33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Óvatosan a mostani hírekkel, ha jól tudom Spanyolországban ma van bolondok napja. :D
  • bakkerman
    egyre több helyen olvasom ezt a Neymar ügyet,2014-es VB után lépne életbe a 4+1 éves,7 millió eurós évenkénti fizut magába foglaló szerződése,addig Rosell minden évben egy bizonyos mennyiségű pénzt utal a Santosnak,transzfer díjként,és állítólag az első részletet már januárban ki is csengeti az elnök. Továbbra is tartom a véleményem,hogy nem kell nekünk Neymar,sőt,a támadó szekcióba abszolút nem kell senkisem,de ha ez tényleg így van,hogy csak a VB után jönne,és addigra szépen lelenne törlesztve az ára,akkor az úgy más téma,de szerintem nem lesz nagy játékos belőle.
  • bakkerman
    nagyon jó videó!!! Puyira nincsenek megfelelő szavak,ő A LEGENDA,és ennyi!
  • Gaba94
    A LEGNAGYOBB!!!
  • bakkerman
    így van! :D
  • [HUN]FaTaL
    Valdes :D
  • bakkerman
    na aki kitalálja ki van a képen,az kap egy képzeletbeli pirospontot :D
  • bakkerman
    [URL=http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/mario-gotze-a-barcelonarol-almodik-2110421]"A Barcelona az álmom....·"-Mario Götze[/URL]

fiatal,sokoldalú,technikás,de pillanatnyilag nem férne be hozzánk,még a padra sem. nagy játékos lesz belőle,de a Barcaban nem tudna kibontakozni
  • bakkerman
    megint neymarról cikkeznek....

van egy pár érdekes dolog a cikkben,például a FELTÉTELEZETT 7 millió eurós évi fizu...remélem nagyon,hogy kamu ez a neymar ügy,hozzánk ne jöjjön,pláne ne ennyiért,és ennyi fizuért! 7 misi az kurva sok,nálunk olyanok keresnek 7 millió alatt,akiknek trófeákat,és sok-sok szép meccset köszönhetünk,nehogymár idejöjjön ez az 50 kilós copacabana betyár!
  • bodajoci
    Boldog Karácsonyt minden Barca drukkernek !!!!
  • Jakuza001
  • Gaba94
    Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
  • [HUN]FaTaL
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • bakkerman
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden Kedves fórumozónak!
  • rumkola
    fabregas_dobbenetes_erzes_a_barcelonaban_jatszani
  • rumkola
    lionel_messi_a_bajnokok_bajnoka
  • szucsy89
    Ha nagyot akarna húzni, akkor a döntőbe "tennék" őket, oké, hogy az csak 1 meccs, de egy BL döntő csak egy BL döntő :)
  • bakkerman
    jaja,a BL-ben ha megint akar egy nagyot húzni az UEFA,akkor "megcsinálnak" egy Barca-Realt a negyeddöntőben,vagy elődöntőben :D
  • tobias88
    Hát igen, Bl-ben is várható 1 vagy 2 meccs, mert most nagyon toppon van mindkét csapat és jelenleg csak a másik képes megállítani.
  • pzoli00
    amióta Mourinho terelgeti a Madridot azóta nagyon egymásra talált a két csapat, eddig már majdnem biztosra vehető a 3 újabb El Classico, ami jövő tavaszon várható és még ott van a BL is :)
  • bakkerman
    plusz 2 Clasico
  • tobias88
    Ez a teló gyerek egész jó volt
  • bodajoci
    Akk megint 2 plusz clasico :)
  • Gaba94
    A címvédő Real Madrid a Málagával, a 25-szörös győztes Barcelona pedig az Osasunával találkozik a labdarúgó spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében. Az előző szezonban a két óriás vívta a kupadöntőt, ez azonban jövő tavasszal nem ismétlődhet meg, mivel ha a Real és a Barca is továbbjut, akkor a negyeddöntőben egymás ellen játszik.
  • bakkerman
    FC Barcelona – L’Hospitalet 9-0 (5-0)
    Barcelona, Camp Nou
    Vezette: González González

Barcelona: Pinto; Puyol, Piqué, Fontás; Busquets (J. dos Santos 57’), Xavi (Tello 38’), Iniesta (Sergi Roberto 31’), Thiago; Pedro, Cesc és Cuenca.

L’Hospitalet: Craviotto; Castaño, Viale, Mousa, Hammouch (Haro 53’); Aday, Pitu (Manel, Corominas, Rubén; Ángel Sánchez és Prats (Pedraza 45’).

Gólok: Pedro (11’ - tizenegyesből), Iniesta (19’), Thiago (22’, 54’ - tizenegyesből), Xavi (35’), Tello (38’, 64’), Cuenca (49’, 80’)

• bodajoci
    Horthy, vagy ki :) Csúcs ez a fazon...
  • [HUN]FaTaL
    Ja, főleg evvel a kommentátorral :D
  • bodajoci
    9:0... komoly egy meccs volt :)
  • tobias88
    Villán kicserélődött a póló?
  • bakkerman
    egyikük részéről se kényszer jópofizásról van szó,amióta Villa is nálunk van,gyakorlatilag minden napjukat egymásssal töltik el a srácok,nem sima "munkás" viszony az övék,hanem egy nagy családot alkotnak,barátok is egyben,pláne a spanyolok(Pedro,Xavi,Pique,Carles,Busi,Iniesta stb...),ha (ne adj isten) Pinto,vagy Fontás szenvedett volna ilyen sérülést,akkoris bementek volna hozzájuk,mert ők is a "család" részei. Emberként nagyon nagyok mindannyian,igazi példaképek!!
  • Christian88
    Ő is ott volt. Az, hogy kényszer jó pofizás döntse el mindenki magának :)

Pár kép villa látogatásáról
  • Sippie
    mondjuk Messi nincs a képen, és aszonnyááák hogy Messivel romlott meg a viszonya
  • bakkerman
    Nyáron szerintem mindenképpen fog jönni egy támadó hozzánk,ha Villa vissza is tér a felkészülési időszakra,de akkor is fél év kihagyás az nagyon sokat számít!
  • tobias88
    Kb 1 szintel jobb mint a Sun...
  • kazai21
  • rumkola
    messi_lesz_argentina_csapatkapitanya
  • bakkerman
    Marca egy blikk szintű szennylap,nem kell velük foglalkozni
  • Jakuza001
    Valoban nagyon utaljuk Villat, ahogy a Marca beallitja. :D
  • bakkerman
  • bakkerman
    én is néztem,és én is erre a következtetésre jutottam,élőben azért tűnt izgalmasabbnak a meccs,mert feszült volt mindneki,én is izgultam a csapatért,de így hogy tudom mi lett a meccs vége,nagyon egysíkúnak,UNCSINAK tűnt :D de persze a győzelmet nem lehet megunni :)))