33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19566 Ma Granada, hétvégén Mallorca. -
Redmer #19565 Ma játszunk Granada ellen idegenben, hétközi forduló. Szombaton Mallorca otthon. -
#19564 Telorol vagyok melohelyen,valaki nem tudja kivel jatszunk hetvegen? -
#19563 Pl. tavaly a betis elleni kupameccs visszavágóján. -
IXEMGabeo #19562 elég amúgy az OFF-ból. Messi hagyott már ki 11-est amúgy valaha? Meg tudná nekem mondani valaki? -
#19561 A Hollandok nagy kedvenceim volta akkoriban. :)
A 2000-es eb döntővel (és a 2006-os vb döntővel) is az volt a baj, hogy mindkét csapatot utáltam, de talán a franciákat még jobban. :D -
IXEMGabeo #19560 2000-e olasz válogatott nagyon szép focit játszott, igaz h kevés gólt lőttek, de én bírtam őket gyerekkoromban. És a Hollandok is jók voltak, Overmars, Kluivert (2 kedvencem volt Barcások is voltak), Cocu, Van Der Saar, Davids, 2 De Boer qva nagy csapat volt kár h az olaszokkal kerültek össze. Ők még a csoportban 3-2 re a nagy csigazabálókat is megverték, de az Olaszoknak is már majdnem megvolt. Azóta utálom Trezeguet, de hálistennek kiöregedett:D:D
és azóta nincs FRO válogatott:D 2002-es vb-n leégtek, volt egy 2006-os fellángolás (Zidane mondjuk jól toltak, de nagyon istenítették azt az algériai csodagyereket), viszont 2010-ben ismét, talán még jobban leégtek a gallok az undorító viselkedéssel:) eleve egy kezezéses góllal jutottak ki.
Ja és Olaszország mégis 4x vb csapat, és 82-ben nem bunkerfocival nyerték meg avb-t. Egy olyan csapat, amely Rossi triplájával kiüti Brazíliát sztem megérdemelten világbajnok -
#19559 Én világ életemben utáltam az olasz focit és a válogatottjukat is. Nem szeretem a bekkelős focit, ez van. :P -
IXEMGabeo #19558 az az olasz válogatott nagyon szimpatikus volt, nekem gyerekkori kedvenceim voltak ott szerettem meg Tottit, Del Pierot, Contet, Maldinit, Cannavarot a legjobb csapat volt...nagyon erősek voltak, a Hollandok ellen nem játszottak jól ezt beismerem, de a döntőben nem volt miről beszélni, Del Piero kihagyott helyzetei megbosszulták magukat... -
IXEMGabeo #19557 régóta pofázom, h ezért szar a hosszabbítás. baszki 93. percen túl volt, már a kirúgásnál le kellett volna fújni a meccset...Franciák abban az időben majdnem minden meccset az utolsó pillanatban nyertek meg kivéve a 98-as vb-t...röhejes volt -
IXEMGabeo #19556 pont tegnap volt Puskás életrajzi filmje...jó volt megnézni.
az röhej volt az az 54 azt mindenki elismeri.
Inter kétszer nyert egymás után BL-t a 60-as években, ha kevés gólt lőttek, ha nem az egy szupercsapat volt és a világ legjobb védője volt Giacinto Fachetti. Helenio Herrerának köszönhetjük a Catenaccio-t. Ők úgy tudtak eredményesek lenni, ez volt a stílusuk, de megnyerték a BEK-t 2x is, sőt Rehhagel is hős volt 2004-ben, mert megcsinálta és kihozta a keretből, amit tudott. Tudod te milyen csapatmunka kellett ehhez? Valami elképesztő győzelem volt az... -
#19555 ezt viszont osztom, aranygólt vissza! -
#19554 én alapból kivenném a tizenegyest... ha 90 perc alatt nem esik gól, utána addig játszák amíg valamelyik csapat be nem talál. Aranygól a végtelenségig, így kénytelenek lennének támadni, és nincs alibifoci. -
#19553 Az volt a sors keze, csak az a baj, hogy nem a hollandokat kellett volna sulytania a sorsnak es a franciakat segiteni, hanem az olaszoknak mar regen kikellett volna esnie a Hollandok elleni merkozesen.
Az Inter antifootballja peldaul BL-t eredmenyezett, vagy a Gorogok antifootbalja EB gyozelmet, ami nonszensz.
Mint amilyen undormany jatek volt a tegnapi Sevilla merkozes, ahol nem mas mint a szerencse mentette meg oket, mert siman lehettt volna akar 4:0 is. Ezert mondtam, hogy a foci nem egyszer igazsagtalan, mint peldaul 54-ben egy olyan valogatott nyert VB-t, aki direkt lerugta csoportmerkozesen a kesobbre gondolva Puskast es nevetseges sorsolas utan oriasi szerencsevel legyozott minket, mig mi az elotte levo ket VB gyoztest kellett legyoznunk es csoportelsokent kellett erdekes modon sokkal erosebb csapatok ellen jatszva eljutnunk a dontoig. -
#19552 Nem volt az sem igazságtalan, ugyanazt a szokásos defenzív szar antifocit nyomták az olaszok, amit szoktak és amiért utálom őket. -
#19551 LOL!
