Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kivel jár Shakira?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mindkét csapattól azért kaptak ki, mert 90 percen lúzerkedtek a kapu elõtt. ennél az ellenfél lenézése dolognál nincs rosszabb szöveg. gondolom ismered az összes madrid játékost, mindannyian nagyképûek és beképzeltek. (nem, nem vagyok elvakult fröcsögõ madridista)

[HUN]FaTaL
Nem, de nem kéne így lenézni az ellenfelet mert ezért kaptak ki a Gijontól és az Ossasunatól is bajnokin. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

azt kéne mondania hogy igen, sajnos a Tottenham jobb csapat és ki fogunk esni. nem?

[HUN]FaTaL
"A Real Madrid szakvezetõje szerint a Tottenham nincs azon a szinte, mint saját csapata.

A Tottenham az idei BL meglepetéscsapata, a londoniak kiválóan teljesítenek a legrangosabb európai kupasorozatban. Harry Redknapp együttese a csoportkörben megelõzte az Intert, míg a nyolcaddöntõben legyõzte a Milant. A negyeddöntõben újabb sztárcsapat vár a Tottenhamre, a Real Madridon keresztül vezet az út az elõdöntõbe Bale-ék számára. A királyiak vezetõedzõje, Jose Mourinho elismeri a londoni gárda idei teljesítményét, ám a portugál szakember szerint egyértelmû, hogy ki jut tovább a párharcból:

„Minden elismerésem a Tottenhamé, az együttes idei teljesítménye minden tiszteletet megérdemel. Kiérdemelték, hogy büszkék legyenek, de ha megkérdik, hogy a Real ellen van-e esélyük, azt kell mondanom, hogy nincs. Ez a véleményem, mert szerintem mi jobb csapat vagyunk, és a két meccs alapján megérdemelten jutunk majd tovább. Persze a nyomás hatalmas rajtunk. Nemcsak miattam, hanem a klub csodálatos történelme miatt is. Régóta várnak már az újabb BL-sikerre” - mondta Jose Mourinho a keddi találkozó kapcsán."

Remélem pofáraesnek.

Jakuza001
Xavi portre magyar felirattal. A CC-t kapcsoljatok be ha nem lenne felirat.

bakkerman
Iniesta,és a Barca fogadtatása a derbyn

az FCB egy nép csapata,aki itt játszik az egy családnak a része,ezért is TÖBB MINT EGY KLUB.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jakuza001
A szanalmas az amit ti csinaltok, nem amit en.
Ezert utal a ligaban is titeket mindenki. En csak a tenyeket irtam le. Allandoan takaroztok valamivel, hogy lefekszenek az ellenfelek, a birok segitnek minket, rosszkor volt rossz idoben serultunk azert kaptunk ki a gijontol is, meg nem szoktunk ossze (3 eve szajkozzatok ezt).

mikozben az osszes ellenfelet lenezitke, ami kivaltja az ellensegeskedest az olyan csapatokbol mint a Gijon az Osasuna essorolhatnam. Persze ez nekunk jo, hogy nagy pofaval nyaladzva nyomja a nyomorek nyilatkozatait pl Mourinho, mert az olyan csapatok mint aa Osasuna vagy Gijon felbosszantjak magukat rajta es ugy fociznak utana, mintha az eletuk mulna rajta.
Ilyet a barcelonaiak sohasem csinalnak, mindig tisztelettel beszelnek az ellengfelekrol a nyilatkozataikban.
A madridiak meg ? Kitiltjak a stadionbol pl a Wak-waka szamot lol mert barcelonai jatekossal jar az eloado, de olyan segg hulyek, hogy kozben azt sen mveszik eszre, hogy ez az a dal ahol a "Spanyol" valogatott lett vilagbajnok. En Shakira helyeben csinalnek is egy olyan valtozatot, ahol a spanyol valogatott kore epul az egesz dal es akkor siman beegetne az RM-et.
A fotoshoppolt lesekrol es hasonlokrol, meg nem is szeretnek mondani semmit, azok elmondanak mindent.

