Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
De korrekt jatekvezetesnel ez elo se fordulhatott volna. 😄
Mindenesetre vak tyuk is talal neha szemet.

ahhhha
bakkerman
nem is vitatom az Inter továbbjutását 😊 és akkor se vitattam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
Te valami mast nezhetsz, vagy nem ertesz a labdarugashoz. Messi attol fuggetlenul, hogy igy is annyi golt lo, lassan ket honapja (7 hete) forman kivul jatszik, mint ahogy a csapat is.

2 hete szerinted, kozod nincs az egeszhez. Az elotte levo ket honapban ketszer annyi golt lott, mint az elmult 1,5-2 honapban.
Ebbol egyertelmuen latszik a formahanyatlas, foleg ugy, hogy gyengebb csapatok ellen jatszottak, mint az azelotti idoszakban.

Nyugodtan vedd le a szemellenzot es teljesen valosagosan probald szemlelni es ne elfogultan a tortenteket.

A csapat es Messi szellemileg elfaradt, nincs toppon ezt mindenki eszrevette erdekes modon csak te nem.

oké de te meg értsed meg,hogy sztem a foci a játékra épüljön elsõsorban!
egyébként tavaly a bl-ben akkor megértetted te is,hogy az internek nem a játék volt a cél hanem a tj. a barcán ugye? <#papakacsint>
bakkerman
miért lenne szánalmas ez a kijelentés? a valencia ugyanúgy nyerhetett volna 1-0-ra,ahogy mi. volt pár momentum a meccsen,ahol szerencsénk volt,a valencia elfolytotta az igazi játékunkat,egy támadásban jó ha volt 6-7 normális passzunk,én örülök ennek a nehezen megszerzett 3 pontnak,silány játékkal ugyan,de a végelszámolásnál nagyon sokat fog érni! a Real idén olyan csapatok ellen botlott,mint az almeria,depor,vagy az osasuna,szal még egyszer mondom,nagyon fontos volt,hogy a 3. HELYEZETT otthonából tudtuk elhozni a 3 pontot!

Steve Downie
<#eljen>

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

régóta???????? :S nálad 1-2 hét az régnek számít? :S ha 2 hónapja tök szar lenne akkor még oké,de h azt mondja h tök szar mikor gólpaszt ad még mindig meg gólt ...

a 3pont a fontos és nem a játék -> ez szánalmas...

játék lesz az arsenal ellen? huuuuu csak nehogy pofára esssél
Jakuza001
Attol meg hogy mi volt fontos vagy sem, rem gyengen jatszottunk, ez volt az irasom mondandoja.
Azt kell mondjam, oriasi makunk volt, hogy nyertunk, es azt nem a regi meggyozo jatekunknak volt koszonheto.

Raadasul az Arsenal elleni vereseg is annak volt koszonheto, hogy ilyen gyenge most Messi helyzetkihasznalasa.
PErsze ettol meg jo jatekos es imadjuk, de mar regota forman kivul jatszik, ennel o sokkal, de sokkal tobbet tud, mint ahogy a csapat is.

bakkerman
Ma ütnünk kell a Zaragozát!! Hajrá!!!

bakkerman
ezen a meccsen a 3 pont volt a lényeg,nem a játék,játék lesz az arsenal ellen,vagy a következõ bajnokin,most kellett a 3 pont!

Jakuza001
Ilyen szarul jatszani a barcat az elmult 2,5 evben meg nem lattam.
Egyedul Alves jatszott turhetoen, de a tobbiek szanalmasan gyengen fociztak.

Messivel pedig nem tudom mi van, olyan gyenge helyzetkihasznalasa van az elmult 1,5 honapban, hogy ez egyaltalan nem volt ra jellemzo.

bakkerman
kemény ellenfél volt,de csak sikerült bekotorni egy gólt 😊 Adriano zseniálisan ment el a szélen,és higgadtan csinálta meg a cselt is,grat neki! mostmár a bajnokságban csak 1 csapat állíthat meg minket,a Real Madrid! Persze lesznek még necces meccsek,de én nagyon tartottam ettõl a derbytõl,és mégis meglett a 3 pont 😊

Megint kissé álmosan kezdett a csapat, kellett egy fél óra ismét, mire úgy-ahogy belelendültek, csak a góllõvés nem ment. Aztán mikor már sokkal kisebb volt az esély rá, akkor nyerték meg a meccset. Úgylátszik a nehezebb néha könnyebb<#wink>

Visca El Barça!

tobias88
Rég nem volt ilyen jó ellenfelünk, de
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

Talán tavaly az inter volt ennyire nehéz...
(Arsenal gyengébb volt 2 hete)
tobias88
hál istennek nem lett komolyabb baja
tobias88
meghalt pinto, ójeeee
Van Persie minimum 3 hétre kiesett, kihagyja a Barca elleni visszavágót<#smile>

bakkerman
kizárt dolog me nem tudom

csak nehogy a torkotokon akadjon a nagy falat és megfulladjatok XD
[HUN]FaTaL
Szerintem teljesen normálisan írt.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
nem kell hergelni a másikat,kúltúráltan válaszolt az én hszemre,mondandómra,tartsuk tiszteletben!

