Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reál topicban már elkönyvelték a bajnoki címet<#idiota>
madrid megver minket simán otthon és még utána egy döntetlent játszunk és övéké is a bajnoki cím <#dumcsi>
hogy is van ez?! <#taps>

Jakuza001
+2 tizenegyest, plusz erdekesen engedte el a Sevilla szabalytalansagokat, a golon kivul mashogy nem is volt helyzetuk, csak szabalytalansagok utan.

Akkor ugye ott volt Alves kiugrasa amikor egy az egyben vihette volna a labdat a kapusra aztan befujta lesre, majd volt egy olyan szitu, amikor a vedo hazaadta az otoson a kapusnak a labdat a masodik felidoben amikor Messi elguritotta a labdat a kapus mellett.

De a legfeltunobb az volt, hogy ha a Barcelona pontrugast vegzett el, azonnal lefujta kontrafault miatt es kifele szabadrugast itelt a Sevillanak, hogy veletlenul se kaphassanak ilyen szituaciobol golt, lasd Messi szabadrugasgolja.

bakkerman
szar meccs volt a tnapi,a bírónak pedig köszönöm! elvett egy gólt. na mind1,5 pont maradt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tviktor91
Bocs villareal meccset is belekalkulaltam.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

4 pont jó lesz 5-nek is!

az nem tud játszani nagy meccsen....

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

5 pont a különbség a Reallal

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tviktor91
Ki mondta h madrid fan vagyok?<#nevetes2><#nevetes2>

gabi89
Ez okos beírás volt 😞 Ilyen Madrid fanok nem kellenek 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

[HUN]FaTaL
jólvan hagyjad már magad, takarodj vissza a madrid topicba

Kaptok majd megint egy ötöst aztán csöndbe lesztek.

http://goo.gl/gd6Zi5

tviktor91
Krisztiano Rolando hetes mezszammal
4pontra
par eve
csak nehogy hercules legyen a vege.<#ravasz1>

figyel apukám ki az a cr7?!
hol van a madrid a bajnokságban?!
mióta nem vertétek meg a barcát?!
menj szépen aludni kigy csiribiri csicska!

tviktor91
Megerdemeltetek hobbitok..majd el classicon jön egy cr7 mesterharmas.

Murinnyó mit rinyálna egy ilyen meccs után bazz...

Visca El Barça!

Jakuza001
Fogadom Pep egy percig nem fog ugy rinyalni, mint Wenger vagy Murinho a biro vagy szovetseg miatt, pedig az utan a merkozes utan siman megtehetne.

limperatore
hatalmas edzõ 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

tobias88
Mind1, nem számít, csak Messinek ne legyen baja <#conf>
Sippie
Ekkora fasszopót bírót 😄😄😄😄 mi a faszköze volt a gólhoz annak amit bent látott? Ráadásul olyan rohadt nagy szabálytalanság nem is volt. Kretén bírók vannak az utóbbi idõben...
[HUN]FaTaL
Idén behúzunk mindent 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
hááát! sõt,tavaly csak egy nyamvadt bajnokságot nyert,meg egy szuperkupát 😄 na majd idén <#papakacsint>

Elég gyenge eredmények <#idiota>

bakkerman
Pepszirõl jut eszembe,ma 1000. napja,hogy a Barca vezetõedzõje <#worship>
1000 nap:

Spanyol bajnok: 2008–09, 2009–10
Spanyol Kupa gyõztes: 2008–09
Spanyol Szuperkupa gyõztes: 2009, 2010
UEFA Bajnokok Ligája gyõztes: 2008–09
UEFA Európai Szuperkupa gyõztes: 2009
FIFA Klubvilágbajnokság gyõztes: 2009

bakkerman
Pep is azt mondta,hogy a következõ négy bajnoki(sevilla,getafe,villareal,almeria) dönt a bajnokságról

bakkerman
azt a mindenit! övék a jövõ nagy Barcaja

Jakuza001
Ugyanmar. Azert mert ket merkozesen is lott golt ?
Harom merkozessel ezelott, me a sajat bal lababa lotte a labdat, meg felrugta magat golhelyzetben. 😄

tobias88
Thiagó pl. aki kenterbe veri Affelay-t...
tobias88
Lassan félnünk kell Bentzemától a Madridnál, ami nagy szó <#zavart1>
jó az 3-4 is

A "B" keretben is van 1-2 tehetség.

