Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
én el tudnám, de csak egy játszó csapatnál
ha azt vesszük Reijkaard se lépett le idõben, Guardola kivárásra játszik nem hülye ember. Sztem, ha idén is mindent megnyer akkor a sikerek hatására lehetséges, hogy távozni fog hisz a csúcson kell végülis abbahagyni nem?

mondjuk más kérdés, hogy Pep-t nem tudnám elképzelni a Barcelona nélkül

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
Pep elég fegyelmezett,de ugyanakkor picit bohókás személyiség,én el tudom róla képzelni,hogy 2-3 éven belül távozik. gondolj bele,lassan vége a 3. szezonjának is,és eddig kisebb megingásokon kívül mindig maxon pörgette,pörgeti a csapatot,ami egy ekkora klubnál természetesen,de van aki ezt nem annyira bírja hosszútávon. lehet kezdi érezni mostmár a nyomást

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Ne már. 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
én hitelesnek gondolom,eurobarcán is kinntvan,és a raisport oldalán is fenntvan videó formájában,csak most került ki a netre.

Brolly
Guardiola jövõre elhagyja a Barcelonát
Ez mennyire lehet hiteles?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

xD

tegnap nagyon éltem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
igen igen,bojan meg megfejelte rosellt,akinek betört a koponyája,tudjuk

[HUN]FaTaL
Boldog ápr. 1-et. Unalmas már...

Pep és Daniel Alves összeveszett a csapat edzésén. Minden jel arra mutat, hogy a Barca vezetõsége nem áll a brazíl hátvéd útjába, aki elvágyakozik.

Nagyon sok csapat érdeklõdik utána, többek közt a Valencia, az Atletico Madrid és Angliából az Arsenal is.

[HUN]FaTaL
😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

Jakuza001
Azt viszont elfelejtette odairni, hogy de addig ne gyere.

Kocka08
Szeretnéd?
Na jó a te kedvedért..

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Jakuza001
😄

bakkerman
gyere vissza 2012. április 1.-én

Kocka08
Ez igen!

Bombaként robbant a hír miszerint Lionel Messi igent mondott Roman Abramovic elképesztõ ajánlatára!

A Chelsea egy elõszerzõdés keretein belül, már magához láncolta az argentín zsenit, aki majd nyáron csatlakozik a londoni gárdához, mintegy 95 millió fontért.

Ezt a hírt maga Messi erõsítette meg.. :
" Megtisztelõ lesz csatlakozni egy olyan hatalmas klubhoz mint a Chelsea, meggyõzõdésem hogy hatalmas sikereket érhetünk majd el együtt!
Ezen felül megtisztelõ lesz majd játszani, olyan játékosokkal mint Frank Lampard vagy Didier Drogba és a hírek szerint Terryn még senki nem vitte át a labdát az edzésen, nos én majd megpróbálom"
Viccelõdött a jövendõbeli csapatkapitányával Messi majd így folytatta.. :
"Ezek után nem utolsó sorba szeretnék köszönetet mondani a Barcának, remek éveket töltöttem ott el és mindent megnyertünk amit lehetett, de meg kel érteniük hogy a Chelsea ben és az Angol fociban új kihívást találtam na meg több pénzt"
------------------------------------------------------------------------
(BBC sporthírek)

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Remélem türelmes srác és kibírja,amíg felkerül a nagyokhoz. 😊

bakkerman
17 éves tehetség

persze a gyereknepper Wenger úr már figyeli

bakkerman
DE NAGY FIKA ROSELL BÁÁÁÁCSÍÍÍÍÍÍ 😄DDDDDD

tobias88
kb
értjük de lexarjuk 😄
egyébként lehet te nem érted 😊

"Ahhoz, hogy játszon kezdõnek kell lennie, ehhez viszont távoznia kell."---> oda ahol kezdõ lehet és játszhat

hedonist
nem értitek 😊 mind1 nem magyarázom el😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bár nem szeretik a klubbok ha játékosaik felesleges terhelésnek (válogatott-mérkõzés pl) vannak kitéve, de a játékosok meg pont itt szeretik megmutatni, nemzeti színekben, hogy mit tesznek meg a hazájukért - õk még igen, nálunk ez is máshogy van, tisztelet a kivételnek -, szóval szerintem kamuból vagy himihumiból nem fájlalta volna az ágyékát. remélhetõleg hamar rendbe jön, kisebb húzódás, talán pár hét és visszatér..remélem.

The Matrix has you...

bakkerman
ha akárhol is kezdõ akar lenni egy csapatban,akkor távoznia kell

tobias88
abszolút értelmes mondat és teljesen igaz
bakkerman
szvsz utóbbi

azt olvastam, engem az izgat hogy komoly és kiesik pár meccsre, vagy csak valami himihumi dolog volt

bakkerman
ágyéki sérülés...

[HUN]FaTaL
Óhogy b*zmeg...

EZ MIII?
Messi
Mi van vele?

hedonist
"Gabi Milito: Kétségtelen, hogy neki már nincs helye a Barcelonánál. Ahhoz, hogy játszon kezdõnek kell lennie, ehhez viszont távoznia kell."

HOGY MIVAN?😄DDD

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
Hat játékos távozhat a nyáron

Afellay eladása baromság lenne,ha tényleg visszajönne Cesc,akkor is max kölcsönbe adnám valahova,hogy az értéke ne csökkenjen. Keita is akkor mehet max,ha jön Cesc. Milito biztos menni fog,a Maxwell-Adriano kettõsbõl Adrianot megtartanám,Maxwell helyére meg felhoznék egy fiatal balhátvédet. Jeffrent meg max kölcsönbe adnám,ahol fix játszana,például egy sociedad-ba

Rockynhooo
2004ben valóban. de 2002ben ha a Korea meccset nem csalják el...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
az elõzõ nagy Raúl,Morientes,Hierro,Salgado féle vonal se volt rossz,de a 2004-es ebn és a 2002-es vb-n nagyon leszerepeltek

Jakuza001
Remelem a jovo hetvegere is tartogattak golt a sracok. 😄

Egy vicc, hogy a Barcelonanak kell a hatan vinnie a valogatottat is, igy is elegge ki vannak zsigerelve.

Ez a bizonyitek, hogy sose lett volna kepes, ez az aranygeneracio nelkul a Spanyol valogatott VB-t nyerni.

Spain - Czech Republic

0 - 1 29' J. Pla¹il (assist by T. Rosický)

1 - 1 Villa 69' (assist by Iniesta)

2 - 1 Villa (PG) 72' (assist by Iniesta)

bakkerman
!!!!!! 😊

Szuper! <#eljen>

Pszichikai hadviselés 😊

szánalom 😄DDD
Remélem a pályán ezért PLUSZBAN fog büntetni a Pep csapat.
😄

bakkerman
ha már a pályán csak egy 0-5-re voltak képesek,már csak a zöld asztalban bízhatnak

bakkerman
éljen!!

[HUN]FaTaL
<#eljen>

bakkerman
kis szögletet megértem,nincs kinek beívelni,a csapatban 170 cm fölött max a portás van 😄D

[HUN]FaTaL
A távoli lövéseket én is rohadtul hiányolom. De a kis szöglettel mi bajod? Kinek ívelgessék, az egy szem Piquenek?😄

ez a távolról nem bombázzuk rá már engem is zavar régóta
nyugodtan meg kéne tenni mondjuk 3-ból egyszer, nem mindig passzolgatni még a 16-oson belül is és besétálni vele
oké hogy ez taktika, de azért ez már egy fanatikus barcásnak is szemet szúr

meg a 10-bõl 9x kis szöglet...