33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    mit képzelnek a Madridosok te, lökdösik 4en a bírót...
  • REALista
    Ellenünk visszaadta a sors...
  • Jakuza001
    Persze amikor mi jatszottunk veluk, lejatszottuk oket a palyarol es semmi nem sikerult es meg a vegen a 11-es is kimaradt. Ezek a majmoknak meg minden bemegy ugy, hogy a Sevilla jatszik jobban.
  • tobias88
    3 helyzet 3 gól, Sevillánál meg úgy 5-6 és 0
  • Jakuza001
    Nevetseges.
  • tobias88
    Ha ez számítógépes játék lenne, most kapcsoltam volna ki, hogy csal a gép...
  • tobias88
    nem hiszem el hogy ennyivel jobb a Sevilla és nem kap gólt a Madrid...
  • tobias88
    Ez mi a p... is nem volt szabályos gól?
  • Redmer
    Les volt, úgyhogy mindegy.
  • Jakuza001
    Ezt el se hiszem. Fel meterrol ures kapuba kihagyja.
  • Redmer
    Mú nyilatkozata: Sokkal jobbak voltunk.
  • tobias88
    Vicc hogy ennek a Madridnak mekkora mákja van, kíváncsi leszek ha nyernek ugyan így mondja majd Mou, hogy a szerencsével nyertek, mint a Barca meccsnél. Feltehetően nem.
  • [HUN]FaTaL
    Milyen t-home?:))) Meg nem fizetek azért, ami ingyen itt van.
  • Redmer
    Azért azt le kell szögezni hogy nem véletlenül EB és VB győztes áll ott a kapuban. Egyedül Neki nagy RESPECT a Real Madrid csapatából, az összes többi kutyaütő.
  • Jakuza001
    Jah a maker, masik oldalt persze csak kapufa.
    Pedig a golig a Sevilla jobban jatszott es helyzet nelkul kapott egy golt.
  • Redmer
    És Casillas véd. Amikor kell.
  • tobias88
    És a semmiből 1 gól, ahogy a Madrid szokta a nehezebb meccseken.
  • tobias88
    Nah, Sevilla-Real most kezdődött, eddig jobb a Sevilla, remélem marad is így. Amúgy megértem Mou-t, hogy ezt a Lass gyereket miért nem akarja játszatni, 10 perc alatt 3szor vették el tőle a labdát...
  • bakkerman
    apropó,készülődöm,kis zenei aláfestés :DDDD
  • bakkerman
    t-home műsorfelvevési opció halihóóóóó :DDDD
  • [HUN]FaTaL
    Még én is gondolkodom rajta, csak nem akarom egész éjjel emiatt bekapcsolva hagyni a PC-t. Majd meglátjuk. :D
  • bakkerman
    én beállítottam felvételre a biztonság kedvéért,este házibuliba vagyok hivatalos,és bizonytalan a holnapom eléggé :DD
  • [HUN]FaTaL
    thx, addigra talán felébredek
  • bakkerman
    11:30
  • [HUN]FaTaL
    Holnap 8:30kor, vagy 11:30kor van a döntő? Az egyik gondolom a bronzmeccs, de a port.hu nem írja melyik-melyik.
  • bakkerman
    olvassátok!
  • IXEMGabeo
    sima kettős győzelem, de a 4-5 gólt kizártnak tartom hacsak nem kerülnek emberhátrányba:) majd meglátjuk úgyis
  • IXEMGabeo
    nem érzem azt, hogy a Barca annyira meg fogja szórni a németeket...azért biztos nem adják olcsón majd a bőrüket. Vidal szvsz nagyon hiányzik a Leverkusenből
  • Christian88
    Hát akkor legalább a nehezén túl esünk az elején ;)
  • Jakuza001
    Pedig pont be fognak allni vedekezni es bizony a nemetek altalaban felturjak a palyat, nekunk meg nem kedvez az effele erofoci, ahol 90 percen keresztul bulldog modjara kapaszkodik az ellenfel jatekosa a mienkre es agresszivan megtamadja.
    Jobban orultem volna egy angol vagy olasz csapatnak az elso korben mint nemetnek, mert azok sokkal konnyebben megtornek altalaban.
  • bakkerman
    minden szempontból jó ellenfelet kaptunk,nem állhatnak be védekezni,mert nincsenek ehhez klasszis,nyomás alatt is teljesítő védőik,20-30 perc alatt összeroppanhatnak(ha egy Real Madrid is megtört...),ha meg belemennek a nyílt fociba,és mernek támadni,akár több emberrel is,akkor villámgyorsan átszaladhatunk rajtuk a gyors támadóinkkal(Messi,Alexis...),akármelyik forgatókönyv lesz,én 2 gólos Barca sikert várok idegenbe,ez lehet 0-2 vagy 1-3 is. Itthon (az első meccs eredményétől függően) 2-3 gólos győzelmet tartok reálisnak
  • IXEMGabeo
    nem lesz rossz ellenféle, de sztem sima kettős győzelem lesz

vagy pedig otthon 3-0, idegenben 1-2 t saccolok a javunkra
  • Jakuza001
    Nem olyan rossz az, bar a nemetek rakkolos jateka nekunk annyira nem fekszik, es emiatt kis veszelyt is rejt magaban a talalkozo.
    A Napoli pedig megmutathatja, mennyire eros. :D
  • bakkerman
    :DDDD
  • bakkerman
    a Bayer Leverkusent kaptuk a BL-ben :)
  • pett3rson
    így van, sípcsonttörés lett az :(

Villa
  • rumkola
    Tarolt a Barca...
  • bakkerman
    na majd vasárnap kiderül,hogy ficánkol a védelmünk ellen,az Isteni Carles majd helyreteszi :)
  • Gaba94

nagyon túl van hypeolva a gyerek.
  • bakkerman
    nagypofájú,50 kilós gizda gyerek,aki bolondot csinált már fél brazíliából ugyan,de amíg nem bizonyított európában,BL-ben,vagy akárhol,addig nekem csak egy brazil tehetség a sok közül