<#eljen>

Azért ez se sámli :o

cesc fábregas

Jakuza001
LOL vicces ez az NSO. 😄DD

"Cristiano Ronaldo: – A futball Istene küldött a Földre, hogy megtanítsam az embereket,
hogyan kell igazán játszani!
Lionel Messi: – Én nem emlékszem, hogy bárkit küldtem volna!"

Wenger mindig a bírókat okolja...unalmas már az öreg...

bakkerman

Jakuza001
Varhato volt. Wenger es a jatekosok nem akarjak felvalalni a feleloseget, amit elkovettek a merkozesen. Pedig magukban kellene keresni a hibat.

tobias88
Nah Puhl úr is megmondta, ne a bíróra fogják akkor, ha nem lõnek kapura <#kacsint>
tobias88
ezt nem a beszólásokra értem, hanem a játék minõségére, mielõtt még szándékosan félreérted
tobias88
van mire büszkének lenni, de ti se panaszkodhattatok a keddi meccsig meg a Liga kupa döntõig azért...
a barcásoknak mégnagyobb volt 4héttel ezelõttõl egészen a jelenig 😊
Undorítónak tartom amit az arsenal drukkerei mûvelnek mindenhol, azt bazdmeg meg egyenesen vicc hogy a bíróra fogják a meccset hah. Mondjuk, mivel nullák voltak hát kire fognák.. nyílván a bíróra -.- Közbe teljesen korrekten vezette a meccset .. SZABÁLY SZERINT VEZETTE A MECCSET

Ennyi. Mekkora szájuk volt az arsenalosoknak 3 héttel ezelõtt : DDDD

tobias88
Van benne valami <#whatever>
(Song kiállítása is elmaradt az elsõ meccs elsõ félidejében)

tobias88
Eddig csíptem Wengert, de most nagyon nagy butaságokat beszél<#zavart2>

"Jobb és értelmesebb lenne, ha a kedden történtek után az UEFA kicsit meghúzná magát, mert a bírói döntés kinyírta a meccset, és nemcsak minket, de minden futballszeretõt is frusztrált"

Nem a bírói döntés nyírta ki a meccset...
nem voltam mert nem tehettem meg, örülj neki h neked megadta a sors h eljuss oda 😊
tobias88
Pont te írod az Arsenal topikban, hogy miért kell beírkálni mindkét fórumra? Nonszensz...

Nem tudom, hogy voltál e már az Emiratesben Arsenal meccsen Arsenalnak szurkolva, de én igen, és ez miatt is nem vagyok egyáltalán elfogult <#vigyor2>
tobias88
<#wilting>
<#wow3>
hát igen szép focit tolnak minden nah de nem olyan hullámzo a teljesitményük mint pl az internek néha és shaktar hazai pályáján hát komoly meccsünk lenne eléggé 😄 bár jogos védelem nem olyan nah de internek se már a mourinho féle védelme van ami annak ellenére hogy utálom azt az embert el kell ismernem tud 😄 madrid meg...😄 nah de majd még eldöl 😄 izgalmas lesz az biztos..

bakkerman
a Shakhtarnak azért örülnék,mert õk is játszák a focit,nem állnának meg arsenalozni 180 percre,a védelmük elég szellõs

mostani intert és realt is levernénk...szerintem....
én jobban félek egy shaktar donetsktöl 😄(most lehet nevetni nah de nem piskoták,eddig se voltak...)

bakkerman
örülök a tott,és schalke továbbjutásnak,a lényeg,a 8 között az Intert,és a Realt el kell kerülnünk,azon kívül bárki meglehet,ha jól játszunk.