33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    szerintem inkább a sporttv örüljön, anélkül már a kutya sem nézné azt a csatornát
  • Jakuza001
    Na az akkor kva jo mert egyiket se tudom fogni es elozo evben meg a sport tv adta a spanyol kupamerkozeseket is.
    Mar nagyon tele van a hocipom, hogy csak olyan csatornakon adjak a merkozeseiket amiket eddig neztem, amit nem tudok fogni.
  • tobias88
    Elvileg az előző szezon végeztével járt le a sport tv szerződése a ligára nézve, szóval annak is örülni kell, hogy azt megvették megint...
  • [HUN]FaTaL
    Sportklub és digisport. A kupameccsek eddig is a sportklubon voltak.
  • Jakuza001
    Sport TV nem kozvetitti a merkozest? Mar a kupamerkozeseket is megvettek ezek a buzzancs romanok ?
  • tobias88
    Csak Messi világ legjobbja ként teljesít jelenleg is, Casillas meg már nem ugyan úgy, van nála jobb. És jöhetnek ide a Ronaldo több gólt lőtt, csak azt illik mindenkinek elismerni, hogy Ronaldo minden nagyobb meccs előtt kiherélteti magát...
  • bakkerman
    szeretem Bielsát,nagy edzőnek tartom,nem lenne rossz Pep utódnak,de szerintem Lillo-ra is oda kell majd figyelnünk,nagyon jóban vannak Peppel,gyakorlatilag tőle tanulta a szakmát(mármint Lillotol Pep),így akár ő is lehet majd az edzőnk. Jövőre még tuti marad a Mester,így addig még fölösleges is beszélni erről,addig még gyűjthet pár trófeát :))
  • bakkerman
    Az FC Barcelona mestere, Josep Guardiola nem hisz José Luis Mendilíbarnak, a szerda este a Camp Nouba látogató Osasuna trénerének, aki szerint együttese számára lehetetlen kiejteni a Barçát a Copa del Reyből. Guardiola szerint az Osasuna azért jön Barcelonába, hogy olyan eredményt érjen el, mellyel továbbjuthat majd hazai pályán a negyeddöntőbe. Pep beszélt még Messiről, Marcelo Bielsáról, de ismét szóba került a szerződéshosszabbítása is.

"Nyugalom, tudom, mit csinálok. Amikor majd meghozom a döntésemet, akkor elsőként az elnöknek fogok szólni" - szólt ismét a szerződéshosszabbításáról Guardiola, aki szerint vele ellentétben "a B keret játékosaival, valamint Pintóval és Abidallal azért folynak már most komolyabban a tárgyalások, mert ők nagyon fontos láncszemei a csapatnak a jövőre nézve."

A spanyol média szerint Bielsa lehet Pep utódja

"Tudjátok pontosan, hogy mit gondolok Bielsáról. Nincs semmiféle kétségem afelől, hogy remekül végezné a feladatát a Barça élén. Mindennel rendelkezik ahhoz, hogy sikeres legyen ennél a klubnál" - reagált arra a felvetésre Guardiola, mely szerint Marcelo Bielsa venné át a helyét a Barcelona élén, amennyiben a távozás mellett dönt. Spanyol lapinformációk szerint ez 2013 nyarától lenne lehetséges, ám természetesen erről egyáltalán nem beszélt Guardiola.

Messi szerepeltetése

"Nem kérdeztem meg Messit, hogy játszani akar-e szerda este, mert tudom, mit válaszolna. Leo mindig pályára akar lépni, ám én vagyok az, aki eldönti, hogy végül ezt megteheti-e vagy sem. Nem csak Leo van ezzel így egyébként, megkérdezhetném akár Maxwellt, Adrianót vagy Iniestát is, mindannyian játszani akarnak. A szerdai nap folyamán fogok dönteni."

Az Osasuna fejlődött a tavalyi év óta

"Nem hiszem, hogy ezt komolyan gondolja, nem hiszek Mendilíbarnak. Biztos vagyok benne, hogy komoly célokkal érkeznek, és nem feltett kézzel. Sokat fejlődtek a tavalyi év óta, edzőjük egy karakter, aki a nehézségek ellenére is megtalálja a helyes utat a kiváló mentalitása miatt. A 8-0-ás győzelmünk semmit sem jelent erre a mérkőzésre nézve, mivel egyrészt ez egy kupameccs, másrészt az a találkozó már hónapokkal ezelőtt volt."

Jonathan Soriano pótolja Villát?

"Felmerült a lehetőség, hogy Soriano véglegesen felkerül az első csapathoz, mivel megüti ezt a szintet, ez nem kétséges. Óriási hátrány viszont a számára, hogy ha felhívom, már nem szerepelhet a B csapatban. A hónap végéig dönteni fogok a személyét illetően."

----------------------------------------------------------------

FC Barcelona – Osasuna:
    Spanyol Király Kupa, nyolcaddöntő odavágó
    Barcelona, Camp Nou
    22:00
    Vezeti: Fernández Borbalán

Barcelona: Pinto, Alves, Piqué, Fontás – Busquets, Xavi, Thiago, Rafinha – Cuenca, Pedro és Fábregas.

