33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Jakuza001
    Haverokkal itthon.
    Kaja,pia,csajok bekeszitve, most mar csak nyerni kell :D
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos nem leszek itthon úgyhogy felvételről fogom nézni a meccset, ha hazajöttem. :)

Hajrá Barca!! :)
  • Jakuza001
    Az biztos, hogy a Farkas most a Sevilla merkozest kozvetitti jelenleg.
    Remeljuk ezekszerint nem o fogja.
  • tobias88
    Lehetne már 22:00. Amúgy nem tudni ki vezeti, a sport-tv soha nem jelenti ezt előre, meccs közben kiderül.
  • Jakuza001
    Nem tudja valaki, hogy ki fogja kozvetiteni a merkozest ?
    En szemely szerint remelem a Horvath Feri es nem az a balfek Farkas.
  • tobias88
    Amúgy úgy érzem, hogy jelenleg mindkét csapat annyira jó, hogy benne van egy 6 kupás szezon, de 1 a bökkenő, hogy a másik ebben biztosan valamelyik sorozatban meg fogja akadályozni.
  • tobias88
    életem legrosszabb napja lenne, az szent
  • [HUN]FaTaL
    Gólokban biztosan nem egyenlítenek ma :D
  • Sippie
    reméljük folytatódik a remek sorozat:)
  • bakkerman
  • bakkerman
    még 5 és fél óra a meccsig,kérdésem az,ki hol nézi a meccset? :)) én itthon fogom nézni,szokásos módon átjön fater,sör,csipsz minden mennyiségben,ezúttal a kocsma kimarad :D
  • bakkerman
    azért ez nálam nem így van,everton-blackburn meccsre kapásból nem ülnék ée,ahogyan egy freiburg-hamburg se hozna lázba,vagy egy catania-parma. ha leülök meccset nézni,akkor szép megoldásokat,klasszis játékosokat,jó játékot akarok látni. persze lehet jó meccs egy wolverhampton-wba meccs is,de inkább egy jó kis napoli-roma vagy egy chelsea-arsenal
  • tobias88
    angolt és spanyolt nézek csak meg néha Inter-Milan-t
  • banok
    Ez így ebben a formában nem igaz mert az pl. Európa Liga (ITV-k, FIVE), Bundesliga (ESPN uk), Seria A (ESPN uk) nem a Sky kezében van.
  • Jakuza001
    Nem talalt.
  • tobias88
    Egyáltalán nem hülyeség, csak fogalmad nincs róla mi a Sky. Van 4 különböző hd sportcsatornája, de ez mellett van film meg minden más egyéb is, szóval 4 csatornán csak sport megy főleg foci...
  • [HUN]FaTaL
    Nekem van digim, de utálom, borzalmasak a kommentátorok. Legfőképp a BL-t sajnálom, hogy náluk van a liszensz.
  • tippmix945
    Szerintem hülyeség ha egy csatornánál van az összes nagy bajnokság,mert így csak 1-2 meccset tudnak leadni minden bajnokságból az időpontütközések miatt.
    És úgy őszintén leszarom pl a Dortmund-Kaiserslautern vagy a MU-Wolverhampton meccset,inkább nézem két kisebb csapat kiélezett küzdelmét.
  • Voyager5
    Csaknem pécsi vagy? :)

Nade amúgy nemcsak a Digit kell szidni, mert pl a T-vel megtudtak volna egyezni, csak a kedves T nem ment bele abba, hogy a legolcsóbb (minden ügyfél számára) elérhető csomagban sugározza a csatornát.

UPC-nél úgytudom eleve messze voltak az álláspontok egymástól.
  • Jakuza001
    Az a gond, hogy ilyen digi fele TVket beengednek a piacra.
    De hat a penz beszel, a kutya ugat..

Persze a nagy igergetesuk is kamu volt, hogy megegyeznek az UPC-vel, hogy az o kinalatuk is bekeruljon a csatornak koze.

Aztan ki jar rosszul, hat persze hogy a nezo.
    A komoly merkozeseket is latja par szazezer, max millio nezo, mert van kb 6 megye ahol szolgaltatnak, vagy veheted meg kulon a parabolat. A kabelesek mashol meg ugy sem cserelik le a szolgaltatojukat. Raadasul en speciel meg ki se tehetnek a varoskep miatt parabolat, meg ahhoz is engedelyt kell kernem, ha kiakarom cserelni a redonyoket a szaros ablakon.
  • tobias88
    Komolyan mondom örülnék annak, ha az angol helyzet lenne nálunk is. Ott minden a sky-nál van, de legalább ha megveszed, láthatsz mindent és bármilyen lakásban/helyen tudod fogni, nem úgy mint a digit...
  • [HUN]FaTaL
    Francia, Portugál is a Diginél van.
  • bakkerman
    még 1-2 éve adták a franciát is,aztán szó nélkül lekerült...
  • Jakuza001
    Az a gond hogy mindent felvasarolnak eloluk es igy marad a hulladek skot,holland es egyeb merkozes.

A hollandot is csak azert vettek meg, mert a Dzsudzsak ott jatszott. Nem lepodnek meg ha jovore az orosz kovetkezne.

