Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor mostmár megvan Ramos miért vett rajta elégtételt...úgy megalázta õt a törpicsek, hogy bambult ki a fejpántja alól xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

horpeti
Madridiak úgyis nézik a barca topikot is és látják. Szép csel, nem hinném, hogy kéne pluszban bármit is hozzáfûzni (pl. Ramost fikázni? 😛). 😄

Jakuza001
Mascheranot nem volt baj leigazolni, rengeteg olyan helyzet lesz, hogy kell egy kozepso labdaszerzo aki sokkal aggresszivabban tamad le mint Busquets es jobban be tud segiteni a vedelembe.
Nem csodalkoznek azon pl ha o kezdene a madridi El Classico visszavagojan.

ebben igazad van Maxwellt kár volt elhozni, ahogy Mascheranot is...mindig is túl voltak értékelve picit...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza001
En sem szeretem a franciakat, ettol eltekintve sokkal jobb balhatvedkent, mint Maxel. Raadasul nem egyszer segit be a ket kozepso vedonek oket kisegitve, lasd pl az El Classiconal vagy a tegnapi merkozesen Puyolt.

sz4bolcs
Mi az, hogy legenda lesz? Messi már most legenda, aki egyszer látta játszani, az soha nem felejti el.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Abidal sztem az egyik leggyengébb...Zambrotta szvsz sokkal jobb volt, amíg itt volt...meg eleve én utálom a Franciákat

Jakuza001
Balotelli es Adebayor szvz egy nagy nulla.
nem veletlen, mert Pedro pedig sokkal jobb jatekos mint Bojan, nem veletlen tehat, ha sokkal tobbet jatszik. Viszont ilyen megterhelo szezonoknal kellenek a minosegi cserek is a rotacio miatt, szerintem tudta ezt Bojan is hogy nem sok sot fog megenni Pedro mellett es tobbsegeben cserekent szamitanak ra, viszont en a helyeben nem igazolnek el egy olyan csapatbol mint a Barcelona, mert innen mar nincs feljebb.

Az viszont szamomra orom, hogy Pep azt a csapatot jatszatja, amit en a szezon elott szerettem volna. Abidallal a balhatved szerepkorben es 3 csataros jatekkal. Maxel szvsz egy alibi focista es nem ilyen csapatba valo mint a barca inkabb mindig csak hatra jatszik, nem meri felvallalni az egy-egy kuzdelmeket soha sem.

Raadasul kulon orom szamomra, hogy beigazolodott, hogy ugy tunik ez a legjobb felallas, legalabbis az eredmenyek ezt tukrozik.

ha belegondolok, Ronaldinho is itt lehetne, de õ mintha jól lakott volna, pedig nálam õ volt a legjobb😊

bakkerman
szerintem Leo "ereje" a mentalitásából ered,szerintem még a mai napig nem hitte el,hogy õ már valaki,konkrétan a világ legjobb futballistája. Ugyanolyan alázattal játszik minden meccsen,még 3-0-nál is fut a labdáért erõbõl,odateszi magát stb...olyan szerénységgel,olyan alázattal nyilatkozik,hogy csak nézek. Szerintem nála fejben dõlnek el a dolgok,és ha nem száll el,akkor nagyon sok bajnoki cím,BL gyõzelem,gólkirályi címek,és aranylabda van benne. Tudása megvan hozzá,megvannak neki az emberekek is köré,van egy jó edzõje,rajta áll,hogy legenda lesz-e 😊 Számomra már az,amit eddig a csapatért tett,az nem kis dolog.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ja, de Bojan pedig 17 évesen is, már Reijkaard betette, de valahogy azt érzem, mintha elhanyagolták volna õt, pedig sztem még mindig nagy tehetség...én azt nem tudom elhinni, Messi hogy csinálta, hogy ilyen fiatalon ekkora, ennyi mindent elért, ennyire tarthatatlan...de már 19 évesen is az volt...

