33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• IXEMGabeo
    ez a kép volt a legjobb:) hiányoznak ezek az évek!

véletlen találtam
  • tobias88
    Szerintem meg 4. számú "csatár"(visszavont ék vagy nem tudom minek nevezzem ami most megy már) lesz. Pedro nálam már most is előtte van, és az a szerepkör, ahol Villának játszania kell a sok 1-1 ellenes küzdelemmel, Sancheznek jobban fekszik, szóval ki fogja szorítani.
  • [HUN]FaTaL
    Állítólag van egy kicsi sérülése és úgy játszik ez is lehet a formahanyatlás oka. Mindenesetre nem kéne eladni.
  • bakkerman
    A Liverpool télen vinné Villat állítólag,nem muzsikálnak valami fényesen a saját csatárjaik,Villa meg az utóbbi időben formahanyatlásban van,alig kezdő,és ebből összeraktak egy átigazolási pletykát. Tény,hogy nem a legjobb formában lévő játékosunk David,de neki nem is kell formában lennie,elég ha kap egy jó labdát,és bevágja. Öregszik ő is,de szerintem 1-2 évig még minimum helye van a keretben,legalábbis remélem!
  • bakkerman
    Iniesta góljával nyertünk a Hospitalet ellen,a visszavágó karácsony előtt otthon :)
  • [HUN]FaTaL
    Remélem nyerünk este. :)
  • tyúkszem
    Bilbao vs FC Barcelona
  • bodajoci
    Ó hát ne hidd, h a Real nem fog pontokat hullajtani...jön még kutyára teherautó :)
  • rumkola
    LooooooooooooL :DDD
  • bakkerman
    szar játék,szar pálya,jó ellenfél,1 pont...dececember elején classico,addig már nem kéne több pontot hullajtani,a Real nem fog,ebben biztos vagyok,és nekünk se kéne,maradjon meg ez a 3 pontos differencia,az a Classicon ledolgozható
  • [HUN]FaTaL
    Nem, de akkor Valdes eléri szvsz. Mondjuk tökmindegy, igazából ha kicsit szerencsésebb akkor nem pattan vissza Llorenteről és nincs semmi gólveszély.
  • Jakuza001
    Igen haza akarta adni, de minek kockaztatott?? Hiszen alig erte el amugy is es jott egy keresztezo ellenfel jatekos is.
    De ha rendben van a paly,a meg ugy sem ment volna ez meg kapus fele se.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem haza akarta adni csak akkora szarrakás volt a pálya, hogy szöglet lett belőle.
  • Jakuza001
    Az benne volt, Pique nem tehet semmirol, rapattant es reflexbol belekapott a labdaba, de Mascerano hibai eredmenyeztek mindket golt, foleg a masodik volt szarvashiba. Most oszinten miert nem rugta ki a felpalyanal a fenebe a labdat ? Erre kirugja szogletre a felpalyarol!!!
  • [HUN]FaTaL
    Akkor rosszul láttam.

Mondjuk egyik gól miatt sem hiábzatnám Piquet, mindkettő szerencsétlen volt.

A pálya meg egy kalap szar volt, kb mint az nb1.
  • bodajoci
    Egyik lassításból úgy láttam én is, azért írt le akkora ívet a laszti sztem, és Valdes nem érhette el.
  • Jakuza001
    Megpattant az a terden, raadasul Mascherano rosszul helyezkedett elotte a jobb szelen es keson indult ki keresztezni es elcsuszott emiatt.
    Negybol harom szerencses gol volt, kiveve Fabregas fejese.
  • Jakuza001
    Mirol beszelsz ? Egy ilyen palya jatekra alkalmatlan.
    Jol peldazta Iniesta masodik felido eleji helyzete. Megtolja a csatar, megall a labda, elviszi a vedo megall a labda, elakarja passzolni a vedo megall a labda, odakerul Iniestahoz es nem tudja megemelni a viz miatt a labdat, mikor csak atkellene emelni a labdat.

