Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
kérlek menj máshova, mert itt nem kedvelik a társaságodat <#wave>
[HUN]FaTaL
Miért is? Szerintem ne írj több commentet, mert csak szánalmasabb leszel tõle. 😊 Menjél a Chelsea topicodba...

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen, sajnos, aki ezen a fórumon Barca-szurkoló, az divatdrukker, hülye, nagyképû.

cesc fábregas

hedonist
ezt egy barca-szurkolótól vicces hallani😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

[HUN]FaTaL
Hajrá srácok, meglesz az 😊)

bakkerman
Gyerünk,gyerünk,meglesz!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

FC Barcelona: Valdés - Alves, Abidal, Busquets, Adriano - Mascherano, Xavi, Iniesta - Messi, Villa, Pedro

cesc fábregas

"kis hobbitokat!"

gratulálok! ismét megmutattad, hogy mekkora egy undorító, bunkó, suttyó ember vagy.

cesc fábregas

hedonist
<#eljen>

Remélem megszopatjátok a kis hobbitokat!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ja igen, Nyerni kell az Ágyúsok ellen!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

😄DD
az utolsó percig bízni kell különben szart se ér az egész...
Jakuza001
Egy régi magyar sláger refrénjét juttatod te az eszembe: " Álmodj királylány... "

[HUN]FaTaL
Majd meglátjuk. 😛

Mindenesetre, jó meccs lesz, a londoni is az volt, annak ellenére, hogy kikaptunk. 😊

Ha továbbjut az Arsenal akkor grat, na de azért ne örülj ennyire elõre, mert szerintem kikaptok ma (nem 3-2re 😛). 😊)))

bakkerman
<#ejnye1> 😄

adja Isten,hogy nyerjetek 😄 komolyan kívánom nektek a gyõzelmet XDDDDDD (tudod 3:2re is nyerhettek 😛)
bakkerman
Leo mutasd meg nekik!!!! huj-huj-huj 😄DDD

bakkerman
ESTE NYERNI KELL!!!! NINCS MESE!!! HA NYERÜNK LEISZOM MAGAM!! GYERÜNK FIÚK,NEM AKAROK JÓZANUL ÉBREDNI HNAP! <#idiota><#banplz><#worship>

bakkerman
fülöp laci,meg tocsa is stat. buzi 😄

messi csak sztem hasonlít Journey-ra?
nagyon megosztó személyiség...sztem sokkal jobb, mindig is jobban szerettem azokat az embereket, akik egyéniségek és nem azt csinálják, mint a többi birka, akik unalmukban még a statisztikákban is elvesznek😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

és az a vicc, hogy a meccseket általában felvételrõl közvetíti és tudja az eredményt, de annyira beleéli magát óóó

de mekkorát lehet rajta nevetni bazz , néha akkor ökörséget mond XD
[HUN]FaTaL
Pfú ez a kommentátor borzalom, sportklubon én csak lenémítva nézek meccset és csak akkor ha más nem adja 😄

ez a kommentátor egy ökör állat<#violent>
de a gól gyönyörû

Jakuza001
Azt gondolom, hogy bar engem illetsz az idiota jelzokkel, mikozben te vagy az.

Latom beszorult a zabszem a seggedbe, es most felpuffadt ott, ami kinokat okoz szamodra. 😄

A ket merkozesen megkozelitoleg, azonos szamu ketes szituacio volt.
Az elso merkozesen 2 tizenegyest egy kiallitast nem adtak meg a Barcelonanak, amibol egy ketsegkivul az volt, mig a masodik merkozesen,
Drogba dobalta magat mint egy furdoskurva.

3 db tizenegyes szituacio volt, amibol ketto egyertelmuen nem volt az, a harmadik volt olyan ami megadhato volt, de az sem egyertelmuen.
Ennyit az "arcoskodasodrol", te nyomi. 😄

tobias88
Lefõtt a kávé... <#idiota> (amúgy utálom nagyon)
XD ez is jó...
Bírom, h mindig avval az ominózus Chelsea meccsel jönnek. Azt mindenki kurvára elfelejti, h volt annak a meccsnek egy elsõ felvonása is, amit a bírók miatt mi szoptuk. Csak a felháborodás maradt meg mindenkiben a 2. meccs miatt:-/

Visca El Barça!

tobias88
Hedonist, nem mennél el a búsba? <#circling>
bakkerman
kocsmában néztük a meccset haverokkal,de esküszöm megkönnyeztem ezt a gólt,és a meccs hátralévõ részében csak pislogtam,és mondogattam hogy megvan,megvan,igen! gyönyörû este volt 😄 mit érezhettek akkor ott Barcelonában a tereken...

nagyon nagy volt szinte örjöngtem!!! 2009 év maga volt a kánaán...

Messi fejese
Ez meg... örök emlék 😊

cesc fábregas

de linket v video beszurhatnád, nem viccbõl írtam
bakkerman
énis,nagy meccs lesz,remélem továbbjutunk,amihez mindenképp gólt kell lõnünk,ami mostanában döcögõsen megy...

majd egy linket mert én nem emlékszek rá 😄DD

am kivi leszek a keddi meccsre fõleg h most hétvégén csak 1-0ra nyert a barca.. várom a keddi napot
bakkerman
én is láttam,de azért nem meglepetés,hogy bennem a MU ellen Messi zseniális fejesgólja jobban megmaradt,egy életre. 😊

ja meg most ugye az se mind1,hogy a barca ennek köszönhetõen lett rekorder 😄DDD (mindent megnyert amit meglehet)
aki látta az nem fogja elfelejteni abban bíztos lehetsz 😉
érdekes lesz a BL meccs elnézve a két csapat játékát az elmúlt meccseken
bakkerman
elég szarul játszottunk tnap is...labdabirtoklást,meg a játék képét nézve 6-0-ra kellett volna nyernünk...

#16556: fölösleges mindig felhozni ezt a dolgot,ezzel nem a Barca fanokat sértik meg a chelsea szurkerek,vagy esetleg a Barca ellendrukkerek,hanem önmagukat nyugtatják. ami megtörtént,megtörtént,tavaly mi szoptunk az Inter ellen,a sors mindig ad,aztán elvesz,vagy fordítva. 2009-es BL-t mi nyertük,2010-est az Inter,50 év múlva,ennyi fog látszani a történelem könyvekben,nem fognak látszódni az egyéni megmozdulások,a küzdõszellem,a parádés gólok,és ugyanúgy a bírói hibák,tévedéseknek se lesz nyoma,csak a száraz tény,a végeredmény. NO OFFENSE.

hedonist
mit gondolsz te idiota?

Jakuza001
Almodik a nyomor. Ugye lattad a ket merkozest ?

tobias88
BBC:
"... Valdes, who claimed he had been fouled by Ricardo Carvalho."
tobias88
jah, az a 2005ös... De mintha ott meg a Londoniakat segítette volna a bíró
tobias88
Miért? Terry csak keringõzni akart Valdezzel, az nem szabálytalan <#zavart1>
Érdekes meccs volt. Tulképpen lefociztuk a Zaragozát a pályáról, mégis csak egy gól jött össze. Végülis a 3 pont megvan.

Visca El Barça!

Steve Downie
Egyetértek.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

de még mennyire 😊
ha már mondásokat használunk akkor ide illik
"fején találtad a szöget" <#eljen>
hedonist
ez tökéletesen igaz a 2009-es Chelsea barca elõdöntõ végkimenetelére, ha már arcoskodsz.

[HUN]FaTaL
Barcelona - Zaragoza 1-0 (Keita 43')