Osasuna: Riesgo, Damiá, Flano, Lolo, Raitala – Timor, Nekounam, Cejudo, Anunciatta, Lamah – Lekics.
  • IXEMGabeo
    Casillasnak neve van a kapusok közt úgy, mint Messinek:)
  • bakkerman
    na most akkor az lesz a reakció Valdesre,hogy olyan védelemmel könnyű...elnézést hogy nem egy Gyepes-Sebők belső párossal játszunk
  • tobias88
    Ne csak így nézd, Valdes kapja a legkevesebb kapura lövést az egész világon, szóval ez főleg a csapat érdeme.
  • bakkerman
    "ÉV legjobb kapusa szavazás"

az a kurva vicces,hogy nem VV nyert,10/11-es szezonban 44 tétmeccsen kapott 25 gólt,ebben a szezonban 26 meccsen 16-ot kapott,évről-évre Zamora díjas,csapatával a toppon van,Casillas több gólt kapott tavaly,Neuer 2. helye vicc kategória,én azt Casillasnak adtam volna,Buffon is mit keres ott a top 5-ben. Nálam VV-Casillas-Van der Sar a top 3
  • limperatore
    vicces h casillas nyert, de az is h valded egyáltalán az első 10be került
  • tobias88
    Év legjobb kapusa "szavazás":

1. Iker Casillas (Real Madrid; Spanyolország) 248 pont
    2. Manuel Neuer (Schalke/Bayern München; Németország) 130
    3. Víctor Valdés (Barcelona; Spanyolország) 114
    4. Gianluigi Buffon (Juventus; Olaszország) 63
    5. Petr Cech (Chelsea; Csehország) 41
    6. Fernando Néstor Muslera (Lazio/Galatasaray; Uruguay) 34
    7. Joe Hart (Manchester City; Anglia) 26
    8. Julio César (Internazionale; Brazília) 23
    9. Justo Wilmar Villar (Valladolid/Estudiantes La Plata; Paraguay) 17
    10. Edwin van der Sar (Manchester United; Hollandia) 16

Kicsit viccnek érzem, hogy az idén sokszor trágya teljesítményt nyújtó Casillas megint nyert. Neuer sokkal jobb volt, de talán még Valdes is (bár az egyetlen hibája az évben a Madrid ellen pont, nem kellett volna)
  • bakkerman
    elfogja húzni a döntést március-áprilisig,és a szerepléstúl függően fog aláírni,vagy nem aláírni. Szerintem ez a legvalószínűbb forgatókönyv
  • [HUN]FaTaL
    Ha lesz stream, örömmel veszem. :)
  • banok
    Holnap (is) ajánlom magamat :)
  • rumkola
    guardiola_meg_nem_dontott_marad-e_a_barcanal
  • limperatore
    mi ez a sok milanos? :D
  • bakkerman
    sorozatban negyedszer lett ő a legjobb ezen oldal szerint,igazán megkaphatná végre az Aranylabdát! Jópárszor nyilatkozta már azt X,hogy neki ez priorítás ez a díj,ő a csapat érdekeit nézi,de én azért azt mondom,igenis kapja meg végre!
  • rumkola
    iffhs_xavi_a_legjobb_jatekmester
  • [HUN]FaTaL
    Én sem fogom látni valószínűleg, fali kábel ment szarni újra kell húzni.

Sport Klub is adja egyébként,

22:00
    Labdarúgás (élő)

Copa del Rey, 1/8 döntők, Barcelona - Osasuna
  • bakkerman
    én meg nem is fogom látni valszeg,digisport plus 21:55 Barcelona-Osasuna...
  • [HUN]FaTaL
    Holnap meccs és behalt a tv-m kábele. Suxx...
  • bakkerman
    -Pinto hosszabbított a klubbal 2013 júniusig,így jövőre is ő lesz a keret legidősebb tagja,és a második számú kapusunk.
    -Messi is visszatért a szabadságáról,így teljes kerettel készülhet Pep a holnapi Osasuna elleni király kupa meccsre,de valószínűleg tartalékosan fog felállni a csapat
  • bodajoci
    Barca sikerekben boldog újévet mindenkinek
  • Jakuza001
    BÚÉK
  • bakkerman
    Boldog,és Barca sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves fórumozó Társamnak! Jó szórakozást estére mindenkinek!
  • IXEMGabeo
    remélem oda soha nem megy...ha valahol el tudnám képzelni akkor az AS Róma
  • [HUN]FaTaL
    BUÉK mindenkinek :)
  • Jakuza001
    Hamarabb megy az MU-ba, mint a otvar Interbe. :D
  • bakkerman
    szerintem ha szezon végén elhagy minket(???) akkor 1 évre minimum félrevonul
  • limperatore
    azért ő kapott egy jó keretet akik évek óta együtt játszanak, ha tényleg jön nyáron az Interhez, kiderül mennyire jó edző.
  • tobias88
    Jah, kb mint Leonardo a Milánnak, csak a mi kihúztuk az üdülést, ők meg a nem nyert cédulát.
  • Voyager5
    Jó választás volt ő anno nagyon. Bár eléggé zsákbamacska dolognak tűnt részemről.
  • tobias88
    Így ha megnézzük Guardiola edzősködésének eredményeit, Mou elbújhat mellette

La Liga: 3/3
    Copa del Rey: 1/3
    Supercopa de España: 3/3
    UEFA Champions League: 2/3
    UEFA Super Cup: 2/3
    FIFA Club World Cup: 2/3

Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy az év végén bajnok lesz megint és esetleg a BL is megvan, tovább áll
  • bakkerman
    nekem tetszene egyébként ez az előszerződés,2014-re lehet megkomolyodna,de az is igaz,hogy minél tovább van brazíliában,annál később kezdhet kibontakozni európában,ott nem tud fejlődni,pláne a testfelépítése,technikailag már kész van,de mentálisan és fizikailag jót tenne neki,ha végre európában játszana
  • [HUN]FaTaL
    Igaz.

Remélem nem vesszük meg, nem kell ide még egy Robinho, pláne nem ennyiért és ilyen fizetéssel.
  • bakkerman
    az igaz,de ezek a hírek már a klub vb döntő után is felröppentek,ez a komolyabb cikk meg tegnapi
  • rumkola
    a_barcelonanal_tagadjak_neymar_eloszerzodeset