Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobbulást neki. 😄 Bár nemhinném, hogy SG-t olvas <#idiota>#idiota>
Már megint kiesik egy védõ 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
szegény😞
szezonjának vége😞
De mind1, a gyengébb csapat jutott tovább <#ravasz1>#ravasz1>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
am nekem sem fáj...
Messi-t meg csípem , egyik kedvencem 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
miért?<#confused>#confused>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mi kozom van nekem ahhoz, hogy mast mit ir le, te idiota.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
mikor mondtam én hogy etoo szarabb mint ibra???
link1
link2
link3
mindig is utáltam azt a cigány ibrát
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Messi az olasz bajnoksagban is siman meglone a +20 goljat egy szezonban, sot nem csak ott barhol a vilagon.
Az a regi kijelentese, pedig hogy Eto'o sokkal rosszabb jatekos mint az Ibra es azert fizettek +40 milliot erte, ami teljesen realis, meg egyenesen az idiotizmus kategoria.
De az is ,hogy Eto'o jo ha minden masodik merkozesen, ha tudna golt rugni az olasz bajnoksagban is egy vakvagany.
Nem veletlenul irtam be az idei statisztikait, ami jobb a sved barmelyik idenyehez kepest, ha osszehasonlitjuk az Interben eltoltott idenyeivel.
Az idovel kiderult minden a kijelenteseivel kapcsolatban.
Persze vannak szurkolók, akiknak körülbelül fingja nincs az egészrõl.
Na õ ilyen.
Nem baj, majd ma este lehet majd bemenni az Inter topicba, amikor kiesnek és beírni neki, hogy milyen jó edzõ ez a Leonardo.
egyébként magyar , mert írogatott már tök értelmes szép mondatokat is
kár h nem érteni belõle semmit...magyar vagy?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
madrid megver minket simán otthon és még utána egy döntetlent játszunk és övéké is a bajnoki cím
hogy is van ez?!"
Akkor az még pontegyenlõség, ami azt jelenti, hogy õk úgy gondolják, hogy 6-0ra verik el a Barcát <#idiota>#idiota> (miközben a döntetlen is nagy eredmény lenne számukra)

cesc fábregas
Olvasd már el miket írogatsz <#wilting>#wilting><#shakehead>#shakehead>
fotográfik kolomp edisön :D
Ez a mostani beszolasod hasonlo idiotasag, mint amilyen az volt.
de tény h 40 gólt helyett legfeljebb 20-t lõne sztem, mert még a legnagyobb csatárok se értek el 30 gólt a serie-a ban
tisztelet a kivételnek
ha most etoo barcában lenne, kb annyit gólt lõtt volna mint messi
WTF azzal jösztök hogy 1 éve kikaptunk az elsõ vagy a második bajnokin OMG akkor most kezdjünk listát írni hogy ti kiktõl kaptatok ki?
nevetséges man. city meg ezek ipswich b'ham és ezt csak kapásból 😄
Na ilyenkor bezzeg jaj az acsak kupa volt hah nevetséges
mintha összelhetne hasonlítani OMG
pep akkor nyerte meg mindent amikor leváltotta az elõdjét , szóval kurvára nem volt sok dolga már bocs 😄
de azért szép persze,hogy mndezt sikerült elérnie ,de nekem pl nem kéne edzõnek
ezen szakadtam 😄?A:S?D:?AS
"csak nehogy hercules legyen a vege." 😄DDDDDdddd