33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20166 Az elobb ismeteltek a BL dontot az Eurosporton.
Igy utolag megnezve, hogy nem volt izgulnivalo az eredmeny tudataban, meg inkabb azt kell mondjam, hogy annyira egyoldalu volt a merkozes, mintha valami sokadosztalyu csapat lett volna az MU. -
#20165 Nem hiszem hogy ez annyira vicces lenne... -
#20164 Most akkor Januar 8.-ig szunet es utana a fentmarado merkozesek kozel az egyik legnehezebbel kezdjuk az idenyt idegenben az Espanol ellen. -
#20163 Egyébként attól senki nem tart, hgoy a csapatot jól sugárfertőzte a japáni torna? :P -
#20162 Azt játszottak amit tudnak? Nem volt valami meggyőző a játékuk az eredmény ellenére sem -
#20161 Mit kellett volna mondania? Kíváncsivá tettél. -
IXEMGabeo #20160 gyűlölöm utálom a Manchestert, de sztem Rooney gólja sokkal szebb volt. Egyébként is minden ollózós gól igen látványos:) -
IXEMGabeo #20159 szvsz nem az volt a legszebb, azért ne mindent Messi nyerjen... -
#20158 Mou:
„A Sevilla jól játszott, de ugyanez rólunk is elmondható. Casillas két nagyon fontos védést mutatott be a mérkőzés nagyon fontos időszakában, ezt követően pedig remekül reagáltunk a dolgokra – mondta Mourinho a találkozó után. – Vártam a győzelmet, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyivel nyerünk. Végre elmondhatjuk, hogy valóban azt játszottuk, amire képesek vagyunk.”
Megemlíti, hogy jól játszott a Sevilla, de szerinte istenien játszottak -
#20157 Puskás díj 2011
szavazzatok Leora,az Arsenalnak lőtt átpörgetés csodagóljára :) -
#20156 torna legjobb góllövő: 1. Messi 2. Xavi 3. Neymar,meg asszem volt még egy,torna legjobb játékosa,és azt is Messi kapta -
#20155 Azt tudja valaki hogy mi volt az a sok trófea amit kiosztottak? Pl Neymar is kapott 1et, de mire?
Messi meg ahogy néztem a spanyol kommentárral, mintha 1 toyotát is kapott volna, ami egyből mehet is adományozásra -
#20154 no comment...
-
#20153 jóó reggelt!!
Hivatalosan is a világ legjobbjai vagyunk! -
bodajoci #20152 A Santosnak sem volt több esélye, mint a katari csapatnak kb -
#20151 de hisz ő a rapper király és már egy kölyköt is összehozott vagy mi a fene -
#20150 az megint kb egy évig tartana, hasonló vétel lenne mint Ibra, fél év alatt összeveszik Messivel mert azt hiszi hogy ő a császár, aztán el is adják negyed áron :D -
#20149 pedig nemsokára a Barca szekerét tolja majd -
#20148 kb az értéke a tizedére esett vissza szvsz az európai csapatok számára. Brazíliában lehet hogy fickándozhat összevissza, de ha egy barca védősor így elnyomja, mit kezdene egy olasz csapattal? -
#20147 Ki ez a neymar?majd megmutatja blablabla...... -
#20146 nemúgy mint CR :D:D:D -
homeless #20145 Szegény Neymar igazi védőkkel találkozott
Szakadtam rajta végig:) -
#20144 Szerencsétlen Neymar, hogy mutogat mit kellene csinálni a védőknek. -
#20143 Egyébként akkora színész ez a Messi hogy megint nem esett el a 16-oson belül miután kibillent az egyensúlyából. -
#20142 bohózat -
#20141 Hát ez milyen gól :D:D -
#20140 Ez meg milyen gól :D -
#20139 Na tessék, Messi most bele sem ért, közel se volt hozzá, mégis lefújták lesnek... hö?! -
#20138 Komolyan mondom ez a 3-7-0 ezekkel a játékosokkal mindent verő -
#20137 Hát ha nyerni akar gólt kell szerezni, de valszeg egyik védekezőKP úgyis visszalép. Igazából teljesen mind1, ha behozna még 5 védőt azzal se mennének sokra :D -
#20136 Lol, idióta a Santos edzője? Védő helyére támadó középpályásként behozta Elanot -
#20135 Kapufa bazzeg -
#20134 Akkor hányadik passznál szűnik meg, vagy mennyi idő után? Mert ennyi erővel aki lesre fut az többet nem érhet bele.
Amúgy meg ma jó meccset vártam és nem Gálát. -
#20133 Ez pedig mekkora gól lett volna ha belövi baszki -
#20132 Xavi -
#20131 Góóóóóól :D -
#20130 Nem szünik meg semmi. Idén mi is löttünk egy ilyen gólt Messi révén, amit megadtak és a stúdióban Puhl Sanyi egyből mondta, hogy szabálytalan a gól. -
#20129 Ez a Santos gyengébb mint egy közepes Spanyol csapat... -
#20128 Xavi,oxi,Messi -
#20127 Micsoda góól! :))