33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• SLICK
    Mikor elkezdődött a BL, akkor mi is kifogtunk egy ilyen sorozatot, miután Zágrábból tértünk vissza egy idegenbeli meccsre. Ott asszem le is X-eltünk vagy kikaptunk, pontosan nem emlékszem.
  • Jakuza001
    Tessek Busquets.
    Nehogy lecserelje, a minek. Egyeneset nem rugott bele egesz merkozesen a labdaba, de legalabb fejeltek rola egy golt, mert nem tudja hova kellene helyezkedni. Meg is mondtam, hogy baj lesz.

Amugy ez a tompa jatek volt az eredmenye annak, hogy egy nappal kevesebbet pihentunk kulfoldi utazas utan. Mindig ez van es ezt eszrevette a szovetseg is.
  • pzoli00
    látszik az eredményen
  • tobias88
    Nem volt az nulla, bőven jobbak voltunk mint a Getafe...
  • tobias88
    Ez már nevetséges, kapufa, épphogy les, fantasztikus védés. Lehet hogy fortuna tényleg a Madridot szeretné már bajnoknak, mert nekünk eddig nem volt mákolós mérkőzésünk egy sem idén, csak olyan ahol mindig egy pici hiányzott a játékból és döntetlen lett, vagy mint ma, kikaptunk pedig sokkal jobbak voltunk. Madridnak meg ma a piros, előző héten a Valencia ellen is mák. Ez van...
  • [HUN]FaTaL
    Nehogymár a bíróra fogd, nulla volt, amit ma nyújtottunk.
  • tobias88
    Ez 11es volt. De így is minket "támogat" a bíró állandóan ugye...
  • tobias88
    Nah, a 6-3-1 es felállás most 10-0-0 ra fog átállni. Csoda lesz az 1 pont.
  • Sippie
    :D
    Na ennyi volt a meccs, 1 pont se lesz ebből :D
  • [HUN]FaTaL
    Ez nulla ma.

Felállt védelem ellen a faszért nem próbálkozunk átlövésekkel?

Pfff...

6 pont lesz a madrid előnye, idén már nem leszünk bajnokok. Pep is mi a faszért Keitát hozza be Cesc helyett.
  • Sippie
    Sziporkáznak a bírók a Barca ellen...
  • Jakuza001
    Nem tudom, ki fog ma golt loni.
    Hosszu hetek ota a helyzetkihasznalasunk pocsek. Ma sincs maskepp.
    Busquetset pedig mar az elso 10 perc utan lecsereltem volna, annyira rosszul jatszik.
    Be kell hozni helyett mese nincs Fabregast, mert ez igy keves lesz.
  • banok
    22.00 Getafe-Barcelona
    tv: Sport2 hu
    streamek:
  • tobias88
    Vezetett az atletico 0-1re, kapusra vezette rá Benzema a 20. percben, elhúzta és a kapus elütötte, de hogy ezért egyből pirossal kiküldi a kapust, az azért vicc. És a barcát segítik a bírók ugye...
  • bakkerman
    Abidal hosszabbít,2014-ig,de lesz benne opció plusz 1,vagy 2 évről is! A jelenlegi szerződése jövő nyáron jár le,de maradni szeretne mindenképpen,és innen visszavonulni!
  • bakkerman

Az Isteni Carles

A 4-esek összecsapása :)

a két Legenda :)
  • bakkerman
    nálam is,utána sorban Xavi,Iniesta,Pedro,Mascherano,Pique,Busi,Puyol,VV,Alves... neeem,amúgy nálam aranylabda top3 1.Messi 2.Ronaldo 3. Xavi
  • Jakuza001
    NS: Del Bosquénél Messi az év legjobbja
  • bakkerman
    Kurva jó meccs volt,még a borzalmas minőségű stream is full HD-nak tűnt,olyan színvonalú meccset játszott a csapat :) Megvan a csoportelsőség,hátradőlhet a csapat,és csak a Clasico-ra szabad koncentrálni! Xavi gólja valami eszméletlen volt,az a passz amit kapott...
  • szucsy89
    grat az első helyhez, a 2 csapat védelme ma katasztrófa volt... azért ennél mind2 csapattól több kell majd véleményem szerint az egyenes kieséses szakaszban.
  • bodajoci
    A védelem tényleg gáz volt, de nem is a megszokott 4-es játszott hátul. Azért jó kis meccs volt. Milannak is voltak jó periódusai, de összességében sztem jobb volt a Barca.
  • Jakuza001
    Behuztuk, de vedelmunk egy hulladek.
    A helyzetkihasznalasunk is pocsek a 3 rugott gol ellenere is.
  • tobias88
    hát, működött a gépezet, de pont az a labdabirtoklási plusz hiányzott, ami miatt nem kapunk sok gólt még a jobb csapatok ellen sem
  • Sippie
    Messit kicsit faragják. Már megint nyom a milán mint az első meccsen, na ki szavaz az utolsó pillanatban lőtt egyenlítő gólra? :D
  • tobias88
    Aquilani 3. sárgája lehetett volna ez a Sanchez visszahúzás, nonszensz
  • tobias88
    lol, most Busquets bokáját taposta meg , biztos unatkozik ott elöl
  • Sippie
    Ibra tékvandózik
  • tobias88
    Ibraból megint kijött a kick boxos, szépen fejberúgta Abidalt
  • Sippie
    ja, csak én arra gondoltam hogy elseggelt és még hozzá is ért a labdához és szöglet lett belőle.
  • tobias88
    köze nem volt Valdesnek ehhez, 8 méterről a bal alsóba centizve a kapufához, ezt senki nem védi.
  • tobias88
    Abban egyetérthetünk, hogy egyik csapatnak sem dinamikus fantasztikus ma a védelme. A Miláné lassú mint egy döglött ló, a mienk meg még akkor sem tudná elfejelni a labdát, ha az 5ször ekkora lenne.
  • Jakuza001
    Eh Messi milyen labdat adott. Ennel jobban nem lehetett odarugni.
  • [HUN]FaTaL
    Xavi
  • Sippie
    Valdez :D:D:D jaj istenkém...
  • [HUN]FaTaL
    Én már nyáron megjegyeztem, hogy védőt kellene venni.
  • Jakuza001
    Errol beszeltem nekunk volt negy helyzetunk egy golt nem lottunk belole. Erre csinalunk nekik egy helyzetet mert odafejeli a labdat az ellenfelnek a 16oson belul. Ugy hogy helyzetuk sem volt.
  • tobias88
    Hát igen, fejjel nem vagyunk jók, most is ebből lett ez a szép gól.
  • [HUN]FaTaL
    Védelmünk nulla továbbra is.
  • Jakuza001
    Teljesen jol vezeti a biro a merkozest egy esettol eltekintve, amikor Villanak sargat kellett volna adnia labdaelrugasert.
    Szoval felesleges birozni.
  • tobias88
    Milan - stats - Barca
    6 Shots 7
    2 Shots On Target 5
    3 Saves 1
    2 Corners 2
    2 Offsides 1
    4 Goalkicks 4
    9 Fouls (Committed) 10
    6 Throws 7
    33 Ball Possession 67