33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19766 Tényleg Aquilani, ez esetben 2. sárga és piros, mivel rálép hátulról a lábára. Ráadásul így még ellenünk van a bíró, mi panaszkodhatnánk. (Ha már a játék miatt is kell, így már elég rossz) -
#19765 Jo kis meccs, ellenben a vedelmunk nagyon gaz.
Foleg a jobb oldalon, ahol erthetetlen modon Puyolt jatszatja, Guardiola.
Amugy a merkozes elejen ellehetett volna intezni ezt a merkozest siman, de megint nem koncentralunk elegge. Messinek is illett volna 3 meterrol berugnia a labdat, Villa meg nagyja tette a Milan kapusat, ahelyett hogy az uresen allo kozepso embernek bepasszolta volna.
-
#19764 üdv kedves divatdrukker -
#19763 csak elobujnak ilyenkor a divatdrukkerek is -
#19762 Mindenesetre sokat kéne javulni a 2. félidőre, mert ez siralmas. -
#19761 Aquilani volt Xavi mellett 2. visszajátszásnál pedig te is láthatod hogy mennyire ért hozzá -
#19760 Nah, most mi is elkezdtünk csúnyúlni... Milános topikban meg megy az, hogy a bírók a Barcát segítik megint. Xavi Nesta előtt volt, gyorsabb volt, 5 méterrel utána meg már a földön és a labda előtte. Ezen nincs mit vitatkozni... -
vajo #19759 aszittem ők is kapnak 11 est xd -
#19758 Masche mekkorát szerelt most -
vajo #19757 Olyan buzik mint az inter tavaly...xD -
#19756 Életveszélyesen szerelnek a Milánosok sokszor... -
#19755 Repkednek a lapok rendesen. Amúgy csak nekem volt olyan, hogy messi 11-es előtt ilyen "ronaldosan" állt be?:D -
vajo #19754 Darál a milan......lábakat.. :S -
#19753 meg messi is :D -
vajo #19752 Mekkora 11-es xDDDD -
#19751 azt hittem már nem fújja be a 11est... -
#19750 Labdabirtoklásunk csak 54%. Azon kellene kicsit javítani, és az amúgy kis fölény kiteljesedne. Sokszor mákja van a Milánnak az eladott labdákkal, szerencsésen visszapattan hozzájuk. -
#19749 reméljük most nálunk is büntetnek utána -
#19748 Nem csak Robinho tudja 5 méterről fölé lőni, még ha itt bele is nyúltak -
#19747 Csúnya volt, amit robinho kihagyott :D. De Ibra nem hibázott =( 1-1 -
#19746 Ennyi ziccert nem lehet hagyni egy Milannak... -
#19745 Nekem 6db sokgombos tv-k sora alatt bejön egyből a videó. Sport TV 2 felirat alatt. -
#19744 Thiago is szépen elhozta a védő orra elől. -
vajo #19743 nekem ez egy 0. semmit se csinál. hova menjek, mire kattoljak? :S
-
#19742 Golaso -
#19741 Van Bommel, köszönjük. -
#19740 eddigi legjobb -
vajo #19739 Hol tudnám nézni??? :D -
#19738 Pff, másnak sem jön be a rai unon a meccs? -
#19737 na ma durván komoly meccsünk lesz! Kiderül hol áll a csapat a Madridhoz képest,ők mostanában hengerelnek,ma megmutathatjuk nekik,hogy még mindig a miénk a legjobb csapat a világon
várható kezdők:
AC Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini – Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Seedorf – Ibrahimovic, Pato (Robinho).
FCB: Valdés, Puyol, Piqué, Mascherano, Abidal – Busquets, Xavi, Fábregas – Messi, Villa és Alexis Sánchez.
a bíró Wolfgang Stark lesz,ha győzünk,biztosan csoportelsők vagyunk,de elég lehet az X is,ha uccsó héten győzünk. VISCA EL BARCA! -
#19736 Nem túl valószínű a Digisport stream. -
#19735 Remelem most mar lesz magyar stream vegre (hiszen digi kozvetitti, ami nalam nincs), mert a legtobb merkozest kenytelen voltam romanul vegignezni, mert azok voltak a legturhetobb linkek. -
#19734 A moderator figyelmebe! kiemelt topicban kell kerned. Beirod, hogy melyik topicba kered a fejlecet es belinkeled a kepet, amit mar valahova elotte feltoltottel.
Amugy mielott megtenned nem lenne rossz, ha ide is linkelned, hogy lassuk milyen is valojaban, hogy megvitassuk. -
#19733 lenne egy banner ötletem,címer,valami fasza latinos elegáns betűtípus,és a csapat magja lenne rajta,háttérben a Nou Camppal. vélemény? kéne egy link ahhoz a topikhoz,ahol lehet kérni bannert,mert én nem találtam rá :D -
#19732 Neked, ugyanis idegenbe utazunk, igy kell egy nappal kevesebbet pihennunk. Erdekes modon eddig mas szerda/vasarnap jatszik vagy kedd/szombaton.
Meglehet nezni mi is tortent massik esetben ilyenkor, mar megemlitettem, mert szemet szurt tobb alkalommal.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1079980721&no=19568]#19568[/URL]
-
#19731 Viszont 1 nappal többet előtte, nem sokat jelent... -
#19730 Most nezem, megint egy nappal kevesebbet pihenunk a BL merkozes utan. -
rumkola #19729 szerintem meg realos legyen a HG
:D -
#19728 Ha van valami jo banner elkepzelesed az mehet, a szovegboxot szerintem es a hatteret is felesleges megvaltoztatni. Linkek banner ala mehetnek valamint esetleg plusz funkciok az userbar-ra. A tobbi felesleges szvsz. -
#19727 Madridos vagyok, úgyhogy nemtudom mennyit számít a véleményem, de +1 Bakkermannak :D