33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• IXEMGabeo
    szerintem sem erős a Napoli. 2 meccs nagyon kijött nekik a BL-ben. Elismerésre méltó, hogy 4 éve még 3. osztályban szerepeltek kb most pedig itt tartanak ez nagyon szép, de sztem most ki fognak esni a köv csoportkörben pláne, hogy minden nagy csapat a Milanon kívül 1. lett a csoportjában
  • Jakuza001
    Vannak de nem folyamatosan. Nagy szamok torvenye alapjan becsuszhat rossz eredmeny, de hogy ennyi mint a Napolinak ?
    Csak az elmult honapban.

Catania - Napoli 2:1
    Atalanta - Napoli 1:1
    Cagliari - Napoli 0:0

Aki latta mondom a borgatyasok elleni merkozesuket hazai palyan az tudja, hogy ott jutottak gyakorlatilag tovabb a BL-bol, de a Bayern siman verhette volna oket akar 5:1re is, oriasi makjuk volt hogy 1:1 lett.
    A Villareal merkozet meg ne is vegyuk bele az eredmenyek koze, lattuk, hogy mi es a Real mit csinalt veluk, raadasul ugye tet nelkuli merkozesen mar teljesen leengedve jatszottak, ugy hogy elotte a Malaga es a Santander is elverte oket. Nem veletlenul 15. a bajnoksagban.

Nem kell ettol a Naplitol megijedni, vannak nala sokkal veszelyesebb csapatok.
  • [HUN]FaTaL
    Ilyeneket a mi eredményeink között is találni. Persze ettől még nem mondanám, hogy a napoli egy túl erős csapat lenne a jelenlegi BL mezőnyben.
  • UUUU
    Catania 2 - 1 Napoli

Szerintem ne erölködj.
  • hedonist
    pont ebből látszik, h te nem értesz hozzá:)

nem mindig az eredmények mutatják az igazat.

reszemrol ennyi, ostobasagaidbol eleg volt egy idore
  • Jakuza001
    Persze,persze, azert 5. a bajnoksagaban a Napoli mert iszonyat eros es azert jatszott mindossze egy gyoztes merkozest az elmult 5 merkozesebol, 3 dontetlen es egy vereseg mellett.
    Lehet hogy te mast nezel, de hogy erteni nem ertesz hozza, az is biztos.
  • hedonist
    Akkor te nem azt a focit nézed, mint mi:)

A Napoli nagyon erős, iszonyatos kerettel! Irgalmazzon annak, aki összekerül vele!

Elég csak pár név: Cavani, Lavezzi, Hamsik és egy nagyon erős védelem!

Ja és egy összerakott csapat nem mellesleg..
  • Jakuza001
    Szerintem egyaltalan nem eros csapat a Napoli, eleve csak szerencsevel jutottak csak tovabb.
    Raadasul lattam a Bayern elleni merkozesuket es azt kell mondjam, hogy a koran sem acelos borgatyasok is siman nyerhettek volna ellenuk idegenben is tobb gollal.
  • bakkerman
    hát,én azt mondom,hogy semmiképpen se húzzuk ki a Napolit,nagyon masszív csapat,tőlük nagyon félek,és szerintem nem csak én.
  • Jakuza001
    Szerintem meg ilyen csapatokat, lehet hogy jobb meg ilyenkor kifogni, mert az elso korben a csoport kiemeltek hazai palyan jatszak a merkozeseket, ha jol emlekszem utana mar lutri.
  • bakkerman
    Napoli elkerülendő nagyon,a többi jöhet nyugodtan,azért durva,hogy a német és az angol bajnok kipottyant,meg a világ leggazdagabb csapata is,míg a nyolcaddöntőben összejöhet egy Apoel-Basel "csúcsderbi"
  • tobias88
    Azért elég komoly csapatok estek ki. MU, Manchester City, Porto, Valencia, Dortmund.

