33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20246 szerintem inkább a sporttv örüljön, anélkül már a kutya sem nézné azt a csatornát -
#20245 Na az akkor kva jo mert egyiket se tudom fogni es elozo evben meg a sport tv adta a spanyol kupamerkozeseket is.
Mar nagyon tele van a hocipom, hogy csak olyan csatornakon adjak a merkozeseiket amiket eddig neztem, amit nem tudok fogni. -
#20244 Elvileg az előző szezon végeztével járt le a sport tv szerződése a ligára nézve, szóval annak is örülni kell, hogy azt megvették megint... -
#20243 Sportklub és digisport. A kupameccsek eddig is a sportklubon voltak. -
#20242 Sport TV nem kozvetitti a merkozest? Mar a kupamerkozeseket is megvettek ezek a buzzancs romanok ? -
#20241 Csak Messi világ legjobbja ként teljesít jelenleg is, Casillas meg már nem ugyan úgy, van nála jobb. És jöhetnek ide a Ronaldo több gólt lőtt, csak azt illik mindenkinek elismerni, hogy Ronaldo minden nagyobb meccs előtt kiherélteti magát... -
#20240 szeretem Bielsát,nagy edzőnek tartom,nem lenne rossz Pep utódnak,de szerintem Lillo-ra is oda kell majd figyelnünk,nagyon jóban vannak Peppel,gyakorlatilag tőle tanulta a szakmát(mármint Lillotol Pep),így akár ő is lehet majd az edzőnk. Jövőre még tuti marad a Mester,így addig még fölösleges is beszélni erről,addig még gyűjthet pár trófeát :)) -
#20239 Az FC Barcelona mestere, Josep Guardiola nem hisz José Luis Mendilíbarnak, a szerda este a Camp Nouba látogató Osasuna trénerének, aki szerint együttese számára lehetetlen kiejteni a Barçát a Copa del Reyből. Guardiola szerint az Osasuna azért jön Barcelonába, hogy olyan eredményt érjen el, mellyel továbbjuthat majd hazai pályán a negyeddöntőbe. Pep beszélt még Messiről, Marcelo Bielsáról, de ismét szóba került a szerződéshosszabbítása is.
"Nyugalom, tudom, mit csinálok. Amikor majd meghozom a döntésemet, akkor elsőként az elnöknek fogok szólni" - szólt ismét a szerződéshosszabbításáról Guardiola, aki szerint vele ellentétben "a B keret játékosaival, valamint Pintóval és Abidallal azért folynak már most komolyabban a tárgyalások, mert ők nagyon fontos láncszemei a csapatnak a jövőre nézve."
A spanyol média szerint Bielsa lehet Pep utódja
"Tudjátok pontosan, hogy mit gondolok Bielsáról. Nincs semmiféle kétségem afelől, hogy remekül végezné a feladatát a Barça élén. Mindennel rendelkezik ahhoz, hogy sikeres legyen ennél a klubnál" - reagált arra a felvetésre Guardiola, mely szerint Marcelo Bielsa venné át a helyét a Barcelona élén, amennyiben a távozás mellett dönt. Spanyol lapinformációk szerint ez 2013 nyarától lenne lehetséges, ám természetesen erről egyáltalán nem beszélt Guardiola.
Messi szerepeltetése
"Nem kérdeztem meg Messit, hogy játszani akar-e szerda este, mert tudom, mit válaszolna. Leo mindig pályára akar lépni, ám én vagyok az, aki eldönti, hogy végül ezt megteheti-e vagy sem. Nem csak Leo van ezzel így egyébként, megkérdezhetném akár Maxwellt, Adrianót vagy Iniestát is, mindannyian játszani akarnak. A szerdai nap folyamán fogok dönteni."
Az Osasuna fejlődött a tavalyi év óta
"Nem hiszem, hogy ezt komolyan gondolja, nem hiszek Mendilíbarnak. Biztos vagyok benne, hogy komoly célokkal érkeznek, és nem feltett kézzel. Sokat fejlődtek a tavalyi év óta, edzőjük egy karakter, aki a nehézségek ellenére is megtalálja a helyes utat a kiváló mentalitása miatt. A 8-0-ás győzelmünk semmit sem jelent erre a mérkőzésre nézve, mivel egyrészt ez egy kupameccs, másrészt az a találkozó már hónapokkal ezelőtt volt."
Jonathan Soriano pótolja Villát?
"Felmerült a lehetőség, hogy Soriano véglegesen felkerül az első csapathoz, mivel megüti ezt a szintet, ez nem kétséges. Óriási hátrány viszont a számára, hogy ha felhívom, már nem szerepelhet a B csapatban. A hónap végéig dönteni fogok a személyét illetően."
----------------------------------------------------------------
FC Barcelona – Osasuna:
Spanyol Király Kupa, nyolcaddöntő odavágó
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: Fernández Borbalán
Barcelona: Pinto, Alves, Piqué, Fontás – Busquets, Xavi, Thiago, Rafinha – Cuenca, Pedro és Fábregas.
