33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#19966 Mint ahogy megfogta a Barcat az elso makos gol.
Ez benne van a jatekban, de mig a mienket egy nagy kapushiba okozta es az utana levo balszerencse, addig nalatok csak a balszerencse jatszott szerepet.
Ugy gondolom hogy a merkozes elso 15-20 percetol eltekintve, nem voltatok azonos sulycsoportban.
Attol kezdve hogy atvettuk a jatek iranyitasat, ami a kulcspontja ajatekunkbnak a kozeppalyan, onnantol kezdve elveszitettetek a merkozest.
30. perctol azt jatszhattuk amit mi tudunk, a Madrid pedig semmit nem tudott felmutatni, nem voltak kiemelkedo periodusai a jatekuknak, ugy fejeztek be a merkozest, ahogy elkezdtek.
Nem volt atmenet a jetkukban, ezert mondtam azt, hogy nem azert kaptatok ki mert leengedtetek, egyszeruen nem volt tobb, vagy kevesebb a jatekotokban. -
Gaba94 #19965 Óriási szívfájdalom számomra, hogy Iniesta nem fog Aranylabdát nyerni. Borzasztóan megérdemelné! -
#19964 Érezhetően óvatosabbak voltak a 2. félidőben. Majd ugye jött az a szerencsés megpattant lövés, ami a 2. gólt eredményezte, az totál megfogta a Madridot. Ha az nincs bárhogy alakulhatott volna még a meccs.
#19961:Ezt a "nagy volt az arc" megnyílvánulásod nem tudom mire alapozod, tavaly meg azelőtt még csak-csak megértem. De most semmi jele nem volt annak, hogy elbízták volna magukat a játékosok vagy az edző vagy bárki. Inkább ne mondj hülyeségeket és örülj, hogy nyertetek. -
Korrekt a gratulacio koszonjuk, de ugy gondolom, nem az volt a gond, hogy visszavettetek, hanem az elejen a gyors gol megfogott minket es szetesett kicsit a jatekunk, de attol kezdve amikor atvettuk az iranyitast, nem sok eselyt adtunk a Madridnak. -
Odacsap77 #19962 ennyi. újra meg újra csak ezt tudom mondani, mint mindig
Messi és ronaldo között kicsit ÓRIÁSI volt MEGINT a különbség.. szerintem ronaldo egyre csak hátráltatja a realt..
Egyébként 1-6 is lehetett volna, ha csak az iniesta álltal betett labdákat értékesítjük kb. 4-8 méterről, de én bőven megelégszek ezzel az 1-3-mal, nagyon kellett.. -
barcames #19961 túl nagy volt az arc madridban szokás szerint! a favágóik ma is mutattak valamit, de ez a madrid egy nagyon fáradt csapat!
tavasszal megint lehet próbálkozni
més que un club -
#19960 Grat a győzelemhez!
Sajnos érthetetlenül visszavettünk a 2. félidőre és ezt ki is használtátok. -
#19959 -
#19958 Ilyen a jatekossors.
Egy mezonyjatekos jatszgat szurken es eleg egy gol es azt mondjak , hogy azok jo jatekosok az egy eselyuket amikor kell kihasznaljak.
Egy kapusnak meg eleg egy rossz mozdulat ill. hiba es hiaba ved mondjuk egesz merkozesen jol *(mondjuk Valdes ma hibat, hibara halmozott), mar nem tudja kijavitani a hibajat. -
IXEMGabeo #19957 Iniesta nagyon ott volt a szeren...:) fura, h pont Fabregas fejelte a gólt őt alig láttam a pályán xD -
#19956 Istencsaszarkiralyok vagyunk!!!!!!!! :D
A mezony legjobbjanak Alexist akartam megjelolni, de kenytelen voltam megvaltoztatni a velemenyemet, mert a merkozes masodik feleben Iniesta valami iszonyat nagyott jatszott.
Nagyszeruen jatszva egy teljesen korrekt jatekvezetes mellett ezt a merkozest nagyon siman behuztuk.
-
leipsig #19955 oléééé -
IXEMGabeo #19954 Iniesta ismét jól játszott:) varázsolt szinte -
#19953 Ronaldo mehet a cityhez :D -
#19952 A végét azért nem kéne elkönnyelműsködni... 3 a 3-ban támadnak és elpepecselik. Van még negyed óra ha most gólt lőnek még húzós lehet a vége. -
IXEMGabeo #19951 rég nem követem az eseményeket mi van David El Guaje Villával?:) -
IXEMGabeo #19950 annyi durva belépője volt már, rosszabb, mint a Roy Keane volt anno -
#19949 Egy iyen becsúszás után mit reklamál Ramos?
