Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
madrid megver minket simán otthon és még utána egy döntetlent játszunk és övéké is a bajnoki cím <#dumcsi>#dumcsi>
hogy is van ez?! <#taps>#taps>
Akkor ugye ott volt Alves kiugrasa amikor egy az egyben vihette volna a labdat a kapusra aztan befujta lesre, majd volt egy olyan szitu, amikor a vedo hazaadta az otoson a kapusnak a labdat a masodik felidoben amikor Messi elguritotta a labdat a kapus mellett.
De a legfeltunobb az volt, hogy ha a Barcelona pontrugast vegzett el, azonnal lefujta kontrafault miatt es kifele szabadrugast itelt a Sevillanak, hogy veletlenul se kaphassanak ilyen szituaciobol golt, lasd Messi szabadrugasgolja.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Kaptok majd megint egy ötöst aztán csöndbe lesztek.
http://goo.gl/gd6Zi5
4pontra
par eve
csak nehogy hercules legyen a vege.<#ravasz1>#ravasz1>
hol van a madrid a bajnokságban?!
mióta nem vertétek meg a barcát?!
menj szépen aludni kigy csiribiri csicska!
Visca El Barça!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
1000 nap:
Spanyol bajnok: 2008–09, 2009–10
Spanyol Kupa gyõztes: 2008–09
Spanyol Szuperkupa gyõztes: 2009, 2010
UEFA Bajnokok Ligája gyõztes: 2008–09
UEFA Európai Szuperkupa gyõztes: 2009
FIFA Klubvilágbajnokság gyõztes: 2009
Harom merkozessel ezelott, me a sajat bal lababa lotte a labdat, meg felrugta magat golhelyzetben. 😄

cesc fábregas
"Cristiano Ronaldo: – A futball Istene küldött a Földre, hogy megtanítsam az embereket,
hogyan kell igazán játszani!
Lionel Messi: – Én nem emlékszem, hogy bárkit küldtem volna!"

Ennyi. Mekkora szájuk volt az arsenalosoknak 3 héttel ezelõtt : DDDD
(Song kiállítása is elmaradt az elsõ meccs elsõ félidejében)

"Jobb és értelmesebb lenne, ha a kedden történtek után az UEFA kicsit meghúzná magát, mert a bírói döntés kinyírta a meccset, és nemcsak minket, de minden futballszeretõt is frusztrált"
Nem a bírói döntés nyírta ki a meccset...
Nem tudom, hogy voltál e már az Emiratesben Arsenal meccsen Arsenalnak szurkolva, de én igen, és ez miatt is nem vagyok egyáltalán elfogult <#vigyor2>#vigyor2>
én jobban félek egy shaktar donetsktöl 😄(most lehet nevetni nah de nem piskoták,eddig se voltak...)