Jakuza001
Szerintem menj vissza rinyalni a madriidos topicba a tobbi spanod koze.

arsenal ma jó leégett 😄 8-án jól meg b....k õket<#worship>

horpeti
Jó ez a hszem a 2 csapat nagyságáról nagy faxság, ahogy belegondoltam, sry. 😄

horpeti
Azért durva párhuzamokat tudsz te is hozni. Nem bántásból, de a hsz elejébõl megint jön a Madrid fika, amit persze a végén tompítasz. Miééééért hergeled a barcásokat? 😊

Nemtom tavaly ilyenkor hány pontja volt a 2 csapatnak, de szerintem most a Barcának van "sokkal" több pontja, mint ami tavaly volt, és ezért is a különbség, sokkal jobban megy a szekér, míg a Madridnak sem megy rosszul, de azért nem hengerel, sok pontot hullajtott. De lehet ez csak érzet, nulla tárgyi tudással.

BL bejutás meg még kérdéses, de most már csak abban bízhat a madridi drukker, hogy a BLben valami szép eredmény, kiélezett küzdelemmel.
Nemtom, lehet-e, de jó lenne BL döntõben a Barcával, akkor az jellemezné a nagyságát a 2 csapatnak (Barca-Reál kupadöntõ, BL döntõ, 1-2. a spanyol bajnokságban).

Persze ehhez még sok mindennek kell történnie.

[HUN]FaTaL
😄 Cool

bakkerman
egyébként érdekes,hogy tavaly ilyenkor fej-fej mellett haladt a két csapat,sõt március elején holtversennyel az élen is állt a Madrid,most hozták Mourinhot,és 7 pont a hátrány,bár ugye a javára írom azt,hogy bevitte az RM-et a kupadöntõbe,és a BL-ben is hosszú idõ után bejutnak a legjobb 8-ba

bakkerman
emlékeztek a fantastic four-ra? Eto'o,Dinnye,Henry,Leo? Idén megalakult a fantasztikus hármasunk 😛 De idén az egész csapat fantasztikus eddig,bajnokságban meggyõzõ az elõnyünk,kupában döntõben vagyunk a lehetõ legnemesebb ellenféllel,túl kell lépnünk az Arsenalon,elõre a triplázásért!

Jakuza001
A Most Valuable Players. 😄

3:0 es meg a sorrend is stimmel. Messi,Villa,Pedro 😄

bakkerman
7 PONT MEGINT!

[HUN]FaTaL
Mennyi lett a meccs vége és ki rúgta a gólokat? Nem láttam csak az elsõ félidõt 😞

Jakuza001
Leigazoltak volna egy merkozesre par ejroert meg en is behintettem volna azt a helyzetet a fotelbol beugorva. 😄

tobias88
Ne túlozzunk, megye 1 szint <#idiota>
Jakuza001
Akkor elmondo neked, hogy Benzema helyzetet egy olyan kolok is berugja aki a magyar teruleti bajnoksag utolso helyezettjeben talalhato. 😄

Viva Barcelona!!!

tobias88
Most olvasom nso-n hogy utolsó negyed óra nem volt elég a Madridnak, én meg pont csak azt láttam, és az alapján enyhén jobbak voltak <#whatever>
Jakuza001
Nem pechesek azok, hanem olyan kozepcsatart igazoltak, aki elrugja a ketballabat, majd elesik a sajat lababan. 😄

tobias88
Madrid meccs eddig 0-0, de igencsak pechesek <#idiota>
Így is maradt<#eljen>

Visca El Barça!

Remélem az elsõ félórában kialudták magukat a srácok, mert az szánalom volt, amit mûveltek. Aztán szerencsére felpörögtek, jó lenne így is maradna.

Visca El Barça!

[HUN]FaTaL
Mallorca - Barcelona 0-1 (Messi 38')

Jakuza001
Mert meg a labda elrugasanak idejet is atfotosoppoltak a Madridiak.
Nezd meg a ket kepet es latni fogod, hogy kozel egy masodperces elteres lehet a ketto kep ideje kozott.

Az also a valos kep, ami a labda elrugasanak pillanatat orokitti meg.

A felso kepen pedig nem csak az a szep, hogy kivettek a keprol a kozepso vedot, hanem meg kesobbi framet (kepkockat) lathatunk.
jol figyeld meg a rugo jatekost, mar a karja a rugo mozdulat lenduletetol mar teljesen oldalra van a testetol, mig a felso kepen a mozdulat kozepen jar csak. (ugyebar jobbal rugja, ab ovo a bal keze lendul hatra)

Igy a belso vedo aki Messi elott all mar nem a labdat rugo jatekosra koncentral, hanem Alvesre mert fele szall a labda.
Ez jol megfigyelheto a hatrabb allo Villa fejen is,hogyan koveti a mert a kepen meg a kozepso Barcelona jatekos nevet sem talaltak el, mert az Messi es mogotte all Villa. 😄

Kozpen Messi mar megindul lereagalva az atadast, hogy kozepen a tamadast segitse, hogy ha esetleg neki passzolnak a labdat, igy kozelebb is kerul a belso vedohoz es mogotte jon majd Villa.

A videon jol lathato.

a legdúrvább az, hogy a 2 képen csak alves és a hozzá legközelebbi védõ néz ki ugyanúgy mind a 2 képen, mindenki más tökmáshogy mozdul, szóval valami itt nagyon nem klappol

fotográfik kolomp edisön :D

Szándékosan írtam az elõbb "spanyolokat", mert a barcás El Mundo újságírói se külömebbek<#nevetes1>

Visca El Barça!

bakkerman
"madridi napilap"

így nincs is értelme hozzáfûznöm akármit is 😊

horpeti
az szép. 😄 De lehet valaki direkt rakott oda még egy védõt 😛

Hihetetlenek ezek a spanyolok<#nevetes1> És akkor még van pofájuk elnézést kérni a "hibáért". Mintha tök véletlenül "füvesítették" volna be fotosoppal a bilbao védõt...

Visca El Barça!

tobias88
AS Madridi napilap:

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.