bakkerman
Balotelli angol szinten gyenge,mentálisan is,õ sose lesz Messi szintû,de megkockázatom,Adebayor szintû se lesz,ha már a Citynél tartunk. Bojanról pedig az a véleményem,hogy 2-3 éven belül sajnos ki fog kerülni tõlünk,csak remélni tudom,hogy más csapatnál állandó kezdõ lesz majd :S Nálunk Pedro egyértelmûen jobban befutott

hogy vált ilyen zsenivé? és hol van tõle már most Bojan és Balotelli a 2 egyik legnagyobb tehetség?😄

bakkerman
másodikat úúúgy de úúúúgy belinkelném a madrid fórumba,de érettebb,és okosabb vagyok a sok flame keltõ fasznál,ezért inkább magamban õrjöngök 😊

😄DDDD

<#gonosz1>

ja igen, 23 éves...

cesc fábregas

Lionel Messi a Pep-érában:

124 meccs/110 gól/44 gólpassz

<#wow2><#vigyor2>

cesc fábregas

bakkerman
😄D

Jakuza001
De legalabb sikerult jo birot kuldeniuk Madridba, nehogy veletlenul a lufi kipukkanjon.

bakkerman
nem jött be a szövetségnek,hogy mégis letolatták a meccset a fiúkkal 😊) laza 3-as

sz4bolcs
Volt egy beadása, amirõl lekésett az érkezõ Real játékos. Én el tudom képzelni, hogy tudat alatt az volt benne hogy úgy adja azt a labdát, hogy az érkezõ játékos pont pár centivel késse le.

horpeti
Jah, elég gáz volt az a jelenet, meg ahogy magát éjjenezte. Mindenképpen pozitívabb a Barca összeölelkezése. 😄

Hát ezt is behúztuk, nem is rosszul<#hamm>

Visca El Barça!

jaja

geci nagy arca van a 2 gólja után alig mentek neki gratulálni

sz4bolcs
ÁÁ, mekkora játékos lehetne ez a C.R., ha rájönne, hogy a foci csapatjáték.

Osasuna 0-3 Barcelona
Nem tudnak keresztbe tenni a csapatnak. <#taps>

szokásos henger

Matthew Prosac
hali! betenné ide valaki nekem azt vicces kis cr.ronaldós gifet, ahol cumival a szájában és csörgõvel a kezében hisztizik? thx!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

madridban ramos még a padon sincs😄

Nuno88
Már megy a meccsetek, 0:1 Pedro góljával.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

sz4bolcs
Mikor lesz meccs, és hol adják?

Banano007
Jaj szegénykék vonatozás után nehogy pályára kelljen már lépni..

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"

0:4 a tippem😄 messi messi villa ini😊

Jakuza001
Az a szegyen, hogy a borsonyi agyukkal nem kepesek felfogni a szovetseg vezetoi, hogy ezzel nem csak a Realnak probalnak kedvezni, hanem a Spanyol valogatott jatekosainak az epseget veszelyeztetik.

Jah most olvasom énis, úgyhogy aligha kezdõdik el a meccs 8-kor.

Jakuza001
Meg uton vannak 100km-re Pamplonatol.

Csak nehogy a mérkõzés rovására menjen, hogy közvetlenül a meccs elõtt x órát vonatozunk meg buszozunk...

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Köcsög Tésztás!

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/mezey-mourinho-hatalmasat-hibazott-de-jobb-guardiolanal-2055141/
Ha esetleg nem olvasta volna valaki.

egyre furább dolgokat csinál a Mourinho...csodálom, hogy nem vált magányos farkassá😄 ez bolond még kitüntetésnek veszi a büntetést...

Jakuza001
A vicc az egeszben, hogy a fel csapat 169-170 cm es megis a tobbi csapat ketmeteres oriasai a torpek mellettuk. 😉

bakkerman
Alves a maga 170-ével amikor eljátszik egy nagyhalált 😄DD

tobias88
Alvestõl tanúlta <#taps>

A színészkedés ami egyedül beárnyékolja a csapatot néha, ami nem tetszik, abból meccsenként mindig van 1, így nem 95 perc tömény élvezet, hanem csak 94... De akkor is csak Busquets meg Alves csinálja <#vigyor2>
kazai21
Én meg ha jövök legközelebb így fogok:

kukucs 😄

Mi equipo favorito: Real Madrid

bakkerman
ez futball

XDDD

Sharks
Hát ezzel a képpel tényleg jó reggelt csináltál... <#nyes> Neked is egyébként!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

jóreggelt:

fotográfik kolomp edisön :D