33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19726 Szövegdoboz ok, de pl. a hozzászólások dobozai adott esetben nagyon megfoghatják a böngészőt, nem a net miatt, hanem az FF-et kivéve a többiben bugos a simított görgetés és ha sok a fixed-position elem akkor akad a simított scroll. -
#19725 ez a háttér ez tökéletes,nem kell semmilyen hópihe,meg flancolás,na az tényleg megakasztja még a jobb nettel rendelkezőket is,de egy szép,igényes banner,egy fasza szövegdobozzal jó lenne majd -
#19724 Kérlek ne effektezd szarrá az egész topicot, mert akadni fog a görgetés, mint pl. a kézis vagy a pes topicban.
Vagy legalább külső css, hogy blokkolni lehessen. :) -
#19723 Na,levél elküldve,köszi szépen! Kéne majd azért egy új banner is szerintem,meg a szövegdobozt is fellehetne dobni valahogy :) Na de ezek még odébb vannak :) -
#19722 Én már javasoltam többször. :)
De akkor, hogy konkrét is legyen: +1 -
Pukkka #19721 +1 -
#19720 Akkor szavazzuk meg Bakkermant hazigazdanak, mivel a regi hazigazda, mar nem aktiv, hogy rendbe lehessen tenni a topicot.
+1 -
#19719 na akkor írjon valaki egy határozott hozzászólást,hogy legyek-e HG,és akkor küldöm is a mailt a staffnak :) -
#19718 Fatal szavazzuk meg bakkermant hazigazdanak es akkor kitorli ezeket az uzeneteket. :D -
#19717 Menj már át a real topicba és ne itt trollkodj. -
#19716 Oreg fejezd mar be unalmas vagy. -
Pukkka #19715 Hát ha szerinted azzal nem a témához szóltam, az már a te szelekciódnak köszönhető.
Sértegettem, Mikor?Hol? Lehet tényleg túl érzékenyek itt egyesek.
A kommented további részéhez inkább csak annyit fűznék hozzá, hogy olvasd már el, miket írtál. Bár azt fenntartom hogy a "Trollozás" nem tartozik a felnőtt emberi viselkedés normájához. -
#19714 Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected].
Kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. -
#19713 írok nekik,hogy legyen a topiknak más házigazdája,itt meg akkor megszavazzuk,csak valaki adjon egy SG staff email címet :D -
#19712 Mert nem írtál levelet az sgnek, hogy rakjanak be téged hgnek. :D -
#19711 Elnézést, véletlenül más taget sikerült beszurnom. -
#19710 Sajnos kenytelen leszek off-topic lenni, hogy elmagyarázzam, miért illik rád a troll jelző a link alapján is, ezért spoiler tagbe teszem.
Első hozzászolásoddal nem szólsz a témához, off-topic.
Ez még hagyján is lenne, de mást sértegetsz, ami egyértelműsít mindent.
A következő hozzászólás, még nagyobb trollra utal, hiszen már mások értelmi szinvonalát akarod beállítani életkorhoz mérve, ez inkább gyerekes és rád nézve kérdőjelezi meg felnőtt emberi viselkedési normára kevés hajlamod.
Végül ismét egy troll hozzászólás,, ami off-topic csak hogy beállitsd, hogy te nem olyan vagy -
#19709 Leszek én a házigazda . -
Pukkka #19708 Bizony elolvastam, és ezért kérdeztem, hogy nálatok mit jelent, mert valahogy nem ismertem magamra. Nem tudom a bejegyzéseben mi volt off-topic esetleg flém keltő, netán provokáló. Bár lehet túl érzékenyek vagytok.
-
#19707 ABBA LEHETNE HAGYNI a Real Madrid meccs elemzését ebben a topikban,a fehérek se elemzik Puyol,vagy Messi gólját. Miért nincs egy normális házigazdánk? -
#19706 Pont a felső kameraállásból nem látható semmi, mivel túl távoli a kép.
Ez a videó tökéletes, de youtuben vannak sokkal jobb minőségűbb változatok is már, amiből egyértelmüen kiderül, hogy ez bizony nem kicsi kéz.
Ott a link és olvasd el mit jelent a troll, vagy talán fogyatékos vagy, hogy nem tudsz a neten rákeresni, ha gondjaid vannak az angol nyelvvel ?
