33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19926 Haverokkal itthon.
Kaja,pia,csajok bekeszitve, most mar csak nyerni kell :D -
#19925 Sajnos nem leszek itthon úgyhogy felvételről fogom nézni a meccset, ha hazajöttem. :)
Hajrá Barca!! :) -
#19924 Az biztos, hogy a Farkas most a Sevilla merkozest kozvetitti jelenleg.
Remeljuk ezekszerint nem o fogja. -
#19923 Lehetne már 22:00. Amúgy nem tudni ki vezeti, a sport-tv soha nem jelenti ezt előre, meccs közben kiderül. -
#19922 Nem tudja valaki, hogy ki fogja kozvetiteni a merkozest ?
En szemely szerint remelem a Horvath Feri es nem az a balfek Farkas. -
#19921 Amúgy úgy érzem, hogy jelenleg mindkét csapat annyira jó, hogy benne van egy 6 kupás szezon, de 1 a bökkenő, hogy a másik ebben biztosan valamelyik sorozatban meg fogja akadályozni. -
#19920 életem legrosszabb napja lenne, az szent -
#19919 Gólokban biztosan nem egyenlítenek ma :D -
#19918 reméljük folytatódik a remek sorozat:) -
#19917 -
#19916 még 5 és fél óra a meccsig,kérdésem az,ki hol nézi a meccset? :)) én itthon fogom nézni,szokásos módon átjön fater,sör,csipsz minden mennyiségben,ezúttal a kocsma kimarad :D -
#19915 azért ez nálam nem így van,everton-blackburn meccsre kapásból nem ülnék ée,ahogyan egy freiburg-hamburg se hozna lázba,vagy egy catania-parma. ha leülök meccset nézni,akkor szép megoldásokat,klasszis játékosokat,jó játékot akarok látni. persze lehet jó meccs egy wolverhampton-wba meccs is,de inkább egy jó kis napoli-roma vagy egy chelsea-arsenal -
#19914 angolt és spanyolt nézek csak meg néha Inter-Milan-t -
#19913 Ez így ebben a formában nem igaz mert az pl. Európa Liga (ITV-k, FIVE), Bundesliga (ESPN uk), Seria A (ESPN uk) nem a Sky kezében van. -
#19912 Nem talalt. -
#19911 Egyáltalán nem hülyeség, csak fogalmad nincs róla mi a Sky. Van 4 különböző hd sportcsatornája, de ez mellett van film meg minden más egyéb is, szóval 4 csatornán csak sport megy főleg foci... -
#19910 Nekem van digim, de utálom, borzalmasak a kommentátorok. Legfőképp a BL-t sajnálom, hogy náluk van a liszensz. -
#19909 Szerintem hülyeség ha egy csatornánál van az összes nagy bajnokság,mert így csak 1-2 meccset tudnak leadni minden bajnokságból az időpontütközések miatt.
És úgy őszintén leszarom pl a Dortmund-Kaiserslautern vagy a MU-Wolverhampton meccset,inkább nézem két kisebb csapat kiélezett küzdelmét. -
#19908 Csaknem pécsi vagy? :)
Nade amúgy nemcsak a Digit kell szidni, mert pl a T-vel megtudtak volna egyezni, csak a kedves T nem ment bele abba, hogy a legolcsóbb (minden ügyfél számára) elérhető csomagban sugározza a csatornát.
UPC-nél úgytudom eleve messze voltak az álláspontok egymástól. -
#19907 Az a gond, hogy ilyen digi fele TVket beengednek a piacra.
De hat a penz beszel, a kutya ugat..
Persze a nagy igergetesuk is kamu volt, hogy megegyeznek az UPC-vel, hogy az o kinalatuk is bekeruljon a csatornak koze.
Aztan ki jar rosszul, hat persze hogy a nezo.
A komoly merkozeseket is latja par szazezer, max millio nezo, mert van kb 6 megye ahol szolgaltatnak, vagy veheted meg kulon a parabolat. A kabelesek mashol meg ugy sem cserelik le a szolgaltatojukat. Raadasul en speciel meg ki se tehetnek a varoskep miatt parabolat, meg ahhoz is engedelyt kell kernem, ha kiakarom cserelni a redonyoket a szaros ablakon. -
#19906 Komolyan mondom örülnék annak, ha az angol helyzet lenne nálunk is. Ott minden a sky-nál van, de legalább ha megveszed, láthatsz mindent és bármilyen lakásban/helyen tudod fogni, nem úgy mint a digit... -
#19905 Francia, Portugál is a Diginél van. -
#19904 még 1-2 éve adták a franciát is,aztán szó nélkül lekerült... -
#19903 Az a gond hogy mindent felvasarolnak eloluk es igy marad a hulladek skot,holland es egyeb merkozes.
A hollandot is csak azert vettek meg, mert a Dzsudzsak ott jatszott. Nem lepodnek meg ha jovore az orosz kovetkezne.
Ugye a fo bajnoksagok kozul, maradt egyedul a spanyol, de az angol,olasz mar atkerult mashova.
