Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Igy megjobb a helyzet 😄 de mondjuk ugy h az elso felidot nyertuk 3al, azert a visszavagora nem mehetunk ki nagypofaval h ez mar megvan. Biztos h megegyszer nem lesz ennyire passziv a bayern. Na csak osszejott Neymarnak, es rakitic is adott golpasszt Alvessel egyutt. Ugy latszik szidni kell itt a jatekosokat, es kulcsemberek lesznek 😄
[HUN]FaTaL
Ott van az 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88
minek😄
ez már így is tuti nektek
grat a tj-hez, most már nyerjétek meg a cl-t

sz4bolcs
nem is értem, min ment itt a rinya az első félidőben.. simán benne volt a gól a játékban, csak idő kérdése volt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

😄😄

PS3 Slim 250 PC

UUUU
El is mondott az utolsó két támadás mindent arról, amit beszéltem, félpályáról indult, felörlödött 4 védőn, visszaszereztük a labdát és elöl kellett megoldania és lőtt egy világklasszis gólt.

Sippie
Na akkor mar megegyet a biztonsag kedveert 😄
[HUN]FaTaL
HOPPÁ 😄 Óriási gól.

Klasszis

PS3 Slim 250 PC

Sippie
Vegre mar bazmeg! Orult a szomszed 😄D jolvan Alvesnek is volt egy ertelmes megmozdulasa. Na gyerunk megegyet legalabb
UUUU
Na ez van ha ő marad elől.

Ne ess túlzásokba...

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
MESSSSSSSSSSSSIII

Leoooo

PS3 Slim 250 PC

UUUU
nevező LE.

UUUU
Akkor kérdezd meg miért a félpályánál játszatják és miért nem cserélt már ez a magát edzőnek ne

Messinek kéne betöltenie a szervező, labdaosztó szerepet a góllövő szereppel együtt, ez a kis csapatok ellen működik, itt azért más.

PS3 Slim 250 PC

UUUU
Csodálkozol? Gólokka kellett volna vezetnünk az első félidő után, csak magunknak tettük nehézzé a mérkőzést és abban is biztos vagyok, ha nem rúgunk két gólt ma, simán kiesünk. Sőt még az Atleticot se fogjuk megverni.

Tegnap kikapott a Real, ma gól nélküli meccs, elég fura.... A különbség csak az, hogy ők hazai pályán többgólos győzelemmel mennek majd tovább, nekünk meg itt kéne bizonyitani, Münchenbe nehéz lesz.

PS3 Slim 250 PC

UUUU
Hagyjuk már Neymart az első labdaérintésére a második félidőben 14 percet kellett várni. Volt egy jó cselsorozata és ennyi.

[HUN]FaTaL
Itt ma nem lövünk gólt...

Sippie
Ugy jarattuk a labdat mintha vezetnenk... amugy mintha a chelsea ellen latnam magunkat millio helyzet, zero gol. Neymar is most felejti el h kell labdat atvenni...
UUUU
Ezzel a Rakitic-el is ma csak eggyel kevesebben vagyunk.

Sippie
Jaj dejo h hosszabit Alves, mire mennenk nelkule baz+ ....
Igen, az a baj hogy még azt is kinézem ebből a meccsből hogy 0-0 lesz... A védelmünket viszont nem érzem olyan stabilnak hogy ne lehessen 1x átmenni rajta :S

PS3 Slim 250 PC

Sippie
Ti idegenbe vagytok...
Mor3llo
Ha ti is nulla, mi is nulla, akkor ki fog továbbjutni? 😄
Jobbak vagytok eddig.
Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.05.06. 21:38:39

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

UUUU
Igy folytatódik ki is esünk. Neymar kb mintha pályán se lenne.
Kihagyunk mindnt és pechünkre, sose Messi kerül helyzetbe, mert annyira hátul játszatják megint.
Ez egy nulla.

Sippie
Kell a pihenő a visszavágó előtt 😄 a meccs meg... jo ha találunk egy gólt, és nem kapunk, botrányosak az utolsó passzaink. Idegenbe meg majd megy a cumizás...
Közben: Felfüggesztik a spanyol bajnokságot? Ez mi ? 😄

PS3 Slim 250 PC

Minimum 2 góllal kéne otthon nyerni, kapott gól nélkül. Eddig jó.

