Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, nehéz a világ legjobbjának lenni 😄

fotográfik kolomp edisön :D

Brolly
De látszik, hogy erõltetik Messinek a tizit, hogy utolérje Ronaldot 😄 de úgy látszik, neki nem megy olyan simán, de sebaj, lesz ez még így se..

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Na ez ismét sima ügy volt. Rem így folytatjuk<#kacsint>

Visca El Barça!

<#eljen>

tobias88
ha nagyon nyerni akart volna pep akkor nyertek is volna a srácok, de ez így volt jó.
hétvégén megint a szokásos henger jön<#wink>
afellay nem volt olyan rossz, de bõven van neki még mit tanulni, hogy kezdõ lehessen.

Jakuza001
Nem aludtunk csak erdektelen volt szamunkra.
Ebben okos volt Pep, hgy adott valami kis piheniot a jatejkosoknak ebben a hosszu szezon kozben.
5:0 utan biztos volt hogy nem kell hajtani, es kiakarna ilyenkor szethajtani a jatekosokoat vagy serultet csinalni beloluk, amikor meg annyi fontos merkozes var rajuk.
Egy okos edzo inkabb veszit egy olyan merkozesen, ami nem oszt nem szoroz, minthogy a jatekosainak artson es azzal a csapatnak.

Hát ezt a kupavisszavágót végigaludtuk, de kit érdekel, lényeg, h ne sérüljön senki. A cserék meg csak cserék maradnak...

Visca El Barça!

Jakuza001
Nem ott eppen a biroi itelet miatt rohogott kinjaban.
Amikor CR felmaszott az Almeria jatekos fejere. Felugrottak reklamalva a kispadrol es ott kinlodtak, hogy nem volt az fault, mikozben murinho grimaszolt, pedig teljesen jogos itelet volt.

gabi89
Amúgy itt éppen kínjában röhögött Mourinho (89 perc környékén volt asszem) mert az Almeria játékosai 5perce semmi mást nem csináltak csak a pályán feküdtek...húzták az idõt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bakkerman
arcpálma speciális józsef módra?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

padra jó <#wink> meg amikor feljött a támadásokkal sokszor elcselezte eladta meg a beadásai a kapu mellé mentek...
(lenalt haja..)

Jakuza001
Special Facepalm

Jakuza001
Azert meglatszott, hogy ez az Adriano a helyen egy nagy nulla.
Valahogy mindig megerzem, ha PeP rosszul igazol. 😄

bakkerman
én elõször azt hittem,hogy valami rosszulléte van,de kemény csávó a kis brazil 😊

Hála az égnek tegnap megijedtem, h kidõl hosszabb idõre de keményebb fából faragták<#kacsint>

Visca El Barça!

bakkerman
Dani sérülése nem komoly:

Csak könnyebb izomhúzódást szenvedhetett Daniel Alves a Málaga elleni bajnoki mérkõzés elsõ félidejében. A Barcelona orvosi csapatának gyors diagnózisa szerint nincs izom beszakadás a játékos jobb combjában, csak könnyebb húzódásról lehet beszélni. Ettõl függetlenül hétfõn részletes vizsgálatoknak vetik majd alá a futballistát, aki jó eséllyel így a Betis elleni Király Kupa negyeddöntõ visszavágón nem fog pályára lépni.

Milito marad nálunk:

Bár már mindenki kész tényként kezelte, hogy Gabriel Milito elhagyja a Barcelonát, végül megfordult a szituáció, és az argentin bekk nem hagyja el a klubot. Milito döntésében egyes egyedül a csapattársak játszottak szerepet, akik meggyõzték a futballistát, hogy ne hagyja el õket.

Milito január 4-én közölte Pep Guardiolával, hogy távozni szeretne, mert több játéklehetõségre vágyik, és muszáj játszania, ha be szeretne kerülni az argentin válogatott keretébe a nyári Copa Américán. Militót el is engedte volna a Barça, mert Guardiola nem kívánta erõszakkal itt tartani a bekket, és nem szeretett volna olyan játékost a keretben tudni, aki ott nem érzi jól magát.

Militóért számos érdeklõdõ csapat bejelentkezett, így Olaszországból a Genoa, Spanyolországból a Zaragoza és a Málaga, de akadtak mások is, akik ajánlatot tettek a futballistának. Milito végül csak azért döntött úgy, hogy mégsem távozik, mert öltözõbeli társai meggyõzték: mindenkinek jobb, ha velük marad. Milito tehát úgy döntött, hogy ebben a 6 hónapban még mindenképpen marad, és majd nyáron ismét elgondolkozik a jövõjérõl.

A védõ megtartása rotációs szempontból rendkívül fontos lehet a Barçának, mert Puyolon és Piquén kívül nincs más klasszikus középsõ védõje a klubnak a felnõtt keretben.

Hát ez sima liba volt megint<#circling> Messivel meg semmi probléma nincs, mert nem rúgott gólt, de elõkészített rendesen.