Ez a helyzet meg csak a masodik felido elejen volt es vegig zuhogott az eso.
    De en mar mihelyt meglattam a szakado esot az elso felido kezdete elott, tudtam mar, hogy ilyen palyan nem fog senki jol focizni es csak a szerencsen mulik minden hogy kinek hogy all meg a labda, ki hogyan csuszik el.
  • [HUN]FaTaL
    Az első gól nem pattant meg senkin.
  • bodajoci
    Ha jól láttam, de nem biztos, h az első góljuk is Pique térdén pattant meg? Egyik lassításból úgy tűnt...
  • bodajoci
    Hihetetlen idén idegenbe mit bénáznak, mégha ilyen az idő is, már az elején be kellett volna rúgni Adrianónak azt a ziccert... De legalább nekünk is mázlink volt a végén, nem lett volna igazságos, ha nyernek.
  • [HUN]FaTaL
    Na legalább 1 pont megmentve...
  • tobias88
    Azért az is nevetséges, hogy a bíró labdaelrúgásért - visszahúzásokért nem ad sárgát. Ezen a pályán meg sajnos nem a világ legjobb csapata a Barca...
  • barcames
    reál szép lassan húz el! nem lesz ez így jó....
  • Jakuza001
    Annit tudok hozzafuzni, ha ma nem jatszik Mascherano egy golt se kapunk.
    Mindketto az ove volt.
  • [HUN]FaTaL
    Ez a gól tükrözte a pálya színvonalát :D
  • Sippie
    bezzeg a bilbaonak nem pattan a saját kapujába :D öcsém...
  • tobias88
    Az azért nem semmi, hogy minden akciónk szinte az pálya állapota miatt hal el, szerintem egy spanyol bajnoki szinten ez a pálya állapot már nem elfogadható...
  • Jakuza001
    Remelem masodik felidoben feljavul a tamadojatekunk mert 4 ziccerbol csak egy golt tudtunk szerezni es ez egy Bilbao ellen idegenben nagy luxus.

Sanchez is remelem jon majd valamikor, mert nagyon sulytalan a szelso jatekunk baloldalt Adrianoval.
    viszont sajnos ez az idojaras nem kedvez a sok kis passzos jatekunknak, mar tobb helyen lelassul a labda, ez pedig nem csak a passzokat lassitja le, de Messi megindulasait is tompitani fogja. Arrol nem beszelve hogy a vedojateknak inkabb kedvez mert messzebbrol lehet becsuszkalni.
  • [HUN]FaTaL
    Jaja odavarázsolta Cesc fejére :D

Lehet, hogy mondta is körben, hogy csiribi-csiribá :D
  • bakkerman
    Abidal oriasi labdat adott
  • bakkerman
    CESC FABREGAS
  • bakkerman
    CESC FABREGAS
  • [HUN]FaTaL
    Reméljük. Be kell húzni, nem nagyon fér be több botlás, nagyon formában van a real. Classicot is nyerni kell.
  • bakkerman
    3 védős felállás elég kockázatos lenne ezellen a jó formában lévő Bilbao ellen,remélem óvatosabb lesz Pep
  • [HUN]FaTaL
    Naja, csak index fórumról másoltam, azt hittem 4-3-3. :D

De kétlem, hogy 3-5-2 lenne. Inkább 3-4-3 valahogy. :)
  • tobias88
    inkább:
    Valdes - Pique Mascherano Abidal - Alves Busquets Xavi Fabregas Adriano - Iniesta Messi
  • [HUN]FaTaL
    Valdes - Alves Pique Mascherano Abidal - Busquets Xavi Iniesta - Messi Fabregas Adriano
  • IXEMGabeo
    :D:D:D megérdemli ez a köcsög
  • limperatore
    akkora klasszis h mikor nagy a tét akkor nemtud bizonyítani :D egy igazi klasszis tudna ott is