33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20086 mit képzelnek a Madridosok te, lökdösik 4en a bírót... -
#20085 Ellenünk visszaadta a sors... -
#20084 Persze amikor mi jatszottunk veluk, lejatszottuk oket a palyarol es semmi nem sikerult es meg a vegen a 11-es is kimaradt. Ezek a majmoknak meg minden bemegy ugy, hogy a Sevilla jatszik jobban. -
#20083 3 helyzet 3 gól, Sevillánál meg úgy 5-6 és 0 -
#20082 Nevetseges. -
#20081 Ha ez számítógépes játék lenne, most kapcsoltam volna ki, hogy csal a gép... -
#20080 nem hiszem el hogy ennyivel jobb a Sevilla és nem kap gólt a Madrid... -
#20079 Ez mi a p... is nem volt szabályos gól? -
Redmer #20078 Les volt, úgyhogy mindegy. -
#20077 Ezt el se hiszem. Fel meterrol ures kapuba kihagyja. -
Redmer #20076 Mú nyilatkozata: Sokkal jobbak voltunk. -
#20075 Vicc hogy ennek a Madridnak mekkora mákja van, kíváncsi leszek ha nyernek ugyan így mondja majd Mou, hogy a szerencsével nyertek, mint a Barca meccsnél. Feltehetően nem. -
#20074 Milyen t-home?:))) Meg nem fizetek azért, ami ingyen itt van. -
Redmer #20073 Azért azt le kell szögezni hogy nem véletlenül EB és VB győztes áll ott a kapuban. Egyedül Neki nagy RESPECT a Real Madrid csapatából, az összes többi kutyaütő. -
#20072 Jah a maker, masik oldalt persze csak kapufa.
Pedig a golig a Sevilla jobban jatszott es helyzet nelkul kapott egy golt. -
Redmer #20071 És Casillas véd. Amikor kell. -
#20070 És a semmiből 1 gól, ahogy a Madrid szokta a nehezebb meccseken. -
#20069 Nah, Sevilla-Real most kezdődött, eddig jobb a Sevilla, remélem marad is így. Amúgy megértem Mou-t, hogy ezt a Lass gyereket miért nem akarja játszatni, 10 perc alatt 3szor vették el tőle a labdát... -
#20068 apropó,készülődöm,kis zenei aláfestés :DDDD
-
#20067 t-home műsorfelvevési opció halihóóóóó :DDDD -
#20066 Még én is gondolkodom rajta, csak nem akarom egész éjjel emiatt bekapcsolva hagyni a PC-t. Majd meglátjuk. :D -
#20065 én beállítottam felvételre a biztonság kedvéért,este házibuliba vagyok hivatalos,és bizonytalan a holnapom eléggé :DD -
#20064 thx, addigra talán felébredek -
#20063 11:30 -
#20062 Holnap 8:30kor, vagy 11:30kor van a döntő? Az egyik gondolom a bronzmeccs, de a port.hu nem írja melyik-melyik. -
#20061 olvassátok! -
IXEMGabeo #20060 sima kettős győzelem, de a 4-5 gólt kizártnak tartom hacsak nem kerülnek emberhátrányba:) majd meglátjuk úgyis -
IXEMGabeo #20059 nem érzem azt, hogy a Barca annyira meg fogja szórni a németeket...azért biztos nem adják olcsón majd a bőrüket. Vidal szvsz nagyon hiányzik a Leverkusenből -
#20058 Hát akkor legalább a nehezén túl esünk az elején ;) -
#20057 Pedig pont be fognak allni vedekezni es bizony a nemetek altalaban felturjak a palyat, nekunk meg nem kedvez az effele erofoci, ahol 90 percen keresztul bulldog modjara kapaszkodik az ellenfel jatekosa a mienkre es agresszivan megtamadja.
Jobban orultem volna egy angol vagy olasz csapatnak az elso korben mint nemetnek, mert azok sokkal konnyebben megtornek altalaban. -
#20056 minden szempontból jó ellenfelet kaptunk,nem állhatnak be védekezni,mert nincsenek ehhez klasszis,nyomás alatt is teljesítő védőik,20-30 perc alatt összeroppanhatnak(ha egy Real Madrid is megtört...),ha meg belemennek a nyílt fociba,és mernek támadni,akár több emberrel is,akkor villámgyorsan átszaladhatunk rajtuk a gyors támadóinkkal(Messi,Alexis...),akármelyik forgatókönyv lesz,én 2 gólos Barca sikert várok idegenbe,ez lehet 0-2 vagy 1-3 is. Itthon (az első meccs eredményétől függően) 2-3 gólos győzelmet tartok reálisnak -
IXEMGabeo #20055 nem lesz rossz ellenféle, de sztem sima kettős győzelem lesz
vagy pedig otthon 3-0, idegenben 1-2 t saccolok a javunkra -
#20054 Nem olyan rossz az, bar a nemetek rakkolos jateka nekunk annyira nem fekszik, es emiatt kis veszelyt is rejt magaban a talalkozo.
A Napoli pedig megmutathatja, mennyire eros. :D -
#20053 :DDDD
-
#20052 a Bayer Leverkusent kaptuk a BL-ben :) -
pett3rson #20051 így van, sípcsonttörés lett az :(
Villa -
rumkola #20050 Tarolt a Barca... -
#20049 na majd vasárnap kiderül,hogy ficánkol a védelmünk ellen,az Isteni Carles majd helyreteszi :) -
Gaba94 #20048
nagyon túl van hypeolva a gyerek. -
#20047 nagypofájú,50 kilós gizda gyerek,aki bolondot csinált már fél brazíliából ugyan,de amíg nem bizonyított európában,BL-ben,vagy akárhol,addig nekem csak egy brazil tehetség a sok közül