Ugye a fo bajnoksagok kozul, maradt egyedul a spanyol, de az angol,olasz mar atkerult mashova.
    Raadasul olyan csatornara, amit a magyar elofizetok nagy resze nem is lat.
  • bakkerman
    a sport tv kezd nagyon eligénytelenedni sajnos :( ez a harmadik félidő is egy vicc,ebből a hugyfos magyar fociból akarnak minnél többet kihozni show műsorokkal,meg "sztár" vendégekkel,de kalap szart nem ér,csak Betta miatt nézem. :D emlékszem még régebben,amikor még suliba jártam,pénteken végeztem,jöhetett a hétvége,és szombat déltől vasárnap estig FOCI,FOCI,FOCI minden mennyiségben...angol,olasz,spanyol,német,azok voltak a szép idők,1 nap láthattam a MU-t,a Barcat,a Bayernt,meg az AC Milant,ma meg arab meg kínai szar streamekhez kell nyúlnom,ha megakarok nézni egy Chelsea vagy egy Milan meccset :(
  • Sippie
    Adhatnának másik spanyol bajnoki meccset helyette
  • tobias88
    mivel se angol, se olasz, se német bajnokságuk nincsen már, viszont 2 csatornájuk az van, így bőven megtehetik a 2 órás bevezetőt...
  • IXEMGabeo
    így van, semmi gond:) Jó szurkolást estére!

Classicokat akkor is megnézem, ha alig nézek focit. Ez mindig pikáns
  • bakkerman
    így van,22:00-tól lesz a meccs
  • Sippie
    Most hány órakkor lesz a meccs? Sporttv-n 8kor kezdődik a közvetítés de éjfélig nincs más műsor. Ezek két óráig nyomatják a felvezetőt??
  • Jakuza001
    Valoban meglepodnek, mert en mashogy gondolom.
    A legbiztosabb mondja, hogy elveszitse a merkozest a Real, ha beall nagyon vedekezni es atadja a kozeppalyat.
    Nem hinnem hogy ezt tennek. Inkabb ugy gondlom, hogy egy stabilabb vedo vonallal allnak fel, de nem teljesen behuzodva a tizenhatos ele, hanem inkabb elobbre vedekezve a kozeppalyasokkal a felpalya kozepso reszen, valamint egy letamadasos taktikaval, mar az ellenfel jatekteren.

Ezzel lehet legyozni jatekkal a Barcelonat, ha beallnak vedekezni akkor maximum a makfaktorral tudnak gyozni, mint peldaul a kiraly kupaban tavaly, de ott a Barcelona lohetett volna a masodik felidoben vagy 4-5 golt legalabb, mert annyi 100%-os ziccert rontottunk el.
    Persze lehet igy is nyerni ellenunk, de ahhoz az egiek segitsege kell es nem jatekban felulmulva minket.
  • balintka
    Realosként írom, hogy a Ronaldinho-s féle barca meccsek elé mindig leültem, gyönyörű focit produkáltak. Ma már ezt nem tudom elmondani. Mondjuk ma kénytelen leszek kivételt tenni. :)
    Abszolút nem flamekeltésből született ez a komment. Jó szórakozást estére!
  • bakkerman
    Ronaldinhohoz nem volt/nincs hozzáfogható játékos,abban az időben olyan meccsei voltak a csapatnak,hogy szó szerint vártam minden hétvégét,hogy akár felvételről,vagy akár élőben,de lássam őket! Persze a nagy szakemberek szerint a mostani Barca a legjobb,de azt a lazaságot,azt az örömfutballt én már nem látom,amit Dinhoéknál.
  • IXEMGabeo
    bocsánat bírom is még a törpicseket hisz van Messi mezem:)
  • IXEMGabeo
    ezt a Ronaldinhot élvezet volt nézni:) szvsz sokkal jobb játékos volt, mint Messi, oedig a kis törpét is bírtam
  • bakkerman
    Elérkezett a várva várt pillanat,DECEMBER 10. EL CLASICO! Tegnap tizenhatóráztam melóban,de csak az éltetett,hogy ma mekkora meccs lesz :))
    Egy kis ráhangolódás:

• Odacsap77
    ja ja, ennyit mourinhoról.

Egyébként hozni kéne, 50-em van most a barcán :D
    15 messin, hogy több gólt lő mint c :)
  • tobias88
    Amúgy szerintem elég sokan meg fognak lepődni, de a Madrid nem fog támadó szelleműen fellépni, hiába várja mindenki. Valencia ellen is ezt rebesgették, aztán jött a felállás:

Casillas – Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo – Xabi Alonso, Khedira, L. Diarra -– Özil, C. Ronaldo – Benzema.

Én most se várok mást...
  • pett3rson
    láttunk már olyat, hogy egy "kiscsapatnak" nevezett Monaco anno milyen szép eredményt ért el, előfordulnak az ilyenek, mert a focilabda gömbölyű, de túl sok következtetést és boszorkány-üldözést még nem indítanék miatta :)
  • IXEMGabeo
    igen viszont a Juve meccs nagyon nagy volt a 3-3 ott jól játszottak az 1. félidőben és sztem megnyerhették volna 3-1-nél...