Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Allati,tenyleg teljesen mas kozeg.
#16502:koszi,ez az elmeny felulmulta a Milan meccset is amin par eve voltunk a San Siroban.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Aki teheti nezze meg eloben ezt a csapatot,mert erdemes.Mondom ezt annak ellenere hogy a barsza pont annyit adott ki magabol amennyi a hazai gyozelemhez kellett.Az viszont ahogy majdnem 100ezer ember egyszerre enekel,duhong,hordul fel,vagy epp lobogtatja a feher zsepit...nem nagyon lehet leirni 😊
Vagy azt amikor a jatekoskijaroban ott toporogsz es a hangszorokbol szol a megszokott barca himnusz,esetleg az amikor a muzeumon vezetnek vegig,es ott allsz Messi aranycipoje vagy epp Kubala kepei,eredmenyei elott.Lenyugozo klub,meg is szerettem oket.
Visca El Barça!
http://goo.gl/gd6Zi5
Alves-Busquets-Abidal-Maxvell és elõttük Mascherano
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Visca El Barça!
We do not buy superstars. We make them.
Én az Arsenalnak szurkolok, de természetesen teljesen rákoncentrálva a meccsre azért bõven hozható a Barca továbbjutás. Már nem fogják félvállról venni. 😊
Azért a Camp Nouban meglesz a továbbjutás szerintem. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
4 jó hátvédünk van: Puyol, Pique, Alves, Abidal. Könnyû mondani, hogy felejtsük el a többit, de Puyol sérült, a visszavágón meg Alves nem játszhat!
A visszavágón meg simán nyerünk, mert ez az Arsenal nem tud úgy védekezni, mint az Inter, és hiába kontráznak, mert annyira nem fog kinyílni a Barca...
Valdes potyagólt kapott, na bumm senki sem tökéletes hozzátartozik a játékhoz. (Én mondjuk nem kedvelem mert néha elég nagy az arca)
A tegnapi 2:1 az szerintem kevés lesz Barcelonában az Arsenalnak.
Csak nehogymár azért, mert most összejött egy gyõzelem, kitaláljuk, hogy tavaly a Barca csak azért tudott nyerni, mert egy "Arsenal B" ellen játszott.
Úgy bírom, hogy az Arsenal akármit is összehoz 1szer a pályán, úgy elszáll mindenki, hogy azt öröm nézni.
Másokkal meg arról kell vitatkoznom, hogy RVP szenzációs gólt lõtt-e, vagy épp Valdes-e a világ balfasza.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
jól jött most a döntetlen és a vereség, kellett már nehogy elszálljanak
😄
fotográfik kolomp edisön :D
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
ARSENAL&POKER
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Visca El Barça!
Visca El Barça!