bayern minden helyzetét belőtte
Nagyon durva a tavasz amit az Barca nyomat. A Bayerntől fosok 😄

bakkerman
Elozetesen nem gondoltam volna hogy sima 5-1-el lepunk tul a PSG-n,hianyzok ide vagy oda,ez szep teljesitmeny volt

bakkerman
Nemyar duplajaval eddig 2-0 😊)

bakkerman
Izgalmasabb meccs lesz,mint a mienk...azert a Bayern meg siman tovabbjuthat,a PSG-nek meg csoda kell. Streamen kilehet fogni valami jominosegut es lehet nezni a csapatot 😊

A TETŰ SPORT1 ELMEHET A KURVA ANYJÁBA. Bayern meccset adja.

bakkerman
Plusz kupadonto

tobias88
Kéne nekik szerintem egy hét szünet, mert az alap kezdő nagy része minden meccsen játszik. Sajnos ez a 37. fordulóban az Atletico meccs után lesz csak meg. Addig BL negyeddöntő visszavágó, valószínűsíthető BL elődöntők és sok sok bajnoki meccs lesz. Jah, és köszönjük meg hogy júniusban van a BL döntő mert akkor ez se lenne...
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.04.19. 11:16:44
Jakuza1
Egyre kevesbe erzem az atutoerot a csapatban a komolyabb ellenfelek ellen.
Ezt pedig annak tutom be, hogy Messit tul hatul jatszatjak. Persze tudom, hogy rengeteg golpassz ennek az eredmenye, viszont tul tavolrol jatszva egyertelmuen lelassul a jateka. Persze meg igy is egy zseni, de szerintem mar tulzas ahol jatszik mostanaban. Nem is erzem emiatt annyira veszelyesnek az elorejatekunkat, de legalabbis nem annyira veszelyesnek mint amilyen volt regen.

bakkerman
nesze Bravo buntit fogott!

bakkerman
SUAREZ !!!!! Oriasi a csavo amit nyujt mar hetek ota!!!

bakkerman
Na hajra!!!

Sippie
lol 😄
bakkerman
A világ legdrágább védője 😄

bakkerman
Ha a Real is tovabbjut,a Bayern mrg valszeg kiesik akkor vegre osszejohetne a 21. szazad legnagyobb BL donto parositasa, Barca-Real Messi vs CR7. Atombitang penge meccs lenne legalabb 3 pirossal,meg vagy 5 gollal

bakkerman
Nagy meccs volt,nem gondoltam volna hogy 3at fogunk loni

Sippie
nemár ilyen gólt kapni ... pedig reménykedtem hogy otthon még vágunk 4-et, aztán 7-0-ázhatnánk éveken keresztül 😞
Sippie
úgy látszik a PSG-nél az a szokás, hogy minden alkalommal lerúgják egy játékosunkat...
a szurkolóik magatartása is példás, kifütyülik ha hordágyon levisznek valakit. Szép
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.04.15. 21:58:15
Jakuza1
Vicces pont elotte jegyeztem meg, hogy a ket belso vedo milyen jol jatszik, kifejezetten Matyi.
Erre jon Pique es megajandekozza az ellenfelet egy gollal. Arrol meg ne is beszeljek, hogy Suarez megint miket benazott, elso felidoben csak 3 olyan helyzete volt, amit illik berugnia, masodikban ketto es ebbol az egyik ures kapus helyzet. Erre kit cserelnek le? Neymart aki jol jatszott. 2 ajandek golt adtunk a Sevillanak,Bravo es Pique megoldotta, hogy egy kovetkezo dontetlennel mar ne nyerhessuk meg a bajnoksagot.
Ugyebar a madrid elleni masodik felidei helyzet kihasznalasunknak is koszonhetjuk ezt.

Sippie
igen, a gond akkor lesz, amikor két szék közé a padlóra esünk, se BL, se bajnokság... azért ez egy nyerhető meccs lett volna :/
bakkerman
LE beleesett abba a csapdába,hogy mindenáron rá kell menni a BL-re,és egy kemény bajnoki rangadót is beáldozott hogy Párizsban jók legyünk...na ez a nagy faszság,mert ha vezettünk volna 7 ponttal,akkor azt mondom oké,adjuk le,pihenjünk,Párizsban nyerjünk,de a bajnokság nagyon kemény,2 pont az már tényleg semmi,és semmi garancia nincs arra,hogy Párizsban mindenképpen nyerni fogunk. Tavalyi meg azelőtti blamák után persze jó lenne 4 közé menni a BL-ben de azért a bajnoki cím nagyon fontos

Sippie
de ha már eladom a labdát, akkor legalább futok a támadóval, mint a meszes, nem? Lazán bepasszolták középre, ő meg méteres hátrányban... A Neymar csere meg érthetetlen. Ennyire kell pihentetni?
bakkerman
régen idegesített fel így ennyire a csapat mint tegnap,2-0-ig a pályán nem volt a sevilla,nem értem mi a lófasznak kellett így visszavenni,és elbohóckodni a meccset. Így elbohóckodják a Valencia meg az Atletico elleni meccseket és akkor pillanatok alatt lehet a 2 pontos előnyből 2 pontos hátrány

Christian88
Sajnos úgy érzem 2-0 után, már a PSG ellen készültünk

http://www.twitch.tv/hegii