Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobbulást neki. Sajnos a sportolókat sem kíméli ez a rettenetes betegség.

bakkerman
Szegény Abidal 😞

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Na nee. 😞

Jobbulást neki. 😄 Bár nemhinném, hogy SG-t olvas <#idiota>

Már megint kiesik egy védõ 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

amikor csúcsformában focizik<#shakehead>
szegény😞
szezonjának vége😞

tobias88
"Abidalnak májdaganata van, meg kell mûteni pénteken"<#shakehead>
tobias88
A meccshez a bírónak semmi köze sem volt, csak a Bayern játékosok önzõségének és helyzetkihasználásának...

De mind1, a gyengébb csapat jutott tovább <#ravasz1>
Kellett a Barcának Eto-t eladni:S most másutt aratja le a babérokat...pont az Internél...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
Mert "szarfosspanyolfoci messiegynullaolaszbajnokságban2góltselõne és angliábanabarcanemlenneazelsõ10bense"

ezt meg mibõl szûrted le? 😄
am nekem sem fáj...
Messi-t meg csípem , egyik kedvencem 😄
mert sok az irigy...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mindenkinek fáj, hogy a barcelona a világ legjobbja...
miért?<#confused>

bakkerman
be lehet fejezni szerintem!

WuFraZselic
arra még mindig nem tudsz választ adni, hogy mikor istenítette Ibrát Eto'oval szemben 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Jakuza001
Te jo eg, te neked tenyleg nincs ki az osszes kereked.
Mi kozom van nekem ahhoz, hogy mast mit ir le, te idiota.

limperatore
szóval akkor ketten is rosszul emlékeztek h miket mondtam 😄 fail

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jakuza001
Milyen sajat regemnek te majomparade ?
TE ezt nagyon benezted.

limperatore
te akkora egy idióta vagy hallod, saját regednek válaszolgatsz itt
mikor mondtam én hogy etoo szarabb mint ibra???
link1
link2
link3

mindig is utáltam azt a cigány ibrát

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jakuza001
Persze. Nem veletlen, hogy probalja most ezzel terelni az akkori kijelenteseit, amik akkor is a baromsaggal voltak egyenloek.

Messi az olasz bajnoksagban is siman meglone a +20 goljat egy szezonban, sot nem csak ott barhol a vilagon.

Az a regi kijelentese, pedig hogy Eto'o sokkal rosszabb jatekos mint az Ibra es azert fizettek +40 milliot erte, ami teljesen realis, meg egyenesen az idiotizmus kategoria.
De az is ,hogy Eto'o jo ha minden masodik merkozesen, ha tudna golt rugni az olasz bajnoksagban is egy vakvagany.
Nem veletlenul irtam be az idei statisztikait, ami jobb a sved barmelyik idenyehez kepest, ha osszehasonlitjuk az Interben eltoltott idenyeivel.
Az idovel kiderult minden a kijelenteseivel kapcsolatban.

UUUU
Emlékszem, abban a témában is a gyerek bõdületes marhaságokat beszélt.
Persze vannak szurkolók, akiknak körülbelül fingja nincs az egészrõl.

Na õ ilyen.

Nem baj, majd ma este lehet majd bemenni az Inter topicba, amikor kiesnek és beírni neki, hogy milyen jó edzõ ez a Leonardo.

limperatore
hát érdekes az biztos 😄 butaságot ír és még értelmetlenül is

Jakuza001
Legkozelebb majd ekezettel irok neked, hogy a ket IQ-dal felfogd a mondat jelenteset es kuldok neked ajandekba egy nemet szotart is, hogy rajojj mit jelent a spieler.

a nagyorru svedig értem ,de tovább törni eléggé nyelv magyar

egyébként magyar , mert írogatott már tök értelmes szép mondatokat is
limperatore
szép fogalmazás
kár h nem érteni belõle semmit...magyar vagy?

bakkerman
persze,azt tudom,de érted,ha mi játszunk úgy,ahogy tudunk,100%-on pörgünk,csináljuk a futballt,akkor nem lehet gond. persze azért szép játék a futball,mert 80-20-as lbdabirtoklásnál is kitud kapni egy csapat akár 0-3-ra is 😊

tobias88
a Real azért nem kicsit jobb, mint a vasárnapi Sevilla, és ott 1-1 lett az eredmény, szóval csínján a szavakkal <#vigyor2>
bakkerman
ha ugyanazt játszuk mint amit szoktunk,meg mint amit játszottunk tavaly a bernabeuban(0-2),akkor esélytelen a real gyõzelem,és a gól lövésre is pontrugásokból lenne esélyük! Ha nem Barcas lennék,akkor is ezt mondanám,az az igazság,ha tudjuk játszani a játékunkat,akkor nincs csapat akitõl kikapnánk. Tavaly ezért is vert meg minket az Inter,mert ott nem tudtuk játszani a focinkat

gabi89
Azt is nézd már meg a többség aki REALisan látja az mit írt. (Mert nem az, hogy miénk a bajnoki cím...)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tobias88
"reál topicban már elkönyvelték a bajnoki címet
madrid megver minket simán otthon és még utána egy döntetlent játszunk és övéké is a bajnoki cím
hogy is van ez?!"