-
Pukkka #19705 Meg lehet nézni felülnézetből. Ezt a Trollozást meg valaki kifejthetné mit jelent, nem vagyok otthon a 14 évesek netes szlengjébe már... -
#19704 Szerinted.
A játékos keze bírói megfogalmazással élve, egyértelműen keresi a labdát.
Látszik az is hogy beleüt a labdába, méghozzá a kéz és csukló találkozásánál.
Aki erre azt mondja, hogy vállba rúgták, az vegyen fel szemüveget, vagy menjen nézni sakkot.
Ez egy tipikus tizenegyes. -
#19703 váll és a kéz egyvonalban, innen nem lehet megmondani tényleg -
#19702 Szerintem eltévesztetted a házszámot, Ez itt a te helyed.
Raadásul ahogy nézem, még vak is vagy, ha nem látod mekkora kezezés.
Persze értelmezhetetlen szög, amit egy troll nem tud felfogni. -
#19701 teljesen mindegy,nyert a Real,kész,3 pontra vannak előttünk. Nem szabad velük foglalkoznia a csapatnak,hozni kell a meccseket,és akkor nem lesz gond. -
#19700 Ha befújta volna, akkor Porqe lett volna meg unicef-fifa-uefa pokoltanya. Lehet nem akarta a bíró hallgatni a baromságokat... -
Pukkka #19699 Két nap alatt, azért csak találtál egy olyan videót, ami megnyugtatja a lelki világodat, még ha teljesen értékelhetetlen szögből is vették az esetet. -
bodajoci #19698 Igen ebből a szögből még nem láttam, kiv lennék erre most mit mondana Mou... Persze már sejtem, kb annyit, h "néha" őket is segíthetik a bírók -
#19697 Na azert, ha erdekel, ha nem. Nem mindegy milyen biroi iteletekkel szerez pontot a Madrid. Ez csak ket ponttal gazdagitotta oket.
-
bodajoci #19696 Jó ez a 4:0 :), kit érdekel, h nyert a Madrid, meg h hogyan. Nekik sem fog minden összejönni mindig. -
#19695 Én meg azt nem értem, hogy miért vagy troll. -
#19694 4-0 lett,nagyon örültem Carles góljának,olyan igazi Puyolos volt,már amikor láttam,hogy ott mozog bennt a 16-osnál,tudtam hogy valamit összefog hozni az öreg :) Messi gólja nagyon fifikás volt,igazi Leos! Villa végre betalált,nagyon jól jött neki! -
Pukkka #19693 Tudnám minek nézed, ha már érteni nem érted a játékot... -
#19692 Jobb nyert ?
A Valencia lefocizta a Madridot foleg a masodik felidoben, a madrid pedig talalt ket golt.
Mindossze annyit lattunk a jobb jatekbol, hogy agyonrugtak a favagok a Valencia jatekosokat, amikor ereztek, hogy kezdenek feljonni.
Nem azert de mi ezerszer jobban jatszottunk es sokkal jobban megerdemeltuk volna a gyozelmet Valnciaban, mint a madrid a latott jatek alapjan.
De ilyen a foci, a szerencsefaktor is valamennyit szamit egy ilyen merkozesen. -
#19691 Sajnos az ilyen nyert meccsekkel lesz bajnok egy csapat, mint ma a Madrid a Valencia ellen. Izgalmas volt, de a jobb nyert
Jelen állás szerint 2 győzelemmel van csak esélyünk, annyira jó a Madrid. -
#19690 FCB-ZARAGOZA (Line-up / alineació / alineación): Valdés, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Alexis, Messi, Keita, Maxwell and Cuenca. -
#19689 :DDD -
#19688 EZ KURVANAGY :DDDD
„Elnézést, alacsony argentin úr a gurulós bőrönddel! Csinálna egy fotót rólam és kiváló honfitársáról, Javier Mascheranóról, a pompás futballistáról? Maga egyébként mivel foglalkozik?” Ha mi spanyol taxisok lennénk, és meglátnánk a repülőtéren a vígan bandukoló Lionel Messit és Mascheranót, biztosan ezt mondanánk. Magyarként és nem taxisként pedig a szívgyógyszerünk után kapkodnánk. Ez a spanyol taxis fickó viszont a legnagyobb spíler a szakmában (persze, nincs kétségünk, hogy a kép párja is elkészült: fotózik Mascherano, átkarol Messi leosztásban).
-
#19687 nagyon nagy csapat volt,gyönyörűen játszottak,Dinho,Xavi,Deco,Eto'o