Meglehet nezni mi tortenik, ha egy Real jatszik valakivel, ha nem a fiokcsapatuk egyszereun kifutyulik oket, mert meg viselkedni se tudnak a palyan. Rugdosodnak, szitjak a feszultseget, a szurkolok meg kifutyulik oket, teglakkal dobaljak a buszukat, mig a Barcelonanal lecserelnek pl egy Iniestat meg a legadazabb ellenszurkolok akar az Espanyol vendegekent is megtapsoljak. Ez a kulonbseg. Ezek utan nezz inkabb a tukorbe es gondolkozz el azon, hogy ki itt a szanalmas.

SLICK
szánalmas az amit te csinálsz.
Amikor 2x lettünk zsinórban bajnokok, akkor mindig azt hangoztattad hogy a Realt mennyire segítik a bírók, meg a kis csapatok hogy lefeküdnek nekik... És mióta a barca van elõl azóta is volt pár ehhez hasonló megnyilvánulásod.
Mielõtt meg bármit visszafröcsögnél: én elismerem, hogy ti vagytok jelenleg a jobbak. De lesz itt bõvel El Clasicó, azok majd adnak rendes választ erre a kérdésre pontosan.

Jakuza001
Akkor jol lassitsd le a 23-24 masodpercnel es figyeld jo alaposan.

Mourinho elvesztette a hitét h a Madrid bajnok lehet😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintem simán vállgödör

fotográfik kolomp edisön :D

tobias88
Yaya Toure akkor nem kezezett, de ez most az volt. De mind1, a Madrid szurkolóknak ez elég, hogy ne azzal foglalkozzanak, hogy Ronaldo nélkül a csapatuk közel sem olyan szuper...
tobias88
Barcás vagyok, és az nem volt szabályos szerintem:

Jakuza001
Alkar ? Te melyik adot nezted ? Ha mar kezre pattant volna akkor is max felkar, de ugye te se hiszed el, hogy az volt ?

Egyszeruen olyan kameraallas volt, hogy ugy tunt mintha kez lenne mert elore volt nyujtva a bal karja es abbol a szogbol belehetett azt nezni, de koze nem volt annak a kezhez, sot mondok valamit Yaya "kezezese" meg ennel is tavolabb volt, amikor az Inter elleni golt elvettek, erre hivatkozva.

tviktor91
De jo nektek hobbitok h munkatok egyben hobbitok.😄

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tobias88
Piquenél elõször mell, utána meg alkar <#whatever>
bakkerman
fölösleges foglalkozni a cikkel, gyakorlatilag 2008-2009 óta a világ legjobbjai vagyunk(Inter bl gyõzelem ide vagy oda),spanyol szinten nincsen csapat,amelyik egy alap formában lévõ Barcat megverjen. Nemzetközi szinten nincsen ekkora elõnyünk,minden ország más foci kultúrát képvisel,de ott is nagyon jól teljesítünk évrõl évre. Savanyú a szõlõ a Chelseanél,a Realnál,az Arsenalnál,a MU-nál stb...a Chelseanek nem velünk kéne foglalkozni,hanem magukba nézniük,hogy 2004 óta van egy milliárdos tulajuk,akivel sikerült egyszer,EGYSZER BL döntõbe jutni,amit sikeresen el is basztak. a Real idén már azzal nagy tettet vitt véghez,hogy 7 év után ISMÉT BL NEGYEDDÖNTÕT JÁTSZANAK. lehet minket szidni,kifogásokat keresni,lefikázni a 160 centis játékosainkat,övrebo-vel dobálózni,meg Messifüggõ jelzõkkel illetni a csapatot...fölösleges,mert a tények magukért beszélnek,a statisztikák,a mutatott játék,minden minden mellettünk szól.

Jakuza001
upsz *elsajatitasaban

Jakuza001
Szanalmas, mint amilyen az RM szurkolok allando kifogas keresese es magyarazatai.
Fujjak evrol-evre a maszlagot, hogy most ezert nem, mert ossze kell szokniuk, most azert nem mert ismet ossze kell szokniuk, majd jovore es nem gondoltak volna, hogy iden blablabla. Mikozben nem veszik eszre, hogy a gond nem az osszeszokason es a edzoi taktikak elsalyatitasaban keresendo, hanem mert van egy naluk sokkal jobb, akit nem lehet szimplan dollar vagy euro milliokkal utolerni.

