33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• bodajoci
    Laza meccs, laza győzelem, a bíró meg kapja be... :)
  • Jakuza001
    José Antonio Teixeira Vitienes bravo.
    Jah, hogy ez volt az aki nem adta meg a tizit a Valencianak. :D
    De en meg ilyet nem lattam, hogy nem tudjak spanyol elso osztalyu birok, hogy ellenfeltol kapott labdanal nincsen les.
  • [HUN]FaTaL
    Ellenféltől kapott labda, hogy a faszomba lehet les?
  • [HUN]FaTaL
    Micsoda gól :))
  • Jakuza001
    Na ez az amirol beszeltem, ha a kicsi nem akar mindent egymaga megoldani, mint mostanaban olyan sokszor.
    Most is szepen elvitte a vedoket kozeppasz sarok tovabbpassz keresztbol hjosszu lapos es gol. Na ezt a focit hianyoltuk az elmult hetekben.
  • [HUN]FaTaL
    Na ott a harmadik is. :)

A második lassítására értem ide. :(

Na majd a szünetben megnézem az elsőt is. :)
  • Jakuza001
    Jol indul, es Iniesta megint micsoda paszt adott.
    Ugy latszik ereztem, hogy videot kell rola linkelnem ma. :D
    Talan ma nem leszunk olyan gorcsosek a korai gol miatt,azert meg kene egy gol megnyugvaskent aztan lehet szepen es okosan jatszani.
  • [HUN]FaTaL
    Mostanában Pedro sem sokkal jobb és amúgy is pihentetni kell a srácokat a klub vbre. Mondjuk egyszer Messit is kellene, mert mostanában látszik rajta, hogy el van fáradva.
  • bakkerman
    nincs bajom a Cuenca gyerekkel,de azért nem lesz ez a meccs sétagalopp,én nem kockáztatnék Pep helyében,de ő tudja,remélem nyerünk
  • [HUN]FaTaL
    FCB - Llevant (LINE-UP / ALINEACIÓ / ALINEACIÓN): Valdés, Puyol, Mascherano, Abidal, Xavi, Sergio, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi and Cuenca
  • bakkerman
    igaz! :)
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem hozná a meccset a Real, akkor is nyerni kell. :)
  • bakkerman
    fél óra és kezd a csapat a Levante ellen otthon,a Real jelenleg 2-0-ra vezet,így nekünk is hozni kell a meccset! Hajrá hajrá! Blaugrana!
  • tobias88
    Hát igen, elég komolyan tolja évek óta. És micsoda "színész" ugye, folyamatosan eljátssza, hogy hozzá sem érnek és fut tovább
  • bakkerman
  • Jakuza001
    Zsenialis.

• bodajoci
    Tökéletesen leírtad azt, amit én is gondoltam, ezért is nem vok elájulva ettől a 4:0-tól
  • Jakuza001
    NS: FIFA-Aranylabda: A világ legjobbját Messinek hívják - Eusébio
  • bakkerman
    jó volt a meccs,helyzetkihasználáson még mindig van mit javítani,de ez a 4-0-ás győzelem lélektanilag jókor jött,Alexis most játszott a legjobban,amióta nálunk tolja,játék is jó volt helyenként,én elégedett vagyok a 3 ponttal. amiben nagyon egyetértek veled,az a védelemről alkotott véleményed,idén tényleg nincs rendben a védelmünk,még a rettentő magabiztos Pique is olyan dolgokat csinál,hogy egy Real elleni az 3-4 bekapott gólt érne...Közeleg nagyon a Clasico,ha bajnokok akarunk lenni,akkor muszáj rendbetenni a védelmet,és a helyzetkihasználást is(ez mondjuk mentális dolog),mert nagyon bennevan egy vereség a Bernabeuban,a jelenlegi formánkat nézve
  • Jakuza001
    Egy pozitiv dolgot azert en veltem felfedezni, hogy Messi mostanaig igen onzon jatszott, az elmult par forduloban es most egyre tobbszor probaltak egyre tobbszor megatszani egymast Villaval es Alexissel.

Az viszont tovabbra se tetszik, hogy Dani Alves, amikor tiszta ziccerben van , meg akkor is mindenaron leakarja passzolni a labdat neki.
    Ellenben amikor meg lekellett volna neki passzolni ellotte 20 meterrol.