Mi ebben az igazságtalan? Egy meccs addig tart amíg le nem fújják. Az hogy a 93-ban esett a gól ez van. Rengeteg csapat van ami a meccs vége felé ill. hosszabbításban rúgja a döntő találatot. Szidják is sokan, de miért? Ez a foci szépsége, hogy bármi megtörténhet.
Nekem is szarok az ilyen esetek, de meg kell tanulni normálisan látni a dolgokat. -
IXEMGabeo #19550 ja aztán igazságtalanul nyerték meg a Franciák a 93. percen túli góllal és a hosszabbítással... -
#19549 gyönyörű meccs volt...eszem faszom megállt,amit a sevilla csinált az okádékm,amit mi csináltunk az is okádék,2 órát basztam el az életemből. na mind1,hajrá fiúk,lesz ez jobb is! MES QUE UN CLUB. -
#19548 Épp a minap néztem meg annak a meccsnek az összefoglalóját, sztem Toldonak élete meccse volt az :D
a Barca meccshez meg, hogy ne legyen OFF: az ellenfelek is rájöttek/kezdenek rájönni, hogy valószínűleg az egyetlen épkézláb taktika a Barca ellen ez, amivel lehet eredményt elérni. Ez van, Guardiola ha nem tud megújulni akkor még be is fog csúszni pár ilyen meccs, nem azt mondom hogy az ellenfelek kiismerték a Barca játékát és mostmár mélypont jön, de valamit újítani kéne. Most meg megmutatkozni, hogy Pep milyen edző is valójában... -
barcames #19547 elég gyenge a csapat mostanában...
egy kurva nagy vereség talán felrázná a csapatot! -
#19546 Eszembe jutott egy EB merkozes a Hollandok es Olaszok kozott, amikor undorito anti footballt jatszottak az olaszok, semmit nem csinaltak csak tordeltek a jatekot es bealltak vedekezni. 2 tizenegyest hagytak ki a Hollandok a rendes jatekidoben, majd kikaptak tizikkel.
Ilyenkor mindig elgondolkozok azon, hogy milyen igazsagtalan neha a foci, es hogy ilyen hulladek antifocival is lehet eredmenyt elerni, mikozben a jobbik csapatnak semmi nem jon ossze, de kozben szinte egy folytaban egy kapuzik, mig a masik csak arra jatszik hogy romboljon. -
#19545 Ekkora egy szar meccset. Megnézném azért Messi mennyit futott az egész meccs alatt, tippem kb: 2 km. keita is mi a ráknak játszik, fabregast meg padoztatja?
Vége azért elég csúnya volt, nem értettem a pattogás okát. Felrúgták Iniestát igen vagy nem? Igen, akkor meg mit kell pattogni meg partjelzőhöz rohangálni? Kanoute meg egy faszkalap, már a labda elrúgás után ki kellett volna állítani. -
#19544 Mi sem érdemeltünk volna 3 pontot ezért a nulla teljesítményért. -
#19543 Sevilla-t alapvetően szeretem, de amit ma toltak az valami hányadék volt szó szerint. Nem játszottunk pontosan ma, de ez a Sevillai trágyadomb nem érdemelte meg az 1 pontot. -
bodajoci #19542 NEM VAGYOK IDEGES!!!!!!!! -
#19541 meg még egy, 3 percig állt a játék kb... -
#19540 nem
hiszem
el -
#19539 A sok faszkodás után (a tizenegyes előtt) teljesen nyílvánvaló volt, hogy nem fog bemenni.
Még egy piros közben. -
bodajoci #19538 Mire leírom, kapunk egy 11-est, az is kimarad, tudtam egyébként, h ki fog... -
#19537 Érik a Real pontelsősége... -
#19536 legyen gól, könyörgöm -
bodajoci #19535 Ma be vannak oltva gól, meg jó passzok ellen, Messi meg finoman szólva is...hát nem az ő meccse ez a mai :/ -
#19534 Legalább egy gólt szenvedjünk már be, nevetséges. -
#19533 Elképesztő szenvedés. :( Mikor jönnek már a cserék? -
#19532 hiányzik ma a pontosság eddig, mindig pontatlanok a végső passzkor -
#19531 Valdes - Alves Mascherano Abidal Adriano - Keita Thiago Xavi - Iniesta Messi Villa -
bodajoci #19530 Hát nemtom, sztem Pepnek nem a Sevilla ellen kellett volna így felküldeni a csapatot, főleg nem a középpályát...Persze ki vagyok én :) Rem rámcáfolnak. -
Redmer #19529 +1 -
#19528 Tegyuk hozza, hogy ott. :D Itt a politikusoktol kezdve, a sportvezetokig, mind ellopna az osszeget de legalabbis a nagyreszet az epulo akademianak, mert csak a sajat zsebuket nezik es nem azt, hogy mindenkinek jo lenne es kesobb sokkal tobbet lehetne profitalni belole hosszutavon. -
#19527 hát igen :)