Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Arsenalt kaptuk,Messi tavaly elég gyengén játszott Wengerék ellen <#zavart1><#banplz> Bízom a továbbjutásban persze.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sz4bolcs
8)))) de édi ...Xavi

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Visca El Barça!

Nagyon remélem, hogy a spanyol doppingbotrányba nem keveredik bele se a Barca se a válogatott....

fotográfik kolomp edisön :D

bakkerman
akkor faszom !

szótár 😛

bakkerman
abba lehetne hagyni a spammelést...

HEJJ!

limperatore
<#eljen> én is remélem h a milant kapjátok

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Látszik, hogy mostanában nem nézel Milan meccseket, mert akkor nem írnál ekkora faszságot.
bakkerman
tegnapi meccs az eléggé szép volt 😊 😛

FC Barcelona – Real Sociedad: 5-0 (2-0)
Barcelona, Camp Nou
74.931 nézõ
Vezette: Fernández Borbalán

FCB - Valdés, Alves, Puyol, Abidal, Maxwell – Mascherano (Busquets 52’😉, Xavi (Keita 67’😉, Iniesta, Messi, Pedro (Bojan Krkics 61’😉 és Villa.

gólok: 1-0, Villa, 8', 2-0, Iniesta, 32', 3-0, Messi, 46', 4-0, Messi, 86', 5-0, Bojan, 90'

Jólenne, ha ez az 5ujjas köszönés tradícióvá válna<#eplus2> Bazzeg micsoda gólok voltak ezek megint...

Visca El Barça!

Cabell
PFFF ILYEN GÓLOK BAZEG NINCSENEK😄😄😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Barcelona 5-0 Real Sociedad
Sorozatban a 6. mecccs kapott gól nélkül.(4 bajnoki,2 BL) 26 rúgott gól.
Ragyogó! <#taps>

sz4bolcs
L

horpeti
Meg hát ez egy pénzügyi vállalkozás is egyben, a játékosok is belõle kapják a fizetésük.

horpeti
Szerintem nem baj, ha ilyen jó sok pénzt kap a klub.. Az adósság, amirõl szó van, az nem jó soha...
Bár nyilván én nem érzem át a dolog súlyát. Madridban tele van pénzes lógóval a mez, és nem zavar. 😊

bakkerman

bakkerman

Sziasztok !

Barca szurkoló vagyok.

November 29.-én volt az El Clásicó, ez hétfõ volt. Két napra rá, szerdán jelent meg a Sztár Sport. Én régen vásároltam a Sztár Sport heti sportmagazint, de kb. fél éve már ráhagytam. Gondoltam, hogy most megveszem, mert hátha írnak az el clásicó-ról.
Persze örültem, hogy 5-0 lett, de nem csak ezért akartam megvenni. Akkor is megvettem volna, ha a REal nyer 5-0 ra, mert pusztán arra lettem volna kiváncsi, amit a mérkõzésrõl írnak.

Szóval erre föl 2 napra rá, dec01-én semmit nem írt a Sztár Sport a meccsrõl. Még a Real vezette a tabellát. Gondolom, hogy azért, mert a lapzárta még a meccs elõtt megvolt.

Ezt felháborítónak tartom, hogy 2 nappal a lap megjelenése elõtt már lapzárta van.

Sebaj. Gondoltam, hogy 1 hét mulva, a következõ héten, a következõ sztár sport megjelenéskor már írnak a meccsrõl. Szóval megvettem az e hetit, is, ami dec.08-án, a következõ szerdán jelent meg.

Erre föl ebben a számban sem írtak semmit a meccsrõl. Csak annyi, hogy beírták, hogy 5-0 volt a mecccs és már a Barca vezeti a tabellát.

Ezt már mégjobban felháborítónak tartom. Hát ezért nem veszem én mostmár ezt az újságot.
Azt reméltem, hogy majd két külön oldalon foglalkoznak a meccsel, ahol a barca játékosok vannak rajta a fényképeken.
Erre föl az e heti újságban a spanyol bajnoki oldalaknál Cristiano Ronaldo virít nagyban, mert már azt írták, hogy a köv meccsen az õ duplájával nyertek.