A merkozesek elott mindig nyomjak a suketelest, hogy majd most tuti elvernek minket, mert naluk van krisztina hercegno, aztan megjott a müringyó mourinho, aztan amikor pofara esnek a merkozes utan a nagy mellenyt leveve jol elbujnak es fujjak ismetelten a kifogasaikat, hogy szepitsek az olyan szegyenteljes zakokat, mint a 2:6 vagy 5:0.

Jah es persze mindig mas a hibas, a biro a csapatok lefekszenek a barcanak, koztuk a nagy RM is 😄DD
Egyszeruen nem tudjak felfogni, hogy szimplan jobbak vagyunk.

Ez hülyeség.Nem volt az kéz!!!

Visca El Barça!

tobias88
Én nézem a meccseket, és a bíró általában egy évre nézve kiegyensúlyozódik, de akár az Arsenal és Inter meccsen is teljsenen egálban voltak a hibák a 2 félnek.

Jakuza001
En nem voltam merges a Gijon miatt, ellenben eszembe jutatta a Mourinho szanalmassagat, amikor a Gijont szapulta es amikor visszafele utaztak felteglakkal dobaltak emiatt a buszukat.

Most visszavagtak kamatostul, azert a szanalmas nyilatkozatert.

bakkerman
Guardiola irányításával eddig mind az öt Real elleni derbit megnyerte a csapat, legutóbb õsszel például 5-0-ra gyõzött az együttes a Nou Campban.

ez a nem semmi <#worship>

Nem is oly rég még mérgesek voltunk a Gijon miatt:-)
Most már nem is annyira...

Visca El Barça!

bakkerman
8 pont!!!!! köszönjük szépen Sp. Gijon 😊

Köszönjük Barca,és nagy"lájk"nektek is:Sporting Gijon <#taps>

8 PÖTTY!!!
😄

tobias88
loool, végén mit össze alkotnak hogy sárgát kapjanak <#taps>
tobias88
Gratulálok, de ez nem az a fórum...
tobias88
döntetlen?? Pique gondoskodott róla, hogy ne legyen <#pias>
döntetlen jó eredmény egy Villareal ellen fõleg h a Madrid kikapott

DANI mágus kurva nagy színész. 😄
Én akkor is birom! 😛

tviktor91
Én a real-al kezdtem és szétvertem a barcat oda-vissza.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tegnap játszottam fifa11-el (elõször), persze Barca-val nyomtam menedzsert, nem ment valami jól, 5 vereség és 1 döntetlen után szóltak, hogy jobban kéne mennie a szekérnek, visszavettem nehézségbõl, 4:0-ra megvertem Bilbao-t, erre kirúgnak 😄
még jó, hogy javították az élethûséget és ilyen nincs az életben 😊

The Matrix has you...

tobias88
Nagyon meglátszik az eddigi játékon Messi-Xavi-Pedro-Puyol-Abidal hiányzása...
tobias88
Jaja! Végre meglátja Pep, hogy Affelayhoz képest sokkal jobb
(bár Affelay válogatott meccsen jól tolta)
Valdés, Alves; Piqué, Busquets, Adriano; THIAGO, Mascherano, Keita; Iniesta, Villa y Afellay.

Végre! Thiago a kezdõben 😊

cesc fábregas

Pep majd biztos ilyet nyilatkozik csak úgy magától, ráadásul 04.01-én
hogyne 😄DDDD

Jakuza001
Nem kicsit egtek be. Szerintem leadtak a merkozest, nehogy a Barcelona vegye el Mourinho hazai veretlenseget. 😄 Na joez csak egy vicc volt, de jo erzes kicsit csipkelodni a Madridiakkal. 😄

ez jó hír

[HUN]FaTaL
😄DD Helyes, meg lehet növelni az elõnyt a tabellán. Kötelezõ a gyõzelem este. 😊

tobias88
Nah, Guardiola ennek tudatában lecseréli a fél kezdõ csapatot <#taps>
Maradt az 1-0 😛 De az utolsó 10 percben olyan tüzijáték volt hogy csak na 😄D

[HUN]FaTaL
Nyert a gijon?😄

reál megégett cseppet 😄
este kötelezõ a gyõzelem

Vezet a Gijon madridban 😄DD (82. perc)