Osasuna: Riesgo, Damiá, Flano, Lolo, Raitala – Timor, Nekounam, Cejudo, Anunciatta, Lamah – Lekics. -
IXEMGabeo #20238 Casillasnak neve van a kapusok közt úgy, mint Messinek:) -
#20237 na most akkor az lesz a reakció Valdesre,hogy olyan védelemmel könnyű...elnézést hogy nem egy Gyepes-Sebők belső párossal játszunk -
#20236 Ne csak így nézd, Valdes kapja a legkevesebb kapura lövést az egész világon, szóval ez főleg a csapat érdeme. -
#20235 "ÉV legjobb kapusa szavazás"
az a kurva vicces,hogy nem VV nyert,10/11-es szezonban 44 tétmeccsen kapott 25 gólt,ebben a szezonban 26 meccsen 16-ot kapott,évről-évre Zamora díjas,csapatával a toppon van,Casillas több gólt kapott tavaly,Neuer 2. helye vicc kategória,én azt Casillasnak adtam volna,Buffon is mit keres ott a top 5-ben. Nálam VV-Casillas-Van der Sar a top 3 -
#20234 vicces h casillas nyert, de az is h valded egyáltalán az első 10be került -
#20233 Év legjobb kapusa "szavazás":
1. Iker Casillas (Real Madrid; Spanyolország) 248 pont
2. Manuel Neuer (Schalke/Bayern München; Németország) 130
3. Víctor Valdés (Barcelona; Spanyolország) 114
4. Gianluigi Buffon (Juventus; Olaszország) 63
5. Petr Cech (Chelsea; Csehország) 41
6. Fernando Néstor Muslera (Lazio/Galatasaray; Uruguay) 34
7. Joe Hart (Manchester City; Anglia) 26
8. Julio César (Internazionale; Brazília) 23
9. Justo Wilmar Villar (Valladolid/Estudiantes La Plata; Paraguay) 17
10. Edwin van der Sar (Manchester United; Hollandia) 16
Kicsit viccnek érzem, hogy az idén sokszor trágya teljesítményt nyújtó Casillas megint nyert. Neuer sokkal jobb volt, de talán még Valdes is (bár az egyetlen hibája az évben a Madrid ellen pont, nem kellett volna) -
#20232 elfogja húzni a döntést március-áprilisig,és a szerepléstúl függően fog aláírni,vagy nem aláírni. Szerintem ez a legvalószínűbb forgatókönyv -
#20231 Ha lesz stream, örömmel veszem. :) -
#20230 Holnap (is) ajánlom magamat :) -
rumkola #20229 guardiola_meg_nem_dontott_marad-e_a_barcanal -
#20228 mi ez a sok milanos? :D -
#20227 sorozatban negyedszer lett ő a legjobb ezen oldal szerint,igazán megkaphatná végre az Aranylabdát! Jópárszor nyilatkozta már azt X,hogy neki ez priorítás ez a díj,ő a csapat érdekeit nézi,de én azért azt mondom,igenis kapja meg végre! -
rumkola #20226 iffhs_xavi_a_legjobb_jatekmester -
#20225 Én sem fogom látni valószínűleg, fali kábel ment szarni újra kell húzni.
Sport Klub is adja egyébként,
22:00
Labdarúgás (élő)
Copa del Rey, 1/8 döntők, Barcelona - Osasuna -
#20224 én meg nem is fogom látni valszeg,digisport plus 21:55 Barcelona-Osasuna... -
#20223 Holnap meccs és behalt a tv-m kábele. Suxx... -
#20222 -Pinto hosszabbított a klubbal 2013 júniusig,így jövőre is ő lesz a keret legidősebb tagja,és a második számú kapusunk.
-Messi is visszatért a szabadságáról,így teljes kerettel készülhet Pep a holnapi Osasuna elleni király kupa meccsre,de valószínűleg tartalékosan fog felállni a csapat -
bodajoci #20221 Barca sikerekben boldog újévet mindenkinek -
#20220 BÚÉK -
#20219 Boldog,és Barca sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves fórumozó Társamnak! Jó szórakozást estére mindenkinek! -
IXEMGabeo #20218 remélem oda soha nem megy...ha valahol el tudnám képzelni akkor az AS Róma -
#20217 BUÉK mindenkinek :) -
#20216 Hamarabb megy az MU-ba, mint a otvar Interbe. :D -
#20215 szerintem ha szezon végén elhagy minket(???) akkor 1 évre minimum félrevonul -
#20214 azért ő kapott egy jó keretet akik évek óta együtt játszanak, ha tényleg jön nyáron az Interhez, kiderül mennyire jó edző. -
#20213 Jah, kb mint Leonardo a Milánnak, csak a mi kihúztuk az üdülést, ők meg a nem nyert cédulát. -
#20212 Jó választás volt ő anno nagyon. Bár eléggé zsákbamacska dolognak tűnt részemről. -
#20211 Így ha megnézzük Guardiola edzősködésének eredményeit, Mou elbújhat mellette
La Liga: 3/3
Copa del Rey: 1/3
Supercopa de España: 3/3
UEFA Champions League: 2/3
UEFA Super Cup: 2/3
FIFA Club World Cup: 2/3
Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy az év végén bajnok lesz megint és esetleg a BL is megvan, tovább áll -
#20210 nekem tetszene egyébként ez az előszerződés,2014-re lehet megkomolyodna,de az is igaz,hogy minél tovább van brazíliában,annál később kezdhet kibontakozni európában,ott nem tud fejlődni,pláne a testfelépítése,technikailag már kész van,de mentálisan és fizikailag jót tenne neki,ha végre európában játszana -
#20209 Igaz.
Remélem nem vesszük meg, nem kell ide még egy Robinho, pláne nem ennyiért és ilyen fizetéssel. -
#20208 az igaz,de ezek a hírek már a klub vb döntő után is felröppentek,ez a komolyabb cikk meg tegnapi -
rumkola #20207 a_barcelonanal_tagadjak_neymar_eloszerzodeset