33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#20527 Szerintem idén megnyerik a bajnokságot, de én megelégszem, ha behúzzuk a kupát és a BL-t :) -
#20526 utóbbi 3 bajnokságot nézve idén van a legkomolyabb sanszuk megnyerni,szerintem ebben az időszakban egyszer nem vezettek januárban,max 1-2 ponttal,vagy jobb gólkülönbséggel,de idén 5 pont az előnyük,ha innen se nyerik meg,akkor tényleg elvannak átkozva -
#20525 De tényleg, ez általában így van. Csak az nem mind1 hogy a 9ből 6ot olyan rég szereztek, hogy senki nem emlékszik már azokra a döntőkre és a másik 3 is már 10 éve volt (bajnokság is lassan 4 éve) -
#20524 az egyik kedves Atleticos barátom rakta ki facebookra ezt a képet :DDDDDDDDDD
-
#20523 Wikipedia: Képler Laveran Lima Ferreira Idiot alias Pepe -
#20522 A nap beszolasa "Ez történik, amikor pár kis törpe megcsinálja hófehérkét" LOL -
#20521 "Mourinho...ha egy edzőben van egy kis emberség" itt már megbukott a dolog, azt nem érdekli semmi, csak az hogy a barca játékosokat szétrúgják. Egyébként szerintem még külön meg is dícsérte az öltözőben a "sztárját" -
#20520 Amúgy meg olyanokat nyilatkoztak a Madrid játékosok, hogy az nem igaz, például Casillas: „Jól kezdtük a meccset és nem kaptunk gólt, és pont ezt szerettük volna elérni, egészen addig, amíg a Barcelona egy rögzített szituációból nem egyenlített, ami a mi hibánkból történt."
Jól kezdték a meccset? Pályán nem voltak 90 percig ráadásul a fordítás kétértelmű, mert lehet hogy arra utal azzal, hogy 50 percig játszottak jól, ami meg már tényleg abszurd. Mourinho meg megint nem tért ki arra, hogy miért volt ilyen impotens a csapata, de legalább most a bírót nem hibáztathatta... -
#20519 Ha már Rooney ezt írja ki twitterre, az már jelez valamit:
"Pepe. Mekkora idióta. Néha az emberek fel tudnak idegesíteni."
-
#20518 féreg az az ember elve nézd már meg a fejét hogy néz ki:D:D:D -
#20517 Real Madrid 1-2 Barcelona
5 shot 10
1 shot hit the door frame or less 4
1 shot Fengdang 1
3 shot hit the outside of the door frame 5
1 corner 8
2 offside 4
20 foul 12
4 yellow 3
0 red 0
21 tackles successfully 11
72.4% passing rate 90.9%
26.7% point rate 73.3%
Csak az a 20 szabálytalanság 20 normál szabálytalanság lenne és nem olyan, aminek a fele sárgás, esetleg pirost érdemlő, bár az benne sincs a 20ban nameg azok sincsenek, amikor a bíró vagy fél percig mutatja hogy előnyszabály. Ha nem lenne előnyszabály, vagy 40 felett lenne a Madrid -
#20516 -
#20515 Ricardo Carvalho utolsó szavai mielőtt a leszakadó plafon agyonnyomta volna: "Pepe mindig tisztán játszik. Esetenként a határon mozog, de az a szándéka, hogy a labdát játssza meg." -
pett3rson #20514 Viszont CR gólja nagyon szép volt, az akció is, jól kihasználta a pillanatnyi figyelmetlenséget. -
pett3rson #20513 Mindig mondtam, hogy Pepe egy állat és nem futball-pályára való játékos...túlságosan durva és sportszerűtlen is. -
rumkola #20512 vereségre számítottam, de nagyon örülök :)))
A portugál bagázs pedig undoríííító (ok, most CR kivétel), Pepe pedig egy féreg. -
#20511 Peperől meg annyit,hogy nem tudom a meccs után mit mondhatott neki Mourinho...ha egy edzőben van egy kis emberség,és a FUTBALL iránti szeretet ég benne,akkor ezt az embert messzire elküldeném a csapattól! Egy utolsó,gerinctelen féreg az ilyen játékos,olyan védők viselték a Real mezét,a Real címert,akiket én is elismertem,mint például Hierro,vagy Michel Salgado,vagy Roby Carlos,de ez az ember nem méltó arra,hogy egy El Classicon játszon! Szánt szándékkal csak arra megy,hogy valakit lerúgjon. Persze,rá lehet fogni,hogy felfokozott idegállapot,meg stressz meg statöbbi,de nekem nem rémlik,hogy Puyol,Pique,vagy régebbről Abelardo,vagy Reiziger úgy játszott volna egy klasszikuson,hogy sérülést okozzon direkt az éppen aktuális Real játékosnak,akit fognia kellett...Nekem nincs semmi bajom a Real Madriddal,én az a Barca szimpatizáns vagyok,aki nem a Real ELLEN drukkol,hanem a saját csapata mellett,és nem tudom elviselni,hogy ez a féreg náluk játszik. A Messis afférnál például,mivan ha nem a kezére lép így rá STOPLIVAL,hanem például belelép a combjába?? Vagy a bokájára?? Akkor örült volna,hogy ha Leo jópár napra-hétre lesérül?? Neki az jelentette volna a sikert???? -
#20510 -
#20509 halihó jó reggelt fanok!