1. kalapos csapatok így:
    Bayern, Inter, Benfica, Madrid, Chelsea, Arsenal, Apoel, Barca
    2. kapaos csapatok:
    Napoli, CSKA Moskva, Basel, Lyon, Leverkusen, Marseille, Zenit, Milan

Egyértelmű, hogy a Milan a legerősebb a 2. kalapból, de ellenfélnek csak a CSKA Moskva - Basel - Zenit 3ast látnám szívesen.
  • tobias88
    Ha nem kapja össze magát a Mu, idén nem lesz megint Mu-Barca döntő. Egy Basel ellen, te jó isten
  • bakkerman
    melóztam,nem tudtam nézni a meccset,de felvan véve,aki nézte esetleg megoszthatná velem,hogy mozgott a csapat úgy összességében,a két Alcantara,és Kiko érdekelne különösebben! 4-0 nagyon szép eredmény!
  • tobias88
    Pedró gólja elég csúnya volt
    Összefoglaló amúgy meg.
  • bodajoci
    Jók voltak a fiatalok:) Nem hiszem, h a nagycsapat többet tett volna ma. Grat!
  • tobias88
    Ezzel hogy Pedro ma végig játszott eldőlt, hogy hétvégén nem fog kezdeni. Úgy látszik Sanchez-t jobbnak látja Pep mostanság, pedig szerintem Pedro pont tökéletesen robotoló a Madrid ellen.
  • Gaba94
    sima 4-0 :)
    jó az utánpótlásunk na! :D
  • Jakuza001
    Nekem is ez az erzesem volt egybol.
    Nagyon erdekes volt a jateka, hogy finoman fogalmazzak.
  • [HUN]FaTaL
    Mégse néztem, mert más dolgom akadt :(
  • tobias88
    Csak nekem tűnt úgy mindkét gól után, hogy Víctor Ruiz eladta a meccset? Gondolom a Valencia-beli 1-2 éves fizuját megkapta, elég sok pénz az, Abramovicsnak meg egy kiadósabb hétvégi buli ára...
  • Gaba94
    félidőben vezetünk Sergi Roberto góljával :)
  • [HUN]FaTaL
    Lehet mégis azt nézem. Hajrá Valencia :D

[Utálom a Chelseat]
  • Jakuza001
    Szerintem igy is siman nyerunk.
    Mondjuk en inkabb ugy dontottem, hogy nem ezt a merkozest nezem, hanem a Valencia merkozest, azt ugy erzem sokkal dramaibb lesz es ott meg van tetje a merkozesnek itt meg nincsen.
  • tobias88
    Társak nélkül gyenge lesz, mint a többiek... Ilyen emberek mellett Messi sem csinál nyarat.
  • Gaba94
    Pinto, Montoya, Bartra, Fontàs, Maxwell, Thiago, Dos Santos, Sergi Roberto, Cuenca, Rafinha y Pedro

Tetszik, az Alcántara tesókra kíváncsi leszek :)
    streamek
  • [HUN]FaTaL
    "Barca B" - BATE :D

Végülis nem baj, megnézhetjük mit tudnak így.

Tud valaki angol streamet?
  • Jakuza001
    A mai keret allitolag:

Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Piqué, Fontàs, Sergi Gómez, Muniesa, Maxwell, Thiago, Dos Santos, Riverola, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Cuenca, Deulofeu,Kiko Femenía.
  • tobias88
    Ráhangolódásnak:

• Jakuza001
    Az biztos hogy ideges hangulatu merkozes lesz.
    Kizartnak tartom, hogy vedekezes jellegu merkozes lenne barmelyik csapattol, ez inkabb ugye az elmult merkozeseken a Realra volt jellemzo.