Akkor az még pontegyenlõség, ami azt jelenti, hogy õk úgy gondolják, hogy 6-0ra verik el a Barcát <#idiota> (miközben a döntetlen is nagy eredmény lenne számukra)
<#eljen>

cesc fábregas

ASD_?aXDASD?aSXD_ASDxXD_???

Olvasd már el miket írogatsz <#wilting><#shakehead>

<#eljen>

ha nem vezetnétek a real elõtt akkor tuti szóvá tette volna , nem is akárhogyan...
Pep szóba sem hozta a bírót! Ez a mentalitás <#worship>

fotográfik kolomp edisön :D

bakkerman

Jakuza001
Te mirol beszelsz fogalmatlan ? Valtig allitottad, hogy Eto'onal jobb az Ibrahimovics es Eto'o keptelen egy idenyben annyi golt loni, mint a nagyorru sved, mert az am a spieler es ott aztan nem tudna produkalni a kozel 80%-s eredmenyesseget. Nem hat 26 merkozes 19 gol. Idenyben 36 merkozes 30 gol.

Ez a mostani beszolasod hasonlo idiotasag, mint amilyen az volt.

limperatore
milyen interesek kedvenc monológja? 😄 én szívesen elnézném az Interbe 😄
de tény h 40 gólt helyett legfeljebb 20-t lõne sztem, mert még a legnagyobb csatárok se értek el 30 gólt a serie-a ban
tisztelet a kivételnek
ha most etoo barcában lenne, kb annyit gólt lõtt volna mint messi

Ja aha nem kell sírni azért mert szarok vagytok hónapokon át a bíróra fogni elbújhattok omg -.-
WTF azzal jösztök hogy 1 éve kikaptunk az elsõ vagy a második bajnokin OMG akkor most kezdjünk listát írni hogy ti kiktõl kaptatok ki?
nevetséges man. city meg ezek ipswich b'ham és ezt csak kapásból 😄
Na ilyenkor bezzeg jaj az acsak kupa volt hah nevetséges

AZ KUPA volt...
mintha összelhetne hasonlítani OMG
[HUN]FaTaL
😄

jó de ott volt egy sztárcsatár =D
[HUN]FaTaL
Mi legalább egy elsõ osztályú csapattól kaptunk ki, de az Arsenal az Ipswichtõl 😄DDD

bakkerman
ez a herculeses dolgot már senki nem mossa le rólunk,az igaz,de hát ez vna,másba nem tudnak belekötni az antik,esetleg még az interesek kedvenc monológját,a "Messi szart sem csinálna külföldön" címû mondókát tudják felemlegetni nekünk 😊

bakkerman
pepnek egy mentálisan szétesett,motiválatlan Barcat kellett helyretennie Rijkaard után(07-08-ban 3. lett a csapat),fiatal,rutintalan edzõként. neki azért volt szerencséje,ha nevezhetjük annak,mert ugye a keret nagyrésze saját nevelés,10 éves koruk óta a Barca családban nõttek fel,és Pepben 100%-ig megvan a blaugrana szív,rá figyelnek a játékosok,isszák a szavait. játékosként majdnem mindent elért a csapattal,és most ezt edzõként is hasznosítja. Azt kell hogy mondjam,én is megnézném egy másik csapatban,esetleg másik országban,de remélem még minimum 10 évig szolgálja katalóniát,és hozza a trófeákat 😊

nincs igazad, mert, aki 1. évében megnyer minden kupát a világon az tegye fel a kezét... sztem még a Mourinhonak se sikerült volna, pláne Wenger papának nem...

ja csak tudod egy ilyen kerettel sztem egy bundesliga 2-es edzõ is siman elérné azt amit pep...
pep akkor nyerte meg mindent amikor leváltotta az elõdjét , szóval kurvára nem volt sok dolga már bocs 😄
de azért szép persze,hogy mndezt sikerült elérnie ,de nekem pl nem kéne edzõnek
limperatore
kétségtelen, de kíváncsi vagyok olyan csapattal amelynek szar a kerete mint mondjuk a miláné, azzal mit csinálna

az 5-0-s eredménynél meg a madridiakat hergelte ,szóval beszoptad mert nem madrid fan 😄DDD

ezen szakadtam 😄?A:S?D:?AS
"csak nehogy hercules legyen a vege." 😄DDDDDdddd
bakkerman
igen,én is így látom,2008 nyara óta edzõ,azaz még mindig nincs 3 éve,hogy edzõ,és amiket eddig elért,az fantasztikus. Idén eddig vezetjük a bajnokságot,kupában döntõt játszunk,és BL-ben top8,és ebben Pepnek nagyon benne van a keze 😊