Visca El Barça!

bakkerman
de jó játék ellen nem 😊 az elsõ két gól zseniális volt 😛 4 pont az elõny,lesz ez még több is 😊

Jakuza001
Na ez a kulonbseg Villa es a lofeju sved kozott. 😄

4 pontos elõny<#wave>
messi ma be volt oltva gól ellen...

tobias88
2. félidõ megint csak formaság lesz <#whatever>
[HUN]FaTaL
2-0 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
úúú mekkora gól 😊

Hehe Real bukott 2 pontot, helyes 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

nagy arcú madrid elvesztett két pontot 😊
remélem kihasználjuk a lehetõséget

tobias88
Ez az Arbeloa mekkora egy tetûláda... Simán ki lehetne állítani minden mérkõzésen, annyira alattomos...
megvan az új Jackie Chan <#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Xavi Hernándezt, az FC Barcelona karmesterét immáron sorozatban harmadszorra választották meg a világ legjobb irányítójának az IFFHS nemzetközi szervezet tagjai. Xavi mellett 55 ország tette le a voksát, és idén kapta a legtöbb voksot, ami hûen jelzi, hogy milyen parádés szezont is produkált 2010-ben. A listán a második Andrés Iniesta, a harmadik pedig az Internazionalé holland középpályása, Wesley Sneijder lett, míg az Aranylabdás Leo Messi a negyedik helyre futott be. Érdekesség, hogy a négy játékos közül egyik sem magasabb, mint 170 cm, ellenben mindegyik rendkívüli adottságokkal bír és technikailag rendkívül képzett. A gyõztesnek járó trófeát Xavi a 'World Football Gala 2011' rendezvényen kapja majd meg.

bakkerman
hát ez kurvanagy,pláne amikor karba tett kézzel beállt Pep 😄D

van mit neki bõven mert amikor beállít azt néztem össze vissza mozgott...

Pep tanítgatja Afellayt 😄

Oziris666
Minden rendszer szerint az...

alves ha beadná nem gól akarna lõni...
messi meg még jobb <#hamm>

Nyertünk 5:0-ra, de ilyen szarul, ilyen sok hibával már rég láttam jáccani a csapatot. A helyzetkihasználás meg pff...nem vették ezek komolyan a Betist.

Visca El Barça!

az új rendszer szerint nem

Oziris666
Vicc h iniesta is megelözi Xavit,rendes szégyen ez az egész szavazås,ha most nem kapta meg Xavi soha nem is fogja!

ha a Barca megnyer mindent még ott van az esély, hogy megkapja csakhát ahhoz kb Messinek kéne elzárni a gólcsapot xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Gratulálok Leonak,de ugyanakkor meg nagyon sajnálom Xavit,évek óta remek teljesítményt nyújt,aminek a VB volt a csúcspontja!

rendben, nem volt rossz szezonja 2010-ben se😊 bajnokságot, szuperkupát megnyerte a Barcaval és gólkirály lett toronymagasan. 2011-es szezonban is termelte a gólokat, a Real elleni teljesítmény szerintem, ami itt most felé billentette a mérleget. Én azért az éves teljesítmény, az Aranylabda tendencia, VB-n elért eredmény a folyamatos jó teljesítmény okán Xavinak adtam volna e címet... 2006-ben Cannavaro pl csak a vb-nek köszönhette, hogy Aranylabdás lett, Xavi pedig nagyon régóta rászolgálna...

messi meg meg megverte a világot!

nem értem xavinak kellett volna kapni😞 megnyerte a vb-t , alapember volt mi kéne még neki?

messi megérdemelte!
xavi és ini is megérdemelte volna de a világ legjobbja kapta😊
nem úgy mint 2006-ban canavaronak volt 3 jó meccse...

Visca el Barca! Visca Catalunya!

*Mármint az argentinok nem Messi miatt bukták el a VB-t.

Szerintem,ha megnézzük 3-muk közül õ tud a legjobban,mert ha a teljesítményt néztük volna akkor több mint valószínû, hogy a két spanyol közül került volna ki valamelyikük gyõztesként,mivel a vb tavaly elég sokat nyomott a latba,és szerintem nem Messi miatt bukák el a VB-t.
Egy szó,mint száz szerintem megérdemelten nyerte õ az Aranylabdát,de azon se csodálkoztam volna ha Iniesta,vagy netalán Xavi nyerte volna,mert mind Barcelona-sak.😊

Hát én sem gondoltam volna, h Messié lesz. Végülis õ is megérdemli.

Visca El Barça!

tobias88
Teljesítményre lehet õ a legjobb, csak az aranylabda eddig nem így mûködött...
MESSSSSSIIIIIIIIII
a világ legjobbja!

cesc fábregas

tobias88
Nah, ez meglepett...
tobias88
A legjobb 11 az tényleg a legjobb 11, nincs olyan aki kimaradt volna.