Azon fog mulni, hogy ki tud nagyobb nyomast tenni a masik felre a letamadassal.
    Mi mostanaban ezt nem jol viseltuk, sokszor megzavarodtunk foleg a gyenge vedekezes miatt es amiatt, mert nem volt valahogy osszeszokott a letamadasunk a pressure az ellenfelre.
    Amugy dontetlent tippelnek igy latatlanban, de barmi elofordulhat.
    Akkor tudunk nyerni, ha viszont az elmult evek magabiztossaga elokerul ujra, az mindenkeppen szukseges lesz a gyozelemhez es hogy ne kapkodjunk fejetlenul a kritikus szituaciokban.
    Velemenyem szerint a Barca meg mindig sokkal jobb csapat a Realnal, a sok serult es a vedelemmel valo kiserletegzetes, csak annak az eredmenye, hogy levagyunk maradva pontszeruen, illetve amiatt hogy sokkal kevesebbszer hasznaljuk ki a helyzeteinket, pedig minden merkozesen megvannak, de mig kb 3/4-t regebben berugtuk a helyzeteinknek, most korulbelul valahol 20-25%-nal tartunk helyzetkihasznalasbol.
  • tobias88
    a legutóbbi 2 meccs, a szuperkupa meccsek azért biztatóak voltak, bár ott is volt durva félidő
  • bakkerman
    sajnos nagyobb esély van egy sok lapos,dúrva meccsre :S
  • tobias88
    Én végre egy jó, izgalmas, gólzáporos Clasico-t várok, ahol mindkét csapat a maximumot nyújtja. Legutolsó ilyen a 3-3as meccs volt még 2006-2007ben. Az volt eddig a legjobb amit láttam.
  • bakkerman
    legyen igazad!
  • Gaba94
    http://barcelona.blog.nepsport.hu/archives/2011/12/04/Regi_idok_focija/

Én optimista vagyok a klasszikussal kapcsolatban. Tény, hogy a Madrid idén bombaerős, de úgy érzem, hogy, ha mindkét csapat a legjobbját nyújtja mi vagyunk a jobbak. Már nyáron is mondtam, hogy az idei Barca az elmúlt évek legjobb Barcája. Cesc és Alexis érkezésével gyakorlatilag kimeríthetetlen lett a taktikai repertoárunk. Volt olyan meccs, amikor egy félidő alatt vagy 3 formációt váltogattunk. Hasonló lehet a kulcs jövőhéten is.
    Nagyon nehéz meccsre számítok, de úgy érzem, hogy Pep ismét meglepheti Mourinhot és minket is!
  • bakkerman
    Valdés, Alves, Puyol, Abidal, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Alexis, Villa biztosan nem lesz a meccskeretben sem a BATE ellen,ezt maga Guardiola nyilatkozta
  • bakkerman
    olvassátok el az NS-en a Barcas cikkben a hozzászólásokat,sok buta,tudatlan ember még mindig a bírókkal,meg a színészkedésekkel jön ellenünk,remélem ezeknek a rosszmájú köcsögöknek bemutat hétvégén a csapat egy győzelemmel! Szörnyű,hogy a mai világban valaki vagy Barca drukker,vagy szívből gyűlöl minket,bárkinek is drukkol. FB-n egy haverom kilinkelt egy cikket,miszerint Rosell azt nyilatkozta,hogy CR sose lehet,és nem is lesz Barca játékos,erre én aláírtam,hogy persze hogy nem lesz,mert CR-nél 3 jobb játékosunk is van,és egyből mi volt a reakció? bírók,színészkedés,
    törpemessi stb...azért ez idegesítő,hogy ennyire semmibe néznek minket,de KIT ÉRDEKEL,divat csapatnak ott van a City,és a Real,őket lehet isteníteni,aki meg Barca drukker elég régóta,mint például én,annak mondhat akárki akármit,vagy játszhat akárhogy a csapat,mindig is gránátvörös marad! Ez a lényeg!
  • bakkerman
    jah,elvettek egy gólt tőlünk,lehetetett volna lazán 6-0,de még több is
  • bakkerman
    ismét a régi Barcat láttam tegnap,Cesc első gólja fantasztikus volt,Ininél az a sarokkal tovább tett labda... Cuenca gólja is nagyon szép volt,tudatos,okos megoldást választott,szerintem megint talált Pep egy csiszolatlan gyémántot,egész meccsen jól mozgott,tetszett a játéka! Leo végre nem önzőzött annyit,de azért a maga gólját megint meglőtte :)) nagyon várom már a klasszikust!
  • [HUN]FaTaL
    Ráadásul ketten is beleértek.