Ezekben a jatekszituaciokban mostanaban nagyon rossz donteseket hozunk.
    A vedelemben is nagy lyukakat veltem felfedezni. Igazabol a merkozest lehoztuk kapott gol nelkul, ellenben olyan helyezkedesi hibakat vetettunk parszor, hogy alacsonyabb szinten is megszoktak buntetni.
    Most nekunk ebben szerencsenk volt, de pl egy Real nem fogja ezeket elpuskazni.

Itt olyanokrol beszelek, hogy eladtuk a labdat kozeppalyan es az ellenfel egybol elindtotta a balszelsot a baloldalon, erre a kisfonok (Mascherano)
    szepen lezarta elotte a teruletet, de mellette meg Pique is odarohant fejetlenul, ahelyett, hogy beljebb vedte volna a kozepso teruletket is.
    A szelso meg visszacsel utan kozepre tette a labdat ket kozepso erkezo ember ele a labdat es az amugy is emberfolnyben erkezo tamadok (3 vedo, 4 tamado volt a helyzetnel) kozepen 3v1ben maradtak egy vedore.
    Meg szerencse hogy elugyetlenkedtek egy rossz lovessel.
    Ilyen regen nem volt rank jellemzo, most meg a vedok neha ossze-vissza rohangalnak mint a mergezett egerek es nem tudjak hol a poziciojuk es teruletuk, amit le kellene vedekezniuk.
  • bodajoci
    Nyertek 4:0-ra, de a meccstől azért nem kell elájulni sztem.
  • [HUN]FaTaL
    Mascherano is jól játszik szerintem.
  • Jakuza001
    Megint kb csak Sanchez es Villa jatszik ugy ahogy jol, a tobbiek nem igazan eroltetik magukat, talan meg Iniesta de o meg sokszor tekeredik ra a labdara.
  • bakkerman
    egy kis érdekesség :)

kommenteket is olvassátok!
  • pett3rson
    ez szimpla pszichológia, illetve külvilág felé kommunikáció. nem akar negatív megnyilvánulást, hogy aztán a játékosokat erről IS faggassák, elég a meccsről blablázni valamit, nem kell még az edző "sírását" is kommentálniuk. megkapják majd ők a fejmosást, ne aggódj, de nem egy sajtótájékoztatón keresztül :)
  • bakkerman
    tegnap láttam a reklámját a sport 1-en,habozás nélkül berendeltem,~3200 forint nem pénz! Vaciláltam,hogy karácsonyra vegyem-e meg,de nem bírtam ki,és remélem már csütörtök délelőtt kézhez kapom ezt a szépséget :)
    Moncz Attila - FC Barcelona,a világ legjobb futballklubja
  • bakkerman
    ez csupán véletlen,alakulhatott volna úgyis a sorsolásunk,hogy vasárnap játszunk Valenciaban,aztán szerdán Milánóban BL meccs,szombaton meg Real ellen Clasico,azis a véletlen műve lett volna,mint ahogy a mostani sorsolás is. elsősorban a csapatunkban kell keresni a hibát,és az okokat,amiért kikaptunk,nem a sorsolásban. bár,én se örülök,de tenni nem tudunk semmit,max Rosell tudna elérni valamit a szövetségnél
  • Voyager5
    Ezek a dolgok akkor sem azért történnek, hogy kibasszanak veletek.
  • UUUU
    Valóban, közel két hónapja amikor vezettük a bajnokságot, akkor is már ugyanezt irtad.
  • Jakuza001
    Ez nem osszeeskuves elmelet ez a valosag. Meglehet nezni a sorsolast. Amit meg belinkeltel egyszer fordult elo az is tobb mint egy evvel ezelotti nyilatkozat.
    Mondom iden mar ez a negyedik alkalommal fordult elo. Nem eloszor es nem masodszor.
  • bakkerman
    egyetértek veled
  • Voyager5
    Felesleges összeesküvés elméleteket gyártanod, mert ilyen volt már (meg lesz is) milliószor madridi részről is.
    Gondolom a TV társaságok szava a döntő kb. ilyen esetekben...
    Mourinho többször is említette meccs utáni sajtótájékoztatókon, hogy ez nagyon nemjó így:

"Mindenesetre azt azért még megemlíteném, hogy remélem egy olyan csapat, amelyik szerdán játszik a BL-ben, nem szombaton, hanem vasárnap fog bajnoki mérkőzést játszani.”
  • Jakuza001
    En meg mindig azt mondom, amikor keveset pihenunk akkor jatszunk ilyen fasultan. Szinte mindig igy volt az elmult 4 evben. Nezzetek meg a pontveszteseket mind valogatott vagy BL merkozesek eloztek meg.
    Nem veletlenul jegyeztem meg mar tobb mint egy honappal ezelott, hogy szamomra nagyon erdekes ez a sorsolas ahol van ahol mi 2.5 napot sem pihenunk mig a rivalisunk van hogy 4-et.
    Jo pelda erre az Ajax utani merkozes a Realnak amit kedden jatszottak, de erdekes modon vasarnap kellett jatszaniuk az Espanollal.
    Mig nekunk ha szerdan jatszunk akkor is szombatra teszik a komolyabb merkozeseket lasd Sevilla. Ez higyjetek el nem veletlen. Ezert mondtam a szovetsegben is eszrevettek, hogy mi akkor jatszunk mindig tompan, ha nincs ideje pihenni a jatekosoknak.

Elfaradt a csapat ez tisztan latszik, raadasul teljesen tevut volt a kiserletezgetese Guardiolanak a 3 vedos rendszerrel, foleg akkor mikor a stabil vedoink serultek voltak.
  • bakkerman

Pep nyilatkozat
    „Nincs mit mondanom a játékvezetőről, ez nem az én feladatom – válaszolta Josep Guardiola arra a kérdésre, befolyásolta-e a bíró a meccs eredményét. – Még sok van hátra a bajnokságból, és ki kell pihennünk a mögöttünk hagyott időszak fáradalmait. Most a Rayo és a Levante ellen kell játszanunk, és csak utána jön a Real Madrid elleni találkozó.”

„Sok helyzetünk volt, számos lehetőséget alakítottunk ki egy hat emberrel védekező csapat ellen, amelynél csak Miku volt elől. Nem sikerült betalálnunk, aztán kaptunk egy gólt szöglet után. A meccs végéig próbálkoztunk. NINCS MIÉRT HIBÁZTATNOM A JÁTÉKOSAIMAT*, és gratulálok a Getafének! Nagyon jó mérkőzést játszottunk, és a Getafe nagyon felkészült volt, de nem hiszem, hogy jobb volt nálunk. Nem hiszem, hogy ezzel elúszott a bajnoki cím. Még sok van hátra. A Barca történetében előfordult már néhány alkalommal, hogy a Real Madrid mögött álltunk” – tette hozzá a szakember.

*nagyon szeretem Pepet, általában korrekten nyilatkozik, de ezt ő se gondolhatta komolyan...lehet gyengén játszani,ha küzdenek a srácok,mindent megtesznek,de úgy nem játszhat egy Barcelona,ahogy tegnap,és ez nekem elfogadhatatlan!

nem kell kétségbeesni senkinek,lesz még 2 clasico ebben a bajnokságban,de Pepnek látnia kellene ezeken a meccseken a gondokat,és a játékosoknak is újragondolniuk a dolgokat. Nincs veszve semmi,még triplázhatunk is idén,szóval hajrá!
  • bakkerman
    nulla játék (bár ezt idegenben idén megszokhattuk),helyzetkihasználás ismét nulla,nagyon sok gyenge egyéni teljesítmény= getafe-barca 1-0....a Real 6 ponttal vezet,mostmár még nehezebb dolgunk lesz,minden ellenfelünk tényleg 11 emberrel fog védekezni,és még egy idegenbeli pontvesztés,és marad a 2. hely. sok van még vissza a bajnokságból,de ez az idei Real kibaszott jó,kibaszott jó formában vannak,mi meg csak jók vagyunk,de 2-3 meccsenként beszopunk egy rossz formát,és jobb esetben is csak 1 góllal nyerünk. VISCA EL BARCA!!!!!!!!!
  • bodajoci
    Ismét egy idegenbeli töketlenkedés. Vhogy nem volt lélek a játékukban.
  • barcames
    6 pont a hátrányunk
    szép lassan elhúz a madrid....
  • Jakuza001
    4. alkalommal pihentunk egy nappal kevesebbet nalatok BL merkozes vagy valogatott merkozes utan, ebbol 2 dontetlen es egy vereseg volt a merleg.
  • SLICK
    akkor meg nem mi vezettük a tabellát...
    Hozni kell a kötelezőket...
  • [HUN]FaTaL
    Ja dehát nem véletlen vezetitek a bajnokságot, mostmár nem kevés ponttal.