Örülök hogy nyertünk,lélektanilag nagyon fontos időszakban tudtuk őket megverni,ráadásul igen simán! Ronaldo gólján,és Benzema kapufáján kívül a pályán se volt a Madrid,vagyis pályán volt,de általában a lábakkal foglalkoztak,és nem a labdával,de sebaj...Puyi gólja fantasztikus volt,faterral akkorát ordítottunk,mindig nagy az öröm,ha Carles szerez egy gólt,és ez a fejes valami fantasztikus volt! Asszem utána már végig 30-70 labdabirtoklás volt,simán lőhettünk volna 2-3 gólt,és tegnap a Real életveszélyes kontráiból se láttam sokat,max 1-2-t,de azokat megölték a srácok! Abidal gólja is nagyon szép volt,Messi akkora labdát adott,hogy csak pislogtam,nézem mindenki ácsorog a védelem gyűrűjében,mondom magamban lődd el Leo!! erre akkora labdát a semmiből érkező Abinak...szép győzelem volt!! -
#20508 Gratulalok a tegnapi gyozelmetekhez. -
#20507 Index-ről: "A két csapat legutóbbi nyolc meccsén kilenc piros és ötvennyolc sárga lap került kiosztásra, úgyhogy ezúttal sem számíthatunk nagy barátkozásra." - Köszönjük Mou -
#20506 A kijelentes elso reszevel nem ertek egyet. Sose fogja utolerni Messit kozel nincs olyan jatekos. Ellenben a masodik resz az igaz, nem szabad braziliaban maradnia, ha meg fejlodni akar.
Viszont ha ezt a Krisztina hercegno nyilatkozta, akkor ez szimplan seggnyalas, hogy a madridba igazoljon. -
#20505 Most találtam, Cé nyilatkozta nemrég. Úgy látszik ő már feladta vagy (ami az esélyesebb) ő mindig is jobb volt Messinél és az aranylabda nem számít:
'Neymar nemcsak hogy utolérheti Messit, de jobb is lehet nála. Túlságosan tehetséges, hogy Brazíliában maradjon, neki Európában kell bizonyítania. Itt tudna igazán kiteljesedni, és játékával uralni a világot. Az európai futball presztízse is magasabb a brazilénál, nem beszélve a versenyhelyzetről'. -
#20504 "Barça is the first team ever to have a 7-match unbeaten run at the Bernabéu."
:D -
#20503 Ket helyzete volt osszesen a Margitnak. Szinte nem is volt naluk a labda.
Mi meg lohettunk volna 6-ot, de ketto lett a vegen belole.
A mai nap legjobbja nalam Abidal volt egy labdaeladasa volt vegig az egesz merkozesen, de azon kivul hibatlanul hozta le a merkozest, hihetetlen magabuiztosaggal es egy nagyon pimasz gollal, okosan laposan ahogy mondani szoktak a fu alatt, nem nagy golt akarva loni, hanem finesszel atvagva a kapust. Vedhetetlen volt, hatul meg olyan szinten jatszotta le a taqmadokat, hogy semmi eselyuk nem volt ma ellene.
Siman huztuk be ezt a merkozest a 2:1 ellenere. -
#20502 Szerintem mindent elmond, hogy hiába volt 1-2 csak az eredmény, azaz szoros, a fél stadion kiürült a meccs végére. (Kár, hogy ha a madridnak helyzetei is vannak, itt marad az egész stadion a durvaságok ellenére) -
#20501 :D:D Ha már kiscsapatok ellen nem megy :D Na mind1, én elégedett leszek egy BL és kupagyőzelemmel is :D -
#20500 MI MADRIDBA JARUNK NYERNI:DDDDDDDDDDDDDD -
barcames #20499 ez a reál kevés nagyon :)
-
bodajoci #20498 Ismét :) de a 2. félidőben undorító dolgok történtek megint... -
Gaba94 #20497 köszönjük! -
#20496 Csak egy kerdest szeretnek felvetni.
Por Que.
"Miert" jatszhatta vegig ezt a merkozest ez az undorito Real Madrid 11 emberrel ?
Ilyen vegletekig sunyi es alattomos csapatot en meg nem lattam a focitortenelemben, pedig jo par evtizede nezem a merkozeseket.
Egyszeruen szegyen amit ezek muvelnek. -
Gaba94 #20495 Még egy ilyen szánalmas, alattomos, undorító banda nem létezik. A fél csapatot ki lehetett volna szórni. Egyszerűen hihetetlen, hogy ez a Real Madrid. Sokan meg ennek a játéknak tapsolnak... Pepét remélem utólag eltiltják, bár annak az embernek már régóta pályán kívül kellene lennie. -
#20494 Kár volt ezért a mai meccsért. A mai Madrid ellen egy 5öst simán lehetett volna rúgni ha formában a csapat. Az viszont, hogy visszatért a tavalyi áprilisi állapot mikor a 2. meccsre undorral ültem már le mert tudtam, hogy szétrúgás 2.0 lesz a madrid taktikája, az sajnálatos. Jövő héten remélem a Barca stadionban megtorolják a taposást meg a hasonlókat 1-2 pirossal. -
#20493 tényleg grat, egy szót nem szólhat egy madridista sem -
Neoncsoves #20492 szép volt srácok, hiába... kevés ez a keret ellenetek -
#20491 Most is elmaradt a lap érdekes. Ennyire segítik a barcát ugyebár -
#20490 Megérdemelte a Madrid, az 1-3nál egész tűrhető szinten tartották azt hogy mennyire szemét játékosok, de ma kijött minden. Komolyan mondom, nézzétek meg Carvalho-t, úgy rúgta lábon Messi-t szándékosan, hogy még az is elegáns volt és bocsánatot is kért egyből. Szabálytalannak szabálytalan volt de lehet ezt szépen is csinálni. -
#20489 Abidal :D:D -
#20488 ennNNYYYYYYYYYYYYYiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii