33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19446 kurvanehéz meccs lesz,minden évben megszenvedünk a keleti régiókban,Kazan,Kiev. nyögvenyelős 0-2-re számítok -
#19445 ma reggel indul/indult útnak a csapat a fehéroroszba,íme a keretünk:
A BATE ellen készülő keret a következő: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Villa, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Maxwell, Adriano, Abidal, Fontàs, Cuenca, Dos Santos.
szerintem Cuenca és JDS fog kimaradni a meccs keretből -
#19444 Tegnap megint fantasztikusan játszott a Barca - nem kell itt pánikolni. -
#19443 Azt hiszem kezdünk kilábalni a hullámvölgyből,játék fasza volt,helyzetkihasználásunk mostmár tényleg rendben volt,Leo pedig fantasztikus volt,az a testcsel az 1. góljánál...gyönyörűű!!!! Végre megint olyan Barca meccs volt,amit végig vigyorogtam faterral együtt,és nem arról beszéltünk meccs közbe,hogy ez meg az mennyire gyengén játszik,hanem most végre megint jók voltak a fiúk!!! Xavi passza Villanak fenomenális volt!! VISCA EL BARCA! -
bodajoci #19442 És megint egy 5-ös :D -
#19441 Messi vezeti a góllövőlistát idei második mester hármasával, Ronaldo mögötte 7 góllal de természetesen abból 3db 11es...
Úgy hiszem idén is megvan, ki kapja az aranylabdát, amivel Messi Platini után második alkalommal lehet zsinórban 3szor a díj nyertese.
Pique ma valami nagyon gyenge volt, viszont pozitívumként Thiago-t lehet kiemelni, akit a spanyol kommentátorok a streamen Ronaldinho-hoz hasonlítgattak. Szerintem inkább Iniesta 0.8as változata. -
rumkola #19440 Gyönyörű. Kriszti a mai 2 tizivel is sírhat jelenleg. :) -
#19439 Na megszórtuk az Atleticot is egy ötössel. -
#19438 Villa -
#19437 Minőségi stream -
#19436 Már az előző meccsen sem vált be, és az Atletico is szélen szokott kontrázni... Szép lesz. -
Gaba94 #19435 Valdés - Alves, Busquets, Mascherano, Abidal - Xavi, Thiago, Fábregas - Messi, Villa, Pedro
3-4-3 lesz. -
#19434 modern foci nesze neked -
#19433 Sevilla - Valencia meccsen a Valenciai játékos rátaposott a Sevillai-ra, aki úgy kezdett el fetrengeni, mintha meglőtték volna... -
#19432 a szorítóban a halálosztó Pepe!! -
#19431 real új stadionja :D
-
barcames #19430 betis vezet előttünk 4 ponttal -
IXEMGabeo #19429 Afellay simán pótolható -
bodajoci #19428 Afellay fél évre kidőlt...ez egy ilyen év lesz akk nem sokat fogunk nyerni:/ -
#19427 bocsi srácok, nem sikerül beszúrnom 1 képet:S -
#19426 -
#19425 :DDDDDDDDDDD -
Redmer #19424 Minek színészkedtek és cseréltek annyit a Realosok -
#19423 "„A végelszámolásnál az összegyűjtött pontok számítanak, mi pedig már öt pontot vesztettünk el. Valóban aggasztó – ismerte el José Mourinho, a madridiak portugál trénere. – Az első félidőben nem játszottunk jól, de a szünet után egyértelműen mi domináltunk annak ellenére, hogy nem sok lehetőséget dolgoztunk ki. El kell ismerni, a Racing remekül védekezett. Hiába minden erőfeszítésünk, nem voltunk elég dinamikusak, a színészkedések és az időhúzó cserék miatt pedig a ritmusunkból is kiestünk."
Azért most se hagyott szó nélkül valami hátráltató tényezőt...
"Nem voltunk elég dinamikusak." - ez lett volna normálisan a vége -
#19422 ja hogy sérült :D lemaradtam :D -
#19421 Gondolom majd akkor, ha felépül. :D -
#19420 Hát, sérülten én nem szívesen lépnék pályára, de lehet hogy Sanchez más típus... -
#19419 osztom a véleményed.
Mondjuk érdekel hogy a sánchez gyereket mikor akarják játszatni -
#19418 A pontatlan passzoktól kezdve a mondat nem Messire vonatkozott, hanem kollektíve a csapatra. :) -
IXEMGabeo #19417 azért az a passz, amit a végén Villának adott az csak Villán múlott h nem lőtte be, ha nyert volna a csapat nem lenne miről beszélni. Madrid pl csak 7 pontos:D -
#19416 kivancsi vagyok hogy pep taktikailag tud e ujitani vmit -
#19415 Messi is kihagyott egy ziccert, rengeteg pontatlan passz, rossz labdaátvételek, szóval inkább a csapat van hullámvölgyben. -
bodajoci #19414 Pedro-t sem hoztam volna le, Villa semmivel sem volt jobb. Pedroban jobban benne volt a gól tegnap. -
#19413 1 félidőben megevett minket a valencia,nem voltunk meccsben,szar védelemmel,szar támadó játékkal. 2 félidőre felszívták magukat a srácok,de ugyanakkor Puyol lekapása az kurva nagy hülyeség volt Pep részéről...végén Villa megnyerhette volna a meccset,de nem tette,nem lepődtem meg rajta. Az a helyzet,hogy a világnak már abszolút megvan ellenünk az ellenszere,ez abszolút látszott a Milan ellen is,és tegnap is. A Realnak is csak mozzanatai voltak a Racing ellen,2004 után még akár azis lehet,hogy nem a két oriás-ból kerül ki a bajnok! Én nem tartom reálisnak a BL győzelmet,nem tudom eldönteni,hogy most a csapat van hullámvölgyben,és őket kellene felrázni,vagy az ellenfeleink kiismertek minket,és Pepnek újítania kéne :S egy a lényeg VISCA EL BARCA! -
bodajoci #19412 Adtunk a védekezésünkkel egy félidőt a Valenciának. Na és? Nem kell mindjárt pánikolni. Jó volt ez a meccs, Villát meg ne szidjátok, múltkor meg ő rúgott egy baszott nagy gólt a Milannak. Ha az nincs azt a meccset bukjuk. -
homeless #19411 Szerintem jó, izgalmas meccs volt, nem értem, hogy miért van mindenki kiakadva...
Fabregas pedig óriási igazolás volt! -
barcames #19410 ilyen játékkal hétvégén kikapunk! -
#19409 4. forduló és 1 pontra vagyunk a Madridtól, akikkel még 2 mérkőzést játszunk. Nem kommentálnám különösebben... -
#19408 Ismet igazam lett az eredmenyyel kapcsolatban.
Mondjuk velemenyem szerint ezzel a valenciai dontetlenlennel szerintem meglesz a bajnoksag.
Az teny, hogy meglehetett volna nyerni a masodik felidoben a merkozest. Viszont ilyen vedelmi bakikkal, hogy ket golt ajandekozunk az ellenfelnek nem lehet ennyiszer eloadni. -
NLN #19407 nah akkor VILLA TAKARODJON A PICSÁBA a kibaszott anyjába nemtudom hova de el innen a faxba DA:SD:ASD:sa TORRES SZINT kb TORRES SZINT ennyit tud zselézni a haját ez a csira gyökér de hogy nemcsinál lofaszt se már miota csak bassza el a helyzeteket és olyan mintha 10 emberrel játszanánk az is KURVA biztos..villa die..