Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért az vicc, h Ramos sima egy meccsel megúszta (amit a jogos pirosért kapott), azt a durva belépõt, meg a pofozkodást...

Visca El Barça!

bakkerman
látszott a fején,merõ cinizmus,és savanyúságból tapsolt.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Banano007

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

sz4bolcs
jézusom, a Mourinho mit tapsol Xavi góljánál? Nem lehet ekkora fasz.
Tanulhatnak egymástól Ronaldoval. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Jakuza001
"this piece of ORGASMIC passing is PERFECTION!!" LOL

Jakuza001

remélem a reál most veszít még pár pontot

az ott kb ötös fogat volt...csíkozott a szemem ott annyira jól tolták😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz4bolcs
68:48 -kor van az a sarkazás, kéne belõle gif 😄

bakkerman
mekkora élmény lehetett ez az ötös a katalánoknak,Puyolnak,Piquenek,Ininek,Xavinak,akiknek gyakorlatilag gyerekkoruktól kezdve abban nõttek fel,hogy mi az az El Clasico,mi az a Real Madrid.

sz4bolcs
Piqué nem tud számolni 😄 Itt már 10-et mutat.

rengeteg kép az év legszebb meccsérõl:

KLATTY

fotográfik kolomp edisön :D

sz4bolcs
Én most töltöm torrentrõl a meccset, hogy újra megnézzem a szebb labdazsonglõrködéseket.
Pl. az a dupla sarkazás az mekkora örömfoci volt már...

hd-ben szeretném letölteni a meccset, valakit tud linket? köszönöm!

EMBEREK ! Kb. 30an barca szurkolók néztük a meccset. Képzelhetitek mekkora hangulat volt. Leiskoláztuk a Realt. Úgy játszottunk velük, mint macska az egérrel.

gratuláció fiúk

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Jakuza001
Szerinted milyen pozban kepzeltek el ezek utan Murinhot 😄DDDDD

Banano007
"Piros tojás fehér nyúl Barca Real 5-0. xD"

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

Nuno88
Le a kalappal elõttetek, a tegnap esti meccsen a labdajáratás már megalázó volt!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Jakuza001
Pep mester kiszabta az uj zakot Murinhonak. 😄

Muri szerint a Barcának minden csapat lefexik. Õk is ezt tették<#nevetes1>

Visca El Barça!

Sharks
Kellett valami balhé, hogy eltereljék a figyelmet az 5:0-ról, de hát arról azért elég nehéz...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

amúgy amit a holland edzõ csinált, hogy a favágó de jongot nem hívja be ezt meg kéne csinálni a csicska ramoskával is.

muri szerint nem aláztuk meg õket<#guluszem1><#wow1> annyira nem csak öttel nyertünk<#nezze>

bakkerman
jaja,Ramos megmozdulása(i) gusztustalanok voltak.

Ez még nem is akkora gáz sztem, hanem amit Ramos mûvelt, azon kiakadtam én is. Szégyen, h a saját válogatott társaival ezt mûveli<#levele>

Visca El Barça!

Iniesta konkrétan a középkörbõl rohant rá ronaldora, és nem csitításképp 😊

Pep meg nem labdaszedõ, legalábbis nem ronaldo labdaszedõje

kis patkány

nem baj, ötöt zsebre tehetett emlékül hogy törne le a keze

bakkerman
mondjuk Pep is odaadhatta volna a labdát nyugodtan,de azt nem értem,hogy Iniesttát,aki valószínüleg higadtan próbálta csitítani(nem egy idegbajos srác Ini azért),miért kellett lökdösni...

Visca El Barça!

bakkerman
erre nem emlékszem 😮O képtlinketpls

bakkerman
Köszönöm a tegnap estét a kedvenc csapatomnak,szép játék,örömfoci,minden volt! Azt kell hogy mondjam,minden flame nélkül,hogy tnap kb Almeria szinten volt a Real ellenünk. Ez simább meccs volt mint a 6-2.Az egész csapat zseniálisan játszott,Villa góljai pedig nagyon szemtelenek voltak 😊 😄 A meccs végi balhé nem kellett volna,Ramos amit csinált,az nem focipályára való,utolsó percben,hátulról beleszállni valakibe...No meg válogatott csapattársait lökdöste,Puyol szépen lebaszta a torkánál fogva a földre is. :S Ronaldon nem lepõdtem meg,nagy meccseken,nyomás alatt nem tud játszani(lásd EB,V😎,kijön belõle az idegbeteg hisztis kislány...vannak ilyen emberek,el kell fogadni,de számomra megint világossá vált,hogy Messi és Ronaldo közt fényévnyi különbség van,ha tudásban nem is,de mentálisan igen! Az aranylabdát pedig egyértelmûen Xavinak adnám,tavasszal kurva jó volt,nyáron VB-t nyert,eddig õsszel is zseniális! VISCA EL BARCA!!! <#worship><#worship>