Raadasul olyan csatornara, amit a magyar elofizetok nagy resze nem is lat. -
#19902 a sport tv kezd nagyon eligénytelenedni sajnos :( ez a harmadik félidő is egy vicc,ebből a hugyfos magyar fociból akarnak minnél többet kihozni show műsorokkal,meg "sztár" vendégekkel,de kalap szart nem ér,csak Betta miatt nézem. :D emlékszem még régebben,amikor még suliba jártam,pénteken végeztem,jöhetett a hétvége,és szombat déltől vasárnap estig FOCI,FOCI,FOCI minden mennyiségben...angol,olasz,spanyol,német,azok voltak a szép idők,1 nap láthattam a MU-t,a Barcat,a Bayernt,meg az AC Milant,ma meg arab meg kínai szar streamekhez kell nyúlnom,ha megakarok nézni egy Chelsea vagy egy Milan meccset :( -
#19901 Adhatnának másik spanyol bajnoki meccset helyette -
#19900 mivel se angol, se olasz, se német bajnokságuk nincsen már, viszont 2 csatornájuk az van, így bőven megtehetik a 2 órás bevezetőt... -
IXEMGabeo #19899 így van, semmi gond:) Jó szurkolást estére!
Classicokat akkor is megnézem, ha alig nézek focit. Ez mindig pikáns -
#19898 így van,22:00-tól lesz a meccs -
#19897 Most hány órakkor lesz a meccs? Sporttv-n 8kor kezdődik a közvetítés de éjfélig nincs más műsor. Ezek két óráig nyomatják a felvezetőt?? -
#19896 Valoban meglepodnek, mert en mashogy gondolom.
A legbiztosabb mondja, hogy elveszitse a merkozest a Real, ha beall nagyon vedekezni es atadja a kozeppalyat.
Nem hinnem hogy ezt tennek. Inkabb ugy gondlom, hogy egy stabilabb vedo vonallal allnak fel, de nem teljesen behuzodva a tizenhatos ele, hanem inkabb elobbre vedekezve a kozeppalyasokkal a felpalya kozepso reszen, valamint egy letamadasos taktikaval, mar az ellenfel jatekteren.
Ezzel lehet legyozni jatekkal a Barcelonat, ha beallnak vedekezni akkor maximum a makfaktorral tudnak gyozni, mint peldaul a kiraly kupaban tavaly, de ott a Barcelona lohetett volna a masodik felidoben vagy 4-5 golt legalabb, mert annyi 100%-os ziccert rontottunk el.
Persze lehet igy is nyerni ellenunk, de ahhoz az egiek segitsege kell es nem jatekban felulmulva minket. -
#19895 Realosként írom, hogy a Ronaldinho-s féle barca meccsek elé mindig leültem, gyönyörű focit produkáltak. Ma már ezt nem tudom elmondani. Mondjuk ma kénytelen leszek kivételt tenni. :)
Abszolút nem flamekeltésből született ez a komment. Jó szórakozást estére! -
#19894 Ronaldinhohoz nem volt/nincs hozzáfogható játékos,abban az időben olyan meccsei voltak a csapatnak,hogy szó szerint vártam minden hétvégét,hogy akár felvételről,vagy akár élőben,de lássam őket! Persze a nagy szakemberek szerint a mostani Barca a legjobb,de azt a lazaságot,azt az örömfutballt én már nem látom,amit Dinhoéknál. -
IXEMGabeo #19893 bocsánat bírom is még a törpicseket hisz van Messi mezem:) -
IXEMGabeo #19892 ezt a Ronaldinhot élvezet volt nézni:) szvsz sokkal jobb játékos volt, mint Messi, oedig a kis törpét is bírtam -
#19891 Elérkezett a várva várt pillanat,DECEMBER 10. EL CLASICO! Tegnap tizenhatóráztam melóban,de csak az éltetett,hogy ma mekkora meccs lesz :))
Egy kis ráhangolódás:
-
Odacsap77 #19890 ja ja, ennyit mourinhoról.
Egyébként hozni kéne, 50-em van most a barcán :D
15 messin, hogy több gólt lő mint c :) -
#19889 Amúgy szerintem elég sokan meg fognak lepődni, de a Madrid nem fog támadó szelleműen fellépni, hiába várja mindenki. Valencia ellen is ezt rebesgették, aztán jött a felállás:
Casillas – Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo – Xabi Alonso, Khedira, L. Diarra -– Özil, C. Ronaldo – Benzema.
Én most se várok mást... -
pett3rson #19888 láttunk már olyat, hogy egy "kiscsapatnak" nevezett Monaco anno milyen szép eredményt ért el, előfordulnak az ilyenek, mert a focilabda gömbölyű, de túl sok következtetést és boszorkány-üldözést még nem indítanék miatta :) -
IXEMGabeo #19887 igen viszont a Juve meccs nagyon nagy volt a 3-3 ott jól játszottak az 1. félidőben és sztem megnyerhették volna 3-1-nél...