Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
megnéztem - azta keci, hogy leküldte Puyolt 😮 nem ember az ilyen.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jakuza001
*2002

buldozer99
Casillas tisztelem egyedül a realból, a többi nagyképû majom volt ma is, keresték a labdát, aztán nem bírták, szét akartak rúgni mindenkit, ennyí ez a real murinhoval az élen...

Pique-rõl képet vki plsss😄

Forca Barca

sz4bolcs
Sajnálom, hogy Ramos bekattant. A válogatottban olyan szimpatikus úriembert ismertem meg benne.... ://

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Jakuza001
A 200es evekben jatekos volt a Brazil foci ?
Mikor a az europai vedokre epitett es pont a szertelen jatekos jatekot oltek ki beloluk ? Ugyanmar meg se kozelitett e a 70-es evek vegi es 80as evekbeli brazil jatekot. A 2003-as RM se hasonlitott erre a jatekra.
A regi RM jatek lehet de az nem ma volt hanem az 50es evekben.

hiába mondják a Madridiak, hogy õk mindig ártatlanok bezony régebben is volt nem 1 meccs amikor a Madridiak kiborultak, ha vesztésre álltak pl egy Getafe, Deportivo elleni meccsre is tudok példát hozni, amikor Pepe, és Ramos is kiállítatta magát...Casillas szegény meg örökké a fejét rázta olyankor😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sharks
A Barca ma is csodálatos volt <#eljen> Megmutatták, hogy mi is az a foci. A reál meg magát minõsítette a viselkedésével <#levele> és megmutatták a gyengeségüket...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Jakuza001
5:0-nal egy perccel a merkozes vege elott, szandekosan ugy akarta lerugni Messit hogy serulest okozzon neki, majd az arcanal fogva ellokte Puyolt majd utana Xavit is.

Voyager5
Azért ezzel picit vitatkoznék, mert szerintem pl. a 2002-es Brazil válogatott, a 2001-2003-mas Real Madrid, és talán még 98 körül a MU is hasonló játékot játszott. Szóval azért voltak hasonló csapatok.
mind1 a belépõ után így is úgyis piros lett volna...hogy vetted ki a felvételek alapján h ellökte Xavit?😮 abszolút lehetetlen volt látni, Puyol eset látható volt, de azt már nem figyeltem h Ramos volt e

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Ramos osztotta ki mindet. Messit lekaszálta, torkonvágta Xavit meg ellökte Puyolt.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tyler1
azt a hülyét-.-

amúgy, ha már itt vagyok, grat a csapatnak, volt vmi ez a mai Barca játék!<#eljen>

tobias88
Ramos lökte meg Puyolt meg Xavit is
tobias88
Ilyen meccs után felesleges is olyan topik, csak 1 csapat van <#kacsint>
kap pár meccset remélem ronaldo is mert meglökte az edzõnket<#boxer>

Messi megszerezte a labdát Ramos jött és nem kérdezett kaszált...utána pedig még az egyik Reál játékos Puyolt is ellökte arcon

Ramos pirosat, a már lelátóról beszaladó Xavi sárgát kapott pofázásért

Tyler1
Real topikot pont bezárták, szóval itt kérdezem 😄
mi volt az a Ramos-ügy? a végérõl lemaradtam.

Nem kellett volna ha nem jön be a sok világtalan flémelni, de hát ez van ezt kell szeretni.

REAL MADRID

érdekes a Brazílok semmit nem nyertek a 80-as években...

82-ben kiverték az Olaszok õket méghozzá Rossiék, se 86-ban, se 90-ben nem voltak ott sehol, hogy lehet ez?...😊

JA GRAT A BARCANAK! Kár h a Real nem volt a páján, Addig mig Ramos be nem köszönt :S

Barcelona 5-0 Real Madrid <#worship> <#taps>
No comment. <#wink>

Jakuza001
Koszi,de nem nagykepusegbol mondva, hanem teljesen valosagosan nezve, szerintem 2 eve legalabb mi jatszuk a vilag legszebb focijat.
Egsyzeruen szemetgyonyorkodteto, emlekeztet a 80-as evek brazil focira, ahol az foci volt a lenyeg, nem az angol, nemet vagy egyebb erofootball.
Mindig is ezt a jatekos focit szerettem ezt pedig csak regen a brazilok es a Barcelona tudja jatszani jelenleg.

Emelni kell a Barca topikot is!

DONGUBA
kosz jo meccs volt sajna cssak egyx csapattal....jobb lett volna izgalmas meccset latni

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

thx, lesz visszavágó is

hehe bezárták a Real topikot ilyen is rég volt😄

Gratulálok!

REAL MADRID

Effe88
húúú mekkora focit nyomtatok
öröm volt nézni (Egy Bayern szurkoló)

Ha 8 lett volna sem szólhatnának semmit<#taps>

Visca El Barça!

DONGUBA
Sima meccs volt murinnyo elmehet a.... jo volt a taktikaja😄DDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tobias88
And It Is On <#taps>
Jakuza001
Nem veletlenul mondtam 2 evvel ezelott hogy a nagyorru majom sved helyett Villat mar akkor megkellett volna venni.
Hihetetlen amugy a pali csak meg kicsit szokni kell neki a Barca jatekat.
Viszont amit csinaltak az RM jatekosai a vegen az egy szegyen volt.
Renmelem egy 5 merkozeses eltiltast kap legalabb Ramos , mert pont tole volt a leggusztustalanabb az egesz.

jaja nekem is kell😄😄😄😄

ja Villanak örültem, tipikus csatár szerepét játszotta...

KÉPET PIQUET 5 UJJASÁRÓL!!!
😄DDDD

fotográfik kolomp edisön :D

Jakuza001
Szep volt fiuk!!!<#worship> Koszonjuk ezt a szep estet.
Raadasul Villa is megmutatta miert vilagsztar.

Voyager5
Gratulálok a csapatnak!
jah elnéztem 😛

osztálykülönbség volt😄
més que un club😄
5:0 pólókat kezdik is gyártani holnap😄

SLICK
Grat, az gyõzöt aki játszani is akart!

5-0 atyaég

jaja, Madridban is lesz még meccs...

Szép volt, jól játszottatok, kár hogy ilyen egyoldalú lett a meccs. Reméljük a következõ El Clasico izgalmasabb lesz!

nem bírják a Madridisták idegekkel😄 érthetõ

sz4bolcs
azért mondom, hogy még kell 5 gól...

sz4bolcs
baaazzz, ezt a dupla sarkazást gifbe valaki!! 😄😄:😄 OLLLÉÉÉ

annyira gyorsak még mindig, hogy még a fiatalos Real Madridnál is vagy 3x gyorsabbak...gondolkozom hogy egyáltalán ezek emberek e a Barca mezében...Messi konkrétan egy robotoló buldózer aprólék...esküszöm a hajdani Ronaldinhot is túlszárnyalja😮

Különc
Mert nektek élvezetes a meccs <#duhos2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

9-el jobban rímelne 😛

nem értem ez a topik miért nem pörög úgy mint a Real topik? mi az oka ennek?