Jakuza001
Hat meg a valogatottnal, amikor bemegy az oltozobe mondjuk Ramos es feltartott kezzel keri a pacsit, mikozben odakialltja Xavinak, hogy "oreg adj egy otost!" <#hehe>

a Barca drukkereknél ez a Valdes féle köszönés lesz egy ideig az tuti
😄D

megnézegettem újra amikor ronaldo meglöki Pep-et

hülye kis taknyos fasz, nem tudom mit képzel magáról, undorító
nagyon jó játékosnak tartom, de ez gyomorforgató és simán megérne egy verést
remélem sírva fakadt az öltözõben ez az arrogáns geci

5 gecccccc

😄D

AKKOR IS ÖT VAZZEG:

köszöntük:

lehet hazamenni:

Jakuza001
Azert azzal mindenki tisztaban volt a VB utan, hogy azert nyert EB-t es VB-t a spanyol valogatott, mert a Barca kozel 3 eve a vilag egyik legjobb csapata es a valogatott gerincet ok adjak vagy 8 jatekossal.

Tyler1
hát a fél Barcával(ha nem a 3/4-el) együttjátszik, Xavival is... :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

madridban még jobban elverjük majd õket

Sharks
Hát, hungarisztánban nincs még kultúrája ennek a játéknak igazából... nem arról szól, amirõl kéne, sajnos még egy játszótéren sem. Itt mindenki azt hiszi, hogy az Old Trafford-on van a 10-es mezben. Sajnos így is nevelik a játékosokat, vagy legalább is pár éve még így nevelték, most nem tudom, mi a helyzet. Kicsit több alázat, szorgalom és kitartás kéne ehhez a játékhoz, ami minket illet.<#zavart1>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

helyes😄😄, amúgy ja, jó dolog játszani, csak lopják a focikapukat a játszó terekkel jelen esetben ahova az ember lemenne...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mourinho*****😊

Különc
Érdekes, együtt játszanak a válogatottban is, Puyolt miért kellett ellöknie?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ideje volt, hogy kapjon egy pofont Morinho...

tisztelem, mint edzõ, de kudarcokkal válik mégnagyobbá... most legalább gondolkozhat...

Sharks
Hát, hazudnék, ha azt mondanám, hogy hatalmas, elvakult rajongó vagyok és minden meccset megnézek... Valahogy mindig jobban szerettem játszani, mint nézni és nem is követem, hogy kinek hány pontja van, így azt sem tudom, hogy x éve ki, hol, mit csinált éppen, de feleslegesnek is tartom. Számomra a foci a pályán zajlik és utálom az olyan vitákat, mikor több évre visszamenõleg hivatkozik egymásra egyik-másik "szurkoló", hogy bezzeg a te csapatod akkor ilyen, meg olyan béna volt. Tök felesleges dolog... még az eredmény sem számít... biztos volt olyan is, hogy a Barca kapott ki több góllal (na jó, mondjuk ez annyira nem biztos <#vigyor4>), mert elõfordul, hogy egy csapat rossz formában van, vagy kimerült... De ma óriásit játszottak és nem egy gyenge ellenféllel szemben (még ha ma gyengének is látszottak, akkora volt a különbség) és ez volt benne a gyönyörû. A madridot csak azért nem szeretem, mert nem ismerik a fairplay-t. Iszonyatosan égõ, amit ma alakítottak és itt nem a játékukra gondolok. A Barca egyszerûen ennyivel jobb csapat ma... de hogy ezt nem tudják elviselni és elkezdik szokás szerint gyilkolni a játékot... persze ha már játszani nem tudják, akkor mit csináljanak, de ez akkor sem színpatikus. Nálam a Barca és a Juve a No.1 <#vigyor4>

hallod az a gond, az a 80-as évekbeli Brazíl válogatott semmi nem nyert..utóhatásként max a 94-es vb-t...

mivel ott nem nagyon volt szüksége brutalitásra...mindig akkor dilizik be, ha vesztésre áll a csapat, könnyen elpattan a cérnája

3 meccs 16 rúgott, 0 kapott gól. Kérdés van?<#eplus2>

Visca El Barça!

DjDano
Mourinho mondjon le! 😄DDD Ezt érdemelte a Real multkori mocskosság után nem többet és nem kevesebbet!