PS3 Slim 250 PC

sz4bolcs
Aztaku, ennyire fölszívta magát a barca, mióta utoljára láttam őket? Most igazi játékot játszanak...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

[HUN]FaTaL
Ilyeneket kihagyni.. Majdnem megbosszulta magát.
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2015.05.06. 21:04:43

Sippie
Suarez öcsém, pörögjé má fel, nem a Celta Vigo ellen vettünk bazzeg...
UUUU
Suarez menj már

Sippie
na Visca el Barca! Jó meccset, sérülésmentes játékot. Hajrá Hajrá! 😄
Sippie
Én csak azt remélem, hogy ha esetleg meg is szerezzük a vezetést, és találunk mégegy gólt, akkor mondjuk egy 2-0nál nem állunk meg, aztán hereverézünk egész hátralévő időben. 3-1-es hátrányból is szarrá verte az ellenfelét a Bayern odahaza, úgyhogy igenis hajtani kell, és annyit vágni amennyit lehet... ahogy annak idején tette az ellenfél ellenünk...
Effe88
Esélyes egy 3-0 nektek
jó formában vagytok, nálunk nincs 3 alapember, lahm sajnos megint nem a helyén játszik, xabi alonso kezd<#falbav>, lewa maszkban törött csonttal...stb............

Barca: Ter Stegen - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar.
Neuer - Rafinha, Boateng, Benatia - Lahm, Xabi Alonso, Thiago, Schweinsteiger, Bernat - Müller, Lewandowski.

Guardiola meg akarja fojtani a középpályánkat? Gyakorlatilag ez egy 4 védős rendszer lehet 4 védekező középpályással, Müllerrel és Lewaval elől.
Ez úgy mégis micsoda? 😄 Itt vagy nagyon megszórjuk őket vagy kevés gólos szenvedő foci lesz.... :S

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Nem rossz tag azert Lajos 😊

Neki ez csak egy "sima kis skypeolás" volt de a kissrácnak ez mekkora élmény lehetett...respect azert Lalinak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Tegnap elegge levettek a palyarol Bélát meg a zseléset,ketszer egymasutan nem fogja tudni oket ennyire semlegesitenu a Juve. Nalam 70-30 a Real javára az eselyek

tobias88
Hát, szerintem meg pont hogy nincs közel a Madrid. "Nincs nehezebb dolog a futballban, mint legyőzni egy olasz csapatot, amelyiknek megfelel a döntetlen". A Madrid az Atletico-t is alig törte fel és idén az Atma sehol sincs a Juvéhoz képest védekezésben.

Én ma minimum 2 gólos győzelmet várok, mert sérült alapemberek az egyik oldalon, fantasztikus forma a másikon.
Ha összejönne a classico, akkor a bóhócliga hozta az elmúlt két év BL döntőjét... 😊

bakkerman
Na a Real eleg kozel a tovabbjutashoz,ma nekunk kell odatenni magunkat es johet a Clasico a BL-ben! Hajra nagy nap a mai,oriasi meccs lesz!!

bakkerman
Mazinho (Rafinha és Thiago édesapja): "Az, aki egészen biztosan utazik Berlinbe a Bajnokok Ligája fináléjára, én vagyok."

ezt jól eltalálta az öreg 😄

Őszintén szólva nem igazán értem, hogy lehet külföldi csapatokért ilyen szinten szurkolni, és anyázni egymást fölöttük. Azaz értem persze (amikor suliba jártam, külföldi együttesek (mármint zene) felett ment ez, csak kicsit nevetségesnek tartom.
UUUU
Nap hozzászólása az NS-en miután Messi átadta a tizit. MEGANAGY

"
jeseusquick
2015-05-02 18:16:42
és még azt a rizsát nyomja a magyar ujságirogató sereglet meg a rejálmandrill-fanok ájtatos sport-tévés gyülekezete hogy -ihaj,hogy rivalizál a messi meg a kingkong7.hát nem! messi ember, egy igazi közösségi lény, olyan egészséges fajta, a kingkong7 cimü portugál bohóc meg egyszerüen beteg individuum, és az is marad amig él,. még akkoris ha a reját-dúcse vesz neki még vagy 2-3 aranylabdát. az a szerencsétlen mint a megszállott,valóban rivalizál, de messihez amig él nem fog tudni felérni soha, sem mint ember, és sem mint futballista. de a reklám-firkászok csak etessék rendületlenül a sok rejálos druggert,hisz azokkal együtt-egyszerüen ugatják az objektivitás képességét, mondhatnánk-azt sem tudják mi az az objektivitás."

bakkerman
közben Cordobában már 6-nál jár a csapat <#nevetes1> (Leo dupla,plusz gólpassz)

7-0,Messi odaadta a büntetőt Neymarnak
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.02. 17:44:13

Remenykedj nyugodtan, az egesz csak kacsa 😊

tobias88
Madridnak nagyobb érvágás ez mint nekünk, remélem Danilo-t se tudják már beregisztrálni. Igaz, ahhoz sajnos már későn van, mert a fellebbezéssel ők is elhúzzák télig. Szóval pont nyáron lesz nagy bevásárlás. Pogba meg hasonlók
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2015.04.29. 17:20:43