33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20206 Óvatosan a mostani hírekkel, ha jól tudom Spanyolországban ma van bolondok napja. :D -
#20205 egyre több helyen olvasom ezt a Neymar ügyet,2014-es VB után lépne életbe a 4+1 éves,7 millió eurós évenkénti fizut magába foglaló szerződése,addig Rosell minden évben egy bizonyos mennyiségű pénzt utal a Santosnak,transzfer díjként,és állítólag az első részletet már januárban ki is csengeti az elnök. Továbbra is tartom a véleményem,hogy nem kell nekünk Neymar,sőt,a támadó szekcióba abszolút nem kell senkisem,de ha ez tényleg így van,hogy csak a VB után jönne,és addigra szépen lelenne törlesztve az ára,akkor az úgy más téma,de szerintem nem lesz nagy játékos belőle. -
#20204 nagyon jó videó!!! Puyira nincsenek megfelelő szavak,ő A LEGENDA,és ennyi! -
Gaba94 #20203 A LEGNAGYOBB!!!
-
#20202 így van! :D -
#20201 Valdes :D -
#20200 na aki kitalálja ki van a képen,az kap egy képzeletbeli pirospontot :D
-
#20199 [URL=http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/mario-gotze-a-barcelonarol-almodik-2110421]"A Barcelona az álmom....·"-Mario Götze[/URL]
fiatal,sokoldalú,technikás,de pillanatnyilag nem férne be hozzánk,még a padra sem. nagy játékos lesz belőle,de a Barcaban nem tudna kibontakozni -
#20198 megint neymarról cikkeznek....
van egy pár érdekes dolog a cikkben,például a FELTÉTELEZETT 7 millió eurós évi fizu...remélem nagyon,hogy kamu ez a neymar ügy,hozzánk ne jöjjön,pláne ne ennyiért,és ennyi fizuért! 7 misi az kurva sok,nálunk olyanok keresnek 7 millió alatt,akiknek trófeákat,és sok-sok szép meccset köszönhetünk,nehogymár idejöjjön ez az 50 kilós copacabana betyár! -
bodajoci #20197 Boldog Karácsonyt minden Barca drukkernek !!!! -
#20196 -
Gaba94 #20195 Boldog Karácsonyt mindenkinek! :) -
#20194 Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
#20193 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden Kedves fórumozónak!
-
rumkola #20192 fabregas_dobbenetes_erzes_a_barcelonaban_jatszani -
rumkola #20191 lionel_messi_a_bajnokok_bajnoka -
#20190 Ha nagyot akarna húzni, akkor a döntőbe "tennék" őket, oké, hogy az csak 1 meccs, de egy BL döntő csak egy BL döntő :) -
#20189 jaja,a BL-ben ha megint akar egy nagyot húzni az UEFA,akkor "megcsinálnak" egy Barca-Realt a negyeddöntőben,vagy elődöntőben :D -
#20188 Hát igen, Bl-ben is várható 1 vagy 2 meccs, mert most nagyon toppon van mindkét csapat és jelenleg csak a másik képes megállítani. -
#20187 amióta Mourinho terelgeti a Madridot azóta nagyon egymásra talált a két csapat, eddig már majdnem biztosra vehető a 3 újabb El Classico, ami jövő tavaszon várható és még ott van a BL is :) -
#20186 plusz 2 Clasico -
#20185 Ez a teló gyerek egész jó volt -
bodajoci #20184 Akk megint 2 plusz clasico :) -
Gaba94 #20183 A címvédő Real Madrid a Málagával, a 25-szörös győztes Barcelona pedig az Osasunával találkozik a labdarúgó spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében. Az előző szezonban a két óriás vívta a kupadöntőt, ez azonban jövő tavasszal nem ismétlődhet meg, mivel ha a Real és a Barca is továbbjut, akkor a negyeddöntőben egymás ellen játszik. -
#20182 FC Barcelona – L’Hospitalet 9-0 (5-0)
Barcelona, Camp Nou
Vezette: González González
Barcelona: Pinto; Puyol, Piqué, Fontás; Busquets (J. dos Santos 57’), Xavi (Tello 38’), Iniesta (Sergi Roberto 31’), Thiago; Pedro, Cesc és Cuenca.
L’Hospitalet: Craviotto; Castaño, Viale, Mousa, Hammouch (Haro 53’); Aday, Pitu (Manel, Corominas, Rubén; Ángel Sánchez és Prats (Pedraza 45’).
Gólok: Pedro (11’ - tizenegyesből), Iniesta (19’), Thiago (22’, 54’ - tizenegyesből), Xavi (35’), Tello (38’, 64’), Cuenca (49’, 80’)
-
bodajoci #20181 Horthy, vagy ki :) Csúcs ez a fazon...
-
#20180 Ja, főleg evvel a kommentátorral :D -
bodajoci #20179 9:0... komoly egy meccs volt :) -
#20178 Villán kicserélődött a póló? -
#20177 egyikük részéről se kényszer jópofizásról van szó,amióta Villa is nálunk van,gyakorlatilag minden napjukat egymásssal töltik el a srácok,nem sima "munkás" viszony az övék,hanem egy nagy családot alkotnak,barátok is egyben,pláne a spanyolok(Pedro,Xavi,Pique,Carles,Busi,Iniesta stb...),ha (ne adj isten) Pinto,vagy Fontás szenvedett volna ilyen sérülést,akkoris bementek volna hozzájuk,mert ők is a "család" részei. Emberként nagyon nagyok mindannyian,igazi példaképek!! -
#20176 Ő is ott volt. Az, hogy kényszer jó pofizás döntse el mindenki magának :)
Pár kép villa látogatásáról -
#20175 mondjuk Messi nincs a képen, és aszonnyááák hogy Messivel romlott meg a viszonya -
#20174 Nyáron szerintem mindenképpen fog jönni egy támadó hozzánk,ha Villa vissza is tér a felkészülési időszakra,de akkor is fél év kihagyás az nagyon sokat számít! -
#20173 Kb 1 szintel jobb mint a Sun... -
#20172 -
rumkola #20171 messi_lesz_argentina_csapatkapitanya -
#20170 Marca egy blikk szintű szennylap,nem kell velük foglalkozni -
#20169 Valoban nagyon utaljuk Villat, ahogy a Marca beallitja. :D -
#20168 -
#20167 én is néztem,és én is erre a következtetésre jutottam,élőben azért tűnt izgalmasabbnak a meccs,mert feszült volt mindneki,én is izgultam a csapatért,de így hogy tudom mi lett a meccs vége,nagyon egysíkúnak,UNCSINAK tűnt :D de persze a győzelmet nem lehet megunni :)))