33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Tényleg Aquilani, ez esetben 2. sárga és piros, mivel rálép hátulról a lábára. Ráadásul így még ellenünk van a bíró, mi panaszkodhatnánk. (Ha már a játék miatt is kell, így már elég rossz)
  • Jakuza001
    Jo kis meccs, ellenben a vedelmunk nagyon gaz.
    Foleg a jobb oldalon, ahol erthetetlen modon Puyolt jatszatja, Guardiola.
    Amugy a merkozes elejen ellehetett volna intezni ezt a merkozest siman, de megint nem koncentralunk elegge. Messinek is illett volna 3 meterrol berugnia a labdat, Villa meg nagyja tette a Milan kapusat, ahelyett hogy az uresen allo kozepso embernek bepasszolta volna.
  • Sippie
    üdv kedves divatdrukker
  • limperatore
    csak elobujnak ilyenkor a divatdrukkerek is
  • tobias88
    Mindenesetre sokat kéne javulni a 2. félidőre, mert ez siralmas.
  • LasCar16
    Aquilani volt Xavi mellett 2. visszajátszásnál pedig te is láthatod hogy mennyire ért hozzá
  • tobias88
    Nah, most mi is elkezdtünk csúnyúlni... Milános topikban meg megy az, hogy a bírók a Barcát segítik megint. Xavi Nesta előtt volt, gyorsabb volt, 5 méterrel utána meg már a földön és a labda előtte. Ezen nincs mit vitatkozni...
  • vajo
    aszittem ők is kapnak 11 est xd
  • tobias88
    Masche mekkorát szerelt most
  • vajo
    Olyan buzik mint az inter tavaly...xD
  • tobias88
    Életveszélyesen szerelnek a Milánosok sokszor...
  • Christian88
    Repkednek a lapok rendesen. Amúgy csak nekem volt olyan, hogy messi 11-es előtt ilyen "ronaldosan" állt be?:D
  • vajo
    Darál a milan......lábakat.. :S
  • Sippie
    meg messi is :D
  • vajo
    Mekkora 11-es xDDDD
  • tobias88
    azt hittem már nem fújja be a 11est...
  • tobias88
    Labdabirtoklásunk csak 54%. Azon kellene kicsit javítani, és az amúgy kis fölény kiteljesedne. Sokszor mákja van a Milánnak az eladott labdákkal, szerencsésen visszapattan hozzájuk.
  • Christian88
    reméljük most nálunk is büntetnek utána
  • tobias88
    Nem csak Robinho tudja 5 méterről fölé lőni, még ha itt bele is nyúltak
  • Christian88
    Csúnya volt, amit robinho kihagyott :D. De Ibra nem hibázott =( 1-1
  • [HUN]FaTaL
    Ennyi ziccert nem lehet hagyni egy Milannak...
  • tobias88
    Nekem 6db sokgombos tv-k sora alatt bejön egyből a videó. Sport TV 2 felirat alatt.
  • Christian88
    Thiago is szépen elhozta a védő orra elől.
  • vajo
    nekem ez egy 0. semmit se csinál. hova menjek, mire kattoljak? :S
  • tobias88
    Golaso
  • [HUN]FaTaL
    Van Bommel, köszönjük.
  • tobias88
    eddigi legjobb
  • vajo
    Hol tudnám nézni??? :D
  • Sippie
    Pff, másnak sem jön be a rai unon a meccs?
  • bakkerman
    na ma durván komoly meccsünk lesz! Kiderül hol áll a csapat a Madridhoz képest,ők mostanában hengerelnek,ma megmutathatjuk nekik,hogy még mindig a miénk a legjobb csapat a világon
    várható kezdők:
    AC Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini – Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Seedorf – Ibrahimovic, Pato (Robinho).

FCB: Valdés, Puyol, Piqué, Mascherano, Abidal – Busquets, Xavi, Fábregas – Messi, Villa és Alexis Sánchez.

a bíró Wolfgang Stark lesz,ha győzünk,biztosan csoportelsők vagyunk,de elég lehet az X is,ha uccsó héten győzünk. VISCA EL BARCA!
  • banok
    Nem túl valószínű a Digisport stream.
  • Jakuza001
    Remelem most mar lesz magyar stream vegre (hiszen digi kozvetitti, ami nalam nincs), mert a legtobb merkozest kenytelen voltam romanul vegignezni, mert azok voltak a legturhetobb linkek.
  • Jakuza001
    A moderator figyelmebe! kiemelt topicban kell kerned. Beirod, hogy melyik topicba kered a fejlecet es belinkeled a kepet, amit mar valahova elotte feltoltottel.
    Amugy mielott megtenned nem lenne rossz, ha ide is linkelned, hogy lassuk milyen is valojaban, hogy megvitassuk.
  • bakkerman
    lenne egy banner ötletem,címer,valami fasza latinos elegáns betűtípus,és a csapat magja lenne rajta,háttérben a Nou Camppal. vélemény? kéne egy link ahhoz a topikhoz,ahol lehet kérni bannert,mert én nem találtam rá :D
  • Jakuza001
    Neked, ugyanis idegenbe utazunk, igy kell egy nappal kevesebbet pihennunk. Erdekes modon eddig mas szerda/vasarnap jatszik vagy kedd/szombaton.
    Meglehet nezni mi is tortent massik esetben ilyenkor, mar megemlitettem, mert szemet szurt tobb alkalommal.
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1079980721&no=19568]#19568[/URL]

• tobias88
    Viszont 1 nappal többet előtte, nem sokat jelent...
  • Jakuza001
    Most nezem, megint egy nappal kevesebbet pihenunk a BL merkozes utan.
  • rumkola
    szerintem meg realos legyen a HG
    :D
  • Jakuza001
    Ha van valami jo banner elkepzelesed az mehet, a szovegboxot szerintem es a hatteret is felesleges megvaltoztatni. Linkek banner ala mehetnek valamint esetleg plusz funkciok az userbar-ra. A tobbi felesleges szvsz.
  • Voyager5
    Madridos vagyok, úgyhogy nemtudom mennyit számít a véleményem, de +1 Bakkermannak :D