33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
IXEMGabeo #19686 ez a kép volt a legjobb:) hiányoznak ezek az évek!
véletlen találtam -
#19685 Szerintem meg 4. számú "csatár"(visszavont ék vagy nem tudom minek nevezzem ami most megy már) lesz. Pedro nálam már most is előtte van, és az a szerepkör, ahol Villának játszania kell a sok 1-1 ellenes küzdelemmel, Sancheznek jobban fekszik, szóval ki fogja szorítani. -
#19684 Állítólag van egy kicsi sérülése és úgy játszik ez is lehet a formahanyatlás oka. Mindenesetre nem kéne eladni. -
#19683 A Liverpool télen vinné Villat állítólag,nem muzsikálnak valami fényesen a saját csatárjaik,Villa meg az utóbbi időben formahanyatlásban van,alig kezdő,és ebből összeraktak egy átigazolási pletykát. Tény,hogy nem a legjobb formában lévő játékosunk David,de neki nem is kell formában lennie,elég ha kap egy jó labdát,és bevágja. Öregszik ő is,de szerintem 1-2 évig még minimum helye van a keretben,legalábbis remélem! -
#19682 Iniesta góljával nyertünk a Hospitalet ellen,a visszavágó karácsony előtt otthon :) -
#19681 Remélem nyerünk este. :) -
tyúkszem #19680 Bilbao vs FC Barcelona -
bodajoci #19679 Ó hát ne hidd, h a Real nem fog pontokat hullajtani...jön még kutyára teherautó :) -
rumkola #19678 LooooooooooooL :DDD -
#19677 szar játék,szar pálya,jó ellenfél,1 pont...dececember elején classico,addig már nem kéne több pontot hullajtani,a Real nem fog,ebben biztos vagyok,és nekünk se kéne,maradjon meg ez a 3 pontos differencia,az a Classicon ledolgozható -
#19676 Nem, de akkor Valdes eléri szvsz. Mondjuk tökmindegy, igazából ha kicsit szerencsésebb akkor nem pattan vissza Llorenteről és nincs semmi gólveszély. -
#19675 Igen haza akarta adni, de minek kockaztatott?? Hiszen alig erte el amugy is es jott egy keresztezo ellenfel jatekos is.
De ha rendben van a paly,a meg ugy sem ment volna ez meg kapus fele se. -
#19674 Szerintem haza akarta adni csak akkora szarrakás volt a pálya, hogy szöglet lett belőle. -
#19673 Az benne volt, Pique nem tehet semmirol, rapattant es reflexbol belekapott a labdaba, de Mascerano hibai eredmenyeztek mindket golt, foleg a masodik volt szarvashiba. Most oszinten miert nem rugta ki a felpalyanal a fenebe a labdat ? Erre kirugja szogletre a felpalyarol!!! -
#19672 Akkor rosszul láttam.
Mondjuk egyik gól miatt sem hiábzatnám Piquet, mindkettő szerencsétlen volt.
A pálya meg egy kalap szar volt, kb mint az nb1. -
bodajoci #19671 Egyik lassításból úgy láttam én is, azért írt le akkora ívet a laszti sztem, és Valdes nem érhette el. -
#19670 Megpattant az a terden, raadasul Mascherano rosszul helyezkedett elotte a jobb szelen es keson indult ki keresztezni es elcsuszott emiatt.
Negybol harom szerencses gol volt, kiveve Fabregas fejese. -
#19669 Mirol beszelsz ? Egy ilyen palya jatekra alkalmatlan.
Jol peldazta Iniesta masodik felido eleji helyzete. Megtolja a csatar, megall a labda, elviszi a vedo megall a labda, elakarja passzolni a vedo megall a labda, odakerul Iniestahoz es nem tudja megemelni a viz miatt a labdat, mikor csak atkellene emelni a labdat.
Ez a helyzet meg csak a masodik felido elejen volt es vegig zuhogott az eso.
De en mar mihelyt meglattam a szakado esot az elso felido kezdete elott, tudtam mar, hogy ilyen palyan nem fog senki jol focizni es csak a szerencsen mulik minden hogy kinek hogy all meg a labda, ki hogyan csuszik el. -
#19668 Az első gól nem pattant meg senkin. -
bodajoci #19667 Ha jól láttam, de nem biztos, h az első góljuk is Pique térdén pattant meg? Egyik lassításból úgy tűnt... -
bodajoci #19666 Hihetetlen idén idegenbe mit bénáznak, mégha ilyen az idő is, már az elején be kellett volna rúgni Adrianónak azt a ziccert... De legalább nekünk is mázlink volt a végén, nem lett volna igazságos, ha nyernek. -
#19665 Na legalább 1 pont megmentve... -
#19664 Azért az is nevetséges, hogy a bíró labdaelrúgásért - visszahúzásokért nem ad sárgát. Ezen a pályán meg sajnos nem a világ legjobb csapata a Barca... -
barcames #19663 reál szép lassan húz el! nem lesz ez így jó.... -
#19662 Annit tudok hozzafuzni, ha ma nem jatszik Mascherano egy golt se kapunk.
Mindketto az ove volt. -
#19661 Ez a gól tükrözte a pálya színvonalát :D -
#19660 bezzeg a bilbaonak nem pattan a saját kapujába :D öcsém... -
#19659 Az azért nem semmi, hogy minden akciónk szinte az pálya állapota miatt hal el, szerintem egy spanyol bajnoki szinten ez a pálya állapot már nem elfogadható... -
#19658 Remelem masodik felidoben feljavul a tamadojatekunk mert 4 ziccerbol csak egy golt tudtunk szerezni es ez egy Bilbao ellen idegenben nagy luxus.
Sanchez is remelem jon majd valamikor, mert nagyon sulytalan a szelso jatekunk baloldalt Adrianoval.
viszont sajnos ez az idojaras nem kedvez a sok kis passzos jatekunknak, mar tobb helyen lelassul a labda, ez pedig nem csak a passzokat lassitja le, de Messi megindulasait is tompitani fogja. Arrol nem beszelve hogy a vedojateknak inkabb kedvez mert messzebbrol lehet becsuszkalni. -
#19657 Jaja odavarázsolta Cesc fejére :D
Lehet, hogy mondta is körben, hogy csiribi-csiribá :D -
#19656 Abidal oriasi labdat adott -
#19655 CESC FABREGAS -
#19654 CESC FABREGAS -
#19653 Reméljük. Be kell húzni, nem nagyon fér be több botlás, nagyon formában van a real. Classicot is nyerni kell. -
#19652 3 védős felállás elég kockázatos lenne ezellen a jó formában lévő Bilbao ellen,remélem óvatosabb lesz Pep -
#19651 Naja, csak index fórumról másoltam, azt hittem 4-3-3. :D
De kétlem, hogy 3-5-2 lenne. Inkább 3-4-3 valahogy. :) -
#19650 inkább:
Valdes - Pique Mascherano Abidal - Alves Busquets Xavi Fabregas Adriano - Iniesta Messi -
#19649 Valdes - Alves Pique Mascherano Abidal - Busquets Xavi Iniesta - Messi Fabregas Adriano -
IXEMGabeo #19648 :D:D:D megérdemli ez a köcsög -
#19647 akkora klasszis h mikor nagy a tét akkor nemtud bizonyítani :D egy igazi klasszis tudna ott is