Kezd megint elborulni az agya, szokásos... lehet már most ki kellett volna állítani, mielőtt komolyabb bajt okoz. -
#19948 Az elején jól hallottam, hogy azt mondta a kommentátor hogy 15(???) éve nem nyert a barca? -
IXEMGabeo #19947 1-3 O yeaah -
IXEMGabeo #19946 Te sem vagy tévedhetetlen, ha valamiben jó vagy legalább ne hangoztasd állandóan;) jobb a szerénység -
IXEMGabeo #19945 Xaviiiii -
#19944 Vezet a Barcelona -
#19943 :DASDS:A -
#19942 Ez kerlek nem veszmadarsag, hanem a hozzaertes, nem veletlenul nezem en mar sok evtizede a merkozeseket.
Majdnem biztos voltam abban, hogy ezt fogjak jatszani, olyan 95%-ban.
Az viszont jo jel, hogy a Madrid elvesztette a magabiztossagat es mi egyre jobban jovunk fel.
Ha nem nyerunk igazabol Valdesen fog elmenni a merkozes, mert odaajandekoztunk 35 percet a merkozesbol es gyakorlatilag helyzet nelkul ilyen falabu Benzemaval lovettunk egy szanalmasan nevetseges golt, amihez ugymond "szerencse aradat" kellett a Madridnak.
Ugy latom hogy atvettuk a kozeppalyan az iranyitast a 30. perctol, annak az eredmenye is volt az egyenlito golunk, ami egy nagyon szep gol volt, Messi gyonyoruen ment el 4 embert atjatszva, majd egy nagyszeru golpaszt adott es Alexis mondhatni tokeletesen lotte el a hosszu sarkot. (Szerintem ennel jobban nem lehet loni es ezt nem azert mondom mert gol szuletett belole) -
#19941 12 emberrel?Ez nem a Getafe barátom:D -
pett3rson #19940 Ez a Di Maria duracellel megy, úgy nyargal keresztül-kasul a pályán... -
pett3rson #19939 EZAZ!!! -
Zenszkij #19938 elment a műhold LOL -
pett3rson #19937 pont most akartam írni, hogy az van amit megjósoltál - Te kis vészmadár :D -, már saját térfelünkön letámadnak és egyelőre nem ülnek rá az eredményre -
#19936 Valdes lol.
Na ennyire nem ertek a focihoz. :D
Azt jatsza a Real, amit josoltam. Innen ma nagyon nehez lesz gyozni, azon mulik majd a merkozes, hogy tudunk egyenliteni vagy sem.
Ilyenkor a psziches dolgok szamitanak, ha jon a masodik gol a 10-20 perc kozott, akkor altalaban nagy golarannyal szokott gyozni az a csapat amelyik igy vezet tobb gollal.
Ha viszont nem sikerul nagybb elony kicsikarni, akkor altalaban a merkozes vegso fazisaban sokszor elofordul, hogy megforditja a merkozest.
Persze lehet mas forgatokonyv is , mert olyan is sokszor elofordul, hogy a vegen nagyon kinyilt csapat ellen konnyu golt szerezni. -
pett3rson #19935 visszatér Valdez hibaszériája? nemá...
amikor hátrarúgták már kétszer gondoltam rá, hogy csak rúgd ki, ne passzolj!!!!....erre passzol.... -
#19934 Valdez a csodakapus :D:D:D:D na most beállhat a reál 12 emberrel védekezni -
#19933 Aztakurva.... -
#19932 Amire szamitottam.
Remelem azert, akik mostanaban annyit nem jatszottak, nem lesznek forman kivul. -
bodajoci #19931 Talán a legerősebb kezdő most... Rem erősek is lesznek. Mind1, ha nyerünk akk azért rúgok be, ha meg nem akk azért. Sógorommal nézzük, ő Pool drukker, és sztem a Realnak drukkol ma, úgyhogy megverem kb -
Gaba94 #19930 Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi y Alexis -
Gaba94 #19929 Iván helyébe ezt a Realos hülye gyereket ott helybe kettéfejelném. -
#19928 Hala istennek Sport 1-m van, de azert kosz. -
#19927 22.00 Real Madrid-Barcelona
tv: Sport1 hu/sk, Digisport 1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=302&mforum=stream