33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Jakuza001
    Az elobb ismeteltek a BL dontot az Eurosporton.
    Igy utolag megnezve, hogy nem volt izgulnivalo az eredmeny tudataban, meg inkabb azt kell mondjam, hogy annyira egyoldalu volt a merkozes, mintha valami sokadosztalyu csapat lett volna az MU.
  • tobias88
    Nem hiszem hogy ez annyira vicces lenne...
  • Jakuza001
    Most akkor Januar 8.-ig szunet es utana a fentmarado merkozesek kozel az egyik legnehezebbel kezdjuk az idenyt idegenben az Espanol ellen.
  • Sippie
    Egyébként attól senki nem tart, hgoy a csapatot jól sugárfertőzte a japáni torna? :P
  • tobias88
    Azt játszottak amit tudnak? Nem volt valami meggyőző a játékuk az eredmény ellenére sem
  • Voyager5
    Mit kellett volna mondania? Kíváncsivá tettél.
  • IXEMGabeo
    gyűlölöm utálom a Manchestert, de sztem Rooney gólja sokkal szebb volt. Egyébként is minden ollózós gól igen látványos:)
  • IXEMGabeo
    szvsz nem az volt a legszebb, azért ne mindent Messi nyerjen...
  • tobias88
    Mou:
    „A Sevilla jól játszott, de ugyanez rólunk is elmondható. Casillas két nagyon fontos védést mutatott be a mérkőzés nagyon fontos időszakában, ezt követően pedig remekül reagáltunk a dolgokra – mondta Mourinho a találkozó után. – Vártam a győzelmet, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyivel nyerünk. Végre elmondhatjuk, hogy valóban azt játszottuk, amire képesek vagyunk.”

Megemlíti, hogy jól játszott a Sevilla, de szerinte istenien játszottak
  • bakkerman
    Puskás díj 2011

szavazzatok Leora,az Arsenalnak lőtt átpörgetés csodagóljára :)
  • bakkerman
    torna legjobb góllövő: 1. Messi 2. Xavi 3. Neymar,meg asszem volt még egy,torna legjobb játékosa,és azt is Messi kapta
  • tobias88
    Azt tudja valaki hogy mi volt az a sok trófea amit kiosztottak? Pl Neymar is kapott 1et, de mire?

Messi meg ahogy néztem a spanyol kommentárral, mintha 1 toyotát is kapott volna, ami egyből mehet is adományozásra
  • bakkerman
    no comment...
  • bakkerman
    jóó reggelt!!

Hivatalosan is a világ legjobbjai vagyunk!
  • bodajoci
    A Santosnak sem volt több esélye, mint a katari csapatnak kb
  • pzoli00
    de hisz ő a rapper király és már egy kölyköt is összehozott vagy mi a fene
  • Sippie
    az megint kb egy évig tartana, hasonló vétel lenne mint Ibra, fél év alatt összeveszik Messivel mert azt hiszi hogy ő a császár, aztán el is adják negyed áron :D
  • pzoli00
    pedig nemsokára a Barca szekerét tolja majd
  • Sippie
    kb az értéke a tizedére esett vissza szvsz az európai csapatok számára. Brazíliában lehet hogy fickándozhat összevissza, de ha egy barca védősor így elnyomja, mit kezdene egy olasz csapattal?
  • DONGUBA
    Ki ez a neymar?majd megmutatja blablabla......
  • Forza Italia
    nemúgy mint CR :D:D:D
  • homeless
    Szegény Neymar igazi védőkkel találkozott

Szakadtam rajta végig:)
  • UUUU
    Szerencsétlen Neymar, hogy mutogat mit kellene csinálni a védőknek.
  • Sippie
    Egyébként akkora színész ez a Messi hogy megint nem esett el a 16-oson belül miután kibillent az egyensúlyából.
  • tobias88
    bohózat
  • Sippie
    Hát ez milyen gól :D:D
  • [HUN]FaTaL
    Ez meg milyen gól :D
  • Sippie
    Na tessék, Messi most bele sem ért, közel se volt hozzá, mégis lefújták lesnek... hö?!
  • tobias88
    Komolyan mondom ez a 3-7-0 ezekkel a játékosokkal mindent verő
  • Sippie
    Hát ha nyerni akar gólt kell szerezni, de valszeg egyik védekezőKP úgyis visszalép. Igazából teljesen mind1, ha behozna még 5 védőt azzal se mennének sokra :D
  • tobias88
    Lol, idióta a Santos edzője? Védő helyére támadó középpályásként behozta Elanot
  • Sippie
    Kapufa bazzeg
  • tobias88
    Akkor hányadik passznál szűnik meg, vagy mennyi idő után? Mert ennyi erővel aki lesre fut az többet nem érhet bele.

Amúgy meg ma jó meccset vártam és nem Gálát.
  • Sippie
    Ez pedig mekkora gól lett volna ha belövi baszki
  • [HUN]FaTaL
    Xavi
  • Sippie
    Góóóóóól :D
  • UUUU
    Nem szünik meg semmi. Idén mi is löttünk egy ilyen gólt Messi révén, amit megadtak és a stúdióban Puhl Sanyi egyből mondta, hogy szabálytalan a gól.
  • tobias88
    Ez a Santos gyengébb mint egy közepes Spanyol csapat...
  • UUUU
    Xavi,oxi,Messi
  • [HUN]FaTaL
    Micsoda góól! :))