Hát úgy felcsesztem magam, hogy nagyon.
Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy CR van ott a képen, hanem, hogy az EL Clásicó nyerteseirõl a meccsrõl nincsenek képek. TEhát ha a REal nyert volna, akkor is felcseszõdtem volna Barca szurkoló létemre, hogy a Clásicó ról, és a gyõzteseirõl nem volt semmi.

Nektek mi a véleményetek?

üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

limperatore
addigra már capello lesz itt 😛 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
marseille,vagy roma,többi necces

tobias88
Én inkább az Interre tenném a voksomat!
Benitezzel a béka seggét súrolják (mint minden csapat) + elégtétel a tavalyi kiesésért <#whatever>
Rájuk szavazok--->Ac Milan:nyugdíjasok gyülekezete+Ibrát kicsit helyretenni hogy ne legyen elszállva magától. <#eplus2>

tobias88
Internazionale (olasz)
Olympique Lyon (francia)
AS Roma (olasz)
Olympique Marseille (francia)
AC Milan (olasz)
Arsenal (angol)

Hát, én nem tudtam választani <#zavart2> , viszont ha hozzák a formájukat, akkor senki se ellenfél...
Szép eredmény volt egy B csapattól. Gratula!

Jónagyot! 😄

Jakuza001
A ket serultunkrol megfeledkeztel.
Jeffren meghuzodott, Krikicset meg hordagyon vittek le, verzo arccal.

bakkerman
nyertünk tnap am,fontás,és v. vazquez góljával 😛

José Pinto – Piqué, Busquets, Fontas – Jonathan, Mascherano, Thiago Alcántara, Maxwell – Jeffren, Krkic, Adriano

így álltunk fel.

Jakuza001
Jonagyot 😄

Végre elvertük ezt a Kazányt, ráadásul csikócsapattal<#nevetes1>

Visca El Barça!

DeerHunter01
sok sikert a mai meccshez !
remélem behúzzátok 😄

\"Erről van szó!\"

sz4bolcs
Messi! 😄

Oziris666
Hát pedig elég egyértelmû sztem ebbõl a 3masból ki érdemli meg legjobban!
Xavi

Jakuza001
Hat az mar biztos hogy valamelyik Barclona jatekos kapja Xavi,Iniesta,Messi kozul.

sz4bolcs
Én Iniestának adnám, de ez csupán szimpátia... más alapján nem nagyon tudnám eldönteni, melyik érdemli meg jobban. 😊

aranylabdát neki!!!!

na szép álmokat!
😄D

horpeti
Végig követtem a spanyolokat, jóval többet is lõhettek volna, a játékban benne volt végig, de a magabiztos labdatartás is.
De a taktika is olyan volt, hogy gyakorlatilag azt érezte az ember, hogy csak idõ kérdése, elõbb utóbb gól lesz.
És gól is lett. 😊

ja hiába mondják, hogy csak 8 gólt lõttek, ha mindenki fosik és fél tõlük így is nagyszó, hogy a betonvédelem, amit ellenük alkalmaztak sikerült mindig feltörniük...szép focit nyomtak a vb-n, a gólok hiányoztak csak, de amikor kellett úgyis belõtték...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
jaja,Marquez két BL-t is nyert a csapattal,azért mindkettõben bennevolt õ is,sajnáltam amikor elment,de már nem volt alapember

horpeti
Ja, hát elég alázós volt az egész meccs, a barca játékában ez nagyon bennvan, ha pörögnek.
Tegnap az Osasuna jól csinálta a letámadást, de azt se lehet bírni 90 percen keresztül hiba nélkül, mint ahogy látszott is, hogy csak 1 félidõt bírtak.
Szépen játszik a csapat, ezért is szeretem spanyol válogatott játékát európában a legjobban. 😊 Aztán Barca meccsen is szinte ugyanazt látni. 😄

Marquezt és Yaya Touret sajnálom h elmentek, õk se voltak rosszak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Maxwell remek kiegészitõ ember,BL-ben páran átmennek rajta,de spanyol szinten nincs vele baj.